På SVT just nu

 • 17:45
  Uutiset

  Finskspråkiga nyheter.

 • 17:55
  Åtta årstider

  Åtta årstider

  Se tillgängliga avsnitt i SVT Play

  Vinter. En liten film om vintern från ett samiskt perspektiv. Vi träffar glaskonstnären Monica L Edmondson från Tärnaby som älskar det vita vinterlandskapet.

 • 18:00
  Kulturveckan
  Kulturveckan

  Konstnären Simon Stålenhags retrofuturism blir amerikansk teveserie - vi träffar mannen bakom Tales from the loop. Dessutom analyserar vi Nobelspristagaren Bob Dylans nya alster och möter stjärnsopranen Malin Byström som i helgen framträder i exklusiv konsert i Berwaldhallen.

 • 18:30
  Yamamoto - moderebellen

  Ända sedan han på 80-talet chockade världen med sina kreationer helt i svart har den japanske designern Yohji Yamamoto varit ett av modevärldens allra största namn. I filmen avslöjas vad som ligger bakom skapandet av vad som kan komma att bli den 75-åriga modeskaparens allra sista kollektion. I hans verkstad bjuder Yamamoto in filmskaparna att djupdyka ner i en värld fylld av frenetiskt skapande, och delar med sig av sina tankar om en värld där traditionellt hantverk alltmer ersatts med billigt och snabbt mode. En dokumentär av Akiyuki Sakai.

 • 19:20
  Mette kastar upp jordjubbar i luften och ler.
  Det söta livet - sommar

  Det söta livet - sommar

  Se tillgängliga avsnitt i SVT Play

  Söta och somriga desserter, kakor och andra läckerheter med konditorn Mette Blomsterberg. Denna gång: jordgubbsmarmelad.

 • 17:45
  Pick a colour
  Dölj information om Pick a colour

  Play games. Det är höst och vinden viner. Bug tycker inte om hösten. Filurerna Gordon och Penny räknar till hundra och leker kurragömma. Barnpanelen svarar på frågan "What games do you like?". Del 9 av 10. UR.

 • 18:00
 • 18:01
  Molang

  Molang

  Se tillgängliga avsnitt i SVT Play

  Molang är en glad och energisk kanin vars bästa vän är kycklingen Piu Piu.

 • 18:15
  Linneas sommarland

  Linneas sommarland

  Se tillgängliga avsnitt i SVT Play

  En dokumentärserie om Linnea. Hennes familj har ett eget sommarland. Linnea är där varje dag! Del 9 av 10. Linnea och hennes mamma är på en godismässa för att köpa godis till sommarlandet. Där finns det mycket godis att provsmaka.

 • 18:20
  Bing

  Bing

  Se tillgängliga avsnitt i SVT Play

  Bing bor tillsammans med Flopp i ett hus i närheten av en stor fin park. Där leker Bing ofta med sina vänner Soola, Pando, Kajsa och lille Charlie. Det finns mycket att undersöka och lära när man är liten som Bing, men Flopp finns alltid nära till hands för att svara på frågor och hjälpa Bing på vägen.