Här är ditt liv

Lasse Holmqvist kidnappar en intressant person som i en tv-studio konfronteras med människor och händelser i sitt liv. Dagens gäst är sångerskan Ulla Sallert.

Längd: 1 h 45 min

SVT Forum

09:00: Aktuell debatt om säkerhetspolitiken. Aktuell riksdagsdebatt om det säkerhetspolitiska läget i närområdet. Debatten sker på begäran av Moderaterna. Med utrikesminister Margot Wallström. Kommentar och analys från studion med Mats Knutson. Från 22/1. 11:00: En kostnadseffektiv integrationspolitik - DIREKT. Den stora invandringen till Sverige sätter press på bostäder och arbetsmarknad. I en ny rapport presenterar Almega förslag för en kostnadseffektiv integrationspolitik, följt av en politisk debatt. Medverkande: Li Jansson, Almega, Elisabeth Svantesson (M), Oscar Sjöstedt (SD), Maria Ferm (MP) med flera. Arrangör: Almega. 13:00: Den gröna ekonomin - motorn för hållbar utveckling. Grön ekonomin - motorn för en hållbar utveckling. Seminarium med Åsa Romson, Anders Wijkman, Lena Sommestad, Krister Skånberg med flera. 15:00 Riksdagens frågestund- från den 22/1.

Längd: 7 h

Stor och liten

De två vännerna Stor och Liten bor tillsammans. Stor är långsam och eftertänksam, medan Liten vill en massa, genast.

Längd: 10 min

Sändningsuppehåll

Just nu är det uppehåll i våra sändningar.

Längd: 9 h 36 min

Heliga resor

Del 1 av 6: Lourdes. Så länge människan har varit människa har vi rest världen runt på jakt efter andlig förståelse. Idag är heliga resor mer populära än någonsin och 200 miljoner människor går på en pilgrimsfärd varje år. Amerikanska författaren Bruce Feiler tar med tittarna på några utmanande och spektakulära religiösa pilgrimsresor runt jorden och börjar med en resa till katolska helgedomen i Lourdes i sydvästra Frankrike. Fem miljoner pilgrimer från hela världen besöker varje år denna plats för att dricka och bada i det mirakulösa vattnet, i ett sökande efter helande och försoning.

Längd: 55 min