På SVT just nu

McLeods döttrar

Säsong 2 — Avsnitt 12: Hounded

En räv stryker omkring på ägorna. Tess förstår att man behöver skjuta räven, men försöker hitta ett bättre sätt. En flock alpackor verkar vara den perfekta lösningen, men det visar sig att ett av djuren är en stulen dyrgrip. I rollerna: Bridie Carter, Lisa Chappell, Aaron Jeffery, Myles Pollard, Rachael Carpani m.fl. Del 12 av 22.

Tv-tablå

 • 05:00
  Fredrik Önnevall.
  Sverige!

  Musikern Uje Brandelius var bara 44 år när han drabbades av Parkinson. Nu har hans öde blivit både teater och film. Bejublade ensemblen Höörbarock fick nyligen en grammis och vi skildrar Bert Rune Dahlbergs strid för att få Europas största tempel till byn Fredrika. Programledare: Fredrik Önnevall.

 • 05:30
  Johan Wester, ny programledare i Vem Vet Mest.
  Vem vet mest?

  Frågeprogram med en massa allmänbildande frågor om allt från ABBA till ölandstok. Johan Wester leder programmet där åtta personer tävlar varje vecka om äran, 10 000 kronor och en plats i vårens slutspel.

 • 06:15
  Seniorsurfarna

  Appar för både nytta och nöje. Seniorsurfarna testar appar för nöje och appar för nytta. Claes Malmberg går vilse och blir omringad av tjurar. Lyckas Ewa Fröling hitta och rädda Claes? Och hur ska Björn Hellberg, som aldrig använt någon karttjänst i telefonen tidigare, hitta Marianne Mörck? Del 4 av 6. UR.

 • 06:45
  Janne Josefsson.
  Janne Josefsson: Vi som älskade Zlatan

  Statyn av en älskad nationalidol - invigd med fanfarer och folkets jubel - gav plötsligt upphov till hat, ursinne och förstörelse. Hur kunde det bli så? Det sista av fyra fristående program i Janne Josefssons nya reportageserie. Del 4 av 4.

 • 07:15
  Anne Lundberg och Gert Wingårdh i Husdrömmar.
  Husdrömmar

  Pippi och Göran är färdiga med stan och vill flytta ut på landet, men tycker samtidigt att fester, kalas och middagar med vänner är det roligaste som finns. Hur gör man då? I den gamla fiskebyn Abbekås ska de bygga sitt stora party-hus! Men det är inte bara sorlet från alla gäster som kommer höras härifrån, även surret från vindkraftverket som de vill sätta upp på tomten. Programledare: Anne Lundberg och Gert Wingårdh. Del 8 av 10.

 • 08:15
  Anne Lundberg i Antikrundan.
  Antikrundan

  Hur tar man sig an ett helt dödsbo när föräldrarna gått bort? Möt systrarna som kommer till Antikrundan med allt från möbler till glasskulpturer. Och så värderas fiskerullar, tavlor, ett par Döderhultare och - naturligtvis - emaljföremål från Ronneby. Programledare: Anne Lundberg. Del 10 av 12.

 • 09:15
   Ella (Maria Sundbom Lörelius) i Dejta.
  Dejta

  Ellas ex-svägerska Monica ger henne rådet att fokusera på sex istället för att gå runt och jämföra sig med Anna. Hon går på dejt med en man som söker intimitet och sensualitet, men gör en oväntad upptäckt. Nilo har svårt att låta bli Rickard, trots att en polis är det sista hon vill ha. Ella tar till tvivelaktiga metoder för att hålla koll på Siri. Och på jobbet får Arvin och Ella ett stort uppdrag, som till en början ser ut att bli en succé. I rollerna: Maria Sundbom Lörelius, Nova Waldfogel, Klara Zimmergren, Bahareh Razekh, Peshang Rad, m fl. Manus: Sara Kadefors. Regi: Jens Sjögren. Del 3 av 8.

 • 10:00
  Mötet

  Jobb eller miljö? Preems planerade utbyggnad av oljeraffinaderiet i Lysekil har skapat en infekterad debatt. Isadora Wronski, Greenpeace, är starkt kritisk till planerna som innebär att oljeraffet kan bli Sveriges enskilt största utsläppskälla av klimatpåverkande gaser. I Mötet träffar hon lokalpolitikern Ulf Hanstål (M) som vill att raffinaderiet byggs ut. Varför tycker de som de gör? Vilka är deras bästa argument? Och när de möts ansikte mot ansikte, kan de då förstå varandra lite bättre? Del 3 av 13. Ett möte. Ett ämne. Två personer med vitt skilda åsikter.

 • 10:15
  Streama Första Dejten Sverige
  Första dejten

  Anna, inflyttad till från Ukraina, är en målinriktad entreprenör som jobbar med barn. Men hon vill också ha egna! Kan Henrik leva upp till Annas höga förväntningar på ett blivande pappamaterial? Trots att poesiälskande Lou bara är 20 år söker hon en seriös relation. Hon känner att det är sådant slöseri att vara singel. Frågan är om passionerade Anouck vill ta emot all hennes kärlek? Fisketokige Lars-Göran är en sann romantiker som är trött på att äta middag ensam. Birgit älskar också fisk men vill inte ut och fiska. Nappar hon på Lars-Görans krok? Del 6 av 8.

 • 10:45
  Jills veranda

  Amanda Werne alias Slowgold kommer till Nashville och vill följa i Neil Youngs fotspår där han spelade in sitt legendariska album Harvest. Amanda vill också lära sig skjuta pistol i självförsvarssyfte även om hon förstår att det är kontroversiellt. Del 5 av 6.

 • 11:45
  Kristoffer Appelquist, programledare för Svenska nyheter.
  Svenska nyheter

  Kristoffer Appelquist om Coronavirusets avtryck på samhället och ekonomin, swattingen i Sverige, Preems eventuella utbyggnad av raffinaderiet i Lysekil och om hur pojkar och män får det allt tuffare i skolan och samhället. Del 8 av 10.

 • 12:15
  Johan Wester, ny programledare i Vem Vet Mest.
  Vem vet mest?

  Frågeprogram med en massa allmänbildande frågor om allt från ABBA till ölandstok. Johan Wester leder programmet där åtta personer tävlar varje vecka om äran, 10 000 kronor och en plats i vårens slutspel.

 • 13:00
  Dox: Sista andetaget
  Dox: Sista andetaget

  En dykare blir fast på havets botten. Syret är snart slut, temperaturen sjunker snabbt och det finns ingen chans att räddningsstyrkan ska hinna fram i tid. Nu börjar en till synes hopplös kamp för överlevnad. En nervpirrande dokumentär av Richard Da Costa och Alex Parkinson.

