På SVT just nu

 • 19:30
  Rapport
  Dölj information om Rapport

  Nyheter från Sverige och världen.

 • 19:55
 • 20:00
   Rauer, Beppe Starbrink, Pia Herrara och Fredrik Önneval.
  Sommaröppet

  Direktsänt program från Umeå och Malmö, som speglar Sommarsverige. Gäster är skådespelaren och regissören Alexander Karim och hans fru, journalisten och poddaren Malin Karim. Och tittarna är med och skickar hälsningar till vänner och familj. Jill Johnson möter Maja Francis, vi får boktips av Monica Lindgren, och tips på somrig mat av Susanne Jonsson. Programledare: Sofia Rågenklint och Ann-Marie Rauer. Del 10 av 10.

  Även i SVT1 24/7, SVT24 25/7 och SVT1 26/7

 • 21:00
  Nicola Walker som Hannah Stern i The Split.
  The Split

  Hannah förbereder Fi Hansen inför hennes skilsmässa, men känner samtidigt stressen från sitt dubbelliv med Christie. I rollerna: Nicola Walker, Stephen Mangan, Deborah Findlay m.fl. Del 2 av 6.

  Även i SVT1 24/7

 • 22:00
  Efterlysta för mord
  Efterlysta för mord

  Lola och Chelsea lyckas rädda Lolas son och de beger sig till Nya Zeeland. Nu har även Lola tagit reda på sin fiendes riktiga namn. I rollerna: Rebecca Gibney, Geraldine Hakewill, Nicholas Bell, Anthony Phelan, Chales Cottier m.fl. Del 2 av 6.

  Även i SVT1 26/7

 • 22:45
  Cherry Healey med tävlingsdeltagarna i Miss Bum Bum i programmet Vill jag skönhetoperera mig?
  Vill jag skönhetsoperera mig?

  Cherry åker till Brasilien, där miljoner invånare är vana vid skönhetsoperationer. Här träffar hon kirurgerna som specialiserat sig på kvinnor med lägre inkomster, där operationerna utförs till en bråkdel av priset och av läkarstudenter. Hemma i Storbritannien undersöker hon det senaste av de operationsfria behandlingar man kan gå igenom, för att till slut bestämma sig för om hon vill ändra sitt eget utseende eller ej. Hon ställs inför en digitaliserad och optimerad framtidsversion av sig själv. Skulle hon förändra sig, om hon bara hade 200 000 kronor att lägga? Del 3 av 3.

  Även i SVT24 24/7 och SVT1 28/7

 • 23:30
  Rapport
  Dölj information om Rapport

  Nyheter från Sverige och världen.

 • 23:35
  Connell (Paul Mescal) och Marianne (Daisy Edgar-Jones).
  Normala människor

  Marianne och Connell är tillbaka i Dublin som ett par. Livet är fridfullt och bara pågår, men Connell blir erbjuden att fortsätta sina studier i New York. De väljer att inte prata om det, tills det inte längre går att ignorera. I rollerna: Paul Mescal, Daisy Edgar-Jones, Leah McNamara, Frank Blake, Sarah Greene med flera. Del 12 av 12. Programmet sänds i 5.1

  Även i SVT1 27/7

 • 00:00
  Morden i Midsomer
  Morden i Midsomer

  Fiskare i trakten flockas i mängder vid Solomon Gorge för att fånga en gigantisk fisk som sägs lura i sjön. Men deras planer riskerar gå om intet när hundratals andra samlas för en löpningstävling i närheten. I rollerna: Neil Dudgeon, Nick Hendrix, Fiona Dolman m.fl. Del 4 av 4: Sålla agn från vete. Programmet sänds i 5.1

  Från 21/7 i SVT1

 • 01:30
  Född 2010.
  Född 2010

  Liams familj i Norrskedika väntar tillökning men Liam verkar inte vara så intresserad. När lillebror kommer reagerar Liam genast - det är inte alls roligt att behöva dela allt med en bebis. Ronja i Jämtland får också en lillebror och det blir full fart med alla fyra barn och djur på gården. Angelo i Tidaholm hoppas på att mammas mage ska innehålla just en lillebror, en syster vore en besvikelse. Jacks mamma Sara blir kär och livet förändras fort. I Järna fortsätter minstingen Hilma att ta sin plats i den stora syskonskaran och i Stockholm har Baxters föräldrar jobbat hårt och hela familjen åker iväg på en välförtjänt träningssemester. Del 2 av 5.

