På SVT just nu

  • 05:00
  • 05:30
    Sverige idag

    Nyheter från hela Sverige - direkt från Umeå.

  • 06:00
    Programledarna Pelle Nilsson, Karin Magnusson, Ted Widgren och Carolina Neurath.
    Morgonstudion

    Morgonstudion

    Se tillgängliga avsnitt i SVT Play

    Dagens viktigaste nyheter och analyser med täta uppdateringar. Vi sänder direkt inrikes- och utrikesnyheter inklusive sport, kultur och nöje. Dessutom intervjuer med aktuella gäster. Nyhetssammanfattningar varje hel- och halvtimme med start kl 06.00. Lokala nyheter från kl 07.05. Väder kvart i och kvart över.

  • 09:10
    Sofia Åhman.
    Hemmagympa med Sofia

    Hemmagympa med Sofia

    Se tillgängliga avsnitt i SVT Play

    Gympa med SVT:s hemmagympapass! Passet fokuserar på rörlighet.

  • 09:30
     Johan Steen (Samuel Fröler) och Wilma Steen (Ebba Hultkvist).
    Skärgårdsdoktorn

    Familjen Sundin firar helg på Saltö. Dottern Julia är orkeslös och föräldrarna konsulterar gamle doktor Holtman, till Johan Steens missnöje. Ewe Tannander mister sin livskamrat och funderar över vad livet då är värt. Manus: Lars Bill Lundholm och Gunilla Linn Persson. Regi: Martin Asphaug. I rollerna: Samuel Fröler, Ebba Hultkvist, Sten Ljunggren, Helena Brodin, Göran Engman, Tove Nordin, Anders Ahlbom, Pia Johansson m.fl. Del 1 av 6.

  • 10:30
    Fader Brown
    Dölj information om Fader Brown

    Brodern till en anglikansk präst blir ihjälslagen och smedens hustru erkänner att hon är skyldig. Men fader Brown tvivlar, och nu måste han hitta den riktiga mördaren innan kvinnan blir avrättad. I rollerna: Mark Williams, Sorcha Cusack, Nancy Carroll, Alex Price, Bryony Afferson, Sam Hoare m.fl. Del 1 av 10.

  • 11:20
    Rickard Olsson drar i tofsen i Gäster med gester.
    Gäster med gester

    Gäster med gester

    Se tillgängliga avsnitt i SVT Play

    Två fyrmannalag möts för att huvudstupa kasta sig ut i kluriga charader med och mot varandra. Lagen består av Katrin Sundberg, Anton Lundqvist, Per Andersson och Shirley Clamp (hemlig gäst) som möter Lina Hedlund, Peter Magnusson, Christine Meltzer och Ola Forssmed (hemlig gäst). Programledare är Rickard Olsson. Del 7 av 10.

  • 12:05
    Svenska tv-historier
    Svenska tv-historier: Pippi

    Svenska tv-historier: Pippi

    Se tillgängliga avsnitt i SVT Play

    Om en tv-serie med en superhjälte i flätor, som gjort succé hos generation efter generation. Om tv-serien Pippi Långstrump, som spelades in för 50 år sedan. Inger Nilsson och Pär Sundberg berättar om inspelningarna och livet efter succén.

  • 12:30
    Betjänten Frans (Åke Söderblom) och hembiträdet Irene (Annalisa Ericson).
    Hans majestät får vänta

    Sängkammarfars där centralfiguren är kammarjunkaren Stjärna, som sägs ha lika många flickor som skuldväxlar. Han trasslar till det för sig på nyårsnatten genom pantsätta sin uniform, göra slut med sin fästmö och skaffa sig en ny. Till styckets många missförstånd bidrar inte minst kammarjunkarens betjänt Frans. Regi: Gustaf Edgren. I rollerna: Sture Lagerwall, Åke Söderblom, Aino Taube, Annalisa Ericson, Julia Cæsar, Hilding Gavle m.fl.

  • 14:00
    P & B
    P & B

    En dramakomedi om de två nedgångna figurerna Petterson och Bendel, som möts av en slump under en presenning i Stockholm. De äger ingenting men bestämmer sig ändå för att slå sina påsar ihop och försöka göra affärer. Med hjälp av diverse tricks och småfiffel börjar Petterson och Bendel snart tjäna pengar och klättra uppåt i samhället, men är de verkligen lyckligare än förut? Regi: Hans Alfredson. I rollerna: Allan Edwall, Stellan Skarsgård, Lena Nyman, Lill Lindfors, Björn Gustafson, Jan Blomberg, Jim Hughes, Eva Dahlman m.fl.

