På SVT just nu

 • 19:30
  Rapport
  Dölj information om Rapport

  Programmet saknar beskrivning.

 • 19:45
  Cecilia Ingman
  Sportnytt

  Programmet saknar beskrivning.

 • 20:00
  Josefin Johansson, programledare för Smartare än en femteklassare.
  Smartare än en femteklassare

  Fotbollsintresserade fyrabarnspappan Dergham Mowanes från Stockholm och ridläraren Madeleine Schröder från Frösön testar vad de minns från sin skoltid. I studion dyker Sveriges bästa dubbelrephoppare upp och vi får lära oss att blåsa ballonger utan att använda munnen. Programledare: Josefin Johansson. Del 3 av 10.

  Även i SVT1 29/3 och SVT24 1/4

 • 21:00
  Kristian Luuk och Daniel Hallberg.
  Luuk & Hallberg

  Denna gång träffar vi skådespelaren Kjell Bergqvist och tvåfaldiga På spåret-mästarinnan Parisa Amiri. Det blir också livemusik, med bandet Mando Diao som framför sin nya låt "Själens skrubbsår". Kristian Luuk är programledare tillsammans med sidekicken Daniel Hallberg. Del 3 av 8.

  Även i SVT1 29/3

 • 21:45
  Kommissarie Bancroft
  Kommissarie Bancroft

  Elizabeth går över en gräns efter att ha provocerats av en misstänkt. Hon har nått den absoluta botten och måste nu välja mellan personliga och yrkesmässiga lojaliteter. Walkers inblandning försvagar Bevans och Kamaras skyldigheter gentemot Elizabeth. Inträngd i ett hörn efter att ha övergivits av sina bundsförvanter, ger hon sig in i en farlig katt och råtta-lek. I rollerna: Sarah Parish, David Avery, Charlotte Hope, Adam Long m.fl. Del 3 av 4.

  Även i SVT1 30/3

 • 22:30
  Rapport
  Dölj information om Rapport

  Nyheter från Sverige och världen.

 • 22:35
  Get on Up
  Dölj information om Get on Up

  En film om artisten James Browns liv, från den fattiga och otrygga uppväxten i amerikanska Södern till hans musikaliska genombrott på 1960-talet och vidare. Samtidigt som Brown skördar enorma framgångar på scenerna och topplistorna så har han ett stökigt och våldsamt privatliv. James Brown, som avled 2006, räknas än idag som en av världens mest inflytelserika artister. Regi: Tate Taylor. I rollerna: Chadwick Boseman, Nelsan Ellis, Dan Aykroyd, Viola Davis, Lennie James, Octavia Spencer m.fl.

 • 00:50
  Trash
  Dölj information om Trash

  På en soptipp i Rios slumkvarter hittar några barn en plånbok och de inser att det inte är vilken plånbok som helst. Utöver kontanter innehåller plånboken en karta, ett id-kort och en nyckel. Snart har de polisen efter sig och en intensiv berättelse om korruption och smutsiga affärer på hög nivå rullas upp. Regi: Stephen Daldry och Christian Duurvoort. I rollerna: Rickson Tevez, Eduardo Luis, Gabriel Weinstein, Martin Sheen, Rooney Mara, Selton Mello m.fl.

 • 03:40

  Sändningsuppehåll

  Dölj information om Sändningsuppehåll

  Programmet saknar beskrivning.

 • 04:45
  Fredrik Önnevall.
  Sverige!

  Bandet Mando Diaos Frödingtolkning slog an i den svenska folksjälen. Nu gör bandets sångare Björn Dixgård musikföreställning av låtarna och är gäst i kulturprogrammet Sverige!. Arlövsrevyn har spelat sin sista föreställning någonsin och så undersöker vi hur det gick till när konsten på skateboardens undersida hamnade på museernas finaste väggar? Programledare: Fredrik Önnevall.

