På SVT just nu

 • 05:00

  Sändningsuppehåll

  Dölj information om Sändningsuppehåll

  Programmet saknar beskrivning.

 • 20:00
  Lady Felicia (NANCY CARROLL), Mrs McCarthy (SORCHA CUSACK), Father Brown (MARK WILLIAMS), Inspector Valentine (HUGO SPEER), Susie (KASIA KOLECZEK) och Sid (ALEX PRICE).
  Fader Brown

  Fader Brown är på besök hos den unge studenten Jacob, vars pappa dog ett år tidigare, Nu är Jacob fast besluten att med hjälp av sin nya uppfinning, en tidsmaskin, bevisa att någon i familjen mördade fadern. I rollerna: Mark Williams, Nancy Carroll, Alexandra Gilbreath, Mark Lewis Jones, Gabrielle Dempsey, Will Attenborough m.fl. Del 11 av 15.

  Från SVT1 tidigare i dag. Även i SVT1 26/7

 • 20:45
  Kocken Gino D'Acampo tar oss med till sitt hemland Italien och bjuder på en spännande matresa längs Medelhavskusten i programmet Ginos italienska frestelser.
  Ginos italienska frestelser

  Tågresan startar i Bologna där Gino återupplever en barndomsfavorit. Han reser mot kärlekens stad, Verona, via risfälten i Mantova som varje år håller landets äldsta risfestival. Kocken Gino D’Acampo tar oss med till sitt hemland Italien och bjuder på en spännande matresa längs några av landets mest spektakulära tågsträckor. Del 4 av 8: Bologna och Verona.

  Från SVT1 tidigare i dag. Även i SVT1 senare i natt

 • 21:10
  Frank med en gris i Hundra procent bonde
  Hundra procent bonde

  Korna får agera försökskaniner, när Frank prövar sin senaste konstruktion: ett solcellsdrivet elstängsel. Torkan håller i sig och det börjar bli lite svårt för djuren att hitta mat. Portarna till kalkugnsboden får ett smart låssystem med dörrslåar och inne hos myskankorna har det äntligen kommit ankungar. Ett självförsörjande lantbruk som drivs på hållbart vis och med gamla metoder är drömmen för Frank och hans familj på Kastanjegården. Del 8 av 8.

  Från 21/7 i SVT1. Även i SVT1 24/7 och SVT1 26/7

 • 21:55
  Anne Katrine Okholm Skole, programledare för Antikduellen.
  Antikduellen

  Tredje dagens inköpsrunda för veckans duellanter Simon Krogsgaard och Helga Thodsen går av stapeln i trakterna kring Køge. Två erfarna antikhandlare får en summa pengar i handen och några timmar på sig att handla. Vem gör de bästa fynden? Inköpen pågår under tre dagar och den fjärde dagen är det upp till bevis, när allt de har köpt säljs på auktion. Programledare: Anne Katrine Okholm Skole. Del 3 av 12. (Danmark, 2018)

  Från SVT2 tidigare i dag. Även i SVT2 26/7

 • 22:25
  Meningen med livet - Anna Lindman
  Meningen med livet

  Poeten Daniel Boyacioglu är känd som en modern och samhällskritisk diktare men inom sig bär han även sitt mer traditionella syriansk-kristna arv, två sidor som han balanserar mellan. Tillsammans med programledaren Anna Lindman åker han till fjällen för ett samtal om att skaffa sig en plats rent geografiskt och en plats att tala från. Vad är meningen med allt? Den frågan ställer sig Anna Lindman och tar hjälp av åtta kända svenskar som i sitt liv och sitt skapande slitit med frågan. Del 4 av 8.

  Från SVT1 tidigare i dag. Även i SVT1 24/7 och SVT1 25/7

 • 22:55
  Safi Faye
  Women make film

  Vi ser en scen ur Lisa Langseths guldbaggenominerade Hotell med Alicia Vikander i en bärande roll. Två andra filmskapare är Mimi Leder och Sally Potter. Mark Cousins lyfter fram och undersöker kvinnors filmkonst. Del 6 av 7.

  Från 18/7 i SVT2

 • 00:55
  Drottning Elizabeth I The Rainbow Portrait av Isaac Oliver (1565-1617).
  Drottningens hemliga agenter

  I drottning Elisabet I:s England är det svårt att lita på någon, i synnerhet när påven utfärdat en dödsdom över henne. I drottningens hemliga spionnätverk pågår under ytan en lömsk kamp om makten, och folk dör på fruktansvärda sätt i denna kamp. I en värld full av dubbelagenter, förräderi och hemliga koder finns två rivaler som inte bara vill leda spionnätverket utan även ta makten efter drottningens död. Del 2 av 3.

  Från 17/7 i SVT2

 • 01:50
  Miraklet
  Miraklet

  Statyn fortsätter att mystiskt gråta blod. Salvo måste göra den största uppoffringen en människa kan tänkas göra. Sandra får reda på mer efter provsvaren. I rollerna: Guido Caprino, Elena Lietti, Lorenza Indovina, Sergio Albelli, Pia Lanciotti m.fl. Del 4 av 8. Att döda ett barn.

  Från 18/7 i SVT2

 • 02:40

  Sändningsuppehåll

  Dölj information om Sändningsuppehåll

  Programmet saknar beskrivning.