Rome

Del 11 av 12: The Spoils. Vorenus ombesörjer så att krigsveteranerna får avgångsvederlag från Caesar. Vorenus och hans fru Niobe bjuds därefter till fest hos Atia. I rollerna: Kevin McKidd, Ray Stevenson, Polly Walker, Kenneth Cranham, Max Pirkis med flera.

Längd: 50 min

Charlie Wilson's war

(Charlie Wilson's War)En sorglös kongressledamot, en stenrik societetskvinna och en tuff CIA-agent konspirerar och planerar den största hemliga CIA-operationen genom tiderna. När Sovjetunionen invaderar Afghanistan 1980 är det fattiga landet i ett verkligt underläge. Tillsammans beslutar de tre sig för att stödja de afghanska rebellerna och förse dem med pengar och vapen. De reser världen runt för att tigga pengar för sitt uppdrag. De söker stöd bland palestinier, israeler, egyptier och privata intressenter från uppsatta advokater till magdansöser.Regi: Mike Nichols. I rollerna: Tom Hanks, Julia Roberts, Philip Seymour Hoffman, Amy Adams, Ned Beatty, m.fl.

Längd: 1 h 40 min

Sändningsuppehåll

Just nu är det uppehåll i våra sändningar.

Längd: 6 h 55 min

Lögnen

Del 39 av 49. Leyla söker upp Aylin på hennes kontor för att be om hjälp. Leyla berättar sanningen om henne och Selim för Aylin. Snart står det klart att Selims enda mål var att hjälpa Leyla och hennes barn at ta sig till Norge. Men var är då Selim? Aylin återupptar sökandet efter sin man. I rollerna: Yiğit Özşener, Nehir Erdoğan, Erkan Can, Berrak Tüzünataç, Engin Altan Düzyatan med flera.

Längd: 30 min

Actors studio: Hugh Jackman

Del 17 av 20. Hugh Jackmans stora genombrott kom med X-Men-filmerna där han spelar rollen som Wolverine. Jackman är också en skicklig sångare och dansare och fick en Golden Globe för sin roll i musikalen Les Misérables. Han har varit programledare för Tony Awards tre gånger och för Oscarsgalan 2009. James Lipton leder den omtalade tv-serien med djupintervjuer med skådespelare, regissörer, musiker och komiker i Actors studio.

Längd: 40 min