  Från SVT1 tidigare idag. Även i SVT1 29/3

 • 20:33
  Vår svenske virtuos Martin Fröst ger ett smakprov på hur det kunde ha låtit, om Vivaldi hade haft tillgång till en modern klarinett.
  Martin Fröst spelar Vivaldi

  Antonio Vivaldi var praktiskt taget årsbarn med en ny uppfinning: klarinetten. Vår svenske virtuos Martin Fröst ger ett smakprov på hur det kunde ha låtit, om Vivaldi hade haft tillgång till en modern klarinett.

  Även i SVT2 29/3

 • 20:40
  Venedig - måleriet, musiken och erotiken

  En tidsresa till staden där konsten aldrig sov. Där en mästare kunde skymtas i skenet av en fladdrande ljuslåga i natten. Hit flydde Wagner för att skriva på Tristan. Härifrån flydde Casanova hals över huvud. Här utspelar sig Thomas Manns berättelse om omöjlig kärlek. Venedig, denna konstens supernova, hade då redan producerat konstnärer som Vivaldi, Goldoni och Canaletto.

  Även i SVT2 29/3

 • 21:30
  Musik från klostret - Vivaldis barockskatter

  Venedigs store son Antonio Vivaldi kallades "den röde prästen". Som en kyrkans man drev han en flickskola. Och för sina elever skrev han några av sina mest älskade verk. Dem hör vi i den här konserten från basilikan i österrikiska Klosterneuburg. Bland solisterna märks countertenoren Andreas Scholl. Vi hör också Bach Consort Wien och Salzburgs Bachkör under ledning av Rubén Dubrovsky.

  Även i SVT2 29/3

 • 22:45
  Vos (Sophie Decleir)
  The Day

  Del 10 av 12: Kidnappare och gisslan. Sökandet efter Noor pågår med oförminskad kraft. Under tiden gör Elias och hans kumpaner upp en plan för att fördela pengarna. Men resultatet blir inte gynnsamt för alla. I rollerna: Sofie Decleir, Jeroen Perceval, Willy Thomas, Lukas de Wolf m.fl.

 • 23:35
  Vem kan utmana Trump?
  Vem kan utmana Trump?

  Supertisdagen resulterade i ett rejält försprång för Joe Biden, men Bernie Sanders meddelar att han inte ger upp kampen om att bli demokraternas presidentkandidat. Samtidigt börjar oron för coronaviruset att påverka de politiska kampanjerna i både stort och smått. Programledarna John Heilemann, Alex Wagner och Mark McKinnon är experter på amerikansk politik och de guidar oss genom de viktigaste skeendena och pratar med valets huvudpersoner. Del 8 av 24.

  Från 25/3 i SVT2

 • 00:05
  Angel Arubi
  Fabrikens hjältar

  Ett nytt jobb - en ny chans. Angel har väntat på att få visa vad han går för och Stina längtar efter att få komma ut i arbetslivet och bort från livet som hemmamamma. Topi oroar sig för att lämna flickvännen, när han nu ska flytta till det nya jobbet som ligger mer än 40 mil hemifrån. Tillsammans med närmare 3000 andra har de fått jobb på en bilfabrik och ser nu fram emot en ny start i livet. Del 1 av 8.

  Från 27/3 i SVT2. Även i SVT2 29/3

 • 00:35
  Historiker Bettany Hughes i Pompeji.
  Pompejis sista dagar

  Vesuvius exploderar och för stadens invånare finns ingenstans att fly. Folket i Pompeji dör en brutal och plågsam död, men vad är det som gjort att så mycket idag finns bevarat för eftervärlden? Det som blev slutet för människorna i staden är ironiskt nog det som gjort att vi idag vet så mycket om vad som hände. Del 3 av 3.

  Från 26/3 i SVT2

 • 01:25

  Sändningsuppehåll

  Dölj information om Sändningsuppehåll

  Programmet saknar beskrivning.

 • 01:45
  Cecilia Ingman
  Sportnytt

  Programmet saknar beskrivning.