 • 14:25
  Dox: Delfinmannen
  Dox: Delfinmannen

  Kultfilmen Det stora blå gjorde honom världsberömd över en natt. Men historien om Jacques Mayol handlar inte bara om hans otroliga förmåga att dyka djupt utan syrgas. Jakten på nya rekord förde honom till några av världens vackraste platser samtidigt som han utforskade den yttersta gränsen för sin kropp. Allt för att till slut bli ett med havet. (Dolphin man, av Lefteris Charitos)

 • 15:25
  The Swedish theory of love: selfinsemination
  Dox: The Swedish theory of love

  Hur blev svenskarna världens mest ensamma folk? Våren 1972 samlas en grupp socialdemokratiska politiker för att skapa en ny vision för Sveriges framtid. Målet är att skapa "ett samhälle av oberoende individer". Fyrtio år senare undersöker Erik Gandini resultatet. Hans omdebatterade film blottlägger baksidan av de svenska värderingarna och målar en självbild som skaver - ett Sverige som inte riktigt blev som det var tänkt.

 • 16:30
  Statsministern håller presskonferens med anledning av läget
  Dölj information om Statsministern håller presskonferens med anledning av läget

  Medverkar också gör Dan Eliasson, generaldirektör för Myndigheten för samhällsskydd och beredskap, Olivia Wigzell generaldirektör för Socialstyrelsen samt Johan Carlson, generaldirektör för Folkhälsomyndigheten.

 • 17:55
  Sportnytt
  Dölj information om Sportnytt

  Programmet saknar beskrivning.

 • 18:00
  Rapport
  Dölj information om Rapport

  Programmet saknar beskrivning.

 • 18:10
 • 18:15
  Henrik Kruusval, programledare för Landet runt.
  Landet runt

  Spännande och intressanta reportage från hela Sverige. Programledare: Henrik Kruusval.

 • 19:00
  Sportspegeln
  Dölj information om Sportspegeln

  Programmet saknar beskrivning.

 • 19:30
  Rapport
  Dölj information om Rapport

  Nyheter från Sverige och världen.

 • 19:55
 • 20:00
  Mästarnas mästare
  Mästarnas mästare

  Dags för säsongens första Nattduell och den första deltagaren att lämna Mästarnas mästare. Men även i år finns det en chans till revansch i Mästarkvalet på SVT Play. Hos Pernilla Wiberg tävlar de utslagna om att få komma tillbaka till Mästarnas mästare. I den första tävlingen Poseidons kistor får deltagarna utmana sina fobier mot höga höjder och djupa vatten. Grupp 1: Susanna Kallur (friidrott), Michel Tornéus (friidrott), Josefine Öqvist (fotboll), Jörgen Kruth (kampsport) och Ida Ingemarsdotter (längdskidor). Programledare: Micke Leijnegard. Del 2 av 10.

 • 21:00
  Neel (Oliva Joof), Rolf Larsen (Anders W. Berthelsen) och Skaubo (Nicolas Bro) i danska krimserien DNA.
  DNA

  Fem år har gått sedan Rolf Larsens dotter försvann och Rolf är skild och jobbar nu som polis på Nordjylland. I utredningen av en bilstöld får han kontakt med Köpenhamnspolisen där hans gamla kollega Jarl Skaubo nu är chef för DNA-registret. I rollerna: Anders W. Berthelsen, Nicolas Bro, Clara Ellegaard, Anders Heinrichsen, Jadwiga Jankowska-Cieslak m.fl. Del 2 av 8.

 • 21:40
  Homeland
  Homeland

  Carrie söker svar, medan Max försöker genomföra en räddning. G'ulom ser en chans. I rollerna: Claire Danes, Mandy Patinkin, Maury Sterling, Linus Roache m.fl. Del 5 av 12: Chalk two down.

 • 22:25
  K-märkta ord.
  K-märkta ord

  Göran Willis och Staffan Bengtsson presenterar ord som var extra gångbara på 50- och 60-talet.

 • 22:30
  Motor: Rally-VM

  Sammandrag av det 24 specialsträckor långa Rally Mexico. Det avgörs i delstaten Guanajuato, i centrala delarna av landet. Basen är i León, en miljonstad som grundades redan 1576. Programledare: Maria Wallberg. Expert: Jonas Kruse.

 • 23:30
  Rapport
  Dölj information om Rapport

  Nyheter från Sverige och världen.

 • 23:35
  Jessica Fletcher (Angela Lansbury).
  Mord och inga visor

  Deckarklassiker om deckarförfattaren Jessica Fletcher som utreder mord. I rollerna: Angela Lansbury m.fl. Del 10 av 22: Class act.

 • 00:25
  Veckans brott
  Veckans brott

  Internationella brottsnätverk ligger bakom nio av tio stölder av bildelar i Sverige och mycket av stöldgodset förs enligt polisen österut via färjor. I studion: Manne Jönsson, polisintendent på NOA. Tre tidigare pastorer i den omskrivna Filadelfiaförsamlingen i Knutby får sin dom i veckan. Veckans brott har träffat en av de åtalade, Peter Gembäck. Programledare: Camilla Kvartoft. Del 6 av 12.

 • 00:55
  Jills veranda

  Amanda Werne alias Slowgold kommer till Nashville och vill följa i Neil Youngs fotspår där han spelade in sitt legendariska album Harvest. Amanda vill också lära sig skjuta pistol i självförsvarssyfte även om hon förstår att det är kontroversiellt. Del 5 av 6.

 • 01:55
   Ella (Maria Sundbom Lörelius) i Dejta.
  Dejta

  Ellas ex-svägerska Monica ger henne rådet att fokusera på sex istället för att gå runt och jämföra sig med Anna. Hon går på dejt med en man som söker intimitet och sensualitet, men gör en oväntad upptäckt. Nilo har svårt att låta bli Rickard, trots att en polis är det sista hon vill ha. Ella tar till tvivelaktiga metoder för att hålla koll på Siri. Och på jobbet får Arvin och Ella ett stort uppdrag, som till en början ser ut att bli en succé. I rollerna: Maria Sundbom Lörelius, Nova Waldfogel, Klara Zimmergren, Bahareh Razekh, Peshang Rad, m fl. Manus: Sara Kadefors. Regi: Jens Sjögren. Del 3 av 8.

 • 02:40
  Kristian Luuk och Daniel Hallberg.
  Luuk & Hallberg

  Talkshow med intervjuer, humorsketcher och livemusik. Programledare är Kristian Luuk och hans sidekick Daniel Hallberg. Kvällens program gästas av komikern och mångsysslaren Lasse Åberg och artisten Miriam Bryant. Del 1 av 8.

