Vinterstudion

Vinterstudion analyserar och summerar dagens tävlingar. Programledare: Yvette Hermundstad.

Längd: 50 min

Vegorätt

Del 4 av 5. Veckans program fokuserar på smarriga juicer och goda snacks. Karoline och Elenore bjuder bland annat på ogrässmoothie, bärshake och fänkålskick. Till det serveras grönkålschips, chokladpopcorn eller tamarindrostad nötmix. Sveriges första helvegetariska matprogram. Karoline Jönsson och Elenore Bendel-Zahn guidar oss bland hemodlade grödor, i skogens skafferi och lagar 100 procent vegetariska smakexplosioner. Alla recept och mycket mer hittar du på svt.se/vegoratt.

Längd: 30 min

Q Pootle 5

Grubbes rymdtvätt. Följ med på galaktiska äventyr tillsammans med rymdvarelsen Q Pootle 5 och hans vänner från planeten Okidoki. Mycket kan gå galet i rymden, men det mesta löser sig med lite samarbete och god vilja. Bygger på böcker av Nick Butterworth. Svenska röster: Jonas Bane, Anna Isbäck, Tomas Bolme mfl.

Längd: 15 min

Sändningsuppehåll

Just nu är det uppehåll i våra sändningar.

Längd: 5 h 25 min

Vår plats i universum

Del 3 av 5. För en intelligent civilisation ska uppstå i universum måste en del grundvillkor vara uppfyllda - en godmodig stjärna, en planet på lagom avstånd, rätt ingredienser så att liv alls kan uppstå. Och så tillräckligt med tid för evolutionen att verka. Finns det sådana platser?

Längd: 50 min