Publiceras: Ons 31 maj 18:45Ons 31 maj 18:45 • 45 min
Intervju med låtskrivaren Ingela "Pling" Forsman. Hon gör Go'kvälls "Tidsresa" och berättar om tre år som varit betydelsefulla i hennes liv. Konditorn Gustaf Mabrouk tillagar godsaker i Go’kvälls kök och frisören Sarah Åsard ger oss tips och råd om hur vi får fram våra naturliga lockar. Programledare: Jovan Radomir.
Intervju med låtskrivaren Ingela "Pling" Forsman. Hon gör Go'kvälls "Tidsresa" och berättar om tre år som varit betydelsefulla i hennes liv. Konditorn Gustaf Mabrouk tillagar godsaker i Go’kvälls kök och frisören Sarah Åsard ger oss tips och råd om hur vi får fram våra naturliga lockar. Programledare: Jovan Radomir.
Intervju med komikern Messiah Hallberg. Han gör Go’kvälls "tidsresa" och berättar om tre år som varit viktiga i hans liv. Konditorn Gustaf Mabrouk lagar godsaker i Go'kvälls kök. Formgivaren Bea Szenfeld skapar nytt av gamla saker. Hon påbörjar bla ett lapptäcke av slipsar. Programledare: Jovan Radomir.Mer om programmet
Intervju med komikern Messiah Hallberg. Han gör Go’kvälls "tidsresa" och berättar om tre år som varit viktiga i hans liv. Konditorn Gustaf Mabrouk lagar godsaker i Go'kvälls kök. Formgivaren Bea Szenfeld skapar nytt av gamla saker. Hon påbörjar bla ett lapptäcke av slipsar. Programledare: Jovan Radomir.Mer om programmet
Intervju med artisten Niklas Strömstedt. Han gör Go'kvälls tidsresa och berättar om tre år som varit viktiga i hans liv. Bakningsprofilen Camilla Hamid gör godsaker i Go'kväll-köket och frisören Eva-Lena Rylander visar hur man enkelt kan göra snygga frisyrer. Programledare: Inger Ljung.Mer om programmet
Intervju med artisten Niklas Strömstedt. Han gör Go'kvälls tidsresa och berättar om tre år som varit viktiga i hans liv. Bakningsprofilen Camilla Hamid gör godsaker i Go'kväll-köket och frisören Eva-Lena Rylander visar hur man enkelt kan göra snygga frisyrer. Programledare: Inger Ljung.Mer om programmet
Veckans lördagsgäst är artisten Helen Sjöholm. Hon gör Go’kvälls “Tidsresa” och berättar om tre år som varit viktiga i hennes liv. Bakprofilen Camilla Hamid tillagar godsaker i Go’kvälls kök. Trädgårdsinspiratören Charlotte Andersson tipsar om hur man planterar fina vår- och försommarkrukor. Programledare: Rihaneh Rouhani.Mer om programmet
Veckans lördagsgäst är artisten Helen Sjöholm. Hon gör Go’kvälls “Tidsresa” och berättar om tre år som varit viktiga i hennes liv. Bakprofilen Camilla Hamid tillagar godsaker i Go’kvälls kök. Trädgårdsinspiratören Charlotte Andersson tipsar om hur man planterar fina vår- och försommarkrukor. Programledare: Rihaneh Rouhani.Mer om programmet
Kvällens middagsvärd är skådespelaren Angelika Prick. Hon berättar om tre personer som varit viktiga i hennes liv. Artisten Lisa Ekdahl uppträder med två låtar på Go’kvälls scen. Fransesca Quartey recenserar biofilm och tipsar om sevärda TV-serier. Programledare: Beppe Starbrink.Mer om programmet
Kvällens middagsvärd är skådespelaren Angelika Prick. Hon berättar om tre personer som varit viktiga i hennes liv. Artisten Lisa Ekdahl uppträder med två låtar på Go’kvälls scen. Fransesca Quartey recenserar biofilm och tipsar om sevärda TV-serier. Programledare: Beppe Starbrink.Mer om programmet
Intervju med sångaren Tommy Körberg. En tittare får en ny stil i Gör om mig. Stylist är Hulda Andersson och frisör är Heléne Hagman. Kvällens reportage handlar om flottningsepoken på Vindelälven. Programledare: Beppe Starbrink.Mer om programmet
Intervju med sångaren Tommy Körberg. En tittare får en ny stil i Gör om mig. Stylist är Hulda Andersson och frisör är Heléne Hagman. Kvällens reportage handlar om flottningsepoken på Vindelälven. Programledare: Beppe Starbrink.Mer om programmet
Intervju med Alexandra Pascalidou och Samir Sabri. Alexandra Pascalidou har skrivit en bok om frånvarande pappor i förorten. Samir Sabri berättar om hur våldet i hans barndom har påverkat hans liv och hans föräldraskap. Maud Onnermark lagar god mat i Go’kvälls kök och C-G Karlsson tipsar om läsvärda böcker. Vi får se den sista delen i reportageserien "En bild berättar". Det blir en spännande berättelse som utgår från en stillbild. Programledare: Rihaneh Rouhani.Mer om programmet