 • 03:00
 • 20:00
  Den stora bi-utmaningen
  Dölj information om Den stora bi-utmaningen

  Överlever bidrottningen? Seriestart. De tävlande får lära sig biodlingens grunder, men det är inte helt lätt att få bina att trivas och producera honung. En familj måste dessutom flytta och tar kupan med sig. Kommer bina att följa med? Australisk serie från 2019. Del 1 av 2. UR.

  Även i K 29/3, K 30/3 och K 2/4

 • 21:00
  Himalayas mäktiga flod
  Världens natur: Himalayas mäktiga flod

  Från världens högsta bergstoppar, där snöleoparden jagar blåfår, störtar sig floden ner i låglandets träskmarker med elefanter och noshörningar. Till slut möter Brahmaputra havet i ett väldigt delta där tigern gömmer sig i ändlösa mangroveskogar. Del 1 av 3.

  Tidigare sänt 2019. Även i K 31/3 och K 2/4

 • 21:55
  Asiens roll i världen växer sig allt större och får allt mer inflytande över både politik, ekonomi och kultur. För att förstå den snabba utvecklingen vänder vi oss till historien och tittar på det förra århundradet och de viktigaste händelserna som format dagens Asien.
  Asiens turbulenta historia

  En språkförbistring leder till att aspirerande premiärminister Sheikh Mujibur Rahman inleder konflikten som i slutändan leder till Bangladeshs befrielsekrig. Kriget varade inte länge men påverkar än i dag livet i det moderna Bangladesh. Del 8 av 8: Pakistan vs Bangladesh.

  Även i K 30/3, K 31/3 och K 2/4

 • 22:45
  Trolleri och vetenskap
  Dölj information om Trolleri och vetenskap

  Magiska trick har fascinerat åskådare i alla tider. Men hur kommer det sig att magiker lyckas lura oss så lätt? Forskare undersöker människans kognitiva förmåga och varför vi uppfattar saker som vi gör. UR.

  Från 27/3 i K. Även i K 29/3 och K 30/3

 • 23:35
  Alpackaunge
  Djurvärldens underbara ungar

  Det är inte Floridas träskmarker utan Oxfordshire, men de nykläckta alligatorungarna kämpar lika hårt för att ta sig ut ur sin ägg. Och på safariparken i Birmingham utmanar den kaxiga lilla noshörningsungen bufflarna från Kongo om vem som ska få höet. Del 2 av 6.

  Från 22/3 i K

 • 00:20
  Murar, gränser och taggtråd
  Dölj information om Murar, gränser och taggtråd

  Nordirland. Konflikten mellan protestantiska Nordirland och katolska republiken Irland finns fortfarande delvis kvar efter fredsavtalet 1998. Ett hopp är konsten. Muralmålarna Paul, protestant, och Mark, katolik, arbetar tillsammans och uppför målningar som visar respekt för båda sidors kulturer. Del 6 av 6. UR.

  Från 26/3 i K. Även i K 31/3 och K 1/4

 • 01:10

  Sändningsuppehåll

  Dölj information om Sändningsuppehåll

  Programmet saknar beskrivning.

 • 20:00
  Deema och Ahmad.
  Madame Deemas kärleksresa

  Deema och Ahmad hälsar på Annika och Magnus i Skövde. De har nyligen avslutat sitt äktenskap men är ändå vänner, något de ska fira med en skilsmässofest. Den syriska filmstjärnan Deema Bayyaa och hennes man Ahmad går igenom en tuff period i sitt förhållande. Kanske kan en rundresa i favoritlandet Sverige hjälpa? Tillsammans med sin chaufför John besöker de sex par som alla har något speciellt att lära dem om kärlek och relationer. Del 1 av 6.

