Matmagasinet

Danskt matlagningsprogram

Kan bara ses i Sverige

Fakta och tips om råvaror, matlagning och hälsa med programledaren Tina Müller och kocken Adam Aamann.

Information om

Produktionsår
2018
Rättigheter
Kan bara ses i Sverige

2018

Jullunch

Publicerades: Mån 20 dec 2021 02:00

Sill, snaps, currysallad och ris à la Malta är några av beståndsdelarna i en dansk jullunch. Programledaren Tina Müller och och kocken Adam Aamann guidar genom de klassiska danska julrätterna och tipsar om hur man lyckas med jullunchen. Fakta och tips om råvaror, matlagning och hälsa. Del 4 av 4.Mer om programmet

Sill, snaps, currysallad och ris à la Malta är några av beståndsdelarna i en dansk jullunch. Programledaren Tina Müller och och kocken Adam Aamann guidar genom de klassiska danska julrätterna och tipsar om hur man lyckas med jullunchen. Fakta och tips om råvaror, matlagning och hälsa. Del 4 av 4.Mer om programmet

Mat på modet

Publicerades: Mån 20 dec 2021 02:00

Våra matvanor och vilka råvaror vi föredrar är inte något statiskt utan förändras hela tiden. Maträtter som idag betraktas som klassiska var en gång nya och exotiska. Programledaren Tina Müller och och kocken Adam Aamann ser närmare på några av våra dagars mattrender. Fakta och tips om råvaror, matlagning och hälsa. Del 3 av 4.Mer om programmet

Våra matvanor och vilka råvaror vi föredrar är inte något statiskt utan förändras hela tiden. Maträtter som idag betraktas som klassiska var en gång nya och exotiska. Programledaren Tina Müller och och kocken Adam Aamann ser närmare på några av våra dagars mattrender. Fakta och tips om råvaror, matlagning och hälsa. Del 3 av 4.Mer om programmet

Äpplen

Publicerades: Mån 20 dec 2021 02:00

Äpplen har flertusenåriga anor, men det var under medeltiden som man började odla sötare och mer ätliga sorter. Hur nyttiga är de, hur kan man förlänga äpplens hållbarhet och vad skiljer nypressat från juice gjord på koncentrat? Programledaren Tina Müller ser närmare på en av våra mest populära frukter och kocken Adam Aamann tipsar om hur äpplen kan användas i matlagningen till långt mer än efterrätter och desserter. Fakta och tips om råvaror, matlagning och hälsa. Del 2 av 4.Mer om programmet

Äpplen har flertusenåriga anor, men det var under medeltiden som man började odla sötare och mer ätliga sorter. Hur nyttiga är de, hur kan man förlänga äpplens hållbarhet och vad skiljer nypressat från juice gjord på koncentrat? Programledaren Tina Müller ser närmare på en av våra mest populära frukter och kocken Adam Aamann tipsar om hur äpplen kan användas i matlagningen till långt mer än efterrätter och desserter. Fakta och tips om råvaror, matlagning och hälsa. Del 2 av 4.Mer om programmet

Choklad

Publicerades: Mån 20 dec 2021 02:00

Choklad finns i otaliga varianter och är en njutning, passion och svaghet för många. Men var kommer den ifrån, vad består den av och hur nyttig är den? Programledaren Tina Müller gör en djupdykning i chokladens värld och kocken Adam Aamann visar hur mörk choklad kan vara en användbar ingrediens i både det söta och det salta köket. Fakta och tips om råvaror, matlagning och hälsa. Del 1 av 4.Mer om programmet

Choklad finns i otaliga varianter och är en njutning, passion och svaghet för många. Men var kommer den ifrån, vad består den av och hur nyttig är den? Programledaren Tina Müller gör en djupdykning i chokladens värld och kocken Adam Aamann visar hur mörk choklad kan vara en användbar ingrediens i både det söta och det salta köket. Fakta och tips om råvaror, matlagning och hälsa. Del 1 av 4.Mer om programmet

Upptäck mer

Visas som lista