Kan ses i 3 dagar till

Kungen av kängurur

Den tuffaste av kängurur, den röda jättekängurun, bor i de mest ogästvänliga delarna av Australiens ödemarker. Den allra största arten av kängurur och den mest utsatta. I en vardag av torka, extrem hetta och lättantändlig mark kämpar den inte bara för att visa sig starkast i flocken, utan måste även kämpa för att klara sig i sin naturliga omgivning.