Publicerades: Mån 20 dec 2021 02:0020 dec 2021 • 43 min
Sill, snaps, currysallad och ris à la Malta är några av beståndsdelarna i en dansk jullunch. Programledaren Tina Müller och och kocken Adam Aamann guidar genom de klassiska danska julrätterna och tipsar om hur man lyckas med jullunchen. Fakta och tips om råvaror, matlagning och hälsa. Del 4 av 4.Mer om programmet
Sill, snaps, currysallad och ris à la Malta är några av beståndsdelarna i en dansk jullunch. Programledaren Tina Müller och och kocken Adam Aamann guidar genom de klassiska danska julrätterna och tipsar om hur man lyckas med jullunchen. Fakta och tips om råvaror, matlagning och hälsa. Del 4 av 4.Mer om programmet
Publicerades: Mån 20 dec 2021 02:0020 dec 2021 • 43 min
Våra matvanor och vilka råvaror vi föredrar är inte något statiskt utan förändras hela tiden. Maträtter som idag betraktas som klassiska var en gång nya och exotiska. Programledaren Tina Müller och och kocken Adam Aamann ser närmare på några av våra dagars mattrender. Fakta och tips om råvaror, matlagning och hälsa. Del 3 av 4.Mer om programmet
Våra matvanor och vilka råvaror vi föredrar är inte något statiskt utan förändras hela tiden. Maträtter som idag betraktas som klassiska var en gång nya och exotiska. Programledaren Tina Müller och och kocken Adam Aamann ser närmare på några av våra dagars mattrender. Fakta och tips om råvaror, matlagning och hälsa. Del 3 av 4.Mer om programmet
Publicerades: Mån 20 dec 2021 02:0020 dec 2021 • 43 min
Äpplen har flertusenåriga anor, men det var under medeltiden som man började odla sötare och mer ätliga sorter. Hur nyttiga är de, hur kan man förlänga äpplens hållbarhet och vad skiljer nypressat från juice gjord på koncentrat? Programledaren Tina Müller ser närmare på en av våra mest populära frukter och kocken Adam Aamann tipsar om hur äpplen kan användas i matlagningen till långt mer än efterrätter och desserter. Fakta och tips om råvaror, matlagning och hälsa. Del 2 av 4.Mer om programmet
Äpplen har flertusenåriga anor, men det var under medeltiden som man började odla sötare och mer ätliga sorter. Hur nyttiga är de, hur kan man förlänga äpplens hållbarhet och vad skiljer nypressat från juice gjord på koncentrat? Programledaren Tina Müller ser närmare på en av våra mest populära frukter och kocken Adam Aamann tipsar om hur äpplen kan användas i matlagningen till långt mer än efterrätter och desserter. Fakta och tips om råvaror, matlagning och hälsa. Del 2 av 4.Mer om programmet
Publicerades: Mån 20 dec 2021 02:0020 dec 2021 • 43 min
Choklad finns i otaliga varianter och är en njutning, passion och svaghet för många. Men var kommer den ifrån, vad består den av och hur nyttig är den? Programledaren Tina Müller gör en djupdykning i chokladens värld och kocken Adam Aamann visar hur mörk choklad kan vara en användbar ingrediens i både det söta och det salta köket. Fakta och tips om råvaror, matlagning och hälsa. Del 1 av 4.Mer om programmet
Choklad finns i otaliga varianter och är en njutning, passion och svaghet för många. Men var kommer den ifrån, vad består den av och hur nyttig är den? Programledaren Tina Müller gör en djupdykning i chokladens värld och kocken Adam Aamann visar hur mörk choklad kan vara en användbar ingrediens i både det söta och det salta köket. Fakta och tips om råvaror, matlagning och hälsa. Del 1 av 4.Mer om programmet