På SVT just nu

 • 05:10
  Beppe Starbrink, programledare i Go'kväll.
  Go'kväll

  Vårens sista Go'kväll och vi får återse höjdpunkter från det senaste året. Programledare: Inger Ljung Olsson.

  Från SVT1 tidigare idag

 • 05:55
  Henrik Kruusval, programledare för Landet runt.
  Landet runt

  Spännande och intressanta reportage från hela Sverige. Programledare: Henrik Kruusval.

  Från 3/5 i SVT1

 • 06:40
  Karin Granberg och Suszanne Axell.
  Fråga doktorn

  Hur är situationen för covid-sjuka runt om i landet? Doktor Karin Granberg svarar på tittarnas frågor. Och vi frågar oss: Vilken träningsform är egentligen bäst? Programledare Linda Olofsson.

  Från 4/5 i SVT1

 • 07:25
  Ali Fegan och Karin Mattisson.
  Uppdrag granskning

  Uppdrag granskning återvänder till granskningen av Michael Wijks sista timmar. Det tog bara någon timme för polisen att konstatera att hans död var en olyckshändelse. Men var det verkligen så enkelt? Programledare: Ali Fegan. Del 15 av 16. Programmet sändes i september 2016.

  Från 6/5 i SVT1

 • 08:25
  Anslagstavlan

  Programmet saknar beskrivning.

 • 08:30
  Jonas Sundström, Elin Skagersten Ström och Anders Samuelsson i Strömsö.
  Strömsö

  En sittpuff som också fungerar som smart förvaring - Lee visar hur man gör den. Jim bygger en uppfällbar bäddsoffa och i köket bjuder Ella på alkoholfria sommardrycker. Våren på Strömsö avslutas med godbitar från tidigare säsonger. Inspiration för hus och hem, fritid och vardagsliv. Del 16 av 16.

  Från 7/5 i SVT1

 • 09:00
  Annamaria Fredholm och Marie Lehmann
  Helgstudion

  I studion sitter akutläkaren Katrin Hruska och Heidi Stensmyren, specialist i anestesi- och intensivvård. Vi träffar utrikesminster Ann Linde, Bo Rydén, sjukhuspräst i Södertälje och Erik Degerman, specialistläkare i Dalarna. Bert Sundström ger oss en rapport om läget i Ryssland. Och fotbollsjournalisten Olof Lundh, Italienkorrespondenten Jennifer Wegerup samt Londonkorrespondenten Jonas Sverin diskuterar fotbollsligorna under epidemin. Det rapporteras om högtryck på återvinningscentraler och designern Jonas Torstensson talar om återbruk. Dessutom pratar Edward af Sillén och Christer Björkman om den stundande ESC-veckan i SVT. Studiosamtal, reportage och intervjuer om läget i Sverige under coronakrisen. Programledare: Marie Lehmann och Annamaria Fredholm.

 • 12:00
  Mötet

  Inställda föreställningar och uteblivna gig. Trots att kulturen har drabbats hårt under coronakrisen är debattören Henrik Jönsson kritisk till att branschen nu får krispaket av staten. För dramatikern och författaren Marisol M./Fredrik Ekelund är statligt kulturstöd en självklarhet - inte minst i kristider. Ett möte. Ett ämne. Två personer med vitt skilda åsikter. Del 11 av 13. Ett program från Sverige möts.

  Från 4/5 i SVT1

 • 12:15
  K-märkta ord.
  K-märkta ord

  Göran Willis och Staffan Bengtsson presenterar ord som var extra gångbara på 50- och 60-talen.

 • 12:20
  Malin Olsson, programledare för Vem bor här?
  Vem bor här?

  Vem har inrett med tropisk kitsch, vem bor hemmet med Hollywoodkänsla och vem bor i trean full av retroprylar? Är det elevassistenten, formgivaren eller chefen? Fem främlingar besöker varandras hem och gissar vem som bor var. Programledare: Malin Olsson. Del 6 av 8.

  Från 4/5 i SVT1

 • 13:20
  Bästa träningen.
  Bästa träningen

  Fyra otränade par tar sig an utmaningen att följa varsin coach i två månader och börja röra på sig. Vardagen fylls av kampsport, yoga, löpning och vardagsmotion och det är tuffare än de föreställt sig. Idrottsforskare följer parens hälsa och mäter deras resultat på jakt efter den bästa träningen. Del 1 av 3: Paren som föredrar fredagsmys före fredagsfys möter sina coacher och påbörjar sina nya liv.

  Från 7/5 i SVT1. Även i SVT1 10/5

 • 14:20
  Bill och Marie och barnen i Husdrömmar Sicilien.
  Husdrömmar Sicilien

  Bill har rest tillbaka till Sverige och lämnat Marie att projektleda det avstannade bygget. Men det blir mer och mer att hålla reda på, frågan är om Marie kommer att orka - samtidigt som hon försöker njuta av semestern med sin syster och alla barn som är kvar på Sicilien. Del 6 av 8.

  Från 7/5 i SVT1. Även i SVT24 10/5, SVT1 12/5 och SVT1 16/5

 • 14:50
  Hitlåtens historia

  2019 var Molly Sandéns år. Priserna har regnat över henne och störst av alla hits är låten från tv-serien "Störst av allt" - "Rosa himmel". Den var den enda låt Molly inte varit med och skrivit själv och det enda som blev kvar av scenerna hon filmade för serien. Molly blev bortklippt, men istället för skådiskarriär fick hon förra årets största låt på svenska istället. Hitlåtens historia går på jakt efter låtens rötter och de där bortklippta scenerna. Del 1 av 4.

  Från 6/5 i SVT1

 • 15:20
  Mästarnas mästare
  Mästarnas mästare

  Med hjälp av tre mycket tuffa tävlingar ska det avgöras vilka fyra som går till final och får chansen att bli mästarnas mästare: Jubelidioten, Muren och den helt nya tävlingen Ingemar, som går ut på att försöka hoppa högre än Ingemar Stenmarks klassiska murhopp från Mästarnas mästare 2011. Programledare: Micke Leijnegard. Del 9 av 10.

  Från 3/5 i SVT1. Även i SVT24 senare i kväll

 • 16:20
  Svenska tv-historier
  Svenska tv-historier: 70-talets barnprogram

  De är både älskade och utskällda. Omtalade och förtalade. Inget annat decennium har barnprogram som väcker så mycket känslor. Svenska tv-historier berättar om 70-talets barnprogram. Medverkande: Göran Everdahl, Malena Janson, Ingrid Edström.