  Från 19/7 i SVT1. Även i SVT1 24/7

 • 19:30
  Anne Katrine Okholm Skole, programledare för Antikduellen.
  Antikduellen

  Tredje dagens inköpsrunda för veckans duellanter Simon Krogsgaard och Helga Thodsen går av stapeln i trakterna kring Køge. Två erfarna antikhandlare får en summa pengar i handen och några timmar på sig att handla. Vem gör de bästa fynden? Inköpen pågår under tre dagar och den fjärde dagen är det upp till bevis, när allt de har köpt säljs på auktion. Programledare: Anne Katrine Okholm Skole. Del 3 av 12. (Danmark, 2018)

  Även i SVT24 senare i kväll och SVT2 26/7

 • 20:00
  Margay, margaykatt eller långsvanskatt är en art i familjen kattdjur och en nära släkting till ozeloten. Margay är kattvärldens trädklättringsexperter. De kommer aldrig fastna i ett träd då deras ankler kan rotera 180 ° så att de kan gå vertikalt nedåt.
  Världens natur: Katternas planet

  De lite mindre och mera okända katterna fortsätter att spela en stor roll i BBC:s serie om världens kattdjur. I Centralamerikas trädkronor är det den smidiga klättraren margaykatten som har befälet. Del 2 av 2.

  Tidigare sänt 2019. Även i SVT2 26/7 och K 27/7

 • 20:50
  Polishunden Knut
  Lagens långa nos

  Springer spanieln Bea kallas in vid bombhot och vid säkerhetssök inför statsbesök och andra stora händelser. Hon kan även nosa upp vapen och patronhylsor. Lasse som söker en ny polishund åker och tittar på schäfertiken Nova som sägs ha de egenskaper som krävs för det hårda arbetet. Del 2 av 5.

  Tidigare sänt 2011. Även i SVT2 26/7

 • 21:00
  Aktuellt
  Dölj information om Aktuellt

  Programmet saknar beskrivning.

 • 21:30
 • 21:34
  Cecilia Ingman
  Sportnytt

  Programmet saknar beskrivning.

 • 21:45
  Carole (Cécile de France) och Delphine (Izïa Higelin).
  Sommaren '71

  Frankrike, 1971. 23-åriga Delphine tröttnar på det inskränkta livet på föräldrarnas bondgård och beger sig till Paris. Där är allting nytt och spännande och allt är plötsligt möjligt. Hon träffar Carole som drar med henne i den spirande feministrörelsen. Carole är självständig och orädd och de inleder en lustfylld och befriande kärlekshistoria. Regi: Catherine Corsini. I rollerna: Cécile De France, Izïa Higelin, Noémie Lvovsky, Jean-Henri Compère m fl. (La belle saison) Programmet sänds i 5.1

 • 23:30
  Riitta Ahmasalo, Manu Soininmäki, Äijä-koira, Aki Huhtanen, Antti Kokko, Sukka-koira och Riikka Aaltonen.
  Jakttid

  Antti och Sanna är på harjakt och Manu testar ett klättertorn under hjortjakten. Riitta och Tomi är på årets sista spinnfisketur. Sjön är redan bitvis isbelagd, så det här är sista chansen innan vintern. De medverkande i serien är Aki Huhtanen och Emilia Laitinen, Manu Soininmäki, Riikka Aaltonen, Sanna och Antti Kokko, samt Riitta och Tomi Ahmasalo. Del 8 av 11. (Finland, 2018)

  Från SVT2 tidigare i dag. Även i SVT2 25/7 och SVT24 28/7

 • 00:00
  Programledare Mark Glindrönn
  Min röst: Muro glaso

  Abedin Denaj är Gävlebon som av misstag kom ut som rom i en tidningsartikel år 2013. Utan att tänka sig för, talade Abedin med en journalist om sin ilska över Malmöpolisens register över romer. Händelsen kom att förändra hans liv och i dag arbetar Abedin som samhällsvägledare på Gävle kommun med inriktning på romer. Med sig till studion har han sin vän Robert Simonovic som var en av dem som protesterade när nyheten om polisens register uppdagades. Samtalet leds på romani av programledare Mark Glindrönn. Del 6 av 8: Att komma ut som rom.