 • 03:25
 • 04:45
  Jonas Sundström, Elin Skagersten Ström och Anders Samuelsson i Strömsö.
  Strömsö

  Att tapetsera är inte programledaren Jonas Sundströms favoritsysselsättning. Tur då att kompisen Jim är villig att hjälpa till. Elin träffar en man med över 400 rosor i trädgården och i köket delar Anders med sig av sina bästa tips om hur man benar ur och tillreder en lammstek. Inspiration för hus och hem, fritid och vardagsliv. Del 8 av 16.

 • 05:00
 • 09:40
  Baki
  Sverige idag på romani chib/arli

  Veckans viktigaste regionala nyheter på romani chib/arli

 • 09:50
  Jane
  Sverige idag på romani chib/lovari

  Veckans viktigaste regionala nyheter på romani chib/lovari.

 • 10:00
  Krucifix.
  Gudstjänst

  Dagens gudstjänst kommer ifrån Missionskyrkan i Värnamo. Omsorgspastor Per-Anders Karlsson predikar och pastor Britta Bolmenäs leder gudstjänsten. För sång och musik står barnkören Smulorna, Missionskyrkans kör och Missionskyrkans brassband.

 • 10:45
  Parade och Pulcinella - Picasso i Pompeji

  För hundra år sedan reste Pablo Picasso till Pompeji för att göra scenografin till Parade, baletten av Leonid Massine med musik av Erik Satie. Skapad för det legendariska danskompaniet Ballets Russes med demonimpressarion Sergej Djagilev. Cocteau skrev librettot. Tre år senare togs samarbetet upp igen med Stravinskijs Pulcinella. Här återskapas denna gyllene tid i danshistorien med hjälp av Romoperans balettkompani.

 • 11:50
  Ballets suédois - konst, dans och sena nätter

  Svenska baletten i Paris var ett av 1900-talets mest utskällda och mest beundrade danskompanier. Grundaren Rolf de Maré lockade med sig 20 unga, svenska talanger till 1920-talets Paris där publiken älskade de utmanade föreställningarna. I år firas det mytomspunna kompaniets 100-årsjubileum på scener och med utställningar runt om i Europa.

 • 12:50
  Midsommarnattsdröm

  Dansens underbarn Alexander Ekman fick publiken att applådera i över en timme vid premiären av hans Midsommarnattsdröm på Kungliga operan i Stockholm. Det är en imponerande föreställning fylld med humor, lust och exceptionella dansare. I vidunderliga scener med dansande hö, ljumma vindpustar och godisregn spelas välbekanta och okända sidor av vår älskade högtid upp. Den rytmiska musiken leker med dansarna och väcker förundran över hur vi egentligen firar midsommar. I internationell press har Ekmans koreografi kallats "Århundradets bästa scenkonst". Nu ger SVT dig möjlighet att se denna pärla från första parkett.

 • 14:30
  Svansjön
  Dölj information om Svansjön

  "De ser ut att vara släkt med änglarna". Naturfilmaren Trond Berg har under tre år följt sång- och knölsvanarna i en fågelsjö i Solör, Hedmark. Som en dansföreställning i koreografi av naturen själv, med svanarna själva i huvudrollen.

 • 14:55
  Tystnaden – en film om Silence, musiken och tiden

  Silence Records är ett skivbolag drivet av ljudteknikern Anders Lind tillsammans med Eva Wilke och senare också Nikolaj Steenstrup. Bolaget har under decennier gett oss nyskapande, egensinnig och magisk musik som Bo Hansson, Harvester, Philemon Arthur & the Dung, Turid, Samla Mammas Manna, Kebnekaise, Ragnarök, Hedningarna och Bob Hund. I filmen medverkar också Bo Anders Persson från bland annat Träd, Gräs och Stenar. En film av Kristina Lindström, Kristian Petri och Johan Söderberg.

 • 15:55
  En norsk fjord.
  Viddernas väktare

  Utryckningsfordonet för renpolisen på Finnmarksvidda i nordligaste Norge är vanligtvis snöskoter. Magne Persen och Andrea Sortåsløkken Holm, som ingår i styrkan tycker båda att de har landets mest spännande polistjänst.

 • 16:05
  Marika
  Sverige idag på romani chib/kalderash

  Veckans lokala nyheter på romani chib kalderash.

 • 16:15
  Rapport
  Dölj information om Rapport

  Programmet saknar beskrivning.

 • 16:20
  Mervi
  Sverige idag på meänkieli

  Veckans lokala nyheter på meänkieli.

 • 16:30
  Natasha, 18 år, är en rappare med artistnamnet Tasha 17K som drömmer om att få släppa sina låtar till en större publik och kunna leva på sin musik
  Tasha 17K

  Tasha fyller 19 år och hon ska börja på en makeup-utbildning. Och äntligen är det dags att spela in Tashas musikvideo med låten "Mannen Jalla". Kanske kommer hennes stora dröm att gå i uppfyllelse - att kunna leva på sin hiphop musik. Del 6 av 6.

 • 17:00
  Keine Ahnung
  Dölj information om Keine Ahnung

  Freundschaft. Om vänskap. Programledarna Jannika och Keven busringer till en cykelbutik och tar kontakt med främlingar på stan som de försöker locka med på en fika. De sjunger sången om huvud, axlar, knä och tå och berättar om erfarenheter av en dålig vän. Del 2 av 10. UR.

 • 17:10
  Kortfilmsklubben - engelska
  Dölj information om Kortfilmsklubben - engelska

  Second best. Australisk kortfilm i regi av Alyssa McClelland. En svart komedi om enäggstvillingarna Nouchka och Velika och deras överambitiösa mor. Modern hänger upp hela sin tillvaro på Nouchkas karriär som gymnast. Velikas jobb i en spa-butik kan långt ifrån mäta sig med den. Ska moderns hunger efter framgång splittra döttrarna? UR.

 • 17:32
  Skriv ord som känns
  Dölj information om Skriv ord som känns

  Skapa en poetisk text. Seriestart. En grupp ungdomar med olika funktionsvariationer deltar i en skrivarworkshop på Kulturskolans resurscenter i Stockholm. Genom olika övningar får de inspiration och tips för sitt skrivande. Deltagarna skapar korta texter och dikter med hjälp av slumpmässigt valda ord. Del 1 av 3. UR.

 • 18:00
  Anslagstavlan

  Programmet saknar beskrivning.

