Maffiga och saftiga smashade dubbelburgare med hemmagjord hamburgardressing. Enkelt att göra och passar perfekt till helgens middag. Receptet finns på svt.se/recept.
Veckans lördagsgäst är modellen Birgitta Stubbing. Hon gör Go'kvälls tidsresa och berättar om tre år som varit viktiga i hennes liv. Lisa Lemke lagar god helgmat i studion och konstnären Lligo Matson inspirerar tittarna att komma igång med att måla. Programledare: Jovan Radomir.Mer om programmet
Veckans lördagsgäst är modellen Birgitta Stubbing. Hon gör Go'kvälls tidsresa och berättar om tre år som varit viktiga i hennes liv. Lisa Lemke lagar god helgmat i studion och konstnären Lligo Matson inspirerar tittarna att komma igång med att måla. Programledare: Jovan Radomir.Mer om programmet
Middagsbjudning med fd fotbollsspelaren och landslagsstjärnan Marcus Allbäck. Han berättar om tre personer som betytt mycket för honom. Artisten Amanda Ginsburg uppträder med två låtar på Go'kvälls scen. C-G Karlsson recenserar en bioaktuell film och tipsar om sevärda tv-serier. Programledare: Jovan Radomir.Mer om programmet
Middagsbjudning med fd fotbollsspelaren och landslagsstjärnan Marcus Allbäck. Han berättar om tre personer som betytt mycket för honom. Artisten Amanda Ginsburg uppträder med två låtar på Go'kvälls scen. C-G Karlsson recenserar en bioaktuell film och tipsar om sevärda tv-serier. Programledare: Jovan Radomir.Mer om programmet
Intervju med Pernilla Baralt och James Elder från FN:s barnrättsorganisation UNICEF. De berättar om det svåra arbetet med humanitär hjälp till Gaza. En tittare får en ny stil i Gör om mig. Kvällens stylist är Rufus Kellman och frisör är Eva-Lena Rylander. Vi får också följa med Go’kvälls äventyrsreporter Per-Anders Fredriksson till Tarfaladalen vid Kebnekaise. Där bedrivs forskning kring våra smältande glaciärer.
Programledare: Reyhaneh Rouhani.Mer om programmet
Intervju med Pernilla Baralt och James Elder från FN:s barnrättsorganisation UNICEF. De berättar om det svåra arbetet med humanitär hjälp till Gaza. En tittare får en ny stil i Gör om mig. Kvällens stylist är Rufus Kellman och frisör är Eva-Lena Rylander. Vi får också följa med Go’kvälls äventyrsreporter Per-Anders Fredriksson till Tarfaladalen vid Kebnekaise. Där bedrivs forskning kring våra smältande glaciärer.
Programledare: Reyhaneh Rouhani.Mer om programmet
Högre priser och högre ränta gör att många familjer fått en kärvare ekonomi. Go’kväll har besök av undersköterskan Laila Khalidy som inte hade råd att betala sin hyra. Susanne Jonsson lagar god, men prisvärd mat i studion. Maria Wiezell från Sveriges Konsumenter ger tips kring privatekonomi och tipsar också om vad man ska tänka på när man köper bil. I kvällens reportage träffar vi konstnären “Pinkie” från Virginia i USA. Hon berättar om sitt intresse för det svenska TV-programmet “Den stora älgvandringen”. Programledare: Inger Ljung Olsson.Mer om programmet
Högre priser och högre ränta gör att många familjer fått en kärvare ekonomi. Go’kväll har besök av undersköterskan Laila Khalidy som inte hade råd att betala sin hyra. Susanne Jonsson lagar god, men prisvärd mat i studion. Maria Wiezell från Sveriges Konsumenter ger tips kring privatekonomi och tipsar också om vad man ska tänka på när man köper bil. I kvällens reportage träffar vi konstnären “Pinkie” från Virginia i USA. Hon berättar om sitt intresse för det svenska TV-programmet “Den stora älgvandringen”. Programledare: Inger Ljung Olsson.Mer om programmet
I vår är det 40 år sedan bröderna Herrey vann Eurovision Song Contest med låten "Diggi-loo diggi-ley". Ikväll är Richard Herrey på besök i Go'kvälls studio och berättar om minnen från den tiden. Bröderna Herrey är också aktuella i en ny dokumentär på SVT som heter "Herreys - guldbröderna". Johanna Westman inspirerar oss att laga god helgmat och Tomas Brodin berättar om vårens fåglar. Programledare: Reyhaneh Rouhani.Mer om programmet
