Resan börjar i Stanley Tuccis förfäders land med en dag i vinets tecken och han får lära sig mer om den mat som gjort Italien berömt men som ofta är sprungen ur hårda tider. Del 1 av 6: Toscana.Mer om programmet
Resan börjar i Stanley Tuccis förfäders land med en dag i vinets tecken och han får lära sig mer om den mat som gjort Italien berömt men som ofta är sprungen ur hårda tider. Del 1 av 6: Toscana.Mer om programmet
Stanley besöker Sicilien och förundras över öns rika kulturarv, invånarnas gästfrihet och maten som fått sin prägel av områdets vulkaniska jord. Del 2 av 6: Sicilien.Mer om programmet
Stanley besöker Sicilien och förundras över öns rika kulturarv, invånarnas gästfrihet och maten som fått sin prägel av områdets vulkaniska jord. Del 2 av 6: Sicilien.Mer om programmet
I modets huvudstad Milano får Stanley en lektion i verklig livsnjutning. Han bjuds på en äkta aperitivo och tar sig an den älskade rätten pasta pizzoccheri. Del 3 av 6: Milano.Mer om programmet
I modets huvudstad Milano får Stanley en lektion i verklig livsnjutning. Han bjuds på en äkta aperitivo och tar sig an den älskade rätten pasta pizzoccheri. Del 3 av 6: Milano.Mer om programmet
Stanley återvänder till ”Den eviga staden” där målet är att uppleva Roms fyra klassiska pastarätter. Han får även provsmaka några av områdets lokala specialiteter. Del 4 av 6: Rom.Mer om programmet
Stanley återvänder till ”Den eviga staden” där målet är att uppleva Roms fyra klassiska pastarätter. Han får även provsmaka några av områdets lokala specialiteter. Del 4 av 6: Rom.Mer om programmet
Resan fortsätter till Neapelbukten där Stanley söker efter den allra färskaste mozzarellaosten och de sötaste San Marzano-tomaterna till sin spagetti. Del 5 av 6: Neapel och Amalfikusten.Mer om programmet
Resan fortsätter till Neapelbukten där Stanley söker efter den allra färskaste mozzarellaosten och de sötaste San Marzano-tomaterna till sin spagetti. Del 5 av 6: Neapel och Amalfikusten.Mer om programmet
Bologna betraktas av många som Italiens verkliga mathuvudstad och anses vara ursprungsregionen för råvaror såsom Parmigiano-Reggiano och balsamvinäger. Del 6 av 6: Bologna.Mer om programmet
Bologna betraktas av många som Italiens verkliga mathuvudstad och anses vara ursprungsregionen för råvaror såsom Parmigiano-Reggiano och balsamvinäger. Del 6 av 6: Bologna.Mer om programmet