  Från 4/5 i SVT1

 • 16:50
  Babben Larsson och David Sundin i Bäst i test.
  Bäst i test

  Bonusavsnitt med tester som inte fick plats i ordinarie program. Flera gäster medverkar, bl.a. Henrik Dorsin och Johan Glans. I panelen: Anders "Ankan" Johansson, Carin da Silva, Kristina "Keyyo" Petrushina och Kristoffer Appelquist. Programledare: Babben Larsson och David Sundin. Del 10 av 10.

  Från 8/5 i SVT1

 • 17:50
  Se Helgmålsringning i SVT Play.
  Helgmålsringning

  Helgmålsringning från en skogskant. Biskop Mikael Mogren i Västerås stift talar om nytt liv i en brunnen skog.

 • 17:55
  Sportnytt
  Dölj information om Sportnytt

  Programmet saknar beskrivning.

 • 18:00
  Rapport
  Dölj information om Rapport

  Programmet saknar beskrivning.

 • 18:15
  Sverige!

  Han blev rikskänd när han vann kampen mot bananjätten Dole. Nu är dokumentärfilmaren Fredrik Gertten tillbaka med en film om guldindustrin, och är gäst i kvällens Sverige! Vi följer med bostadsbolagets konstråd till ett hemligt galleri och ser en film om döden. Programledare: Fredrik Önnevall.

  Även i SVT1 senare i natt och SVT24 14/5

 • 18:45
  Johan Wester, ny programledare i Vem Vet Mest.
  Vem vet mest?

  Säsongens skarpaste hjärnor gör upp om vem som vet mest våren 2020 och nu är det dags för semifinal. Frågeprogram med en massa allmänbildande frågor om allt från ABBA till ölandstok. Programledare: Johan Wester.

  Även i SVT1 senare i natt och SVT1 16/5

 • 19:30
  Rapport
  Dölj information om Rapport

  Programmet saknar beskrivning.

 • 19:45
  Sportnytt
  Dölj information om Sportnytt

  Programmet saknar beskrivning.

 • 20:00
  Josefin Johansson, programledare för Smartare än en femteklassare.
  Smartare än en femteklassare

  Hanin Shakrah har blivit räddad kvar i tävlingen tack vare sin unga bänkkamrat. Nu har hon två fusk kvar när hon ska fortsätta klättra på stegen mot en kvarts miljon kronor. En melloälskande bankman, Erik Moberg och läkarstudenten Clara Sundström ger sig också modigt in i leken. Programledare är Josefin Johansson. Del 9 av 10

  Även i SVT1 10/5 och SVT24 14/5

 • 21:00
  The Mamas.
  Eurovision: Inför ESC

  Årets 41 tävlande bidrag presenteras och det är dags att titta, tycka och sedan rösta i Mello-appen. Resultatet presenteras i programmet Sveriges 12:a på torsdag, där svenska folkets vinnare kommer att koras. Programledare är David Sundin och Christer Björkman är sidekick.

  Även i SVT1 10/5

 • 22:30
  Kristian Luuk och Daniel Hallberg.
  Luuk & Hallberg

  Sprakande talkshow där Kristian Luuk samtalar med gästerna och försöker hålla styr på sin bångstyriga sidekick - Instagram-komikern Daniel Hallberg.

  Även i SVT1 10/5

 • 23:15
  Rapport
  Dölj information om Rapport

  Nyheter från Sverige och världen.

 • 23:20
  Norrie Duncan (RICHARD RANKIN), Claire Church (ANNE-MARIE DUFF) och John Hind (JOHNNY HARRIS)
  När mörkret kallar

  Claire riskerar allt i kampen för att stoppa mördaren. När sanningen kommer fram och tragedin är ett faktum, kommer hon att slutligen segra över mörkret? I rollerna: Anna-Marie Duff, Johnny Harris, Caroline Lee Johnson m.fl. Del 4 av 4.

  Även i SVT1 14/5

 • 00:15
  The Water Diviner
  Dölj information om The Water Diviner

  Fyra år har gått sedan slaget vid turkiska Gallipoli ägde rum under första världskriget. Den australiske bonden Joshua bestämmer sig för att resa till Istanbul och försöka ta reda på vad som hänt hans tre söner, som alla rapporterats saknade i strid. Tillsammans med turkiske majoren Hasan ger sig Joshua ut på en resa över hela Turkiet, för att finna sanningen om sina söners öden. Regi: Russell Crowe. I rollerna: Russell Crowe, Olga Kurylenko, Jai Courtney, Yilmaz Erdogan, Cem Yilmaz, Ryan Corr m.fl.

 • 02:05

  Sändningsuppehåll

  Dölj information om Sändningsuppehåll

  Programmet saknar beskrivning.

 • 05:00

  Sändningsuppehåll

  Dölj information om Sändningsuppehåll

  Programmet saknar beskrivning.

 • 09:10
  Hej Morre är en romsk talkshow med artisten Mark Marek Glindrönn som programledare.
  Hej Morre

  Det brinner i världens skogar och isarna smälter. Greta är den nya miljösoldaten i kampen för att rädda planeten. Och människor väljer att resa med tåg istället för att ta flyget. Men har vi inte annat att tänka på? Det finns ju de som säger att detta är överdrivet? Det och mycket mer diskuteras av veckans panel Adrijano Kamberi, Vanessa Kamberi, Elmedina Karamani och Sunita Memetovic. En talkshow på romani med programledare Mark Glindrönn. Del 3 av 8: Klimatångest.

  Från 3/5 i SVT2

 • 09:40
  Moona, Pirita, Jenni och Miina i Tjejer gör lumpen
  Tjejer gör lumpen

  Rekryterna bedöms fortlöpande under tjänstgöringen och nu börjar planerna inför deras fortsatta individuella utbildning ta form. En av tjejerna blir besviken på utfallet. Moona får besvär med sitt gevär under en övning ute i fält. Moona, Miisa, Jenni och Pirita har liksom 800 andra finska tjejer varje år valt att rycka in till frivillig militärtjänst. Del 4 av 9.

  Från 6/5 i SVT2. Även i SVT2 10/5, SVT2 11/5 och SVT24 12/5

 • 10:10
  Programledare Henrik Niva.
  Min röst: Minun ääni

  Hur håller man fast vid den tornedalska matkulturen när man flyttar till andra änden av landet? Den frågan kan Meri Alercón och Björn Ylipää svara på, som båda lämnat Tornedalen för sydligare breddgrader. Till en tornedalsk trerättersmiddag berättar de hur man genom smaker och dofter kan flytta Tornedalen dit man är, oavsett var man befinner sig. En talkshow på meänkieli med programledare Henrik Niva. Del 6 av 11. Tornedalsk smak.

