Go'kväll

Go'kväll flyttar ut studion till skördemarknaden i Umeå där Johanna Westman lagar mat. Dansaren Tobias Karlsson dyker upp och berättar om sitt liv som nu blivit en dansshow. Gustav III är den kung som historikern Christopher O'Regan har närmast hjärtat. Med hjälp av gamla föremål berättar Christopher om en tid som både är nära och långt ifrån oss. Hur ska man bo egentligen? Kan man göra precis som man vill? I reportageserien "Emma hittar hem" hämtar Emma Hamberg inspiration från dem som har vågat gå sin egen väg när det gäller inredning och boende. Först ut är en familj som bor helt i 50-talet. Programledare: Beppe Starbrink.

Längd: 45 min

Anslagstavlan

Längd: 5 min

Geronimo Stilton

Geronimo Stilton är en berömd journalist på tidningen Mus-Nytt. Helst av allt vill Geronimo spendera sina dagar med att läsa och spela schack med sin brorson Benjamin men han dras i stället hela tiden in i olika äventyr, ofta i sällskap av sin syster Tea, sin kusin Tiburtus och inte minst av brorsonen Benjamin. Geronimos störste konkurrent är den lömska Sally Rasmus som arbetar på tidningen Gnagar-Nytt. Fransk/italiensk animation baserad på böcker med samma namn. Svenska röster: Linus Lindman, Anna Nordell, Mats Nilsson, Benjamin Tesfazion, Alice Sjöberg Brise, Kia Skog m.fl.

Längd: 25 min

Sändningsuppehåll

Just nu är det uppehåll i våra sändningar.

Längd: 1 h 2 min

UR Samtiden

16.00: Så påverkas vår miljö av läkemedel. 16.25: I sockrets fotspår. 17.15: Kost, hälsa och prestation. 18.15: Samtal om kost och prestation. Från UR.

Längd: 3 h