 • 18:05
  Hawking och Einstein - universums mästare.
  Hawking och Einstein - Universums mästare

  Albert Einstein och Stephen Hawking är två ikoner inom vetenskapen. Hur möttes deras idéer, och hur byggde Hawking vidare på Einsteins teorier om universum? Hawking blev känd för sina avancerade teorier inom kvantmekanik, men han hade aldrig kunnat komma så långt utan sin föregångares forskning. Och när Stephen Hawking dör 2018 är det poetiskt nog också på Einsteins födelsedag. Del 2 av 2.

 • 19:00
  Serengeti.
  Världens natur: Serengeti

  Zebrastoet Tesharla och hennes föl närmar sig vandringens farligaste moment. De måste korsa floden där krokodilerna väntar om de ska nå nya betesmarker. Valet står mellan faran för att bli dödad i vattnet och att svälta. Det är då erfarenhet och omdöme behövs som bäst. Del 4 av 6.

 • 20:00
  Babel med Jessika Gedin.
  Babel

  Det var tänkt att vi skulle ha varit på Litteraturfestival i Umeå, men då den har blivit inställd bjuder vi istället på boktips och några av våra favoritintervjuer ur arkivet. Världen må vara satt i karantän, men litteraturen är det inte! Vi träffar bland andra danska deckardrottningen Hanne Vibeke Holst och vår egen Bodil Malmsten. Vi är hemma hos amerikanska storstjärnan Joyce Carol Oates och Mando Diao sjunger sin numera klassiska Frödingtolkning Strövtåg i hembygden. Programledare är Jessika Gedin.

 • 21:00
  Aktuellt
  Dölj information om Aktuellt

  SVT:s fördjupande nyhetsprogram.

 • 21:15
  Agenda
  Agenda

  Programmet ägnas helt åt veckans dramatiska utveckling när det gäller spridningen av coronaviruset och dess effekter på sjukvård och ekonomi. Med i programmet: biträdande finansminister Per Bolund (MP), socialminister Lena Hallengren (S), Elda Sparrelid, chefläkare i region Stockholm, Joacim Rocklöv, professor i epidemiologi, Anders Borg, tidigare finansminister (M) samt ekonomen Klas Eklund. Programledare: Anders Holmberg.

 • 22:10
  Amazons värld
  Dokument utifrån: Amazons värld

  Jeff Bezos är världens rikaste människa. Med näthandeln Amazon som grund har han skapat ett globalt imperium som saknar motstycke, genom att alltid vara ett steg före konkurrenterna. Men många är också kritiska till Jeff Bezos och Amazons dominans inom allt från e-handel och kultur till framtidens teknologi. Del 1 av 2: Amazon-revolutionen

 • 23:10
  Krucifix.
  Gudstjänst

  Dagens gudstjänst kommer ifrån Missionskyrkan i Värnamo. Omsorgspastor Per-Anders Karlsson predikar och pastor Britta Bolmenäs leder gudstjänsten. För sång och musik står barnkören Smulorna, Missionskyrkans kör och Missionskyrkans brassband.

 • 23:55
  Den stora modelljärnvägskampen
  Den stora modelljärnvägskampen

  Finalisterna ska skapa en värld på temat tidsresor. Englands bästa modelljärnvägsbyggare ska koras. Deltagarnas kreativitet och öga för detaljer testas genom spännande utmaningar. Del 6 av 6.

 • 00:40
  Scenerna som förändrade filmen
  Dölj information om Scenerna som förändrade filmen

  Öppningen. En riddare spelar schack med döden. En författare hittas död i en pool. "Det sjunde inseglet" och "Sunset Boulevard" skapade ikoniska öppningsscener. "Seven" återväckte intresset för titelsekvenser. Del 2 av 8. UR.

 • 01:10
  Skam Deutschland
  Dölj information om Skam Deutschland

  Mach mit ihr Schluss!!! Tjejkompisgänget gör en nyårsutflykt till Hannas sommarstuga i Brandenburg. Medan kompisarna festar loss undrar Mia varför Alexander inte har hört av sig till Kiki, och hållit sin del av avtalet, att göra slut med henne. Han verkar vänta på det absolut sämsta ögonblicket. Del 3 av 10. UR.

 • 01:30
 • 05:00
  Twirlywoos

  Twirlywoos är lustiga små figurer som lämnar sitt hem på den stora röda båten för äventyr i människornas värld. Familjen Twirlywoos är inte som vi människor. Eller är det vi människor som inte är som dem? Det måste undersökas!

 • 05:10
  Timmy Lamm - engelska ord

  Följ med Timmy Lamm till förskolan och lär dig engelska ord!

 • 05:15
  Babblarna

  En serie för de allra minsta med figurerna Babba, Bibbi, Bobbo, Dadda, Diddi och Doddo.

 • 05:20
  Babblarna

  En serie för de allra minsta med figurerna Babba, Bibbi, Bobbo, Dadda, Diddi och Doddo.

 • 05:25
  Sara och Anka

  Sara och Anka bor i en liten stad i ett litet hus med en liten trädgård. Tillsammans ger de sig ut på äventyr, ibland ihop med sina vänner. Serie 1.

 • 05:30
  Olobob-toppen

  Följ med Bubbel, Lallo och Tibb och bygg en ny konstig, kulig, rolig figur varje dag!

 • 05:35
  Voffa, Kvittra och Len

  Ett klurigt äventyr. Följ med Voffa, Kvittra och Len när de beger sig ut på frågeäventyr tillsammans med hamstern Hatte. Kan du gissa vem som svarat rätt?

 • 05:45
  Lapptäckekompisar
  Lapptäckekompisar

  Grisen. Små och stora djur samsas på ett stort lapptäcke. När ett problem uppstår eller en svår situation måste lösas går det alltid att be granndjuren om hjälp.

 • 05:55
  Kojsagor

  I en fantastisk trädkoja fylld av böcker samlas Lisette, Antoine, Fanny och Tiago för att leka och läsa sagor.

 • 06:00
  Simon

  Simon är en modig liten kanin, men inte alltid. Tur att han har vänner, och föräldrar, som stöttar honom!

 • 06:05
  Bing

  Bing bor tillsammans med Flopp i ett hus i närheten av en stor fin park. Där leker Bing ofta med sina vänner Soola, Pando, Kajsa och lille Charlie. Det finns mycket att undersöka och lära när man är liten som Bing, men Flopp finns alltid nära till hands för att svara på frågor och hjälpa Bing på vägen.

 • 06:15
  Draken Digby
  Draken Digby

  Svampiga svampar. Digby övar flitigt på att lära sig flyga och drömmer om att ta sig fram över himmelen precis som Röde Rufus gör i sina böcker. Varje dag är ett nytt äventyr med Fissi och de andra vännerna i Gläntelund.