  Från 5/5 i SVT2

 • 10:40
  T-Rex fossil
  Historiens farligaste rovdjur

  Tyrannosaurus som jagade i flock. Jättefågeln som sprang ikapp hästar och dödade dem med en näbb 18 gånger större än örnens. Jättekatten med sabeltänder. Vilket av de förhistoriska rovdjuren var mest skräckinjagande? Del 1 av 2.

  Från 5/5 i SVT2

 • 11:30
  T-Rex fossil
  Historiens farligaste rovdjur

  Vilka monster har tagit kål på flest - under vattenytan? Möt bestar du inte trodde fanns, och andra som du ska akta dig mest för i dag. Se en meter långa havsskorpioner som äter sin egen art och stridslystna kaskeloter som väger mer än ett flygplan - samt slår till med kraften av en stridsvagn. Samt den mytiska megalodonen, som kunde fälla 15 ton tunga byten. Del 2 av 2.

  Från 6/5 i SVT2

 • 12:20
  Programledaren Johan Ripås med gäster djupdyker i veckans mest fascinerande världshändelse i Utrikesbyrån.
  Utrikesbyrån

  Coronaviruset är en osynlig fiende som hela världen försöker bemästra på olika vis. Just nu utvecklas och används mängder av nya appar och andra övervakningssystem för att hindra smittan från att spridas. I Israel övervakar man nu coronasmittade med samma verktyg som används i terrorbekämpning. Norge följer det sydkoreanska exemplet och använder smittspårning via appar. Är övervakning det säkraste sättet att rädda liv under coronakrisen? Medverkar gör framtidsspanaren och covidpatienten Alexander Bard och den internationella bästsäljarförfattaren Yuval Noah Harari (Sapiens). I studion gästas programledare Johan Ripås av AI-entreprenören Anna Felländer och SVT:s tech-korrespondent Alexander Norén. Del 10 av 12.

  Från 6/5 i SVT2. Även i SVT24 10/5 och SVT2 11/5

 • 12:50
  Ekdal och Ekdal
  Ekdal och Ekdal

  Corona-pandemin har stängt ner världsekonomin med förödande konsekvenser som följd. Ekonomer drar paralleller till 1920- och 30-talens krascher och depressioner. Hur hårt kommer vi att drabbas och hur ser vägen framåt ut? Kommer vi någonsin tillbaka till det tillstånd som rådde före corona-viruset? Journalisterna och kusinerna Lennart och Niklas Ekdal pejlar vår tids största frågor tillsammans med experter i studion. Del 1 av 6.

  Från 5/5 i SVT2. Även i SVT2 10/5

 • 13:50
  P O Enquist
  Dölj information om P O Enquist

  P O Enquist är en av Skandinaviens mest berömda författare, med en lång rad prisbelönta böcker bakom sig. Eva Beckman och fotografen Björn Henriksson har följt honom under ett års tid. Resan går bland annat till barndomsbyn Hjoggböle i Västerbotten och till tyska Dortmund där han tar emot det prestigefyllda Nelly Sachspriset. Vi får också följa den mödosamma framväxten av nya romanen "Boken om Blanche och Marie".

  Från 3/5 i SVT2

 • 14:50
  Programledare Victoria Dyring.
  Vetenskapens värld

  Del 17 av 18. Katternas ursprung. Hur blev katter till människans gosiga husdjur? Och vad är det i den mänskliga hjärnan som får oss att känna så mycket för dessa pälsbeklädda varelser? Hjärnforskare, genetiker och experter på djurbeteende kartlägger här människans relation till katter - och dessutom katternas hemliga dubbelliv. Programledare: Victoria Dyring.

  Från 4/5 i SVT2

 • 15:50
  Baki
  Sverige idag på romani chib/arli

  Veckans viktigaste regionala nyheter på romani chib/arli.

  Även i SVT2 10/5

 • 16:00
  Rapport
  Dölj information om Rapport

  Programmet saknar beskrivning.

 • 16:05
  Jane
  Sverige idag på romani chib/lovari

  Veckans viktigaste regionala nyheter på romani chib/lovari.

  Även i SVT2 10/5

 • 16:15
  Max (Jean-Pierre Bacri) äger cateringfirman som ska ordna ett storslaget bröllop.
  C'est la vie!

  En romantisk komedi som följer med bakom kulisserna när Pierre och Helena ska gifta sig i stor stil, på ett vackert 1600-talsslott utanför Paris. Max äger cateringfirman som ska göra bröllopsfesten till något alldeles speciellt, och till sin hjälp har han en brokig och lätt förvirrad skara medarbetare. Där finns till exempel den egocentrerade sångaren DJ James, den totalt oerfarne kyparen Samy och den vasstungade vd-assistenten Adèle. Och även om inte allt går helt enligt planerna blir det en natt som ingen av de närvarande någonsin kommer glömma. Regi: Olivier Nakache och Éric Toledano. I rollerna: Jean-Pierre Bacri, Eye Haidara, Alban Ivanov, Suzanne Clément, Gilles Lellouche, Benjamin Lavernhe, Judith Chemla m.fl. (Le sens de la fête)

  Från 30/4 i SVT2

 • 18:05
  Bilen, denna uppfinning på gott och ont, har varit föremål för vår åtrå i 120 år.
  Jag är kär i min bil

  Bilen, denna uppfinning på gott och ont, har varit föremål för vår åtrå i 120 år. Det handlar förstås inte bara om transport, bensin, förgasare. Utan kanske mera om en irrationell dröm, om formgivning, om livsstil.

  Även i SVT2 10/5

 • 19:00
  Kulturstudion
  Dölj information om Kulturstudion

  Kulturstudion serverar dokumentärer och föreställningar från Sverige och hela världen.

 • 19:05
  Tannhäuser med Peter Mattei

  Peter Mattei är Wolfram i denna uppsättning av Wagners Tannhäuser från Staatsoper i Berlin. Under förspelet ser vi en nyskapande koreografi av Sasha Waltz, som också står för hela insceneringen. Som graalriddaren Tannhäuser ser vi Peter Seiffert och som Elisabeth, Ann Petersen. Réne Pape är Hermann och Marina Prudenskaja sjunger Venus parti. Daniel Barenboim är dirigent. Första akten.

  Även i SVT2 10/5

 • 20:05
  Kulturstudion
  Dölj information om Kulturstudion

  Kulturstudion serverar dokumentärer och föreställningar från Sverige och hela världen.

 • 20:10
  Tannhäuser med Peter Mattei

  Andra akten.

  Även i SVT2 10/5

 • 21:22
  Kulturstudion
  Dölj information om Kulturstudion

  Kulturstudion serverar dokumentärer och föreställningar från Sverige och hela världen.

