Barnmorskan i East End

Del 1 av 8. Det har blivit 1959, och nunnorna och barnmorskorna flyttar in i nya lokaler tillsammans med nytillskottet syster Winifred. Medan Jenny kämpar med att hjälpa den utmattade mamman Merle Vickers och hennes två mystiskt sjuka söner, så är det syster Monica Joan som slutligen har en ledtråd i jakten på en diagnos. I rollerna: Jessica Raine, Jenny Agutter, Pam Ferris, Miranda Hart, Judy Parfitt m.fl.

Längd: 55 min

SVT Forum: Socialdemokraternas kongress

Socialdemokraternas kongress i Västerås - DIREKT. Den 29-31 maj samlas Socialdemokraterna till kongress i Västerås. Temat är framtidens jobb och framtidens folkrörelse. Inledande presskonferens och tal av partiordförande Stefan Löfven. Programledare: Mari Forssblad.

Längd: 1 h 15 min

Spartikelmysteriet

Plötsligen töms gatorna på folk. Alla som är äldre än 15 har försvunnit. Serien följer ett antal barn som måste klara sig själva. Först tycker de att det är roligt och spännande men efter bråk och problem med att få mat för dagen måste de samarbeta för att hitta en lösning. Av Alison Hume och med Abigal Hardingham, Karim Zeroual, Emily Sanderson, Zachary Middleton m fl.

Längd: 30 min

Sändningsuppehåll

Just nu är det uppehåll i våra sändningar.

Längd: 4 h 52 min

UR Samtiden

16.00: Du och jag, döden. 17.00: Att hålla sig gömd. 17.05-19.00: From business to buttons 2015. 17.05: Staten behöver inte vara krånglig. 17.30: Att rita om webbkartan. 18.00: Enkelhet som främsta mål. UR.

Längd: 3 h