En grönsak - tre olika maträtter. Grönsakskockarna Knoll och Abi bjuder på matlagning och attityd, denna gång med gulbeta som bas. Kokt, glaserad och i sallad. (Danmark, 2020)
En grönsak - tre olika maträtter. Grönsakskockarna Knoll och Abi bjuder på matlagning och attityd, denna gång med gulbeta som bas. Kokt, glaserad och i sallad. (Danmark, 2020)
En grönsak - tre olika maträtter. Grönsakskockarna Knoll och Abi bjuder på matlagning och attityd, denna gång med sparris som bas. I sallad med rökt ost, stekt med koriandersåsen zhug eller serverad med gribiche, en fransk, grön äggsås. (Danmark, 2020)Mer om programmet
En grönsak - tre olika maträtter. Grönsakskockarna Knoll och Abi bjuder på matlagning och attityd, denna gång med sparris som bas. I sallad med rökt ost, stekt med koriandersåsen zhug eller serverad med gribiche, en fransk, grön äggsås. (Danmark, 2020)Mer om programmet
En grönsak - tre olika maträtter. Grönsakskockarna Knoll och Abi bjuder på matlagning och attityd, denna gång med fänkål som bas. Confiterad, som marmelad och i siciliansk sallad. (Danmark, 2020)Mer om programmet
En grönsak - tre olika maträtter. Grönsakskockarna Knoll och Abi bjuder på matlagning och attityd, denna gång med fänkål som bas. Confiterad, som marmelad och i siciliansk sallad. (Danmark, 2020)Mer om programmet
En grönsak - tre olika maträtter. Grönsakskockarna Knoll och Abi bjuder på matlagning och attityd, denna gång med endiver som bas. Brässerad, i sallad och i tårtform. (Danmark, 2020)Mer om programmet
En grönsak - tre olika maträtter. Grönsakskockarna Knoll och Abi bjuder på matlagning och attityd, denna gång med endiver som bas. Brässerad, i sallad och i tårtform. (Danmark, 2020)Mer om programmet
Publicerades: Mån 17 maj 2021 17:1517 maj 2021 • 14 min
En grönsak - tre olika maträtter. Grönsakskockarna Knoll och Abi bjuder på matlagning och attityd, denna gång med rotselleri som bas. Saltbakad, stekt och i soppa. (Danmark, 2020)Mer om programmet
En grönsak - tre olika maträtter. Grönsakskockarna Knoll och Abi bjuder på matlagning och attityd, denna gång med rotselleri som bas. Saltbakad, stekt och i soppa. (Danmark, 2020)Mer om programmet