Komikern David Batra och korrespondenten Malin Mendel startar en restaurang i Indien. Men vilken mat ska de servera? De lagar sig igenom indiska restaurangklassiker och gamla familjerecept och delar med sig av sina bästa tips. Recepten hittar du på svt.se/recept
David Batra och Malin Mendel lagar sin gemensamma lunchfavorit, Egg burji. Avsmakare är fotografen Douglas. Komikern David Batra och korrespondenten Malin Mendel startar en restaurang i Indien. Men vilken mat ska de servera? Del 1 av 6.Mer om programmet
David Batra och Malin Mendel lagar sin gemensamma lunchfavorit, Egg burji. Avsmakare är fotografen Douglas. Komikern David Batra och korrespondenten Malin Mendel startar en restaurang i Indien. Men vilken mat ska de servera? Del 1 av 6.Mer om programmet
David försöker hantera chilihetta. Malin skördar spenat i trädgården och ger sina bästa lökknep för en mild palak paneer. Komikern David Batra och korrespondenten Malin Mendel startar en restaurang i Indien. Men vilken mat ska de servera? Del 2 av 6.Mer om programmet
David försöker hantera chilihetta. Malin skördar spenat i trädgården och ger sina bästa lökknep för en mild palak paneer. Komikern David Batra och korrespondenten Malin Mendel startar en restaurang i Indien. Men vilken mat ska de servera? Del 2 av 6.Mer om programmet
Till Indiens vanligaste rätt, dal eller linsgryta, hackar David lök som hans hemkunskapslärare lärt honom och Malin ger sina bästa indiska matlagningsråd. Komikern David Batra och korrespondenten Malin Mendel startar en restaurang i Indien. Men vilken mat ska de servera? Del 3 av 6.Mer om programmet
Till Indiens vanligaste rätt, dal eller linsgryta, hackar David lök som hans hemkunskapslärare lärt honom och Malin ger sina bästa indiska matlagningsråd. Komikern David Batra och korrespondenten Malin Mendel startar en restaurang i Indien. Men vilken mat ska de servera? Del 3 av 6.Mer om programmet
När det ska lagas Chicken Tikka masala skär sig Malin och David får chilla med den rökande fotografen Douglas. Komikern David Batra och korrespondenten Malin Mendel startar en restaurang i Indien. Men vilken mat ska de servera? Del 4 av 6.Mer om programmet
När det ska lagas Chicken Tikka masala skär sig Malin och David får chilla med den rökande fotografen Douglas. Komikern David Batra och korrespondenten Malin Mendel startar en restaurang i Indien. Men vilken mat ska de servera? Del 4 av 6.Mer om programmet
Malin ger sina bästa kryddtips när det ska lagas Aloo gobi, men kommer fotografen Douglas någonsin tycka om maten de lagar? Komikern David Batra och korrespondenten Malin Mendel startar en restaurang i Indien. Men vilken mat ska de servera? Del 5 av 6.Mer om programmet
Malin ger sina bästa kryddtips när det ska lagas Aloo gobi, men kommer fotografen Douglas någonsin tycka om maten de lagar? Komikern David Batra och korrespondenten Malin Mendel startar en restaurang i Indien. Men vilken mat ska de servera? Del 5 av 6.Mer om programmet
När det ska lagas Fish curry i Malins indiska trädgård får David det viktiga uppdraget att mixa såsen med kokos. Komikern David Batra och korrespondenten Malin Mendel startar en restaurang i Indien. Men vilken mat ska de servera? Del 6 av 6.Mer om programmet
När det ska lagas Fish curry i Malins indiska trädgård får David det viktiga uppdraget att mixa såsen med kokos. Komikern David Batra och korrespondenten Malin Mendel startar en restaurang i Indien. Men vilken mat ska de servera? Del 6 av 6.Mer om programmet