På SVT just nu

Hemma igen

Säsong 4 — Avsnitt 3: Ett leende

Sarah hjälper sin vän som befinner sig i nöd. Klarar Carolyn av att berätta sanningen för Elizabeth? Olivia flyttar tillbaka till Ash Park och Harrys avslöjande får James att rannsaka sina egna känslor. I rollerna: Marta Dusseldorp, Noni Hazlehurst, Brett Climo, David Berry, Aldo Mignone, Arianwen Parkes-Lockwood m.fl. Del 3 av 12. Ett leende.

Tidigare sänt 2019

 • 00:35
  Tänk till talkshow
  Dölj information om Tänk till talkshow

  Se programmet i UR Play, öppnar annan webbplats

  Måste man förlåta sina mobbare? Hur känns det att bli mobbad? Kan man gå vidare utan att förlåta? Liban träffar fem ungdomar som delar med sig av sina egna erfarenheter av mobbning och hur de har gått vidare med sina liv. Del 8 av 8. UR.

  Från 6/5 i SVT1

 • 00:50
  Bill och Marie och barnen i Husdrömmar Sicilien.
  Husdrömmar Sicilien

  Bill har rest tillbaka till Sverige och lämnat Marie att projektleda det avstannade bygget. Men det blir mer och mer att hålla reda på, frågan är om Marie kommer att orka - samtidigt som hon försöker njuta av semestern med sin syster och alla barn som är kvar på Sicilien. Del 6 av 8.

  Från 7/5 i SVT1. Även i SVT1 16/5

 • 01:20
  Mästarnas mästare
  Mästarnas mästare

  Dags för final, nu ska det avgöras vem som blir Mästarnas mästare 2020! De fyra tävlar om fördelar i de kommande tävlingarna, men redan efter den andra tävlingen så tvingas den första deltagaren att lämna. Efter Jaktstarten lämnar en till, så att de bara återstår två kvar till Mästarduellen. Det blir mycket dramatiskt och jämnt ända in i slutet. Programledare: Micke Leijnegard. Del 10 av 10.

  Från 10/5 i SVT1. Även i SVT24 15/5, SVT1 16/5 och SVT24 16/5

 • 02:20
  McLeod's Döttrar
  McLeods döttrar

  När Becky och Jake tvingas stjäla en häst upptäcker de nya djup i sitt förhållande. Och Alex är bestört över att Claire köper upp gamla hästar för att förhindra att de blir hundmat. I rollerna: Lisa Chappell, Bridie Carter, Jessica Napier, Rachael Carpani, Aaron Jeffery, m.fl. Del 7 av 30.

  Från SVT1 tidigare i dag. Även i SVT1 17/5

 • 03:05

  Sändningsuppehåll

  Dölj information om Sändningsuppehåll

  Programmet saknar beskrivning.

Det finns ingen tablå för valt datum
Det finns ingen tablå för valt datum
 • 00:35
  Hej Morre är en romsk talkshow med artisten Mark Marek Glindrönn som programledare.
  Hej Morre

  Alla är ute på sociala medier idag, vem är inte det? Vad har sociala medier för makt över våra liv egentligen och kan man bara lägga ner? Det och mycket mer diskuteras av veckans panel Adrijano Karamni, Vanessa Karamani, Debora Gilda Kwiek och Petro Siwak. I en talkshow på romani med programledare Mark Marek Glindrönn. Del 4 av 8. Sociala medier.

  Från 10/5 i SVT2. Även i SVT2 15/5 och SVT2 16/5

 • 01:05
  Moona, Pirita, Jenni och Miina i Tjejer gör lumpen
  Tjejer gör lumpen

  Rekryterna bedöms fortlöpande under tjänstgöringen och nu börjar planerna inför deras fortsatta individuella utbildning ta form. En av tjejerna blir besviken på utfallet. Moona får besvär med sitt gevär under en övning ute i fält. Moona, Miisa, Jenni och Pirita har liksom 800 andra finska tjejer varje år valt att rycka in till frivillig militärtjänst. Del 4 av 9.

  Från 6/5 i SVT2

 • 01:35

  Sändningsuppehåll

  Dölj information om Sändningsuppehåll

  Programmet saknar beskrivning.