Debatt

Del 6 av 14. Utbåtsjakten i Östersjön - är försvarets och medias pådrag rimligt? Har Sveriges samarbete med Nato fått Ryssland att spänna musklerna? Med ryssar, politiker, militärexperter m.fl.

Längd: 45 min

Hockeykväll

Från studion i Stockholm med fokus på dagens matcher. Direktintervjuer från arenorna runt om i landet, inslag om profiler, reportage och analyser.

Längd: 35 min

Sändningsuppehåll

Just nu är det uppehåll i våra sändningar.

Längd: 6 h 54 min

En liten fransk stad

Del 2 av 6: Kaos. 24 juni 1940. Precis som miljoner andra landsmän har Daniel med familj irrat omkring planlöst på vägarna, men återvänder nu till Villeneuve, en stad i kaos. Daniel, läkare och vice borgmästare, utses av tyskarna till ansvarig för flyktingarna som har samlats i kyrkan. Med hjälp av en ung polis, Jean Marchetti, försöker Daniel organisera hjälpinsatser medan Raymond å sin sida försöker hitta Maria, som han inte hört ifrån på en vecka. I rollerna: Thierry Godard, Audrey Fleurot, Jeannine Chassagne, Robin Renucci, Marie Germain m.fl.

Längd: 55 min

Afripedia

Ghana. I Ghana möter vi frispråkiga och androgyna sångerskan Wiyaala och de lokala stjärnorna, BMX-trickåkarna Bikelord. Konstnären Afrogallonism anordnar spektakulära performance-föreställningar utomhus för att sätta miljöpolitiken på kartan. Del 5 av 5. Från UR.

Längd: 30 min