Anders matresa

Kan bara ses i Sverige

Kocken Anders Samuelsson reser genom Sverige för att upptäcka nya smaker och spännande råvaror.

Information om

Produktionsår
2021
Rättigheter
Kan ses i hela världen

Avsnitt

1. Björn i Härjedalen

Publicerades: Tis 28 dec 2021 02:00

Kocken Anders Samuelsson reser till Härjedalen för att laga björnkött. Här serveras ytterlåret av björn i en klassisk bräsering i en gryta med rött vin, mustig selleri och en liten rökt touch från enkvisten.Mer om programmet

Kocken Anders Samuelsson reser till Härjedalen för att laga björnkött. Här serveras ytterlåret av björn i en klassisk bräsering i en gryta med rött vin, mustig selleri och en liten rökt touch från enkvisten.Mer om programmet

2. Ostron i Bohuslän

Publicerades: Tis 28 dec 2021 02:00

Kockarna Anders Samuelsson och Sofia B. Olsson åker till Kalvön i Bohuslän för att utforska havets och strandens läckerheter och laga en smakrik ostronsoppa med strandkål och äpple.Mer om programmet

Kockarna Anders Samuelsson och Sofia B. Olsson åker till Kalvön i Bohuslän för att utforska havets och strandens läckerheter och laga en smakrik ostronsoppa med strandkål och äpple.Mer om programmet

3. Ripa i Kiruna

Publicerades: Tis 28 dec 2021 02:00

Kocken Anders Samuelsson jagar ripa i Kiruna och tillagar den hel över öppen eld. Som tillbehör serveras en matig och smakrik klimp med kantareller.Mer om programmet

Kocken Anders Samuelsson jagar ripa i Kiruna och tillagar den hel över öppen eld. Som tillbehör serveras en matig och smakrik klimp med kantareller.Mer om programmet

Upptäck mer