  • 15:45
    McLeod's Döttrar
    McLeods döttrar

    Både Drovers Run och Wilgul får besök av inbrottstjuvar. Då bestämmer man sig för att rigga en fälla för att fånga förövarna. I rollerna: Bridie Carter, Lisa Chappell, Aaron Jeffery, Myles Pollard, Rachael Carpani m.fl. Del 16 av 22.

  • 16:30
    Karantän-TV
    Karantän-TV

    Karantän-TV

    Se tillgängliga avsnitt i SVT Play

    Underhållningsprogram med komikerna Niklas Andersson och Ina Lundström som sitter i karantän i en husvagn på SVT Göteborgs parkeringsplats. De har kontakt med kända och okända hemmasittare runt om i hela landet. Det blir goda idéer, roliga lösningar, udda förströelser och underhållande samtal som får tiden att gå lite fortare. En timme om dagen, alla tillsammans men på armslängds avstånd!

  • 17:30
    Sverige idag

    Sverige idag

    Se tillgängliga avsnitt i SVT Play

    Nyheter från hela Sverige - direkt från Umeå.

  • 18:00
    Katarina Sandström och Lisbeth Åkerman
    Rapport

    Rapport

    Se tillgängliga avsnitt i SVT Play

    Nyheter från Sverige och världen.

  • 18:15
  • 18:25
    Ika Johanesson
    Kulturnyheterna

    Kulturnyheterna

    Se tillgängliga avsnitt i SVT Play

    Programmet saknar beskrivning.

  • 18:38
    Cecilia Ingman
    Sportnytt

    Sportnytt

    Se tillgängliga avsnitt i SVT Play

    Programmet saknar beskrivning.

  • 18:45
    Inger Ljung Olsson, programledare i Go'kväll.
    Go'kväll

    Go'kväll

    Se tillgängliga avsnitt i SVT Play

    Intervju med Brita Zackari och Kalle Zackari Wahlström. De är aktuella med den nya SVT-serien "Hjälp, vi har köpt en bondgård!". Ida Hansson skapar fint påskpynt i studion. Göran Everdahl och Johan Lundström tipsar om bra TV-serier. Programledare: Inger Ljung.

  • 19:30
    Katarina Sandström och Lisbeth Åkerman
    Rapport

    Rapport

    Se tillgängliga avsnitt i SVT Play

    Nyheter från Sverige och världen.

  • 19:55
  • 20:00
    John, Pernilla, Malin och Tareq.
    Trädgårdstider

    Trädgårdsmästare John Taylor gör en kompost från grunden, vi sår ätbart i trädgårdslandet och så hjälper Pernillla Månsson Colt systrarna på klostret i närheten att plantera en vacker rabatt. Kocken Tareq Taylor gör ett utekök med en väldigt speciell spis som påminner om en jetmotor. Del 3 av 9.

  • 21:00
    Se Gift vid första ögonkastet på SVT Play.
    Gift vid första ögonkastet

    Terapierna väcker starka känslor till liv. Mycket ställs nu på sin spets. Gränssättning och tydlighet blir viktiga frågor. Viljor krockar och tiden blir alltmer knapp. Del 7 av 8. Konflikt.

  • 21:45
    Nico (Amalia Holm)
    Den sista sommaren

    Den sista kvällen på den sista sommaren. Upplösningen till allt. Klara försvinner och polisen kommer närmare en slags sanning. De återstående vännerna samlas för första gången på länge. I rollerna: Emil Öhlen, Kevin Vaz, Martin Wallström, Josephine Owe, Leona Axelsen, Amalia Holm, Tina Pour Davoy och David Larson. Del 7 av 7: Den sista kvällen.

  • 22:00
    Det stora postrånet
    Det stora postrånet

    Dagen efter rånet sätts alla tillgängliga resurser in för att lösa det spektakulära brottet, hundratals poliser deltar i jakten på rånarna. Peter jobbar på avdelningen för grova brott och leder den omfattande utredningen. Men trots att gripanden görs går polisarbetet efter ett tag i stå. Alla inblandade tiger. Peter tar till udda metoder för att splittra kompisgänget och tvinga fram berättelserna om brottet. Dokumentärserie om vännerna som planerar en rekordkupp i Göteborg 2008 och försätter stan i totalt kaos. Del 3 av 4.

