Mammon

Del 3 av 6. Peter har funnit kopplingen mellan brodern och Åge Haugens självmord. Båda har målningar hemma med referenser till barnoffret i Bibeln, båda var livrädda för att något skulle hända deras egna barn och båda tog livet av sig samma datum - 22/10. Peter är säker på att någon har pressat dem att begå självmord och att målningarna är ett rop på hjälp. Samtidigt försöker Aftenavisen och Peter ta reda på hur finansmannen Tom Lied lyckats bli en av Norges rikaste män på så pass kort tid. I rollerna: Jon Øigarden, Lena Kristin Ellingsen, Nils Ole Oftebro, Ingjerd Egeberg m.fl.

Längd: 1 h

Agenda

Del 2 av 17. Sista chansen för världens länder att bromsa växthuseffekten? Miljöminister Åsa Romson (MP) om Sveriges strategi inför det stora klimatmötet i Paris. Migrationsminister Morgan Johansson (S) om det ansträngda flyktingmottagandet. Intervju i Agenda. Infrysning av ägg - ny löneförmån för kvinnliga anställda i svenska företag. Programledare: Camilla Kvartoft.

Längd: 45 min

Sändningsuppehåll

Just nu är det uppehåll i våra sändningar.

Längd: 7 h 7 min

Weissensee

Del 6 av 6: Morgonluft. Efter Stasis räd mot miljögruppens lokal, pressas kyrkoherden Wolff hårt i förhör av Falk, efter konstens alla regler. Hans och Martin gör gemensam sak för att få veta mer om Anna, och de utsätter sig för stora risker. Hans börjar ana hur det ligger till, men sanningen är inte så lätt att hantera. Dunja tas motvilligt emot i protestkretsen, medan Vera möts av vrede efter att sanningen kommit fram om hennes dubbelspel. I rollerna: Florian Lukas, Hannah Herzsprung, Uwe Kockisch, Katrin Sass, Jörg Hartmann m.fl. Manus: Annette Hess.

Längd: 50 min

Bully

Dokumentärklassiker. Mobbning drabbar miljoner amerikanska barn varje år, och föräldrar och lärare misslyckas med att ge barnen det skydd de behöver. Utsatta och anhöriga berättar öppet om mobbningen och konsekvenserna av den. UR.

Längd: 1 h 35 min