I vår är det 40 år sedan bröderna Herrey vann Eurovision Song Contest med låten "Diggi-loo diggi-ley". Ikväll är Richard Herrey på besök i Go'kvälls studio och berättar om minnen från den tiden. Bröderna Herrey är också aktuella i en ny dokumentär på SVT som heter "Herreys - guldbröderna". Johanna Westman inspirerar oss att laga god helgmat och Tomas Brodin berättar om vårens fåglar. Programledare: Reyhaneh Rouhani.Mer om programmet
Middagsbjudning med musikern Robert Wells. Han berättar om tre personer som betytt mycket i hans liv. På Go’kvälls scen uppträder Annika Norlin och Jonas Teglund med två låtar. Emma Gray Munthe recenserar en bioaktuell film och tipsar om sevärda TV-serier. Programledare: Julia Hedlund.Mer om programmet
Middagsbjudning med musikern Robert Wells. Han berättar om tre personer som betytt mycket i hans liv. På Go’kvälls scen uppträder Annika Norlin och Jonas Teglund med två låtar. Emma Gray Munthe recenserar en bioaktuell film och tipsar om sevärda TV-serier. Programledare: Julia Hedlund.Mer om programmet
Go’kväll får besök av Martin Schibbye och av Awat Bitta. De lärde känna varandra när båda satt i Kalityfängelset i Etiopien. Martin lovade att skriva en bok om Awat när han blev fri och nu är boken klar. En tittare får en ny stil i Gör om mig. Kvällens stylist är Christian Quaglia och frisör är Åsa Vikman. Go'kvälls äventyrsreporter Per-Anders Fredriksson fortsätter sin skidtur längs Kungsleden. Programledare: Linda Olofsson.Mer om programmet
Go’kväll får besök av Martin Schibbye och av Awat Bitta. De lärde känna varandra när båda satt i Kalityfängelset i Etiopien. Martin lovade att skriva en bok om Awat när han blev fri och nu är boken klar. En tittare får en ny stil i Gör om mig. Kvällens stylist är Christian Quaglia och frisör är Åsa Vikman. Go'kvälls äventyrsreporter Per-Anders Fredriksson fortsätter sin skidtur längs Kungsleden. Programledare: Linda Olofsson.Mer om programmet
Intervju med journalisten och författaren Henrik Brandão Jönsson. Han fördjupar sig i tankar kring att längta bort och hem på samma gång. Zeina Mourtada lagar god mat i Go’kvälls studio och veterinären Jeremias Wedin tipsar om hur man tar hand om sin hundvalp på bästa sätt. I kvällens reportage träffar vi en gitarrbyggare i England som är en hängiven tittare på “Den stora älgvandringen”. Programledare: Reyhaneh Rouhani.Mer om programmet
Intervju med journalisten och författaren Henrik Brandão Jönsson. Han fördjupar sig i tankar kring att längta bort och hem på samma gång. Zeina Mourtada lagar god mat i Go’kvälls studio och veterinären Jeremias Wedin tipsar om hur man tar hand om sin hundvalp på bästa sätt. I kvällens reportage träffar vi en gitarrbyggare i England som är en hängiven tittare på “Den stora älgvandringen”. Programledare: Reyhaneh Rouhani.Mer om programmet
Skådespelaren Magnus Skogsberg Tear berättar om sin debut som musikalartist i showen "De' e' det här vi kallar kärlek". Magnus gör också Go'kvälls tidsresa och väljer ut tre år som varit viktiga i hans liv. Konditorn Roy Fares bakar godsaker i studion och musikjournalisten Ayan Jamal gör en spännande spaning i musikens värld. Programledare: Reyhaneh Rouhani.Mer om programmet
Skådespelaren Magnus Skogsberg Tear berättar om sin debut som musikalartist i showen "De' e' det här vi kallar kärlek". Magnus gör också Go'kvälls tidsresa och väljer ut tre år som varit viktiga i hans liv. Konditorn Roy Fares bakar godsaker i studion och musikjournalisten Ayan Jamal gör en spännande spaning i musikens värld. Programledare: Reyhaneh Rouhani.Mer om programmet
Middagsbjudning med rockabillyartisten Eva Eastwood. Hon berättar om tre personer som betytt mycket i hennes liv. Gruppen Wannadies uppträder med två låtar på Go’kvälls scen. Ida Kjellin recenserar en bioaktuell film och tipsar om sevärda TV-serier. Programledare: Inger Ljung Olsson.Mer om programmet