  • 22:30
    Katarina Sandström och Lisbeth Åkerman
    Rapport

    Rapport

    Se tillgängliga avsnitt i SVT Play

    Nyheter från Sverige och världen.

  • 22:35
    Bill och Marie och barnen i Husdrömmar Sicilien.
    Husdrömmar Sicilien

    I oktober 2018 köper Bill och Marie det förfallna Palazzo Cirillo i byn Termini Imerese på Sicilien - men vad har de köpt egentligen? För att kunna genomföra projektet för en rimlig budget behöver de renovera så mycket som möjligt själva, om det går. Målet är att få huset klart till julen 2019. Del 1 av 8.

  • 23:05
    Kungliga smycken

    De kungliga diademen glittrar på nobelfester och andra galor - nu ges en unik möjlighet att titta riktigt nära på de ovärderliga juvelerna. Drottning Silvia, kronprinsessan Victoria och prinsessan Christina berättar personligt och initierat om smyckenas historia som symboler för makt och kärlek. I första delen bland annat om de Leuchtenbergska safirerna och kamédiademet, som båda kom till Sverige med drottning Josefina, styvbarnbarn till Napoleon. Del 1 av 2.

  • 00:05
     Ella (Maria Sundbom Lörelius) i Dejta.
    Dejta

    Efter finska skitstövlar och alltför äventyrliga danskar börjar såväl Siri som Ella fråga sig om det inte finns andra, mer intressanta alternativ på dejtingmarknaden. Nilos idé om att ha en "öppen relation" börjar skava i henne. När Rickard ska gå ut med sina kompisar ber hon Ella om en tvivelaktig tjänst. Anna har vernissage, som uppskattas av alla - utom en. Ella sårar någon mot sin vilja och Monica fattar ett ödesdigert beslut. I rollerna: Maria Sundbom Lörelius, Nova Waldfogel, Klara Zimmergren, Bahareh Razekh, Peshang Rad, m fl. Manus: Sara Kadefors. Regi: Jens Sjögren. Del 7 av 8.

  • 00:50
    Överlevarna
    Dölj information om Överlevarna

    Den osannolika mästaren. Henriette var bara 6 år när hennes pappa tog sitt liv. Tyngd av skuld och ilska drogs hon in i ett självdestruktivt beteende. Men en näradödenupplevelse i London får henne att helt ompröva sitt liv. Henriette bestämmer sig för att sikta mot ett mål, ett fullständigt osannolikt mål - hon ska bli norsk mästare i boxning. Del 1 av 4. UR.

  • 01:20
    Lärlabbet
    Dölj information om Lärlabbet

    Hälsofrämjande arbete i skolan. Hur kan hälsa få en naturlig plats i skolvardagen? Läraren Mark Siegbahn på Drottninghögsskolan i Helsingborg satte hälsa i fokus, och det ledde till att bråket minskade betydligt. Dessutom har lärarnas trivsel ökat. Del 7 av 10. UR.

  • 01:35
    Briljanta forskare
    Dölj information om Briljanta forskare

    Gyllene riset. A-vitaminbrist i utvecklingsländer gör att barn blir blinda samt dör. Genom genetiskt modifierade organismer (GMO) har forskare utvecklat ett gyllene ris som är mer näringsrikt. Vi hör motståndare till gyllene riset samt forskare och nobelpristagare som vill utveckla riset. Del 7 av 10. UR.

  • 01:45
    Tänk till talkshow
    Dölj information om Tänk till talkshow

    Ung och inlåst. Att bli placerad på ett SiS-hem kan ske om man är under 18 år och dömts till ett brott eller om socialtjänsten bedömer att man behöver det. Liban träffar fyra ungdomar som tidigare blivit tvångsplacerade inom SiS. Del 3 av 8. UR.

  • 02:00
    McLeod's Döttrar
    McLeods döttrar

    Både Drovers Run och Wilgul får besök av inbrottstjuvar. Då bestämmer man sig för att rigga en fälla för att fånga förövarna. I rollerna: Bridie Carter, Lisa Chappell, Aaron Jeffery, Myles Pollard, Rachael Carpani m.fl. Del 16 av 22.