  Från 25/3 i SVT1. Även i SVT1 29/3

 • 20:30
   Ella (Maria Sundbom Lörelius) i Dejta.
  Dejta

  En gammal kompis från gymnasiet, på jakt efter kärlek och tvåsamhet, söker upp Ella. Både han och hans barn verkar på gränsen till perfekta. Ella får kämpa desto mer med att få sina egna barn att uppföra sig. Inte minst Siri, som är argare än vanligt efter att Ella har läst hennes sms till en kille i Helsingfors. Monica, missnöjd och klimakteriesvettig, ifrågasätter vad det egentligen finns att se fram emot i livet. Det skulle vara ett glas vin då. I rollerna: Maria Sundbom Lörelius, Nova Waldfogel, Klara Zimmergren, Bahareh Razekh, Peshang Rad, m fl. Manus: Sara Kadefors. Regi: Rojda Sekersöz. Del 5 av 8.

  Från 23/3 i SVT1. Även i SVT1 29/3

 • 21:15
  Anne Lundberg i Antikrundan.
  Antikrundan

  Säsongsavslutning för Antikrundan i Östersund. Vad är det för hemliga tecken på Lars Piraktavlan? Kan dörren vara målad av kyrkomålaren Anders Berglin och vad betyder det i så fall för värdet? Kan en gammal dykutrustning vara värt något? Och så presenterar vi hela sommarens Antikrundeturné, datum och allt! Programledare: Anne Lundberg. Del 12 av 12.

  Från 26/3 i SVT1. Även i SVT1 29/3 och SVT1 31/3

 • 22:15
  John, Pernilla, Malin och Tareq.
  Trädgårdstider - syntolkat

  När Pernilla Månsson Colt äntligen återvänder till trädgården upptäcker hon flera objudna gäster, både stora och små. Trädgårdsmästare John Taylor planerar för ett storslaget ros-projekt, inredaren Malin Persson designar med färsk pil och kocken Tareq Taylor blandar vårens första sparris med löktrav och kålrabbi. Del 1 av 9.

 • 23:15
  Anne Lundberg och Gert Wingårdh i Husdrömmar.
  Husdrömmar - syntolkat

  Sven är äntligen fri att bygga det hus han alltid drömt om. Men det ska inte bara bli ett vanligt hus, det ska bli hans livsverk, ett hus som gör skillnad! Med inspiration från Mongoliet och med utsikt mot Åreskutan och Storsjön, ska han försöka få naturen att styra över huset. Både banbrytande och galet tycker Gert Wingårdh. Men om huset ens blir klart, kommer någon vilja bo där med Sven - eller blir det till att leva ensam i sitt stora livsverk? Programledare: Anne Lundberg och Gert Wingårdh. Del 10 av 10.

 • 00:15
  Mästarnas mästare
  Mästarnas mästare - syntolkat

  Dags för säsongens första gruppfinal. Nu ska det avgöras vilka tre som går vidare till slutstriden. Första tävlingen är Situp, där deltagarna ska placera 40 bollar i ett rör placerat bakom kroppen. Det blir en mycket jämn kamp där det visar sig att endast en tappad boll är det som avgör. Grupp 1: Susanna Kallur (friidrott), Michel Tornéus (friidrott), Josefine Öqvist (fotboll), Jörgen Kruth (kampsport) och Ida Ingemarsdotter (längdskidor). Programledare: Micke Leijnegard. Del 3 av 10.

 • 01:15
  Pernilla Wiberg i Mästarkvalet.
  Mästarkvalet - syntolkat

  Pernilla Wiberg tar emot en till moloken utslagen deltagare från Mästarnas mästare. Kan hon få deltagaren att känna sug efter revansch? Och dessutom förmå deltagaren att försöka vinna mot henne? För vinner man mot Pernilla får man fördelar i kommande dueller. Programledare: Pernilla Wiberg. Del 3 av 7.

 • 01:30
  Vargblod

  Det stora avslöjandet har gjort människor misstänksamma mot vargbloden. Emilia tycker att Jana svikit dem och tar saken i egna händer men det finns ett större och mäktigare hot mot hela artens existens. Sista säsongen.

 • 01:55

  Sändningsuppehåll

  Dölj information om Sändningsuppehåll

  Programmet saknar beskrivning.