På SVT just nu

 • 19:30
  Rapport
  Dölj information om Rapport

  Nyheter från Sverige och världen.

 • 19:55
 • 20:00
  Kalle Moraeus i Moraeus med mera
  Moraeus med mera

  Moraeisk underhållning från Orsasjöns strand när Kalle Moraeus bjuder artisteliten till ett somrigt Dalarna. Denna gång är Sanna Nielsen, Rikard Wolff, Lisa Ekdal, Sahara Hotnights och Looptrop Rockers gäster. Kameran följer artisterna under hela dagen - från ankomsten till Orsa, under utflykter och gemensam lunch, till kvällens spelning. Del 5 av 8.

  Tidigare sänt 2011. Även i SVT1 26/7, SVT24 26/7, SVT1 28/7 och SVT1 30/7

 • 21:00
  Ross Poldark (Aidan Turner).
  Poldark

  Ross och hans vänner måste sätta en vågad plan i verket för att rädda sig själva och hemlandet från fiender hemma och utomlands. I rollerna: Aidan Turner, Eleanor Tomlinson, Jack Farthing, Heida Reed, Tristan Sturrock m.fl. Del 8 av 8. Programmet sänds i 5.1

  Även i SVT1 29/7

 • 22:00
  Kult-TV - ögonblicken som förändrade populärkulturen.
  Kult-TV

  När realityserien The Osbournes hade premiär 2002 slog den ner som en bomb. Den banbrytande serien följde hårdrocksstjärnan Ozzy Osbourne och hans familj, och över en natt var hans fru Sharon och barnen Jack och Kelly världskändisar. Nu blickar de tillbaka på serien och reflekterar kring vad som var fakta, fiktion och den hårfina linjen däremellan. Att serien hade en stor effekt på reality-tv är väldokumenterat. Vad som inte är lika känt är konsekvenserna serien fick för familjen. Del 2 av 5.

  Även i SVT1 26/7

 • 22:45
  Miranda (ELEN RHYS) och Max (JULIAN LOOMAN)
  Brottsplats Mallorca

  När den berömda St Nicholas ikonbild blir stulen av en maskerad gärningsman inför en häpen folksamling, gör Miranda och Max en djupdykning i ryska oligarkers värld. I rollerna: Elen Rhys, Julian Looman, Maria Fernandez-Ache, Nacho Aldeguer m.fl. Del 3 av 10: The oligarch's icon. Programmet sänds i 5.1

  Även i SVT1 28/7

 • 23:30
  Rapport
  Dölj information om Rapport

  Nyheter från Sverige och världen.

 • 23:35
  Sanna Nielsen, programledare för Allsång på Skansen.
  Allsång på Skansen

  Programledare Sanna Nielsen är tillbaka och sjunger allsång. I kväll får Sanna besök av Daniel Adams-Ray, The Boppers, Peg Parnevik och Blenda. Mängder med artister, uppträdanden och överraskningar under åtta tisdagskvällar i sommar. Live från Sollidenscenen på Skansen i Stockholm. Del 5 av 8. Programmet sänds i 5.1

  Från 21/7 i SVT1. Även i SVT24 senare i natt och SVT1 25/7

 • 00:35
  22 juli - Dramaserie om några av de människor som genom sitt arbete kom i kontakt av Utöya-attentatet, som hjälpte de skadade, tröstade de efterlevande och försökte förstå.
  22 juli

  Städaren Liiban råkar ut för något ödesdigert och rättegången mot Breivik närmar sig slutet. Dramaserie om några av de människor som genom sitt arbete kom i kontakt med Utöya-attentatet, som hjälpte de skadade, tröstade de efterlevande och försökte förstå. I rollerna: Alexandra Gjerpen, Øyvind Brandtzæg, Helga Guren, Marius Lien, Ane Skumsvoll m.fl. Del 6 av 6. Programmet sänds i 5.1

  Från 20/7 i SVT1

 • 01:25
  Nicola Walker som Hannah Stern i The Split.
  The Split

  Hannah förbereder Fi Hansen inför hennes skilsmässa, men känner samtidigt stressen från sitt dubbelliv med Christie. I rollerna: Nicola Walker, Stephen Mangan, Deborah Findlay m.fl. Del 2 av 6.

  Från 23/7 i SVT1

 • 19:30
  Anne Katrine Okholm Skole, programledare för Antikduellen.
  Antikduellen

  Veckofinal. Två erfarna antikhandlare har under några dagars tid tävlat om att göra de bästa inköpen. Nu är det upp till bevis, när allt de har köpt ska säljas på auktion. Vilken av veckans båda duellanter Simon Krogsgaard och Helga Thodsen avgår med segern när auktionsköparna har sagt sitt? Programledare: Anne Katrine Okholm Skole. Del 4 av 12. (Danmark, 2018)

  Även i SVT24 senare i kväll och SVT2 26/7

 • 20:00
  Den inre skogen
  Den inre skogen

  Skogen har alltid fungerat som en spelplats för konst, mytologi och fantasier, och som en spegel av människans eget inre. Vi får följa konstnärer och aktivister, bland andra Lars Lerin och Britta Marakatt-Labba, som berättar om hur deras liv och verk påverkats av skogen. Vad är det som går förlorat i oss själva när den vilda naturen trängs tillbaka, när upplevelsen av att vi är en del av en levande omvärld, bryter samman? Med Lars Lerin, Britta Marakatt-Labba, Helena Granström, Eirik Havnes, Helene Schmitz och Pella Thiel.