 • 21:25
  Tannhäuser med Peter Mattei

  Tredje akten.

  Även i SVT2 10/5

 • 22:25
  Kulturstudion
  Dölj information om Kulturstudion

  Kulturstudion serverar dokumentärer och föreställningar från Sverige och hela världen.

 • 22:30
  Deutschland '86
  Deutschland '86

  Martin vaknar upp svårt skadad i den libyska öknen, där han möter Samira och Khaled och kommer en terroristattack på spåren. I rollerna: Jonas Nay, Maria Schrader, Florence Kasumba, Sylvester Groth, Sonja Gerhardt m.fl. Del 4 av 10: Le Cafard.

  Även i SVT24 14/5

 • 23:20
  Kriminella på nätet
  Kriminella på nätet

  Internetbedrägerier bli allt vanligare och varje dag utsätts hundratals människor för brott när de handlar online. I den här dokumentären får vi följa London-polisens bedrägerirotel när de försöker att spåra och gripa de organiserade ligor som lurar ovetande shoppare på stora summor.

  Från 6/5 i SVT2

 • 00:05
  Reportern Kristofer Carlsson träffar Julia Gezelius, som medverkat i olika tv-program, det första redan som femåring.
  Vad hände sen?

  Alexandra Royal var fjorton år när hon provfilmade för tv-serien Första kärleken. När Michael Jackson uppträdde i Stockholm fick Alexandra stå på scenen tillsammans med honom och teckna en sång på teckenspråk. Idag arbetar hon som lärare och sitter som fritidspolitiker för Centerpartiet i Örebro. Reportern Angelina Nyström träffar gamla och unga människor från offentligheten som berättar om sina liv och om vad som hände sen. Del 1 av 4.

  Från 6/5 i SVT2

 • 00:35
  Finland är finländskt. Programledare: Juhani Seppänen
  Finland är finländskt

  När började egentligen den finländska självständigheten? Vid 1840-talet och tiden för de första tankarna om Finland som en stat hade finska språket inte ens ett ord för det. En serie om Finlands och finländskhetens historia. Programledare: Juhani Seppänen. Del 7 av 10.

  Från 7/5 i SVT2

 • 01:05
  Angel Arubi
  Fabrikens hjältar

  Topi har fått nya spännande uppgifter på jobbet, men privat är han bekymrad för sin mamma. Angel besöker sin familj i Nigeria och tar ett beslut för att hedra sin pappa. Tanja vet varken ut eller in när det gäller kärleken, men har fullt stöd från sina vänner. Nytt jobb, nya möjligheter. Tillsammans med närmare 3000 andra har de fått jobb på en bilfabrik och ser nu fram emot en ny start i livet. Del 7 av 8.

  Från 8/5 i SVT2. Även i SVT2 10/5

 • 01:35

  Sändningsuppehåll

  Dölj information om Sändningsuppehåll

  Programmet saknar beskrivning.

 • 01:45
  Sportnytt
  Dölj information om Sportnytt

  Programmet saknar beskrivning.

 • 02:00

  Sändningsuppehåll

  Dölj information om Sändningsuppehåll

  Programmet saknar beskrivning.

 • 05:00
  Twirlywoos

  Twirlywoos är lustiga små figurer som lämnar sitt hem på den stora röda båten för äventyr i människornas värld. Familjen Twirlywoos är inte som vi människor. Eller är det vi människor som inte är som dem? Det måste undersökas!

 • 05:10
  Timmy Lamm - svenska ord

  Följ med Timmy Lamm till förskolan och lär dig nya svenska ord!

 • 05:15
  Babblarna

  En serie för de allra minsta med figurerna Babba, Bibbi, Bobbo, Dadda, Diddi och Doddo.

 • 05:20
  Babblarna

  En serie för de allra minsta med figurerna Babba, Bibbi, Bobbo, Dadda, Diddi och Doddo.

 • 05:25
  Ballonggården

  Åsnorna Bella och Blixten bor ute på landet tillsammans med de andra ballongdjuren. Vad händer på ballonggården idag?

 • 05:30
  Henry och...

  Varje dag råkar Henry på någon, eller något, nytt!

 • 05:35
  Gaspard och Lisa

  Gaspard och Lisa är två 6-åriga bästisar som bor i Paris. Varje dag är ett nytt äventyr. Det är inte alltid det blir som man tänkt sig och då känns det bra att ha en bästa vän som hjälper till och stöttar. Animerad serie som bygger på böcker av Anne Gutman. Svenska röster: Vilhelm Siljeholm, Zoë Ackerman, Ella Hagman, Edvin Raeder Sjögren mfl.

 • 05:45
  Wisska
  Wisska

  Shh! En hemlis - Wisska kan prata med djur! Och hjälpa dem med allt möjligt!

 • 05:55
  Ti och Mo

  Treåriga Ti är alltid på jakt efter äventyr, hans mamma också för den delen!

 • 06:00
  Daniel Tigers kvarter

  Superdaniel. Daniel Tiger och hans vänner Madelina, Prins Onsdag, Kattis och ugglan Ho lär sig om känslor och sånt genom sång och fantasi.

 • 06:10
  Regnbågsstadens hjälte

  När Kokos hjärta börjar glöda rycker Regnbågsstadens hjälte ut för att hjälpa stora som små.

 • 06:25
  Mästerflygarna

  När du behöver ett paket levererat, ring Mästerflygarna! Jett och hennes vänner levererar till hela världen!

 • 06:35
  Claude

  Claude är en vit hund med tjusig röd basker och matchande tröja. Varje dag ger han sig ut på olika äventyr med sin bästa vän i hela världen som är en strumpa.

 • 06:50
  Raska på, Alfons Åberg

  Ofta är det bråttom - att klä sig, äta och komma iväg. Men Alfons vill också hinna andra saker.

 • 07:00
  Monsterskolan

  Följ med monstren som varje natt på Monsterskolan utforskar sin vrålsnuffliga värld och gör maffiga monstersaker!

 • 07:05
  Fix och trix

  Bihn och Boo gillar att vara i sin trädkoja och skapa olika världar till sina leksaker. Med lite "fix och trix" kan man bygga allt möjligt.

 • 07:20
  Om jag var ett djur

  Nyfiken på djur? På hur de lever och hur deras uppväxt ser ut? Häng med ner i gryt, gångar och andra bon och följ dem på nära håll. Vilket djur skulle du vilja vara?

 • 07:25
  Ella, Oscar och Hoo

  Varje dag - ett nytt äventyr! - för en bubblande flicka, en studsig pojke och ett väldigt litet moln.

