På SVT just nu

 • 05:00

  Sändningsuppehåll

  Dölj information om Sändningsuppehåll

  Programmet saknar beskrivning.

 • 20:00
  Lady Felicia (NANCY CARROLL), Mrs McCarthy (SORCHA CUSACK), Father Brown (MARK WILLIAMS), Inspector Valentine (HUGO SPEER), Susie (KASIA KOLECZEK) och Sid (ALEX PRICE).
  Fader Brown

  En mystisk besökare avslöjar i biktbåset för fader Brown att biskop Talbot kommer att bli mördad dagen efter. Och eftersom prästen inte kan yppa detta försöker han rädda biskopen. Men när en annan man blir mördad tätnar mysteriet. I rollerna: Mark Williams, Sorcha Cusack, Yolanda Kettle, Malcolm Storry, Aden Gillett m.fl. Del 14 av 15.

  Från SVT1 tidigare i dag. Även i SVT1 2/8

 • 20:45
  Fiona Bruce i Engelska Antikrundan.
  Engelska Antikrundan

  Den 40:e säsongen av programmet där antikexperter åker runt i Storbritannien för att värdera landets dyrgripar. I dag på Minehead Railway Station, där tåg har korsat landskapet sedan 1874. Bland dagens skatter syns en stol som sägs ha tillhört Henrik VIII, en tvättmaskin från 1800-talet och en historisk brudklänning buren av fler än sju brudar. Samt, en välgjord miniatyrfigur av Napoleon, något samlarna verkar vara villiga att betala mycket för. Del 17 av 26.

  Från 28/7 i SVT1. Även i SVT1 30/7

 • 21:45
  Lagom mycket finsk - syntolkat
  Dölj information om Lagom mycket finsk - syntolkat

  Se programmet i UR Play, öppnar annan webbplats

  Skogsfinnarna. Seriestart. Allt du vill veta om dina finska grannar, och mer! En tvättäkta skogsfinne inviger oss och självklart badar vi rökbastu, och hör de mytomspunna skogsfinnarnas besvärjelser. Del 1 av 4. UR.

 • 22:15
  Anne Katrine Okholm Skole, programledare för Antikduellen.
  Antikduellen

  Veckans duellanter Rikke Fog och Lasse Franck ger sig ut på andra dagens inköpsrunda i trakterna kring Løgumkloster. Två erfarna antikhandlare får en summa pengar i handen och några timmar på sig att handla. Vem gör de bästa fynden? Inköpen pågår under tre dagar och den fjärde dagen är det upp till bevis, när allt de har köpt säljs på auktion. Programledare: Anne Katrine Okholm Skole. Del 6 av 12. (Danmark, 2018)

  Från SVT2 tidigare i dag

 • 22:45
  Yvette Hermundstad
  Sommaröppet: Sport

  Bengt-Åke Gustafsson, Håkan Södergren och Jonas Bergqvist gästar studion och minns tillbaka till VM i Wien 1987. Sverige har inte vunnit VM-guld på 25 år och Sovjetunionen är den stora dominanten under den här perioden. Ett år innan VM 2005 går Kajsa Bergqvists hälsena av. Kajsa berättar om vägen tillbaka och den fantastiska kvällen i Helsingfors.

  Från 27/7 i SVT1. Även i SVT1 1/8

 • 23:45
  Född 2010.
  Född 2010

  I Lund har Ludvigs båda mammor Edith och Maria börjat jobba efter mammaledigheten men kombinationen heltidsarbete och sömnbrist är inte helt enkel. Monica och José i Rinkeby planerade att ta det lugnt med sladdisen Nicole men det blev inte riktigt som de hade tänkt sig. Hos Hilda-Li på Värmdö är det full fart med fyra barn i olika åldrar. Calle och Helena funderar mycket på hur Hilda-Li, familjens enda dotter, inte ska uppfostras som en flicka utan som människa. I Jämtland försöker Ronjas föräldrar Peter och Camilla få livet med fyra barn och en gård att gå ihop. Och när det mesta har börjat falla på plats hos den nyblivne storebrodern Liam i Norrskedika har annat börjat falla isär. Del 3 av 5.

  Från 26/7 i SVT1. Även i SVT1 31/7 och SVT1 1/8

 • 00:45
  Drottning Elizabeth I The Rainbow Portrait av Isaac Oliver (1565-1617).
  Drottningens hemliga agenter

  Kung Jakob av Skottland ska nu ta över drottning Elisabets tron, på inbjudan av Robert Cecil. Samtidigt har den katolska prästen John Gerard ägnat sitt liv åt att förstöra den protestantiska stat Elisabet har skapat och har efter sin flykt från fångenskapen slagit sig ihop med en katolsk extremist, även känd som Guy Fawkes. Deras plan är att spränga hela parlamentet - med kungen därinne. Del 3 av 3.

  Från 24/7 i SVT2

 • 01:40
  Programledare Mark Glindrönn
  Min röst: Muro glaso

  När Valeria Redjepagic i högstadiet blev trakasserad av ett gäng killar i sin klass stod hon upp för sig själv och sin romska bakgrund. Där och då bestämde hon sig för att kämpa för romernas rättigheter och inte låta någon stå i hennes väg. I dag är Valeria 22 år och tar snart masterexamen i mänskliga rättigheter. Med sig till studion har hon ett av sina åtta syskon, sin lillasyster Vanessa som varje dag inspirerar och motiverar Valeria att fortsätta kämpa för det som betyder något. Samtalet leds av Mark Glindrönn. Del 7 av 8: Att följa sina drömmar.

  Från 28/7 i SVT2. Även i SVT2 30/7 och SVT2 1/8

 • 02:10
  Neea Autio, Matleena Pulkkinen, Jane Hölsö och Joona Koivisto.
  Au pair i Miami

  Neea får efterlängtat besök av sin finske pojkvän Lari. Både Jane och Matleena vill stanna längre i Miami och båda jobbar för att få sina respektive värdfamiljers förtroende och en förlängning av au pair-kontraktet. Tre tjejer och en kille har åkt till Miami för att jobba som au pair. Del 7 av 9. (Finland, 2018)

  Från 27/7 i SVT2. Även i SVT2 31/7 och SVT2 1/8

 • 02:40

  Sändningsuppehåll

  Dölj information om Sändningsuppehåll

  Programmet saknar beskrivning.