Intervju med Alexandra Pascalidou och Samir Sabri. Alexandra Pascalidou har skrivit en bok om frånvarande pappor i förorten. Samir Sabri berättar om hur våldet i hans barndom har påverkat hans liv och hans föräldraskap. Maud Onnermark lagar god mat i Go’kvälls kök och C-G Karlsson tipsar om läsvärda böcker. Vi får se den sista delen i reportageserien "En bild berättar". Det blir en spännande berättelse som utgår från en stillbild. Programledare: Rihaneh Rouhani.Mer om programmet
Intervju med regissören och fotografen Nils Petter Löfstedt. Han är aktuell med dokumentärfilmen “På Hvitfeldtska bodde vi”. Träningsprofilen Sofia Åhman tipsar om bra träning för fötter och underben. Meteorologen Tora Tomasdottir berättar om väderfenomen som hör sommaren till. I kvällens reportage följer vi stylisten Hedvig Andér då hon undersöker ett stort lager med vintagekläder. Programledare: Inger Ljung Olsson.Mer om programmet
Intervju med regissören och fotografen Nils Petter Löfstedt. Han är aktuell med dokumentärfilmen “På Hvitfeldtska bodde vi”. Träningsprofilen Sofia Åhman tipsar om bra träning för fötter och underben. Meteorologen Tora Tomasdottir berättar om väderfenomen som hör sommaren till. I kvällens reportage följer vi stylisten Hedvig Andér då hon undersöker ett stort lager med vintagekläder. Programledare: Inger Ljung Olsson.Mer om programmet
Veckas lördagsgäst är skådespelaren Tomas von Brömssen. Han gör Go’kvälls “Tidsresa” och berättar om tre år som varit betydelsefulla i hans liv. Konditorn Roy Fares gör godsaker i Go’kvälls kök och formgivaren Bea Szenfeld skapar nytt av gamla saker. Programledare: Jovan RadomirMer om programmet
Veckas lördagsgäst är skådespelaren Tomas von Brömssen. Han gör Go’kvälls “Tidsresa” och berättar om tre år som varit betydelsefulla i hans liv. Konditorn Roy Fares gör godsaker i Go’kvälls kök och formgivaren Bea Szenfeld skapar nytt av gamla saker. Programledare: Jovan RadomirMer om programmet
Kvällens middagsvärd är artisten John Lundvik. Han berättar om tre personer som har varit viktiga i hans liv. Rapparen Jelassi uppträder med två låtar på Go’kvälls scen och Göran Everdahl recenserar biofilm och tipsar som sevärda TV-serier. Programledare: Inger Ljung OlssonMer om programmet
Kvällens middagsvärd är artisten John Lundvik. Han berättar om tre personer som har varit viktiga i hans liv. Rapparen Jelassi uppträder med två låtar på Go’kvälls scen och Göran Everdahl recenserar biofilm och tipsar som sevärda TV-serier. Programledare: Inger Ljung OlssonMer om programmet
Intervju om telefonbedrägerier med Gitte Pålsson och Björn Appelgren. Gitte har själv blivit utsatt för ett bedrägeri och Björn arbetar på Internetstiftelsen. En tittare får en ny stil i Gör om mig. Kvällens stylist är Rufus Kellman och frisör är Eva-Lena Rylander. Kvällens reportage handlar om Vindelälven och den heta debatt som älven en gång orsakade. Programledare: Linda OlofssonMer om programmet
Intervju om telefonbedrägerier med Gitte Pålsson och Björn Appelgren. Gitte har själv blivit utsatt för ett bedrägeri och Björn arbetar på Internetstiftelsen. En tittare får en ny stil i Gör om mig. Kvällens stylist är Rufus Kellman och frisör är Eva-Lena Rylander. Kvällens reportage handlar om Vindelälven och den heta debatt som älven en gång orsakade. Programledare: Linda OlofssonMer om programmet
Per-Anders har tagit sig till Nikkaluokta där han är på jakt efter norrsken. Frågan är bara hur han ska klara sig uppe på fjället i tält när temperaturen i Nikkaluokta är under 20 minusgrader.Mer om programmet
Per-Anders har tagit sig till Nikkaluokta där han är på jakt efter norrsken. Frågan är bara hur han ska klara sig uppe på fjället i tält när temperaturen i Nikkaluokta är under 20 minusgrader.Mer om programmet
Galette de Rois är ett frasigt smördegsbakverk med den gudomliga fyllningen frangipane . Denna kaka firar de tre vise männens besök av jesusbarnet och är en stapelvara i Frankrike (den ska traditionellt ätas mellan den 6–12 januari, Trettondagen). I kakan göms det en liten figur (fève). Den som hittar denna figur blir kung (eller drottning) för en dag och får bära kronan som kommer med bakverket. Hela receptet finns på svt.se/recept.Mer om programmet
Galette de Rois är ett frasigt smördegsbakverk med den gudomliga fyllningen frangipane . Denna kaka firar de tre vise männens besök av jesusbarnet och är en stapelvara i Frankrike (den ska traditionellt ätas mellan den 6–12 januari, Trettondagen). I kakan göms det en liten figur (fève). Den som hittar denna figur blir kung (eller drottning) för en dag och får bära kronan som kommer med bakverket. Hela receptet finns på svt.se/recept.Mer om programmet