 • 07:35
  Våfflan

  En magisk talande hund? Är det sant? Jajamän!

 • 07:45
  Pyjamashjältarna
  Dölj information om Pyjamashjältarna

  På natten förvandlas Oscar, Amanda och Jens till de tre pyjamashjältarna Kattpojken, Ugglis och Gecko. Tillsammans skyddar de staden mot alla skurkar.

 • 07:55
  Karsten och Petra

  En dramaserie om 5-åringarna Karsten och Petra, och deras gosedjur Lejonungen och fröken Kanin. Vi följer dem i lek och i deras fantasivärld där drömmen blir verklighet.

 • 08:10
  Andys safariäventyr

  Det finns många unika platser, och många sällsamma djur och beteenden, som Andy vill uppleva. Häng med när han gör det!

 • 08:25
  Magiska fyran

  I den magiska staden Myshkin förenas fyra väktare för att beskydda oss från ondskans krafter!

 • 08:35
  Spökpatrullen

  Del 10 av 10. Spöket Laszlo har lite svårt att skilja på ditt och mitt. Därför plockar han ofta med sig saker som inte är hans. Den här gången har han tjuvat ett barns nalle. Men spökjägaren Agatha är honom på spåren. Tyvärr så är hon både klantig och rädd för spöken. Tur att hon har hjälp av tre orädda barn.

 • 08:50
  Lilla brandstyrkan

  I dag är det lektion i livräddning i vatten. Sex barn har blivit utvalda till att vara med i Lilla brandstyrkan. De tränar som riktiga brandmän gör på sin utbildning. Brandmannen Jonas är huvudlärare. Idag är det lektion i livräddning i vatten. Del 6 av 10.

 • 09:05
  Sam tar över
  Sam tar över

  Del 9 av 12. Gunnar har lovat att lämna in Stigs travkupong men glömmer bort det. Just den dagen vänder turen och Stig har tippat alla rätt! Naturligtvis förvandlas Sam till Gunnar när han tvingas erkänna för Stig att han inte vunnit 1 miljon kronor. I rollerna: Adrian Salvador, Scott Isitt, Magnus Härenstam, Ulla Skoog, Olle Sarri, Annika Ryberg-Whittembury m.fl.

 • 09:20
  Fixa rummet

  Del 5 av 12. Jennifer vill ha ett hästrum i rosa och med stallkänsla. Favorithästen Gunnar måste också få plats. Tur att det finns plankvägg på tapet. Hoppas bara inte pappa märker när de stora bjälkarna ska bäras in i rummet.

 • 09:50
  Abel och Fant

  Hickelihopp. En tecknad komedi om bästa vännerna Abel och Fant som bor i djungeln.

 • 09:55
  Buskul

  Erik och Filippa testar ett gammalt bus, sot eller skokräm på kikaren. Lennartsson visar hur man kan få ett äpple att se maskätet ut. Programledare: Filippa Andersson och Erik Strandberg. Del 5 av 9.

 • 10:10
 • 10:25
  Thunderbirds
  Dölj information om Thunderbirds

  Internationella räddningsstyrkan står alltid beredd att hjälpa, men det finns också alltid de som står redo att stjälpa bröderna Tracy och Kayo. Kaos-ligan gör entré och Hoods maktbegär verkar aldrig mättas.

 • 10:45
  Ranchen

  Lena, Anais, Angelo och Hugo delar alla samma intresse - hästar. På Lenas farfars gamla ranch tar de också gärna hand om andra övergivna eller skadade djur. Lenas förmåga som hästlyssnare kommer väl till pass när hon hittar en vanvårdad hingst. Men det måste gå ett år och en dag innan den kan bli hennes.

 • 11:10
  Djupet

  Familjen Nekton bor på ubåten Aronnax och älskar äventyr. Ett av havets största mysterier är Lemurien - en försvunnen civilisation - och flera generationer Nekton har sökt efter denna förlorade värld. Nu med all ny teknik, verkar Lemurien närmare än någonsin.

 • 11:30
  Alisa klarar sig alltid!

  Följ med till framtidens hisnande äventyr på jorden och i rymden! Science fiction-äventyr som utspelar sig år 2093. Alisa är en tjej som tillsammans med sina fyra vänner ger sig ut på äventyr i vardagen.

 • 11:55
  Pingvinerna från Madagaskar
  Dölj information om Pingvinerna från Madagaskar

  Det fanns en gång en film som hette Madagaskar. I den förekom det några pingviner. Här återkommer de i en egen tv-serie. De bor i djurparken i Central Park i New York och har ett hemligt liv som kommandosoldater. Deras grannar och rivaler är tre lemurer. Svenska röster: Claes Ljungmark, Oscar Harrysson, Anders Öjebo, Daniel Bergfalk, Niclas Wahlgren, Johan Reinholdsson, Bengt Skogholt m fl.

 • 12:20
  Rudi kapplöpningsgrisen

  Del 9 av 13. Griskultingen Rudi kissar på farmors soffa och får inte stanna inomhus. Fritz, Ayla och Rudi flyttar till minibussen men de behöver pengar. Serien handlar om griskultingen Rudi som rymmer när han ska föras till slakteriet. Fritz tar hand om honom och det visar sig att Rudi är en snabb gris som vinner en kapplöpning - för hundar.

 • 12:50
  Robin Hoods rabalder och rackartyg

  Det var en gång ett gäng som tog från de rika och gav till de fattiga... Detta avsnitt: Sniff på guld.

 • 13:00
  På riktigt!?

  På väg till skolan råkar vännerna Malika och Frej ut för de mest otroliga saker. Så otroliga att de väl knappast kan vara på riktigt!?

 • 13:15
  Lilla Aktuellt teckenspråk

  Se programmet i UR Play, öppnar annan webbplats

  Nyheter för barn och ungdomar. UR.

 • 13:30
  Djurkompisar

  Det var en gång en liten ekorre som gillade att samla på saker och hon stoppade gärna det hon hittade i sina fickor. En dag ska hon gå ut för att posta ett viktigt brev åt sin mamma. Med sig har hon sina vänner - björnen och haren. Del 5 av 22: Fickorna fulla.

 • 13:35
  Djurkompisar

  Katten vill bjuda sina vänner på fika eftersom det är kattens namnsdag! Blir det ett lyckat kalas? Del 6 av 22: Kattens namnsdagsfika.

 • 13:45
  Indogas

  Emma har aldrig dansat breakdance förut, men idag ska hon bli breakdansare för en dag. Kommer Emma att våga uppträda som breakdansare på stan?

