Kocken Lena Flaten visar smarta och enkla sätt att laga mat utomhus. I den här serien får du också tips på vad du bör ha med dig när du vill laga mat på utflykten och lär dig hur du ska förbereda din utematlagning på bästa sätt.
Publicerades: Tor 13 jan 2022 02:0013 jan 2022 • 5 min
Låt elden och kolet göra jobbet! Fisken tillagas på träplanka över öppen eld och vitkålen läggs hel på den glödande kolen. Njut av denna härliga vinterrätt tillsammans med goda vänner!Mer om programmet
Låt elden och kolet göra jobbet! Fisken tillagas på träplanka över öppen eld och vitkålen läggs hel på den glödande kolen. Njut av denna härliga vinterrätt tillsammans med goda vänner!Mer om programmet
Publicerades: Tor 13 jan 2022 02:0013 jan 2022 • 5 min
Trollkräm är en gammal norsk tradition där äggvita, socker och frysta lingon vispas ihop. Servera som dessert, mellanmål eller topping. I den här videon visar Lena Flaten också hur man gör matiga raggmunkar i våffeljärn.Mer om programmet
Trollkräm är en gammal norsk tradition där äggvita, socker och frysta lingon vispas ihop. Servera som dessert, mellanmål eller topping. I den här videon visar Lena Flaten också hur man gör matiga raggmunkar i våffeljärn.Mer om programmet
Publicerades: Tor 13 jan 2022 02:0013 jan 2022 • 5 min
Förberedelserna är a och o när du ska laga riktigt god mat utomhus. I den här videon får du lära dig hur du kan göra en riktigt god middag över öppen eld genom att kombinera nylagat och uppvärmt. Tunnbrödet som bakas på flytande smet är lätt att förbereda och ta med sig.Mer om programmet
Förberedelserna är a och o när du ska laga riktigt god mat utomhus. I den här videon får du lära dig hur du kan göra en riktigt god middag över öppen eld genom att kombinera nylagat och uppvärmt. Tunnbrödet som bakas på flytande smet är lätt att förbereda och ta med sig.Mer om programmet