 • 06:25
  Pirata & Piloto

  Lätta ankar och hissa storseglet! Vi ska iväg på nya äventyr med havets bästa och snällaste pirat - och hennes besättning!

 • 06:35
  Victor & Josefine

  Björnen Victor och musen Josefine är som ler och långhalm, bästa vänner och nästan familj. Deras vardag kantas av värme, musik och munterhet.

 • 06:50
  Vem räddar Alfons Åberg?
  Dölj information om Vem räddar Alfons Åberg?

  Alfons har nyss flyttat. Han känner inte någon här. Han får nöja sig med Mållgan - en hemlig vän som alltid är osynlig och alltid lyder och gör som Alfons vill. Men vad hjälper en snäll och osynlig kompis när stora killar skräms och sprutar med vattenpistol...?

 • 07:05
  Regnbågsstadens hjälte

  När Kokos hjärta börjar glöda rycker Regnbågsstadens hjälte ut för att hjälpa stora som små.

 • 07:15
  Dinosaurietåget

  Dino är en adopterad förskoledinosaurie, en Tyrannosaurus Rex. När han åker med dinosaurietåget genom djungler, kärr, vulkaner, insjöar, hav och tidstunnlar upplever han hela tiden nya äventyr. Vid varje station bor det nämligen urtidsödlor från olika tidsepoker och Dino vill veta allt som finns att veta om sina berömda släktingar.

 • 07:30
  Luo Bao Bei

  Att vara sju år och nyfiken på världen och allting är kul och klurigt. Tur att Luo Bao Bei har sin hemliga vän Skärbjörn - och sina verkliga vänner Timo och Fanny.

 • 07:40
  Fix och trix

  Bihn och Boo gillar att vara i sin trädkoja och skapa olika världar till sina leksaker. Med lite "fix och trix" kan man bygga allt möjligt.

 • 07:50
  Hotell Kantarell i SVT Barnkanalen
  Hotell Kantarell

  Trollkonstnären Trixie lär Marimba trollkonster. Men plötsligt har Marimba av misstag trollat Trixie till en groda. Dockspelare: Cecilia Olin, Sara Denward och Thomas Lundqvist. Gäst: Annika Olsson. Filmer: Dagens visa och Nasse. Del 11 av 12: Borttrollad.

 • 08:15
  Fixarna

  Dvd-skivan. Att maskiner och mackapärer går sönder är inget konstigt i sig, men vad som är underligt och lustigt för 10-åriga Karl Johan är att han kan se de små varelserna som hjälper till att laga trasiga saker hemma hos honom. De kallar sig Fixarna och visar och förklarar hur saker fungerar inuti.

 • 08:20
  Andys safariäventyr

  Det finns många unika platser, och många sällsamma djur och beteenden, som Andy vill uppleva. Häng med när han gör det!

 • 08:35
  Magiska fyran

  I den magiska staden Myshkin förenas fyra väktare för att beskydda oss från den ondskefulle Moroks illasinnade planer! Denna gång: Snövit.

 • 08:45
  Robin Hoods rabalder och rackartyg

  Följ med gänget som med hjälp av skratt, magi och vänskap ska rädda Nottingham! Vid 10 års ålder är Robin Hood redan en hjälte och bor med sina vänner i Sherwoodskogen. Tillsammans med Broder Tuck, Lille John, Scarlett och Marion bekämpar han prins Johns olika upptåg.

 • 09:00
  Fixa rummet

  Del 2 av 12. Mattias rum har sett nästan likadant ut sedan han var två år. Nu skall den barnsliga tapetbården bort och rummet bli ett modernt vetenskapsrum där Mattias kan samla och studera sin fossilsamling. Programledaren Anna Braun hjälper barn att fixa till deras rum.

 • 09:30
  Snö + 7

  Snö lever ett sagolikt liv. Vad annat är att vänta när hon har en Mästerkonditor till pappa och - snäppet bättre - en ättling till Snövit som mamma! Betyder det att Snö själv en dag också ska bli drottning? Tja, det beror ju på om de sju bröderna kan sluta klanta sig...

 • 09:50
  Geronimo Stilton

  Ljus i öknen. Geronimo Stilton är en berömd journalist på tidningen Mus-Nytt. Helst av allt vill Geronimo spendera sina dagar med att läsa och spela schack med sin brorson Benjamin men han dras i stället hela tiden in i olika äventyr, ofta i sällskap av sin syster Tea, sin kusin Tiburtus och inte minst av brorsonen Benjamin. Geronimos störste konkurrent är den lömska Sally Rasmus som arbetar på tidningen Gnagar-Nytt. Säsong 3.

 • 10:15
  Quiz

  Nyhetsfrågequiz från Lilla Aktuellt.

 • 10:20
  Legendarerna

  Legendarerna reser land och rike runt för att reparera sitt misstag; i strid med den onde Mörkhell råkade de krossa Jovenia-stenen så att alla i världen förvandlades till barn! Detta avsnitt: Prinsessan av Orkidia.

 • 10:40
  Zorro - legenden föds

  Det var en gång en maskerad hjälte som kämpade för fred och rättvisa - och ristade sitt märke på de som stod i vägen!

 • 11:00
  Ranchen
  Dölj information om Ranchen

  Lena, Anais, Angelo och Hugo delar alla samma intresse - hästar. På Lenas farfars gamla ranch sköter de sina hästar och hjälper även andra skadade djur. Lena kan inte tänka sig ett liv utan sin Mistral och fortsätter att utveckla sin förmåga som hästlyssnare men Samantha känner stor rivalitet och har svårt att låta dem vara ifred. Säsong 2.

 • 11:25
  Djupet

  Ledtrådarna hopar sig och familjen Nekton verkar komma allt närmare Lemurien. Samtidigt vaknar fler och fler monumentaler ur sin långa dvala. Säsong 3. Detta avsnitt: Spiran.

 • 11:45
  Alisa klarar sig alltid!

  Följ med till framtidens hisnande äventyr på jorden och i rymden! Science fiction-äventyr som utspelar sig år 2093. Alisa är en tjej som tillsammans med sina fyra vänner ger sig ut på äventyr i vardagen.

 • 12:10
  Pingvinerna från Madagaskar
  Dölj information om Pingvinerna från Madagaskar

  Pingvinerna från filmen Madagaskar är tillbaka. De bor i djurparken i Central Park i New York och har ett hemligt liv som kommandosoldater.

 • 12:35
  Sengangarna
  Sengångarna

  Clare, Judy och Becky jobbar alla på världens första sengångarfristad - med att rädda, studera och återföra just sengångare.