 • 14:00
  Bokstavshissen
  Dölj information om Bokstavshissen

  Se programmet i UR Play, öppnar annan webbplats

  P. Ett ABC-program som riktar sig till yngre döva och hörselskadade barn. Här får vi bekanta oss med bokstäver och enklare ord. I avsnitt P får vi se Gabriel göra en planet av plastpärlor. Del 16 av 29. UR.

 • 14:05
  Alfons Åberg - teckenspråkstolkat
  Dölj information om Alfons Åberg - teckenspråkstolkat

  Se programmet i UR Play, öppnar annan webbplats

  Alfons leker Einstein. Alfons pappa har en bok om forskare och uppfinnare. Alfons tänker bli uppfinnare. Tillsammans med Milla och Hamdi funderar han på saker som de tycker behöver uppfinnas. De skriver upp alla sina idéer i en uppfinningsbok och sen är det bara att sätta igång. Del 3 av 3. UR.

 • 14:20
  Jakten på den glömda historien - teckenspråkstolkat
  Dölj information om Jakten på den glömda historien - teckenspråkstolkat

  Se programmet i UR Play, öppnar annan webbplats

  Fabellas färd till 1980. Minnet skickar Fabella på en tidsresa till Borås 1980 där det är folkomröstning i Sverige om kärnkraft. Fabella träffar Solveig som är den enda i sin klass som är emot kärnkraft. Del 8 av 10. UR.

 • 14:35
  Backstage

  En grupp talangfulla tonåringar försöker uppfylla sina drömmar om att bli superstjärnor. Följ de blivande stjärnorna i med- och motgång på den berömda Keaton School of the Arts.

 • 15:00
  Blue water high

  Del 10 av 26. Under dansen på surfklubben avslöjar Mike att han inte kan dansa. Nästa dag får gruppen i uppgift att undersöka psykologin bakom lärandet. Och till Mikes förfäran bestämmer sig eleverna för att som sitt projekt försöka lära honom att dansa. I rollerna: Sophie Luck, Gabrielle Scollay, Lesley Anne Mitchell, Taryn Marler, James Sorenson, Trent Dalzell, Ryan Corr, Martin Lynes och Liz Burch.

 • 15:25
  Piratöarna

  Tre syskon skannas av misstag in i ett dataspel. Där dras de in i ett äventyr fyllt av pirater och skeppsbrutna barn på jakt efter en gömd skatt. Piraterna tror att de märkliga främlingarna kommit för att lägga beslag på skatten och planerar att stoppa dem till varje pris. Kanske är den gömda skatten vägen hem, i så fall måste de hinna före piraterna. Svenska röster: Linn Ehrner, Ima Nilsson, Alexander Kaunitz, Dominique Pålsson Wiklund, Tom Ljungman, Björn Bengtsson, Allan Svensson m.fl.

 • 15:45
  100 saker att göra före high school
  Dölj information om 100 saker att göra före high school

  CJ och hennes två bästa vänner känner pressen av att high school börjar närma sig. De bestämmer sig för att genomföra en serie äventyr medan de fortfarande har friheten att kunna ta risker och ha kul, för vem vet vad som händer sen!?

 • 16:10
  Bara på skoj

  Kanadensisk serie där barn utsätter vuxna för skämt.

 • 16:25
  Lexi och Lottie, tvillingdetektiverna

  Det kan vara bra att slå sina kloka huvuden ihop och är man dessutom tvillingar kan det till och med ske telepatiskt. De pålitliga tvillingdeckarna Lexi och Lottie är duktiga på att lösa mysterier och tillsammans med sin bästa kompis och blivande stjärnreporter Farid ska det bli skurkfritt i den lilla staden Äppeltuna.

 • 16:50
  Safirdrakens krafter

  Ko Ni står på tur att bli byns beskyddare och måste lära sig behärska Safirdrakens krafter. Mäster Li hjälper honom med träningen och tillsammans med Goji och Mei lär sig Ko Ni att skydda byn och stoppa den elake apan Mogo från att stjäla draken och dess krafter.

 • 17:00
  Ett fall för KLURO

  Har din bil någon gång börjat dansa, har ditt hus förvandlats till en rymdraket eller har siffrorna i din mattebok försvunnit spårlöst? Agenterna på KLURO fortsätter lösa kluriga problem. Detta avsnitt: Figuruniversitetet.

 • 17:10
  P King Älling

  Häng med till Hällekulla och träffa tre goda, snälla, knasiga vänner!

 • 17:25
  Pyjamashjältarna
  Dölj information om Pyjamashjältarna

  På natten förvandlas Oscar, Amanda och Jens till de tre pyjamashjältarna Kattpojken, Ugglis och Gecko. Tillsammans skyddar de staden mot alla skurkar.

 • 17:35
  Victor & Josefine

  Björnen Victor och musen Josefine är som ler och långhalm, bästa vänner och nästan familj. Deras vardag kantas av värme, musik och munterhet.

 • 17:50
  Greta Gris

  Greta är en glatt grymtande liten gris som bor med mamma Gris, pappa Gris och lillebror Georg. Greta tycker om att spela spel, leka och klä ut sig men det absolut bästa hon vet är att hoppa i lerpölar.

 • 17:55
  Bing

  Bing bor tillsammans med Flopp i ett hus i närheten av en stor fin park. Där leker Bing ofta med sina vänner Soola, Pando, Kajsa och lille Charlie. Det finns mycket att undersöka och lära när man är liten som Bing, men Flopp finns alltid nära till hands för att svara på frågor och hjälpa Bing på vägen.

 • 18:00
  Bolibompa
  Dölj information om Bolibompa

  Programmet saknar beskrivning.

 • 18:05
  Hanna och Rally

  Hanna är kompis med en älg. Då måste man vara påhittig.

 • 18:20
  Monsterskolan

  Följ med monstren som varje natt på Monsterskolan utforskar sin vrålsnuffliga värld och gör maffiga monstersaker!

 • 18:25
  Tripp och Tropp upptäcker djur

  Kan du gissa djuret? Häng med Tripp och Tropp i deras gissningslek och sång. Svenska röster: Anna Isbäck och Mojje.

 • 18:30
  Djungelboken

  Tecknad serie efter Kiplings roman. Här finns gamla bekanta som Mowgli, Baloo, Bagheera och Shere Khan men även en del nya, bland andra Mowglis hittills okända vargföräldrar.

 • 18:40
  Biciklo

  Del 6 av 8: "Vi måste hitta bevis". Valle och Biciklo lurar Valles pappa att tro att han skrivit på kontraktet till Guldhem, och Valle och Jasmina smyger in i Guldhems högkvarter för att leta efter bevis. I rollerna: Edvin Ryding, Lea Stojanov, Jan Modin, Mårten Klingberg, Rachel Mohlin m.fl.