  • 02:45
  • 04:45
    Sverige idag

    Sverige idag

    Se tillgängliga avsnitt i SVT Play

    Nyheter från hela Sverige - direkt från Umeå.

  • 05:00
    Twirlywoos

    Twirlywoos är lustiga små figurer som lämnar sitt hem på den stora röda båten för äventyr i människornas värld. Familjen Twirlywoos är inte som vi människor. Eller är det vi människor som inte är som dem? Det måste undersökas!

  • 05:10
    Timmy Lamm - svenska ord

    Timmy Lamm - svenska ord

    Se tillgängliga avsnitt i SVT Play

    Följ med Timmy Lamm till förskolan och lär dig nya svenska ord!

  • 05:15
    Babblarna

    En serie program för de allra minsta med figurerna Babba, Bibbi, Bobbo, Dadda, Diddi och Doddo.

  • 05:25
    Ballonggården

    Åsnorna Bella och Blixten bor ute på landet tillsammans med de andra ballongdjuren. Vad händer på ballonggården idag?

  • 05:30
    Lekdags
    Lekdags

    Följ med till ett vindsrum där ett antal gosedjur kommer till liv - men bara när barnen inte är där!

  • 05:35
    Gaspard och Lisa

    Gaspard och Lisa

    Se tillgängliga avsnitt i SVT Play

    Gaspard och Lisa är två 6-åriga bästisar som bor i Paris. Varje dag är ett nytt äventyr. Det är inte alltid det blir som man tänkt sig och då känns det bra att ha en bästa vän som hjälper till och stöttar. Animerad serie som bygger på böcker av Anne Gutman. Svenska röster: Vilhelm Siljeholm, Zoë Ackerman, Ella Hagman, Edvin Raeder Sjögren mfl.

  • 05:45
    Wisska
    Wisska

    Wisska

    Se tillgängliga avsnitt i SVT Play

    Shh! En hemlis - Wisska kan prata med djur! Och hjälpa dem med allt möjligt!

  • 05:55
    Ti och Mo

    Ti och Mo

    Se tillgängliga avsnitt i SVT Play

    Treåriga Ti är alltid på jakt efter äventyr, hans mamma också för den delen!

  • 06:00
    Stella och Sam

    Stella och Sam

    Se tillgängliga avsnitt i SVT Play

    Världens roligaste, snällaste och mest nyfikna storasyster heter Stella. Hon har svar på allt, till och med när hon inte vet svaret. Hon och lillebror Sam är med om fantastiska äventyr.

  • 06:10
    Olobob-toppen

    Olobob-toppen

    Se tillgängliga avsnitt i SVT Play

    Följ med Bubbel, Lallo och Tibb och bygg en ny konstig, kulig, rolig figur varje dag!

  • 06:15
    Daniel Tigers kvarter

    Daniel Tigers kvarter

    Se tillgängliga avsnitt i SVT Play

    Jag älskar dig, mamma. Daniel Tiger och hans vänner Madelina, Prins Onsdag, Kattis och ugglan Ho lär sig om känslor och sånt genom sång och fantasi.

  • 06:30
    Greta Gris

    Greta Gris

    Se tillgängliga avsnitt i SVT Play

    Tecknad serie från England. Greta är en glatt grymtande liten gris som bor med mamma Gris, pappa Gris och lillebror Georg. Greta tycker om att spela spel, leka och klä ut sig men det absolut bästa hon vet är att hoppa i lerpölar.

  • 06:35
    Draken Digby
    Draken Digby

    Draken Digby

    Se tillgängliga avsnitt i SVT Play

    Sorkas supercykel. Digby övar flitigt på att lära sig flyga och drömmer om att ta sig fram över himmelen precis som Röde Rufus gör i sina böcker. Varje dag är ett nytt äventyr med Fissi och de andra vännerna i Gläntelund.

  • 06:45
    Luo Bao Bei

    Att vara sju år och nyfiken på världen och allting är kul och klurigt. Tur att Luo Bao Bei har sin hemliga vän Skärbjörn - och sina verkliga vänner Timo och Fanny.

  • 06:55
    Biet Maya

    Biet Maya

    Se tillgängliga avsnitt i SVT Play

    Maya är inte som alla andra bin - hon bor nämligen inte i en kupa. Ängen är hennes hem och platsen där hon upplever alla sina äventyr med sina ovanliga vänner - och sin bästis Villy, som trots att han också är ett bi egentligen är en riktig latmask.