 • 12:55
  Pirater i huset intill

  Gnölviken är lika tråkigt som det låter, där händer absolut ingenting. Men en dag får Matilda nya grannar... Detta avsnitt: Fritjofs stad.

 • 13:10
  Min riddare och jag

  Riddaren Henry har ett hjärta av guld men han har en förmåga att klanta till det. Som tur är har han sin smarta son Jimmy till hjälp och väpnare.

 • 13:20
  Ugglan och co

  Det enda ugglan vill är att sitta stilla på en gren och äta larver men i skogen är det fullt med olika djur som stör hela tiden.

 • 13:30
  Blinky Bills bravader

  Oavsett om det är rymdvarelser som landar eller en borgmästare med storhetsvansinne så är det dags för ännu en bravad av Blinky Bill och gänget!

 • 13:45
  Oktonautit

  Åtta äventyrare bor på en undervattensbas - The Octopod. I varje episod möter de olika faror eller gör nya upptäckter om verkliga djur eller företeelser.

 • 14:00
  Djurverket - syntolkat
  Dölj information om Djurverket - syntolkat

  Igelkott. En besökare på Djurverket undrar vad det är för djur som han har stuckit sig på i sin trädgård. Yankho smiter ut för att ta reda på svaret. Del 16 av 16. UR.

 • 14:15
  Vara vänner - syntolkat
  Dölj information om Vara vänner - syntolkat

  Benny är en mobbare. Benny är alltid arg i skolan, men hur mår han när han är hemma? Pappan får honom att känna sig värdelös och inuti Benny växer en glödande klump av ilska. Del 6 av 8. UR.

 • 14:25
  Spegelvänd - syntolkat
  Dölj information om Spegelvänd - syntolkat

  På liv och död. Lis liv står på spel. Lionel och Greger gör allt de kan för att få tillbaka henne. Signalen mellan dimensionerna blir svagare och de måste hitta en lösning innan den försvinner helt. Del 8 av 8. UR.

 • 14:40
  Tracy Beaker kommer tillbaka

  Franks farfar. Tracy drömmer fortfarande om en karriär som författare men trivs bra med sitt jobb på Soptippen. Utmaningarna blir större när det kommer nya barn till hemmet och Tracy slits mellan att ordna upp i sitt eget liv och att stödja de andra. Fri fortsättning på serien "Tracy Beakers dröm". Säsong 2.

 • 15:05
  På vingliga vingar

  Änglalärlingen Porter skickas till jorden som en 16-årig student. Genom att utföra det uppdrag han har fått kan han kanske äntligen få sina vingar. Carl Montclaire, 15 år, har haft otur hela livet. Kanske kommer det att ändras nu när han har Porter vid sin sida? Säsong 2.

 • 15:30
  Elefantprinsessan
  Elefantprinsessan

  Att vara prinsessa över Manjipoor har övergått till pappersarbete och Kuru sköter det mesta åt Alex, som fortsätter att jobba med sin musik tillsammans med Amanda. Men i Västra Manjipoor är livet tufft och Zamiras missnöje får henne att kalla på mörka krafter för att försöka avsätta Alex från tronen. Serie 2. Detta avsnitt: Den riktiga prinsessan.

 • 15:55
  Kompisar på nätet

  Serie om tre tjejer som träffats på en internationell skola i Singapore och nu måste säga adjö och flytta hem: det är Ally från Australien och Emma från Tyskland. Den tredje, Jackie, bor i Singapore. Men mitt i bedrövelsen upptäcker de att de med hjälp av mobiltelefon och dator kan förflytta sig och besöka varandra hur mycket de vill, trots att de bor i olika världsdelar. Från och med nu kan de ha kul hur ofta och hur mycket som helst. Svenska röster: Linda Åslund, Josefine Götestam och Ester Sjögren.

 • 16:25
  Furiki rullar

  Sengångaren André är full av energi och älskar att köra snabba bilar.

 • 16:35
  Superkrypen

  Sömngångaren. När Jack nyfiket pillar på en av farfars uppfinningar råkar han krympa dem båda till myrstorlek. Nu gäller det att samla ihop alla delar och bygga ihop maskinen så de kan bli stora men det finns andra i trädgården med samma plan.

 • 16:50
  Safirdrakens krafter

  Ko Ni står på tur att bli byns beskyddare och måste lära sig behärska Safirdrakens krafter. Mäster Li hjälper honom med träningen och tillsammans med Goji och Mei lär sig Ko Ni att skydda byn och stoppa den elake apan Mogo från att stjäla draken och dess krafter.

 • 17:00
  Ett fall för KLURO

  Har din bil någon gång börjat dansa, har ditt hus förvandlats till en rymdraket eller har siffrorna i din mattebok försvunnit spårlöst? Agenterna på KLURO löser problemen. Denna gång: Litteratur i luften.

 • 17:10
  P King Älling

  Häng med till Hällekulla och träffa tre goda, snälla, knasiga vänner!

 • 17:20
  Mästerflygarna

  När du behöver ett paket levererat, ring Mästerflygarna! Jett och hennes vänner levererar till hela världen!

 • 17:35
  Octonauterna

  Cigarrhajarna. Kapten Sjöbjörn och hans besättning av octonauter och vegemaler bor tillsammans på havets botten. Deras uppdrag är att utforska, hjälpa och bevara havens alla varelser.

 • 17:45
  Daniel Tigers kvarter

  Den dansande draken. Daniel Tiger och hans vänner Madelina, Prins Onsdag, Kattis och ugglan Ho lär sig om känslor och sånt genom sång och fantasi.

 • 18:00
 • 18:01
  Simon

  Simon är en modig liten kanin, men inte alltid. Tur att han har vänner, och föräldrar, som stöttar honom!

 • 18:15
  Bilakuten

  Lyftkranen. Babyn Melvin drömmer om ett alldeles eget hus. Lyftkranen rycker ut tillsammans med Doris och Rani. En baby kan inte få ett finare hem. Det ska bara lyftas först. Och det är inga problem för en riktigt stark lyftkran.

 • 18:20
  Hej Jycke
  Dölj information om Hej Jycke

  Hej små vänner! Undrar vad Jycke tänkt hitta på med er idag?

 • 18:30
  Alfons Åberg

  Alfons vill inte äta middag trots att pappa, som lagat köttbullar, gör allt för att få honom till bordet. Men Alfons vägrar envist. Han vill istället leka med katten Pussel. Och det blir faktiskt katten som till slut löser tvisten mellan Alfons och pappa.

 • 18:45
  Dockäventyren
  Dockäventyren

  Anna och Ellinor leker Svarta Madam och trollar i garderoben. Tänk vad bra det vore om Elaka Johanna, som alltid retas, kunde försvinna. Kanske kan dockan Ful-Agnes hjälpa dem med lite abrakadabra?

