Gomorron Sverige

Dagsaktuella gäster i intervjuer, debatter och diskussioner i soffan varje kvart. Tips om mat och resor och recensioner av film och böcker m.m. Rapport sänder nyheter varje halvtimme med start 06.30. Vädret varje halvtimme med start 06.37. Sportnytt sänds kl 07.05, 08.05 och 09.05. Regionala nyheter sänds varje halvtimme med start 07.10. Läs text-tv sid 679.

Längd: 3 h 35 min

Den som får finnas

Del 1 av 3. Om nio unga människor som alla har känt ett brännande utanförskap och som försöker passa in i samhällets normer. De bjuder på sin vardag, sina drömmar och hur det kan vara att leva med Aspergers syndrom. Deras vägar korsas på teaterscenen där de får sätta upp egna pjäser baserade på sina egna livserfarenheter. I första programmet möter vi Max vars drivkraft är att skriva poesi, Isabelle som höll sina ord inom sig tills hon var i tonåren och Marcus, som gärna vill jobba med teater och är stolt över sin diagnos.

Längd: 1 h

Mysteriet på Greveholm - Grevens återkomst

Del 10 av 12. Slottet Greveholm är till salu och familjen Söderlund åker dit. Där bor spökena Jean och Staffan, som tycker det ska bli trevligt med lite sällskap. Av: Dan Zethraeus. I rollerna bl.a. Saga Petersson, Axel Paulander, Sven Ahlström, Pierre Lindstedt, Sanna Persson Halapi och Rikard Ulvshammar.

Längd: 25 min

Sändningsuppehåll

Just nu är det uppehåll i våra sändningar.

Längd: 12 h 29 min

Sändningsuppehåll

Just nu är det uppehåll i våra sändningar.

Längd: 29 min