Sveriges städmästare

Del 4 av 8: Göteborg. Fyra städentusiaster ger sig i kast med fläckar, klet och kladd. Det är lätt att vara städmästare på hemmaplan, men tidspress och övervakande tv-kameror kan få den allra mest rutinerade dammsugarchauffören att köra i diket. Programledare och enväldig jury är Marléne Eriksson och Marie-Louise Danielsson-Tham.

Längd: 1 h

SVT Forum

09:00-11:00: Riksdagen - debatt om förslag - DIREKT. 11:00-12:00 Inför klimatförhandlingarna i Lima - DIREKT. Pressträff med klimat- och miljöminister Åsa Romson (MP) om förhandlingsläget och regeringens förväntningar och prioriteringar inför mötet i Lima. 12:00-15:30: Riksdagen - debatt om förslag - DIREKT.

Längd: 6 h 30 min

Boo

Det hörs ju på namnet: Boo är väldigt busig. Tillsammans med sina vänner Morrtigern, Sovbjörnen och Skrattankan leker de, och hjälper oss undersöka alla möjliga roliga platser - Bondgården, Hamnen, Skogen och många fler.

Längd: 10 min

Sändningsuppehåll

Just nu är det uppehåll i våra sändningar.

Längd: 8 h

Pensionär på prov

I hemmet. Fyra brittiska tv-profiler flyttar hem till äldre för att komma närmare den tillvaro som snart kan vara deras egen. Hur parerar man fattigdom, ensamhet och sjukdom? De "inneboende" gör sitt bästa för att hjälpa till och får många insikter på köpet. Del 1 av 2. Från UR.

Längd: 1 h