  Tidigare sänt 2019. Även i SVT2 25/7 och SVT2 28/7

 • 21:00
  Aktuellt
  Dölj information om Aktuellt

  Programmet saknar beskrivning.

 • 21:15
 • 21:19
  Sportnytt
  Dölj information om Sportnytt

  Programmet saknar beskrivning.

 • 21:30
  Fem föräldralösa tonårssystrar bor tillsammans med sin mormor och morbror i en liten by vid Svarta havets kust.
  Mustang

  Fem föräldralösa tonårssystrar bor tillsammans med sin mormor och morbror i en liten by vid Svarta havets kust. På väg hem från skolans sommaravslutning skrattar och skojar de med några killar från byn. Snart börjar rykten om osedlighet florera och flickornas mormor blir orolig för att deras värde på äktenskapsmarknaden ska ha tagit skada. Historien växer till oanade proportioner och systrarnas frihet kringskärs allt mer. Deras hem blir snart ett fängelse, men upproret bubblar under ytan. Regi: Deniz Gamze Ergüven. I rollerna: Günes Sensoy, Doga Zeynep Doguslu, Tugba Sunguroglu, Elit Iscan, Ilayda Akdogan, Nihal G. Koldas m.fl. Programmet sänds i 5.1

 • 23:05
  Emma Banville (Helen McCrory).
  Fearless

  Efter det väpnade tillslaget hemma hos Emma arresteras Miriam och Kevin, men innan dess har Miriam gett Emma SIM-kortet till sin mobiltelefon. I rollerna: Helen McCrory, Sam Swainsbury, Jonathan Forbes, Robin Weigert, Michael Gambon m.fl. Del 3 av 6. Programmet sänds i 5.1

  Från 22/7 i SVT2. Även i SVT24 25/7

 • 23:50
  Gift vid första ögonkastet England
  Gift vid första ögonkastet England

  Clark och Melissa har avverkat den mytomspunna bröllopsnatten och får veta varför de passar perfekt tillsammans. Vetenskapen har gjort sitt val, nu är det upp till dem. Vi träffar Adam och Sarah, vars hjärtan rusar av nervositet före vigseln, där två främlingar gifter sig med varandra. Del 2 av 6.

  Från 22/7 i SVT2. Även i SVT24 28/7

 • 00:40
  Sanningen om vikingarna.
  Sanningen om vikingarna

  Vikingarna var både affärsmän och tjuvar men de upptäckte också Amerika före Columbus. Forskare har hittat en ny bosättning i Amerika som bekräftar att vikingarna var där. Programledare: Kristina Ekero Eriksson. Del 2 av 2.

  Från SVT2 tidigare i dag

 • 01:35

  Sändningsuppehåll

  Dölj information om Sändningsuppehåll

  Programmet saknar beskrivning.

 • 19:30
  Elefantprinsessan
  Elefantprinsessan

  Att vara prinsessa över Manjipoor har övergått till pappersarbete och Kuru sköter det mesta åt Alex, som fortsätter att jobba med sin musik tillsammans med Amanda. Men i Västra Manjipoor är livet tufft och Zamiras missnöje får henne att kalla på mörka krafter för att försöka avsätta Alex från tronen. Serie 2. Detta avsnitt: Upptrappning

 • 19:55
  Larva
  Larva

  Animerad serie om två maskar.

 • 20:00

  Sändningsuppehåll

  Dölj information om Sändningsuppehåll

  Programmet saknar beskrivning.

 • 20:00
  Leif (Klas Eriksson) och Billy (Alfred Svensson).
  Leif & Billy

  Efter att Leif och Billy har bott en tid i sin husvagn lyckas bröderna Öhman trilla över en stor summa pengar och bestämmer sig för att börja om på nytt. De ska köpa sig ett nytt hus. I rollerna: Klas Eriksson och Alfred Svensson. Del 1 av 8: Budgivningen.

  Från 18/7 i SVT1

 • 20:15
  Leif (Klas Eriksson) och Billy (Alfred Svensson).
  Leif & Billy

  Bröderna har fått ordning i sitt nya hus, men frysen gapar tom och de är hungrigare än någonsin. Leif och Billy ger sig ut i skogarna runt Sörbäcken. Vi får följa med på en spännande tjuvjakt när bröderna ska fylla upp frysen en gång för alla. I rollerna: Klas Eriksson och Alfred Svensson. Del 2 av 8: Tjuvjakten.

  Från 18/7 i SVT1

 • 20:35
  Hemma hos arkitekten

  Vi hälsar på Sanna Hederus som tänker mycket på stadsplanering och gör om gamla industriområden till bostäder med vackra rum för människan. Hon bor med sin man Josef Eder, som också är arkitekt, i ett gammalt hus under äppelträden i Saltsjö-Boo. Ett hus med en osannolikt modern tillbyggnad, helt i plywood. I den här nya programserien hälsar vi på hos sex tongivande svenska arkitekter, tittar in i deras egna inspirerande och unika hem och hör deras tankar om vad som gör ett hus till ett gott hem. Del 3 av 6.