  • 07:10
    Fåret Shaun

    Fåret Shaun

    Se tillgängliga avsnitt i SVT Play

    Fåret Shaun är tillbaka med nya galna upptåg på den helt ovetande bondens gård.

  • 07:20
    Surfarna
    Dölj information om Surfarna

    Söka på nätet. Ett illasinnat rykte sprider sig när Pixie slarvar med att ta reda på fakta. Surfarna stöter på en sajt som utger sig för att vara en nyhet, men som är flera år gammal. De får lära sig hur man kan begränsa sökningar på nätet, och att alltid kolla källan innan man tror på en nyhet. Del 8 av 8. UR.

  • 07:30
    Tidsakuten
    Dölj information om Tidsakuten

    Digitala kvartar. Fotbollsarenans analoga klocka har bytts ut mot en digital och Dribblo har ingen aning om när matchen är slut. Deci ordinerar då lite kunskap om digitala kvartar. Del 8 av 10. UR.

  • 07:35
    Charlie och Lola
    Charlie och Lola

    Charlie och Lola

    Se tillgängliga avsnitt i SVT Play

    Charlie hänger ofta ute med sin kompis Marv. Han gillar fotboll, raketer och att hitta på historier. Han gillar också sin lillasyster Lola. Det är bara en sak - hon är väldigt bestämd och envis. Svenska röster: Jakob Bergström, Ella Andersson, Mathilda Smedius, Benjamin Wahlgren m.fl.

  • 07:50
    Katten i hatten vet allt om ditten och datten

    Katten i hatten vet allt om ditten och datten

    Se tillgängliga avsnitt i SVT Play

    Katten i hatten tar sina vänner Sally och Tim med på äventyr till spännande platser i sin "Thinga-ma-jigger". Med på resorna är även kattens kompanjoner Fisken i sin skål samt Sak 1 & Sak 2. Baserad på en klassisk barnbok av Dr. Seuss.

  • 08:00
    Andys förhistoriska äventyr

    Andys förhistoriska äventyr

    Se tillgängliga avsnitt i SVT Play

    Håll i hatten - Andy ska ut på nya äventyr! Den här omgången till olika förhistoriska åldrar och arter.

  • 08:15
    Mästerflygarna

    Mästerflygarna

    Se tillgängliga avsnitt i SVT Play

    När du behöver ett paket levererat, ring Mästerflygarna! Jett och hennes vänner levererar till hela världen!

  • 08:30
    Pippi Långstrump

    Nu kan Dunder-Karlsson och Blom inte bärga sig längre, de måste ha Pippis kappsäck. I Villa Villekulla har Pippi födelsedagskalas för Tommy och Annika, Herr Nilsson och Lilla Gubben. Det blir ett roligt kalas, och när kalaset är slut kommer tjuvarna. I huvudrollerna: Inger Nilsson, Maria Persson och Pär Sundberg. Del 5 av 13: Pippi får besök av tjuvar.

  • 08:55
    Fixarna

    Fixarna

    Se tillgängliga avsnitt i SVT Play

    Ficklampan. Att maskiner och mackapärer går sönder är inget konstigt i sig, men vad som är underligt och lustigt för 10-åriga Karl Johan är att han kan se de små varelserna som hjälper till att laga trasiga saker hemma hos honom. De kallar sig Fixarna och visar och förklarar hur saker fungerar inuti.

  • 09:00
    Draken Digby
    Draken Digby

    Inte en droppe. Digby övar flitigt på att lära sig flyga och drömmer om att ta sig fram över himmelen precis som Röde Rufus gör i sina böcker. Varje dag är ett nytt äventyr med Fissi och de andra vännerna i Gläntelund.

  • 09:10
    Katie Morag

    Katie Morag

    Se tillgängliga avsnitt i SVT Play

    Om livet på en avlägsen ö, fylld av vardagligheter, spännande historia och mystik.

  • 09:25
    Safirdrakens krafter

    Safirdrakens krafter

    Se tillgängliga avsnitt i SVT Play

    Ko Ni står på tur att bli byns beskyddare och måste lära sig behärska Safirdrakens krafter. Mäster Li hjälper honom med träningen och tillsammans med Goji och Mei lär sig Ko Ni att skydda byn och stoppa den elake apan Mogo från att stjäla draken och dess krafter.

