Grönsaks-tv

Dansk matlagningsserie

Spela senaste

Programmet kan bara ses i Sverige

Grönsakskockarna Knoll och Abi bjuder på matlagning och attityd, varje gång får vi se en grönsak lagad på tre olika sätt.

Information om

Rättigheter
Kan bara ses i Sverige
Nästa avsnitt
Tis 29 jun 19:45

Kommande

. Purjolök - en väääldigt lång lök

Publiceras: Tis 29 jun 19:45

En grönsak - tre olika maträtter. Grönsakskockarna Knoll och Abi bjuder på matlagning och attityd, denna gång med purjolök som bas. Som soppa, stuvad och i "tornado"-form. (Danmark, 2020)

En grönsak - tre olika maträtter. Grönsakskockarna Knoll och Abi bjuder på matlagning och attityd, denna gång med purjolök som bas. Som soppa, stuvad och i "tornado"-form. (Danmark, 2020)

2020

Sparris - du känner igen den på knäcket

Publicerades: Tor 3 jun 21:45

En grönsak - tre olika maträtter. Grönsakskockarna Knoll och Abi bjuder på matlagning och attityd, denna gång med sparris som bas. I sallad med rökt ost, stekt med koriandersåsen zhug eller serverad med gribiche, en fransk, grön äggsås. (Danmark, 2020)Mer om programmet

En grönsak - tre olika maträtter. Grönsakskockarna Knoll och Abi bjuder på matlagning och attityd, denna gång med sparris som bas. I sallad med rökt ost, stekt med koriandersåsen zhug eller serverad med gribiche, en fransk, grön äggsås. (Danmark, 2020)Mer om programmet

Fänkål - gör som med anklår, confitera!

Publicerades: Mån 31 maj 17:00

En grönsak - tre olika maträtter. Grönsakskockarna Knoll och Abi bjuder på matlagning och attityd, denna gång med fänkål som bas. Confiterad, som marmelad och i siciliansk sallad. (Danmark, 2020)Mer om programmet

En grönsak - tre olika maträtter. Grönsakskockarna Knoll och Abi bjuder på matlagning och attityd, denna gång med fänkål som bas. Confiterad, som marmelad och i siciliansk sallad. (Danmark, 2020)Mer om programmet

Gulbeta - rödbetans bortglömda kusin

Publicerades: Fre 28 maj 17:00

En grönsak - tre olika maträtter. Grönsakskockarna Knoll och Abi bjuder på matlagning och attityd, denna gång med gulbeta som bas. Kokt, glaserad och i sallad. (Danmark, 2020)Mer om programmet

En grönsak - tre olika maträtter. Grönsakskockarna Knoll och Abi bjuder på matlagning och attityd, denna gång med gulbeta som bas. Kokt, glaserad och i sallad. (Danmark, 2020)Mer om programmet

Endive - bitter och förbisedd

Publicerades: Mån 24 maj 17:15

En grönsak - tre olika maträtter. Grönsakskockarna Knoll och Abi bjuder på matlagning och attityd, denna gång med endiver som bas. Brässerad, i sallad och i tårtform. (Danmark, 2020)Mer om programmet

En grönsak - tre olika maträtter. Grönsakskockarna Knoll och Abi bjuder på matlagning och attityd, denna gång med endiver som bas. Brässerad, i sallad och i tårtform. (Danmark, 2020)Mer om programmet

Rotselleri - en tacksam knöl

Publicerades: Mån 17 maj 17:15

En grönsak - tre olika maträtter. Grönsakskockarna Knoll och Abi bjuder på matlagning och attityd, denna gång med rotselleri som bas. Saltbakad, stekt och i soppa. (Danmark, 2020)Mer om programmet

En grönsak - tre olika maträtter. Grönsakskockarna Knoll och Abi bjuder på matlagning och attityd, denna gång med rotselleri som bas. Saltbakad, stekt och i soppa. (Danmark, 2020)Mer om programmet

Upptäck mer

Visas som lista