 • 18:55
  Spookys

  Yousef kommer inte till skolan och barnen vet inte var han tagit vägen. De letar och till slut hittar de honom. Men varför beter han sig så konstigt? Tillsammans fortsätter gänget att leta efter Mortem, det verkar som han setts vid Globen. Alla drar dit, eller ja, alla utom en. Del 9 av 10: Yousef är försvunnen.

 • 19:15
  Det hemsökta huset
  Dölj information om Det hemsökta huset

  Efter att ha flyttat från New York till New Orleans var familjen Hathaway redo att fortsätta sitt normala liv i sitt nya hem, men inte visste de att en spökfamilj hade exakt samma idé! Kan två familjer, som bokstavligen är från två olika världar, leva i hemsökt harmoni? En serie i 47 delar.

 • 19:40
  Gumballs fantastiska värld

  Tecknad serie, fylld av udda personligheter. Huvudpersonen Gumball är en katt som ofta hamnar i svårigheter tillsammans med sin bäste vän och adoptivbror, den före detta guldfisken Darwin. Hans lillasyster Anais är en kanin och ett geni. Skolkamraterna är av blandat slag: där förekommer bl.a. en jordnöt, en banan och en T-Rex. Familjen är mycket modern: Mamma går till jobbet medan pappa sköter marktjänsten.

 • 19:50
  Abel och Fant

  Sömnproblem. En tecknad komedi om bästa vännerna Abel och Fant som bor i djungeln.

 • 20:00
 • 05:00
 • 09:00
  UR Samtiden
  Dölj information om UR Samtiden

  9:00 Hur skyddar välfärdssystemen vid ett förlängt arbetsliv? 9:15 Regeringens syn på den psykiska ohälsan. 9:35 Modet att orka vara människa. 10:10 Självkänsla och perfektionism. 11:00 Att insjukna i psykos. 11:40 Mentalisering som fokus i terapi. 12:20 Aktuellt på Institutet för språk och folkminnen. 12:35 Finns meänkieli i Uppsala och Stockholm? 12:50 Om minoritetsspråkarbete i Luleå kommun. 13:10 Flerspråkig förskola i Luleå. 13:30 Om meänkielis dialekter. 13:55 Folktro i Tornedalen. 14:25 Biodesign och biomimetik. UR.

 • 15:00
  En norsk flagga.
  Hemliga norska rum

  Arnlaug Paulseth visar runt i den underjordiska försvarsanläggning där hon hade sin arbetsplats fram till 1986. Anläggningen ligger alldeles i närheten av Holmenkollenbacken utanför Oslo. Den är i fem våningar, över 4000 kvadratmeter stor och var under kalla kriget en av Norges viktigaste militärbaser.

 • 15:10
  Anne Katrine Okholm Skole, programledare för Antikduellen.
  Antikduellen

  Del 3 av 20. Två erfarna antikhandlare får en summa pengar i handen och några timmar på sig att handla. Vem gör de bästa fynden? Inköpen pågår under tre dagar och den fjärde dagen är det upp till bevis, när allt de har köpt säljs på auktion. Veckans duellanter Lis Messmann och Kristian Ry ger sig ut på tredje och sista dagens inköpsrunda i trakterna kring Mariager. Programledare: Mette Bluhme Rieck.

 • 15:40
  Skratt och gråt
  Dölj information om Skratt och gråt

  Skratt och gråt ackompanjerar våra viktigaste ögonblick i livet. Ändå menar forskare att vi vet ganska lite om dessa känslouttryck. Nu ska en samling av bebis-komiker, supergråtare och neuroforskare bättra på våra kunskaper. Kanadensisk dokumentär från 2019. UR.

 • 16:30
  Mat med Mosley
  Dölj information om Mat med Mosley

  Den populära vetenskapsjournalisten Michael Mosley avslöjar fysiken, kemin och biologin som gömmer sig i vår älskade mat. Vad vill hjärnan egentligen matas med? Hjärnan är vårt hungrigaste organ. Den konsumerar mer kalorier än någon annan kroppsdel och är den som driver vårt starka begär efter fett och socker. Men varför? Del 3 av 3. Mat för hjärnan.

 • 17:20
  Året i New Forest
  Dölj information om Året i New Forest

  Äntligen sommar. Det är nu juni månad i New Forest, den varmaste sedan man började mäta. Skogen är en stor och varierad plats med en yta över 90 000 hektar. Den har överlevt över tusen år, men i år har den fått bevittna förhållanden som tyckts märkliga och ur balans. Del 4 av 4. UR.

 • 18:10
  Dox: Blackfish.
  Dox: Blackfish

  Den 24 februari 2010 får en telefonist på larmcentralen i Orlando ett nödsamtal hon aldrig glömmer. Tilikum - en av Sea Worlds späckhuggare - har dödat sin tränare. Hur kunde det hända? Blackfish berättar hela historien. Om hur vilda späckhuggare fångas och tvingas uppträda i shower i små bassänger. Om hur dessa kolossala djur lever under miserabla förhållanden. Om den ekonomiska pressen på deras ägare, och om varför ett djur som i frihet aldrig skulle angripa en människa till slut valde att sätta tänderna i sin tränare. Amerikansk dokumentär från 2013 av Gabriela Cowperthwaite.

 • 19:30
  Simon Evans
  Omöjlig ingenjörskonst

  Pekings nya flygplats är tänkt att bli jordens största. Den är byggd för 76 miljoner människor, men förra året passerade här hela 100 miljoner resenärer. Hur bygger man något som är så oerhört stort, men som också behöver vara säkert och effektivt? Del 12 av 16.

 • 20:15
  Alpackaunge
  Djurvärldens underbara ungar

  Små igelkottar i trädgårdarna. Lekfulla sälungar på stränderna. En nyfödd liten giraff som ska försöka veckla ut sina långa ben och stå upp i en djurpark. Hela tiden ser nya djur dagens ljus, och alla har de sina utmaningar som de ska klara, från första stund. Del 1 av 6.

 • 21:00
  15 grader östlig längd
  Dölj information om 15 grader östlig längd

  Djurliv och vacker natur. Seriestart. Vi följer fem djurälskare som lever i vår tidszon. Det blir valsafari i Lofoten, fågelskådning i Tyskland, björnar i Kroatien och fladdermöss i Österrike. Och så får vi följa med i jakten på ett gäng elefanter som skrämt en by i Namibia. Tysk dokumentärserie från 2018. Del 1 av 5. UR.