  • 09:35
    Thunderbirds

    Thunderbirds

    Se tillgängliga avsnitt i SVT Play

    Internationella räddningsstyrkan står alltid beredd att hjälpa, men det finns också alltid de som står redo att stjälpa bröderna Tracy och Kayo. Kaos-ligan gör entré och Hoods maktbegär verkar aldrig mättas.

  • 10:00
    Min riddare och jag

    Min riddare och jag

    Se tillgängliga avsnitt i SVT Play

    Riddaren Henry har ett hjärta av guld men han har en förmåga att klanta till det. Som tur är har han sin smarta son Jimmy till hjälp och väpnare.

  • 10:10
    Robin Hoods rabalder och rackartyg

    Robin Hoods rabalder och rackartyg

    Se tillgängliga avsnitt i SVT Play

    Det var en gång ett gäng som tog från de rika och gav till de fattiga... Detta avsnitt: Robin och kungen, del 1.

  • 10:20
    Gronkarna

    Gronkarna

    Se tillgängliga avsnitt i SVT Play

    Flash, en alien, har sänts till jorden för att visa neandertalarna i Gronk-stammen framtidens uppfinningar. Men är de redo för dessa? Detta avsnitt: Gå din egen väg.

  • 10:35
    Kapten Flinn och piratdinosaurierna

    Kapten Flinn och piratdinosaurierna

    Se tillgängliga avsnitt i SVT Play

    På de sju och ett halvt haven seglar de godaste goda, ständigt i kamp med de grymmaste grymma!

  • 10:45
    Ziv & Zack

    Ziv & Zack

    Se tillgängliga avsnitt i SVT Play

    Ziv och Zack kommer till vår planet, stackars de som bor i Ortsbyn! Det här kan väl aldrig gå bra?

  • 10:55
    Matildas superkrafter

    Matildas superkrafter

    Se tillgängliga avsnitt i SVT Play

    Ett gäng kompisar, en talande fisk och en magisk kokosnöt. Vad kan gå fel (förutom allting)?

  • 11:10
    På riktigt!?

    På riktigt!?

    Se tillgängliga avsnitt i SVT Play

    På väg till skolan råkar vännerna Malika och Frej ut för de mest otroliga saker. Så otroliga att de väl knappast kan vara på riktigt!?

  • 11:20
    Grizzy och lämlarna

    Grizzy och lämlarna

    Se tillgängliga avsnitt i SVT Play

    Teleportationsbjörn. Björnen Grizzy flyttar in i en övergiven skogvaktarstuga. Äntligen ska han få njuta av alla moderna bekvämligheter! Det är bara det att en stor lämmelfamilj fått samma idé.

  • 11:30
    I drömmarnas trädgård

    I drömmarnas trädgård

    Se tillgängliga avsnitt i SVT Play

    Vi möter Daisy, Igglepiggle, Makka Pakka och några till. De bor i en vacker trädgård och är med om många upptäckter och äventyr.

  • 12:00
    Pinos dagbok - meänkieli
    Dölj information om Pinos dagbok - meänkieli

    Pino på semester. Pino vill åka på semester. Pinolina, Pingvinen och Katten vill också följa med. Men vart ska de resa? Blir det nån exotisk paradisö? Översättning och inläsning Birger Winsa. Del 15 av 20. UR.

  • 12:05
    Pinos dagbok - meänkieli
    Dölj information om Pinos dagbok - meänkieli

    Pino på sjukhus. Pino är på sjukhus. Doktor Pinolina frågar Pino om han har ont i huvudet och Pingvinen tar tempen. Vad är det för fel på Pino? Berättare: Birger Winsa. Del 16 av 20. UR.

  • 12:10
    Lilla prinsessan

    Lilla prinsessan

    Se tillgängliga avsnitt i SVT Play

    Tecknad brittisk serie om en nyfiken och vetgirig prinsessa. Om den lilla prinsessan inte får som hon vill blir hon arg.

  • 12:20
    Roboten Rob

    Roboten Rob

    Se tillgängliga avsnitt i SVT Play

    Fyra barnrobotar åker ut i rymden för att lösa problem. Men man måste inte vara robot för att kunna hänga med. Svenska röster: Mimmi Sandén, Josefine Götestam, Julianna Wretman Werner, Filippa Åberg, Jonas Bergström m.fl.