 • 18:55
  Sommarskuggan: Vinterskuggans uppdrag

  Vinterskuggan och Sommarskuggan möts igen. Chefen råkar ut för skuggslem. Alex kommer äntligen fram till Vinterberget. Medverkande: Angelika Prick, Marianne Mörck, Alex Hermansson, Jonas Karlström Hay m.fl.

 • 19:05
  Fixarfesten

  Malin, Dante och Amanda fixar juligaste Julkalendern-festen. Dante bakar en snöig jultårta, Amanda bygger en jättestor barrfri julgran och Malin gör ett eget tomteskägg. Del 10 av 15.

 • 19:25
  Det hemsökta huset
  Dölj information om Det hemsökta huset

  Efter att ha flyttat från New York till New Orleans var familjen Hathaway redo att fortsätta sitt normala liv i sitt nya hem, men inte visste de att en spökfamilj hade exakt samma idé! Kan två familjer, som bokstavligen är från två olika världar, leva i hemsökt harmoni? En serie i 47 delar.

 • 19:45
  Furiki rullar

  Sengångaren André är full av energi och älskar att köra snabba bilar.

 • 20:00

  Sändningsuppehåll

  Dölj information om Sändningsuppehåll

  Programmet saknar beskrivning.

 • 06:00
  Den stora älgvandringen.
  Den stora älgvandringen

  I flera tusen år har älgarna vandrat samma leder för att komma till sommarens rika betesmarker. Följ årets vandring som nu har inletts.

 • 09:00
  UR Samtiden
  Dölj information om UR Samtiden

  Se programmet i UR Play, öppnar annan webbplats

  9:00 Våga leda - utmaningar och möjligheter för rektorer. 9:40 Elmemodellen. 10:10 Psykisk hälsa i förskolan. 10:55 Konsten att styra sig själv. 11:40 Hur kan vi hjälpa våra barn? 12:00 Livet bakom skärmen. 12:25 Så pratar du om porr med dina barn. 12:55 Så pratar du om svåra saker. 13:20 Lär dig förstå dina barns spelande. 13:40 Vad driver generation Z? 14:20 Ledarskap i kristid. UR.

 • 15:00
  Schrödingers katt
  Dölj information om Schrödingers katt

  Se programmet i UR Play, öppnar annan webbplats

  Luftföroreningar och kalvar. Seriestart. Per-Olav Alvestad låter sig utsättas för höga halter av luftföroreningar och vi följer hur hans hälsa påverkas. Se den märkliga bakterien som äter olja, och upplev det starka bandet mellan ko och kalv. Norsk vetenskapsserie. Del 1 av 7. UR.

  Från 6/5 i K

 • 15:30
  Anne Katrine Okholm Skole, programledare för Antikduellen.
  Antikduellen

  Del 11 av 20. Två erfarna antikhandlare får en summa pengar i handen och några timmar på sig att handla. Vem gör de bästa fynden? Inköpen pågår under tre dagar och den fjärde dagen är det upp till bevis, när allt de har köpt säljs på auktion. Veckans duellanter Ulrik Kemnitz och Sofie Frøkjær ger sig ut på trejde och sista dagens inköpsrunda i trakterna kring Tønder. Programledare: Mette Bluhme Rieck.

  Från 8/5 i K. Även i K 13/5 och K 14/5

 • 16:00
  Jockeydrömmar i Lesotho
  Dölj information om Jockeydrömmar i Lesotho

  Se programmet i UR Play, öppnar annan webbplats

  De unga vännerna Mpedi och Tembani drömmer om att bli professionella jockeyer. De tränar hårt och satsar båda på att vinna årets största hästkapplöpning. UR.

  Från 6/5 i K. Även i K 10/5

 • 16:55
  Nationalskattens hemligheter
  Dölj information om Nationalskattens hemligheter

  Se programmet i UR Play, öppnar annan webbplats

  Landskapsträdgården i Stowe. Vi får höra berättelsen om Richard Cobham, skaparen av den magnifika trädgården och den nyklassiska herrgården i Stowe. Vi får också veta kopplingen mellan 1960-talets största popband och Stowe. Del 2 av 6. UR.

  Från 8/5 i K. Även i K 12/5 och K 13/5

 • 17:40
  Programledarna Dan Jones, Suzannah Lipscomb och Rob Bell tar oss med på en historisk resa som för alltid kommer att förändra hur vi ser på jättemetropolen London.
  London: 2000 år av historia

  London är en av världens mest kända städer, men få vet att för 2000 år sedan låg på samma plats ett stort träsk. I den här serien berättas historien om Londons utveckling. Staden som varit hem åt både vikingar och romare och som överlevt både invasioner, eldsvådor och farsoter. Programledarna Dan Jones, Suzannah Lipscomb och Rob Bell tar oss med på en historisk resa som för alltid kommer att förändra hur vi ser på jättemetropolen London. Del 4 av 4. 1900-talet var en händelserik period för London. Världens första tunnelbana byggdes, staden drabbades av spanska sjukan och överlevde två världskrig.

  Från 8/5 i K. Även i K 11/5

 • 18:25
  Tatueringar i världen
  Dölj information om Tatueringar i världen

  Se programmet i UR Play, öppnar annan webbplats

  Newfoundland och Alberta. Métis-konstnären Amy Malbeufs intresse för nya kreativa uttryckssätt har lett henne in på många konstnärliga områden, inklusive traditionell inhemsk tatuering. Ursprungliga läror och traditioner är för Amy en grund från vilken hon kan utvecklas och inspireras. Kanadensisk dokumentärserie. Del 2 av 7. UR.

  Från 6/5 i K. Även i K 10/5 och K 12/5

 • 19:15
  Kameleont
  Djurens smarta lösningar

  Människans sinnen är väl utvecklade, men djurens är än mer avancerade. Med hjälp av mantisräkans extraordinära syn har forskare hittat sätt att utveckla undervattens-gps. Även den fascinerande morphofjärilens förmåga till diffraktion av ljus och att skapa färger utan pigment har hjälpt läkare att hitta tumörer. Del 4 av 5.

  Från 6/5 i K. Även i K 11/5

 • 20:10
  Balkans metropoler
  Dölj information om Balkans metropoler

  Se programmet i UR Play, öppnar annan webbplats

  Sarajevo i Bosnien och Hercegovina. Metropolerna på Balkan är under uppsving, med ett händelserikt förflutet, en spännande nutid och massor av framtidspotential. Dags för en upptäcktsresa till Sarajevo som är allt på en gång. En blandning av Istanbul och Wien, alltid på bra humör och med en överraskning i bakfickan. Tysk reseserie från 2018. Del 2 av 5. UR.