 • 21:50
  Mellan himlavalv och jordklot
  Dölj information om Mellan himlavalv och jordklot

  Slutet för mänskligheten. Ricardo Garcia firar De dödas dag i Mexiko, letar fossil i södra Chile, möter en asteroidexpert i Colombia och besöker ett rymdväderobservatorium - allt för att försöka förstå vad som skulle kunna radera mänskligheten från jordens yta. Colombiansk-chilensk faktaserie från 2018. Del 2 av 10. UR.

 • 22:40
  Mitt syskon, min hjälte
  Dölj information om Mitt syskon, min hjälte

  Några israeliska ungdomar med Downs syndrom ger sig iväg på en vandring i Himalaya tillsammans med sina syskon. Det är en tuff utmaning och olösta konflikter kommer upp till ytan. Vid flera tillfällen är de nära att ge upp. Men samtidigt kommer de allt närmare varandra. Israelisk dokumentär från 2017. UR.

 • 23:35
  Historien om Kina
  Dölj information om Historien om Kina

  Qingdynastin är Kinas sista dynasti. Den varade från 1644 till 1912, och under denna blev Kina dubbelt så stort. Här var en uppsjö av religioner och kulturer tolererade, islam inkluderat. I Kaifeng besöker Michael Wood en moské med en kvinnlig imam, och besöker ett traditionellt grafiskt center för att förstå med vilken teknik Tangdynastins 48 000 dikter handtrycktes, en efter en. Kina var under denna era ofantligt rikt, men konflikten med det brittiska riket och opiumkrigen som följde prövade landets resurser hårt. Resultatet blev ett helt nytt Kina. Del 5 av 6: Det sista kejsardömet.

 • 00:35
  Dr. Eric Olson förklarar hur CRISPR fungerar.
  Den genetiska revolutionen

  Hur kommer framtidens människa att se ut? Den genmanipulerande tekniken CRISPR är ett exempel på genförändringar som kommer att förändra hela människans värld, men vad händer när vi helt kan undvika sjukdomar? Här får vi lära oss mer om faran och möjligheterna med den revolutionerande forskningen.

 • 01:25
 • 05:00
 • 20:00
  Mästarnas mästare
  Mästarnas mästare - syntolkat

  Dags för säsongens första Nattduell och den första deltagaren att lämna Mästarnas mästare. Men även i år finns det en chans till revansch i Mästarkvalet på SVT Play. Hos Pernilla Wiberg tävlar de utslagna om att få komma tillbaka till Mästarnas mästare. I den första tävlingen Poseidons kistor får deltagarna utmana sina fobier mot höga höjder och djupa vatten. Grupp 1: Susanna Kallur (friidrott), Michel Tornéus (friidrott), Josefine Öqvist (fotboll), Jörgen Kruth (kampsport) och Ida Ingemarsdotter (längdskidor). Programledare: Micke Leijnegard. Del 2 av 10.

 • 21:00
  The riot club
  The Riot Club

  En thriller om Miles och Alistair som är förstaårselever på det anrika universitet i Oxford. Under en utekväll ska de försöka bevisa att de har vad som krävs för att vara med i The Riot Club, en traditionstyngd och hedonistisk dryckesklubb för eliten. Medlemmarna i klubben kallar sig gentlemän men det finns inget gentlemannamässigt över deras beteende. Regi: Lone Scherfig. I rollerna: Sam Claflin, Max Irons, Holliday Grainger, Douglas Booth, Jessica Brown Findlay m.fl.

 • 22:45
  Petra får en baby.
  Petra får en baby

  Naivt eller inte, Petra har länge haft en dröm om att lämna storstan och flytta ut på landet. Kanske är det läge nu, när hon och Asbjørn snart ska bli föräldrar? De bestämmer sig för att pröva på och hyr ett hus utanför Ålborg. Men bara en vecka till att börja med... Del 4 av 8.

 • 23:15
  Programledaren Johan Ripås med gäster djupdyker i veckans mest fascinerande världshändelse i Utrikesbyrån.
  Utrikesbyrån

  Den kinesiske presidenten Xi Jinping har lyckats vända coronakatastrofen till en succé. I Utrikesbyrån berättar Johan Ripås med gäster om vilka propagandametoder det kinesiska styret använder och vilka hot det ändå finns mot presidentens makt. I programmet medverkar förre finansministern Anders Borg, som berättar om vilka förväntningar regeringen Reinfeldt hade på Xi Jinping vid tillträdet. Andra gäster är Xi Jinpings personliga vän, amerikanskan Sara Lande, Jiayi Zhou, amerikanska uppvuxen i Kina och SVT:s utrikesreporter Tilde Lewin.Del 2 av 12: Coronasuccén.

 • 23:45
  Janne Josefsson.
  Janne Josefsson: Vi som älskade Zlatan - teckenspråkstolkat

  Statyn av en älskad nationalidol - invigd med fanfarer och folkets jubel - gav plötsligt upphov till hat, ursinne och förstörelse. Hur kunde det bli så? Det sista av fyra fristående program i Janne Josefssons nya reportageserie. Del 4 av 4.

 • 00:15
  Hem till byn.
  Hem till byn

  Vi fortsätter att är följa utvecklingen i en by - stad i förvandling - i Mellansverige. Regi: Jackie Söderman. I rollerna: Gun Jönsson, Märta Ternstedt, Katarina Söderberg, Ulf Qvarsebo, Ulf Dohlsten, Carl-Ivar Nilsson, Christina Stenius, Gunilla Nyroos, Inga Ålenius, m.fl. Del 2 av 8.

 • 01:05
  Skådespelaren Johannes Brost i rollen som bartendern Torbjörn Jonasson även kallad Joker i Rederiet.
  Rederiet - syntolkat

  Carl och Jeanette funderar på vad de ska göra med den värdelösa tomten. Tony rotar i Barbros förflutna. Lina, Erik och Reidar fortsätter planera renoveringen av Freja samtidigt som Lina lägger fram ett lockande förslag för Silver. Ryktena börjar surra ombord när Georg får nytt besök av Minna. Bara Gustav vet att hon är Georgs dotter. Regi: Ulf Hansson. I rollerna: Gösta Prüzelius, Gaby Stenberg, Sara Alström, Måns Nathanaelson, Bengt Bauler, Peter Harryson, Karin Bjurström, Thomas Hellberg, Bert-Åke Varg, Johannes Brost, Hans V Engström, Ola Forssmed, Sofia Helin, Meta Velander, m.fl. Del 12 av 15.

 • 01:50
  Vargblod

  Ut i det vilda. Jana följer Rhydians råd och börjar jobba på Segolia. Men ett liv i storstan innebär en stor omställning och när Jana träffar nya vargblod måste hon välja flock. Säsong 4.

 • 02:15