  • 12:30
    Claude

    Claude

    Se tillgängliga avsnitt i SVT Play

    Claude är en vit hund med tjusig röd basker och matchande tröja. Varje dag ger han sig ut på olika äventyr med sin bästa vän i hela världen som är en strumpa.

  • 12:45
    Magiska fyran

    Magiska fyran

    Se tillgängliga avsnitt i SVT Play

    I den magiska staden Myshkin förenas fyra väktare för att beskydda oss från ondskans krafter!

  • 12:55
    Blinky Bills bravader

    Blinky Bills bravader

    Se tillgängliga avsnitt i SVT Play

    Oavsett om det är rymdvarelser som landar eller en borgmästare med storhetsvansinne så är det dags för ännu en bravad av Blinky Bill och gänget!

  • 13:05
    Lexi och Lottie, tvillingdetektiverna

    Lexi och Lottie, tvillingdetektiverna

    Se tillgängliga avsnitt i SVT Play

    Det kan vara bra att slå sina kloka huvuden ihop och är man dessutom tvillingar kan det till och med ske telepatiskt. De pålitliga tvillingdeckarna Lexi och Lottie är duktiga på att lösa mysterier och tillsammans med sin bästa kompis och blivande stjärnreporter Farid ska det bli skurkfritt i den lilla staden Äppeltuna.

  • 13:30
    Game on

    Dagens program handlar om Knight and Bikes. I detta storybaserade spel ska Ida och Laura cykla runt och rädda befolkningen på ön från skrämmande andar, samtidigt som dom ska hitta en skatt.

  • 13:45
    Legendarerna

    Legendarerna

    Se tillgängliga avsnitt i SVT Play

    Legendarerna reser land och rike runt för att reparera sitt misstag; i strid med den onde Mörkhell råkade de krossa Jovenia-stenen så att alla i världen förvandlades till barn! Detta avsnitt: En förtrollad förlovning.

  • 14:05
    Soptippen - livet efter Tracy Beaker

    Soptippen - livet efter Tracy Beaker

    Se tillgängliga avsnitt i SVT Play

    Medan Tee och Johnny hoppas på ett bättre liv utan sina föräldrar går andra och drömmer om att bli adopterade. Kan Lily acceptera förändringarna i sitt liv och vad bär Faith på för hemligheter? Livet på barnhemmet "Soptippen" går vidare. Första säsongen.

  • 14:35
    M.I. High

    M.I. High

    Se tillgängliga avsnitt i SVT Play

    I dagens samhälle finns en ny typ av hemliga agenter, väl gömda på en plats där skurkar och banditer aldrig skulle leta. Välkomna till St. Hopes, skolan som gömmer de mest avancerade tonårsagenterna den engelska regeringen har.

  • 15:00
    Hemmahänget

    Hemmahänget

    Se tillgängliga avsnitt i SVT Play

    En trygg, rolig och pålitlig kompis i en orolig tid. Häng med Malin Olsson, Alex Hermansson och Tobbe Blom varje vardag kl 15! Det blir trolleri, pyssel, mellistips, sketcher, vardagsrumsparkour och smarta "hemmatips" för er som sitter hemma och har långtråkigt.

  • 16:00
    Fångad

    Fångad

    Se tillgängliga avsnitt i SVT Play

    Ryan ska på semester på en ö tillsammans med sin pappa. Vistelsen blir allt annat än lugn och ganska snart får han och hans kamrater problem med att ta sig ifrån ön. Svenska röster: Anton Mencin, Molly och Mimmi Sandén, Amanda Krüger, Matilda Lilliestierna m.fl.

  • 16:25
    En andra chans i SVT Barnkanalen
    En andra chans

    En andra chans

    Se tillgängliga avsnitt i SVT Play

    Del 5 av 13: Djungelns lag. Till sin förskräckelse upptäcker Sophie att hennes bäste vän Charlie trakasseras. Alla systrarna tar till sina spökkrafter för att avslöja och avleda en intrikat hemläxe-tvättnings-liga.

  • 16:50
    Bangarang

    Bangarang

    Se tillgängliga avsnitt i SVT Play

    Bangarang, pangarang! För Dennis, Rubi, Jessi och Pajsarn finns inga begränsningar när det gäller hur knasigt det kan bli eller hur illa en stinkbomb kan lukta. Men Valter gör vad han kan för att sabotera.