  Från 22/7 i SVT1. Även i SVT1 25/7 och SVT1 28/7

 • 21:05
  En brud och en brudgum i Kärlek och fördom.
  Kärlek och fördom

  Efter bråket har Izzy och Simon avbrutit sina bröllopsplaner och lämnat programmet. Men för de andra deltagarna är bröllopet bara en vecka bort och det är fortfarande oklart för flera par om föräldrarna kommer att dyka upp på ceremonin. Nu väntar en sista chans för lite kvalitetstid med svärföräldrarna för att förhoppningsvis överkomma problemen. Men det visar sig för vissa vara lättare sagt än gjort. Del 9 av 12.

  Från 22/7 i SVT1

 • 22:05
  Anne Katrine Okholm Skole, programledare för Antikduellen.
  Antikduellen

  Veckofinal. Två erfarna antikhandlare har under några dagars tid tävlat om att göra de bästa inköpen. Nu är det upp till bevis, när allt de har köpt ska säljas på auktion. Vilken av veckans båda duellanter Simon Krogsgaard och Helga Thodsen avgår med segern när auktionsköparna har sagt sitt? Programledare: Anne Katrine Okholm Skole. Del 4 av 12. (Danmark, 2018)

  Från SVT2 tidigare i dag. Även i SVT2 26/7

 • 22:35
  Meningen med livet - Anna Lindman
  Meningen med livet

  Författaren Åsa Moberg var en av förgrundsgestalterna inom 68-vänstern. Hon blev tidigt feminist och hennes skrivande har spänt över ämnen som sex, kärnkraft och bipolär sjukdom. Tillsammans med programledaren Anna Lindman reser hon till konstmuseet Louisiana för ett samtal om tvåsamhet, barn och döden som meningsskapande i livet. Vad är meningen med allt? Den frågan ställer sig Anna Lindman och tar hjälp av åtta kända svenskar som i sitt liv och sitt skapande slitit med frågan. Del 5 av 8.

  Från SVT1 tidigare i dag. Även i SVT1 27/7

 • 23:05
  I When the dust settles följer vi åtta personer före, under och i efterdyningarna av en terroristattack i Köpenhamn.
  When the dust settles

  Elisabeth informeras om vapenfyndet, men vill inte ha ut nyheten i pressen. Jamals förhållande till storebrodern blir alltmer ansträngt. Den hemlösa Ginger irriterar sig på myndigheterna och Holger försöker fly från sitt äldreboende. Nikolaj har övertagit restaurangen och har stora planer. I rollerna: Malin Crépin, Jacob Lohmann, Karen-Lise Mynster, Peter Christoffersen, Arian Kashef, Viola Martinsen, Henning Jensen, Katinka Lærke Petersen m.fl. Del 2 av 10. Programmet sänds i 5.1

  Från 19/7 i SVT1

 • 00:00
  Cherry Healey med tävlingsdeltagarna i Miss Bum Bum i programmet Vill jag skönhetoperera mig?
  Vill jag skönhetsoperera mig?

  Cherry åker till Brasilien, där miljoner invånare är vana vid skönhetsoperationer. Här träffar hon kirurgerna som specialiserat sig på kvinnor med lägre inkomster, där operationerna utförs till en bråkdel av priset och av läkarstudenter. Hemma i Storbritannien undersöker hon det senaste av de operationsfria behandlingar man kan gå igenom, för att till slut bestämma sig för om hon vill ändra sitt eget utseende eller ej. Hon ställs inför en digitaliserad och optimerad framtidsversion av sig själv. Skulle hon förändra sig, om hon bara hade 200 000 kronor att lägga? Del 3 av 3.

  Från 23/7 i SVT1. Även i SVT1 28/7

 • 00:45
  Ludvig (Adrian Öjvindsson) och Felicia (Alva Bratt) i Eagles säsong 2.
  Eagles - syntolkat

  Klara berättar allt hon sett för Felicia som konfronterar Jack. Amie och Ludde ska åka till Stockholm för att möta skivbolaget men när Ludde får reda på sanningen om Andreas så tar historien en ny vändning. Medverkande: Adrian Öjvindsson, Alva Bratt, Edvard Olsson, Yandeh Sallah, Sarah Gustavsson, Filip Wolfe. Del 7 av 10.

 • 01:05
  Ludvig (Adrian Öjvindsson) och Felicia (Alva Bratt) i Eagles säsong 2.
  Eagles - syntolkat

  Amie är i Stockholm för att träffa skivbolaget för att få sin dröm uppfylld. Felicia får reda på att Ludde nu erkänt allt och söker upp honom för att prata. Klaras familj är i upplösning efter företagets konkurs. Medverkande: Adrian Öjvindsson, Alva Bratt, Edvard Olsson, Yandeh Sallah, Sarah Gustavsson, Oskar Laring. Del 8 av 10.