Middagsbjudning med rockabillyartisten Eva Eastwood. Hon berättar om tre personer som betytt mycket i hennes liv. Gruppen Wannadies uppträder med två låtar på Go’kvälls scen. Ida Kjellin recenserar en bioaktuell film och tipsar om sevärda TV-serier. Programledare: Inger Ljung Olsson.Mer om programmet
Artisten Tomas Ledin är på besök i Go’kvälls studio och berättar om ny musik. Johanna Lundin tipsar om läsvärda böcker. Trädgårdsinspiratör Charlotte Andersson visar hur man delar perenner på ett bra sätt och hon gör också snygga utekrukor med just perenner. Det är direktsändning och tittarna kan skicka in bilder på sina trädgårdar och balkonger. Programledare: Reyhaneh Rouhani.Mer om programmet
Artisten Tomas Ledin är på besök i Go’kvälls studio och berättar om ny musik. Johanna Lundin tipsar om läsvärda böcker. Trädgårdsinspiratör Charlotte Andersson visar hur man delar perenner på ett bra sätt och hon gör också snygga utekrukor med just perenner. Det är direktsändning och tittarna kan skicka in bilder på sina trädgårdar och balkonger. Programledare: Reyhaneh Rouhani.Mer om programmet
Galette de Rois är ett frasigt smördegsbakverk med den gudomliga fyllningen frangipane . Denna kaka firar de tre vise männens besök av jesusbarnet och är en stapelvara i Frankrike (den ska traditionellt ätas mellan den 6–12 januari, Trettondagen). I kakan göms det en liten figur (fève). Den som hittar denna figur blir kung (eller drottning) för en dag och får bära kronan som kommer med bakverket. Hela receptet finns på svt.se/recept.Mer om programmet
Galette de Rois är ett frasigt smördegsbakverk med den gudomliga fyllningen frangipane . Denna kaka firar de tre vise männens besök av jesusbarnet och är en stapelvara i Frankrike (den ska traditionellt ätas mellan den 6–12 januari, Trettondagen). I kakan göms det en liten figur (fève). Den som hittar denna figur blir kung (eller drottning) för en dag och får bära kronan som kommer med bakverket. Hela receptet finns på svt.se/recept.Mer om programmet
Ytterlåret tillagas med en klassisk bräsering i gryta med massa rött vin, mustig selleri och en liten rökt touch från enkvisten. Till detta serverar jag en enkel spetskålsrätt med skogens guld. Receptet finns på svt.se/recept.Mer om programmet
Ytterlåret tillagas med en klassisk bräsering i gryta med massa rött vin, mustig selleri och en liten rökt touch från enkvisten. Till detta serverar jag en enkel spetskålsrätt med skogens guld. Receptet finns på svt.se/recept.Mer om programmet
Konditorn Gustaf Mabrouk visar tekniken bakom den klassiska konditoribiten dammsugare, även kallad punschrulle. Receptet hittar du på svt.se/recept.Mer om programmet
Konditorn Gustaf Mabrouk visar tekniken bakom den klassiska konditoribiten dammsugare, även kallad punschrulle. Receptet hittar du på svt.se/recept.Mer om programmet
Maffiga och saftiga smashade dubbelburgare med hemmagjord hamburgardressing. Enkelt att göra och passar perfekt till helgens middag. Receptet finns på svt.se/recept.Mer om programmet
Maffiga och saftiga smashade dubbelburgare med hemmagjord hamburgardressing. Enkelt att göra och passar perfekt till helgens middag. Receptet finns på svt.se/recept.Mer om programmet
Krispiga sötpotatispommes är ett gott tillbehör vid maten. Det är en konst att få till riktigt frasiga sötpotatispommes. Lite pilligt men inte alls svårt. Servera gärna med tryffelmajonnäs. Receptet finns på svt.se/recept.Mer om programmet
Krispiga sötpotatispommes är ett gott tillbehör vid maten. Det är en konst att få till riktigt frasiga sötpotatispommes. Lite pilligt men inte alls svårt. Servera gärna med tryffelmajonnäs. Receptet finns på svt.se/recept.Mer om programmet