SVT Play logotyp

Laddar...

Vilda maten

Nytänkande smakkombinationer

Kan bara ses i Sverige

Erik Brännström är kock och kokboksförfattare med street food som specialintresse. I Vilda maten delar han med sig av sina bästa, och vildaste, recept.

Information om

Produktionsår
2020
Rättigheter
Kan ses i hela världen

Säsong 1

1. Njurtapp med rotsaker

Publicerades: Tor 17 jun 2021 02:00

Njurtapp, även kallad slaktarstek eller hanger steak, har en kraftig smak som påminner lite om inälvsmat. Rotsakerna grillas direkt på glöden, skrapas av och halveras innan servering. Receptet hittar du på svt.se/recept. Tänk på brandrisken när du grillar i naturen!Mer om programmet

Njurtapp, även kallad slaktarstek eller hanger steak, har en kraftig smak som påminner lite om inälvsmat. Rotsakerna grillas direkt på glöden, skrapas av och halveras innan servering. Receptet hittar du på svt.se/recept. Tänk på brandrisken när du grillar i naturen!Mer om programmet

2. 5 styckdetaljer att ha koll på

Publicerades: Tor 17 jun 2021 02:00

Fem kött som passar utmärkt att laga över öppen eld: Caveman style. Recepten hittar du på svt.se/recept. Tänk på brandrisken när du grillar i naturen!Mer om programmet

Fem kött som passar utmärkt att laga över öppen eld: Caveman style. Recepten hittar du på svt.se/recept. Tänk på brandrisken när du grillar i naturen!Mer om programmet

3. Rubba köttet på rätt sätt

Publicerades: Tor 17 jun 2021 02:00

Hitta din favorit! Tre olika rubs med olika egenskaper. Recepten hittar du på svt.se/recept. Tänk på brandrisken när du grillar i naturen!Mer om programmet

Hitta din favorit! Tre olika rubs med olika egenskaper. Recepten hittar du på svt.se/recept. Tänk på brandrisken när du grillar i naturen!Mer om programmet

4. Så funkar marinator

Publicerades: Tor 17 jun 2021 02:00

En marinator eller injektor används för att marinera köttet inifrån. Erik Brännström visar hur. Recepten hittar du på svt.se/recept. Tänk på brandrisken när du grillar i naturen!Mer om programmet

En marinator eller injektor används för att marinera köttet inifrån. Erik Brännström visar hur. Recepten hittar du på svt.se/recept. Tänk på brandrisken när du grillar i naturen!Mer om programmet

5. Helgrillad bäversvans

Publicerades: Tor 17 jun 2021 02:00

Testa en riktig conversation starter: Bäversvans är en delikatess istället för ost eller smör på mackan. Receptet hittar du på svt.se/recept. Tänk på brandrisken när du grillar i naturen!Mer om programmet

Testa en riktig conversation starter: Bäversvans är en delikatess istället för ost eller smör på mackan. Receptet hittar du på svt.se/recept. Tänk på brandrisken när du grillar i naturen!Mer om programmet

Upptäck mer