  • 17:00
    Ett fall för KLURO

    Ett fall för KLURO

    Se tillgängliga avsnitt i SVT Play

    Har din bil någon gång börjat dansa, har ditt hus förvandlats till en rymdraket eller har siffrorna i din mattebok försvunnit spårlöst? Agenterna på KLURO fortsätter lösa kluriga problem.

  • 17:10
    P King Älling

    Häng med till Hällekulla och träffa tre goda, snälla, knasiga vänner!

  • 17:25
    Raska på, Alfons Åberg

    Ofta är det bråttom - att klä sig, äta och komma iväg. Men Alfons vill också hinna andra saker.

  • 17:35
    Ti och Mo

    Ti och Mo

    Se tillgängliga avsnitt i SVT Play

    Treåriga Ti är alltid på jakt efter äventyr, hans mamma också för den delen!

  • 17:40
    Simon

    Simon

    Se tillgängliga avsnitt i SVT Play

    Simon är en modig liten kanin, men inte alltid. Tur att han har vänner, och föräldrar, som stöttar honom!

  • 17:45
    Bing

    Bing

    Se tillgängliga avsnitt i SVT Play

    Bing bor tillsammans med Flopp i ett hus i närheten av en stor fin park. Där leker Bing ofta med sina vänner Soola, Pando, Kajsa och lille Charlie. Det finns mycket att undersöka och lära när man är liten som Bing, men Flopp finns alltid nära till hands för att svara på frågor och hjälpa Bing på vägen.

  • 17:55
    Bolibompafamiljen

    Äppelpaj är jättegott. ÄNNU godare blir den om man plockar äpplena själv.

  • 18:00
  • 18:05
    Greta Gris

    Greta Gris

    Se tillgängliga avsnitt i SVT Play

    Greta är en bedårande och fräck liten gris som bor tillsammans med lillebror George, mamma Gris och pappa Gris. Greta älskar att klä ut sig och att träffa nya vänner men det hon gillar allra mest är att hoppa runt i gyttjepölar.

  • 18:15
    Lapptäckekompisar
    Lapptäckekompisar

    Mullvaden. Små och stora djur samsas på ett stort lapptäcke. När ett problem uppstår eller en svår situation måste lösas går det alltid att be granndjuren om hjälp.

  • 18:20
    Doktorerna

    Doktorerna

    Se tillgängliga avsnitt i SVT Play

    Alfred älskar att spela på sin telefon. Men plötsligt får han så ont i nacken. Doktorerna rycker ut! Men det är något som inte stämmer. En av doktorerna är ju jättestor. Ladda för livsviktiga undersökningar, skärmnackar, telefonjage och läkare helt utan gränser! Del 1 av 12.

  • 18:30
    Min riddare och jag

    Riddaren Henry har ett hjärta av guld men han har en förmåga att klanta till det. Som tur är har han sin smarta son Jimmy till hjälp och väpnare.

  • 18:40
    Alisa klarar sig alltid!

    Alisa klarar sig alltid!

    Se tillgängliga avsnitt i SVT Play

    Följ med till framtidens hisnande äventyr på jorden och i rymden! Science fiction-äventyr som utspelar sig år 2093. Alisa är en tjej som tillsammans med sina fyra vänner ger sig ut på äventyr i vardagen.

  • 19:05
    Djungelpuls

    Djungelpuls

    Se tillgängliga avsnitt i SVT Play

    Ovanliga och annorlunda djurhistorier från Zimbabwe.

  • 19:15
    Lilla Aktuellt

    Lilla Aktuellt

    Se tillgängliga avsnitt i SVT Play

    Nyhetsprogram för barn och unga.

  • 19:25
    Barnen längs Sidenvägen
    Dölj information om Barnen längs Sidenvägen

    Poonams nya liv. 14-åriga Poonam berättar för sina kamrater att hon ska gifta sig, men att hon aldrig har träffat sin blivande man eller hans familj. Del 4 av 5. UR.

  • 19:45
    Om evolution
    Dölj information om Om evolution

    Konkurrens och ödlor. Om orden som beskriver begreppet evolution. Varför överlever vissa djur och växter medan andra dör? Del 3 av 5. UR.

  • 19:55
    Larva
    Larva

    Larva

    Se tillgängliga avsnitt i SVT Play

    Animerad serie om två maskar.

  • 20:00