På SVT just nu

 • 00:15
  Ross Poldark (Aidan Turner).
  Poldark

  Demelza upptäcker att fransmännen smugglar in vapen i Cornwall, men Ross är fast besluten att söka hämnd mot Merceron och Hanson i Neds namn. I rollerna: Aidan Turner, Eleanor Tomlinson, Jack Farthing, Heida Reed, Tristan Sturrock m.fl. Del 7 av 8. Programmet sänds i 5.1

  Från 17/7 i SVT1

 • 01:15
  I When the dust settles följer vi åtta personer före, under och i efterdyningarna av en terroristattack i Köpenhamn.
  When the dust settles

  Elisabeth informeras om vapenfyndet, men vill inte ha ut nyheten i pressen. Jamals förhållande till storebrodern blir alltmer ansträngt. Den hemlösa Ginger irriterar sig på myndigheterna och Holger försöker fly från sitt äldreboende. Nikolaj har övertagit restaurangen och har stora planer. I rollerna: Malin Crépin, Jacob Lohmann, Karen-Lise Mynster, Peter Christoffersen, Arian Kashef, Viola Martinsen, Henning Jensen, Katinka Lærke Petersen m.fl. Del 2 av 10. Programmet sänds i 5.1

  Från 19/7 i SVT1. Även i SVT24 24/7

 • 02:10

  Sändningsuppehåll

  Dölj information om Sändningsuppehåll

  Programmet saknar beskrivning.

Det finns ingen tablå för valt datum
Det finns ingen tablå för valt datum
 • 00:40
  Född 2010.
  Född 2010

  Liams familj i Norrskedika väntar tillökning men Liam verkar inte vara så intresserad. När lillebror kommer reagerar Liam genast - det är inte alls roligt att behöva dela allt med en bebis. Ronja i Jämtland får också en lillebror och det blir full fart med alla fyra barn och djur på gården. Angelo i Tidaholm hoppas på att mammas mage ska innehålla just en lillebror, en syster vore en besvikelse. Jacks mamma Sara blir kär och livet förändras fort. I Järna fortsätter minstingen Hilma att ta sin plats i den stora syskonskaran och i Stockholm har Baxters föräldrar jobbat hårt och hela familjen åker iväg på en välförtjänt träningssemester. Del 2 av 5.

  Från 19/7 i SVT1. Även i SVT1 23/7 och SVT1 24/7

 • 01:40
  Neea Autio, Matleena Pulkkinen, Jane Hölsö och Joona Koivisto.
  Au pair i Miami

  Neea, Matleena och Jane talar ut efter partykryssningen. Joona tabbar sig och det blir kris i familjen. Jane fattar ett beslut om pojkvännen Brett. Tre tjejer och en kille har åkt till Miami för att jobba som au pair. Del 6 av 9. (Finland, 2018)

  Från 20/7 i SVT2. Även i SVT2 24/7 och SVT2 25/7

 • 02:10
  Programledare Mark Glindrönn
  Min röst: Muro glaso

  Abedin Denaj är Gävlebon som av misstag kom ut som rom i en tidningsartikel år 2013. Utan att tänka sig för, talade Abedin med en journalist om sin ilska över Malmöpolisens register över romer. Händelsen kom att förändra hans liv och i dag arbetar Abedin som samhällsvägledare på Gävle kommun med inriktning på romer. Med sig till studion har han sin vän Robert Simonovic som var en av dem som protesterade när nyheten om polisens register uppdagades. Samtalet leds på romani av programledare Mark Glindrönn. Del 6 av 8: Att komma ut som rom.

  Från 21/7 i SVT2. Även i SVT2 23/7 och SVT2 25/7

 • 02:40

  Sändningsuppehåll

  Dölj information om Sändningsuppehåll

  Programmet saknar beskrivning.