London spy

Del 5 av 5: Is this a lie. Danny känner sig djupt nere efter ytterligare en stor förlust. Hans föräldrar söker upp honom och han i sin tur söker återigen upp Alex föräldrar för att försöka få svar. I rollerna: Ben Whishaw, Charlotte Rampling, Jim Broadbent, Ed Holcroft med flera.

Längd: 1 h

Agenda

Del 5 av 18. Regeringen har presenterat sin nya hårdare flyktingpolitik. Intervju med migrationsminister Morgan Johansson (S). "Kaos och oro" när svenskarna beskriver läget i landet. Reportage i Agenda om ett förändrat samhällsklimat. Hur mycket har Macchiarini-affären skadat Karolinska institutet? Forskningsminister Helene Hellmark Knutsson (S) i studion. Räcker nya EU-avtalet för att hålla Storbritannien kvar i unionen? Studiosamtal med EU-parlamentarikerna Peter Eriksson (MP) och Cecilia Wikström (L), inför toppmötet nästa vecka. Programledare: Anders Holmberg.

Längd: 45 min

Sändningsuppehåll

Just nu är det uppehåll i våra sändningar.

Längd: 7 h 13 min

Vänligen Lars Lerin

Del 5 av 6: Lars Lerin är en av Sveriges mest älskade konstnärer, men trots framgångarna saknar han något basalt i livet: riktiga vänner. Sveriges sammetsröst nummer ett, Christer Sjögren, bor inte långt från Lars utanför Karlstad. Bor det även en själsfrände där? Efter en misslyckad båtfärd tar sig Lars äntligen dit, och bjuds på fika med stavgång. De dryftar musik, prestationskrav och drickande - och upptäcker dessutom att de delar en osannolik familjehistoria.

Längd: 30 min

Fosterland

Del 3 av 4. Nationalismen växer i Europa. I land efter land växer partier som vill begränsa invandringen och stoppa ett mångkulturellt samhälle. Fredrik Önnevall reser i olika länder för att träffa personer som själva kallar sig nationalister. Och för att träffa de andra, de som känner sig som nationalisternas måltavlor.Hur tänker de? Och vad tänker Fredrik själv? Vad är det som skiljer honom från de andra? Och vad är det som styr våra olika val i livet?

Längd: 1 h