På SVT just nu

 • 05:00

  Sändningsuppehåll

  Dölj information om Sändningsuppehåll

  Programmet saknar beskrivning.

 • 20:00
  Babben Larsson och David Sundin i Bäst i test.
  Bäst i test - syntolkat

  Måns Nathanaelson är gäst i programmet där trevligt trams och underliga uppdrag tas på till synes största allvar. Clara Henry, Anders Jansson, Annika Andersson och Nassim Al Fakir tävlar om att vara bäst i varje test. Bland annat i klassiska grenar som "tävla utan att veta hur" och "bollar i backe". Programledare: Babben Larsson och David Sundin. Del 4 av 8.

 • 21:00
   Rauer, Beppe Starbrink, Pia Herrara och Fredrik Önneval.
  Sommaröppet

  Direktsänt program från Umeå och Malmö, som speglar Sommarsverige. Gäster är skådespelaren och regissören Alexander Karim och hans fru, journalisten och poddaren Malin Karim. Och tittarna är med och skickar hälsningar till vänner och familj. Jill Johnson möter Maja Francis, vi får boktips av Monica Lindgren, och tips på somrig mat av Susanne Jonsson. Programledare: Sofia Rågenklint och Ann-Marie Rauer. Del 10 av 10.

  Från 23/7 i SVT1. Även i SVT1 26/7

 • 22:00
  Heidi Sivertzen-Oksmo i Min trädgård.
  Min trädgård

  Helens trädgård är en sk cottage garden. Heidi får vara med och följa utvecklingen från att trädgården precis har vaknat efter vintern och ända in i blomstrande högsäsong. Stine snickrar en romantisk grind och i uteköket hos Dag är det bl.a. rosor på menyn. Trädgårdsmagasin med Heidi Sivertzen-Oksmo. Medverkar gör även kocken Dag Tjersland, snickaren Stine Bjørnstad och trädgårdsmästaren Steinar Johansen. Del 3 av 8.

  Från 23/7 i SVT1

 • 22:40
  Richard Ayoade är en prisad skådespelare, regissör och programledare som nu ska ta sig an världens städer. Det finns dock ett problem - han hatar att resa. Så för att få sin resa ur vägen så fort som möjligt kommer han maximera sin resa på 48 timmar.
  Travel man

  Med skådespelaren Stephen Mangan i släptåg har Richard begett sig till Marrakesh för att på 48 timmar utforska vad staden har att erbjuda. Det blir en tripp som består av luftballongsfärder, prutande och en buffé av ett fårs allra sämsta delar. De åkte dit - men skulle de ha kommit? Del 4 av 4.

  Från 21/7 i SVT1. Även i SVT1 26/7

 • 23:05
  Emma Banville (Helen McCrory).
  Fearless

  Efter det väpnade tillslaget hemma hos Emma arresteras Miriam och Kevin, men innan dess har Miriam gett Emma SIM-kortet till sin mobiltelefon. I rollerna: Helen McCrory, Sam Swainsbury, Jonathan Forbes, Robin Weigert, Michael Gambon m.fl. Del 3 av 6. Programmet sänds i 5.1

  Från 22/7 i SVT2

 • 23:50
  Den flerfaldigt Oscarsbelönade regissören James Cameron bjuder in Hollywoodeliten för att dissekera och diskutera hans favoritgenre - science fiction
  Mästarna av science fiction

  Genom filmhistorien har monster och odjur i flera fall blivit lika ihågkomna och mytomspunna som filmstjärnorna själva. Men vad är det med monster och onaturliga varelser som lockar oss så mycket? Och hur har vår syn på monster i film förändrats sedan Frankensteins berömda monster? Steven Spielberg berättar hur arbetet med Jurassic Park gick till och hur viktigt det var att hitta rätt monsterliknande form på dinasaurierna utan att göra avkall på verkligheten. Del 3 av 6.

  Från 22/7 i SVT2. Även i SVT2 26/7 och SVT2 27/7

 • 00:35
  Maja Oskal och Maja Lauritsen i 112 ambulans.
  112 Ambulans

  Mötet med en äldre kvinnlig patient blir en väckarklocka för Charles, som tvingar honom att konfrontera ett trauma i sin egen livshistoria. Helikopterteamet rycker ut för att ta hand om en skidåkare som har kollapsat. En dokumentärserie som följer ambulans-, larm- och utryckningspersonal vid Universitetssjukhuset i Tromsø. Del 8 av 10.

  Från 23/7 i SVT1. Även i SVT1 26/7, SVT1 27/7 och SVT1 29/7

 • 01:15
  Programledare Tomas Kold
  Nya perspektiv

  Att få bilda familj är inte alltid självklart. Många graviditeter slutar med tidiga missfall eller blir inte alls. Trots att det är vanligt är det något vi knappt talar om idag. Vad kan ofrivillig barnlöshet bero på och vad säger de som drabbas? Programledare Tomas Kold med gästerna Conny Norén, Jeanette Landin och Petra Eklund försöker reda ut frågorna. Del 5 av 6.

  Från 19/7 i SVT2

 • 02:15

  Sändningsuppehåll

  Dölj information om Sändningsuppehåll

  Programmet saknar beskrivning.