  Även i K 10/5, K 11/5 och K 14/5

 • 21:00
  Storskrake
  Alpernas mäktiga vatten

  Donau är starkt påverkad av oss människor och dess mäktiga flöde bromsas upp av återkommande dammar. Men än finns vattenvärldar där havsörnen jagar på breda vingar medan den sällsynta kärrsköldpaddan dyker för att ta skydd. Del 2 av 2.

  Även i K 12/5 och K 14/5

 • 21:55
  Sam Willis
  Storbritannien - ett invaderat rike

  Dr Sam Willis letar fram historien om barbareskpiraterna, de nordafrikanska piraterna som plundrade och förslavade sina offer världen över från Island till Brasilien. Han hittar också historiska bevis om den relativt okända kungen "Ludvig Lejonet", Ludvig VIII. Den franske kungen invaderade Storbritannien på 1200-talet, inbjuden av adelsmän som försökte kuppa det dåvarande kungahuset. I detta avsnitt får vi också reda på hur den holländska invasionen såg ut år 1687, ett ambitiöst angrepp via floden Medway, lett av den ökända bedragaren Perkin Warbeck. Del 2 av 3.

  Även i K 11/5, K 12/5 och K 14/5

 • 22:45
  Spionera på djuren
  Dölj information om Spionera på djuren

  Se programmet i UR Play, öppnar annan webbplats

  Vad sysslar djuren med när människan inte är i närheten? Med drönare och rörelsekänsliga kameror kan forskare följa djur på ett sätt som inte tidigare har varit möjligt. Forskarteamet blir förvånat när drönarbilder avslöjar valarnas eget spa. UR.

  Från 8/5 i K. Även i K 10/5 och K 11/5

 • 23:35
  Judi Dench
  Borneos natur med Judi Dench

  Judi Dench fortsätter att utforska hur naturen påverkas av människans inverkan. Hon möter krokodiler, fladdermöss, elefanter och orangutanger som alla drabbats på olika sätt. Oscarsbelönade skådespelerskan Judi Dench har haft en livslång passion för djur och natur. Under en unik drömresa får hon uppleva Borneos rika djurliv. Del 2 av 2.

  Från 3/5 i K

 • 00:20
  Farah Diba, sista drottningen
  Dölj information om Farah Diba, sista drottningen

  Se programmet i UR Play, öppnar annan webbplats

  Farah Diba Pahlavi har haft ett minst sagt händelserikt liv. Hon blev den sista drottningen i persisk historia och tvingades senare i landsflykt. Det blir tillbakablickar med unika arkivfilmer från 1960- och 1970-talet samt Farahs privata filmer och foton. Fransk dokumentär från 2018. UR.

  Från 7/5 i K. Även i K 12/5 och K 13/5

 • 01:15
  Den stora älgvandringen.
  Den stora älgvandringen

  I flera tusen år har älgarna vandrat samma leder för att komma till sommarens rika betesmarker. Följ årets vandring som nu har inletts.

 • 05:00

  Sändningsuppehåll

  Dölj information om Sändningsuppehåll

  Programmet saknar beskrivning.

 • 20:00
  Den kala sanningen
  Den kala sanningen

  Peder Brendmo är flintskallig kille som drömmer om att skaffa hår. Han är övertygad om att hans liv skulle bli komplett med mer hår på huvudet. Vi följer med på hans jakt efter en manlig kalufs. Det blir en emotionell och sökande färd från mirakelkurer till kliniker i andra länder. Del 1 av 4.

  Från 6/5 i SVT1. Även i SVT1 10/5

 • 20:30
  Älska mig ed Josephine Bornebusch.
  Älska mig

  Peter flyttar ut från Clara men de har svårt att hålla sig ifrån varandra. Aron känner sig sviken av Elsa och kan inte acceptera att Sten gått vidare till Anita. Han söker stöd hos sin bästis Jennie. I rollerna: Josephine Bornebusch, Johan Ulveson, Gustav Lindh, Sverrir Gudnason, Görel Crona, m fl. Del 5 av 6.

  Från 8/5 i SVT1. Även i SVT1 12/5

 • 21:15
  Mathieu Kassovitz i Falsk identitet säsong 5.
  Falsk identitet

  Byrån letar efter César efter att han missat ett plan till Riga. Har han blivit kidnappad? Under tiden ifrågasätter Ellenstein JJA:s omdöme. Marie-Jeanne befinner sig i öknen med Ramsès, den egyptiske agenten. Mille Sabord träffar en krigsherre från Houthi-rebellerna - en arg, grym och paranoid man. I rollerna: Mathieu Kassovitz, Sara Giraudeau, Jonathan Zaccaï, Mathieu Amalric, Artus, Florence Loiret-Caille m.fl. Del 2 av 10.

  Från 8/5 i SVT1. Även i SVT1 10/5

 • 22:10
  The one I love
  Dölj information om The one I love

  Ett science-fiction-drama om det gifta paret Ethan och Sophie, som i ett sista försök att rädda sitt äktenskap reser bort på en weekend i ett avlägset hus. Men det hela utvecklar sig snart till en serie overkliga händelser som får dem att börja undersöka både sig själva och sin framtid. Regi: Charlie McDowell. I rollerna: Elisabeth Moss, Mark Duplass, Ted Danson, Mary Steenburgen, Jennifer Spriggs m.fl.

 • 23:40
  John, Pernilla, Malin och Tareq.
  Trädgårdstider - syntolkat

  När gänget återvänder till gården i augusti har svinmållan tagit över. Förutom en rejäl ogräsrensning gör trädgårdsmästare John Taylor och kocken Tareq Taylor en damm med vattenväxter och botten av lera. Pernilla Månsson Colt och John Taylor fixar till radhusträdgården och inredaren Malin Persson fixar tre fiffiga växtstöd som blir dekorativa i rabatten. Del 7 av 9.

 • 00:40
  Mästarnas mästare
  Mästarnas mästare - syntolkat

  Med hjälp av tre mycket tuffa tävlingar ska det avgöras vilka fyra som går till final och får chansen att bli mästarnas mästare: Jubelidioten, Muren och den helt nya tävlingen Ingemar, som går ut på att försöka hoppa högre än Ingemar Stenmarks klassiska murhopp från Mästarnas mästare 2011. Programledare: Micke Leijnegard. Del 9 av 10.

 • 01:40

  Sändningsuppehåll

  Dölj information om Sändningsuppehåll

  Programmet saknar beskrivning.