  Från 21/7 i SVT2. Även i SVT2 25/7

 • 00:30
  Sanningen om vikingarna.
  Sanningen om vikingarna

  Vikingarna var både affärsmän och tjuvar men de upptäckte också Amerika före Columbus. Forskare har hittat en ny bosättning i Amerika som bekräftar att vikingarna var där. Programledare: Kristina Ekero Eriksson. Del 1 av 2.

  Från SVT2 tidigare i dag

 • 20:00
  Lady Felicia (NANCY CARROLL), Mrs McCarthy (SORCHA CUSACK), Father Brown (MARK WILLIAMS), Inspector Valentine (HUGO SPEER), Susie (KASIA KOLECZEK) och Sid (ALEX PRICE).
  Fader Brown

  Fader Brown är på besök hos den unge studenten Jacob, vars pappa dog ett år tidigare, Nu är Jacob fast besluten att med hjälp av sin nya uppfinning, en tidsmaskin, bevisa att någon i familjen mördade fadern. I rollerna: Mark Williams, Nancy Carroll, Alexandra Gilbreath, Mark Lewis Jones, Gabrielle Dempsey, Will Attenborough m.fl. Del 11 av 15.

  Från SVT1 tidigare i dag. Även i SVT1 26/7

 • 20:45
  Kocken Gino D'Acampo tar oss med till sitt hemland Italien och bjuder på en spännande matresa längs Medelhavskusten i programmet Ginos italienska frestelser.
  Ginos italienska frestelser

  Tågresan startar i Bologna där Gino återupplever en barndomsfavorit. Han reser mot kärlekens stad, Verona, via risfälten i Mantova som varje år håller landets äldsta risfestival. Kocken Gino D’Acampo tar oss med till sitt hemland Italien och bjuder på en spännande matresa längs några av landets mest spektakulära tågsträckor. Del 4 av 8: Bologna och Verona.

  Från SVT1 tidigare i dag. Även i SVT1 senare i natt

 • 21:10
  Frank med en gris i Hundra procent bonde
  Hundra procent bonde

  Korna får agera försökskaniner, när Frank prövar sin senaste konstruktion: ett solcellsdrivet elstängsel. Torkan håller i sig och det börjar bli lite svårt för djuren att hitta mat. Portarna till kalkugnsboden får ett smart låssystem med dörrslåar och inne hos myskankorna har det äntligen kommit ankungar. Ett självförsörjande lantbruk som drivs på hållbart vis och med gamla metoder är drömmen för Frank och hans familj på Kastanjegården. Del 8 av 8.

  Från 21/7 i SVT1. Även i SVT1 24/7 och SVT1 26/7

 • 21:55
  Anne Katrine Okholm Skole, programledare för Antikduellen.
  Antikduellen

  Tredje dagens inköpsrunda för veckans duellanter Simon Krogsgaard och Helga Thodsen går av stapeln i trakterna kring Køge. Två erfarna antikhandlare får en summa pengar i handen och några timmar på sig att handla. Vem gör de bästa fynden? Inköpen pågår under tre dagar och den fjärde dagen är det upp till bevis, när allt de har köpt säljs på auktion. Programledare: Anne Katrine Okholm Skole. Del 3 av 12. (Danmark, 2018)

  Från SVT2 tidigare i dag. Även i SVT2 26/7

 • 22:25
  Meningen med livet - Anna Lindman
  Meningen med livet

  Poeten Daniel Boyacioglu är känd som en modern och samhällskritisk diktare men inom sig bär han även sitt mer traditionella syriansk-kristna arv, två sidor som han balanserar mellan. Tillsammans med programledaren Anna Lindman åker han till fjällen för ett samtal om att skaffa sig en plats rent geografiskt och en plats att tala från. Vad är meningen med allt? Den frågan ställer sig Anna Lindman och tar hjälp av åtta kända svenskar som i sitt liv och sitt skapande slitit med frågan. Del 4 av 8.

  Från SVT1 tidigare i dag. Även i SVT1 24/7 och SVT1 25/7

 • 22:55
  Safi Faye
  Women make film

  Vi ser en scen ur Lisa Langseths guldbaggenominerade Hotell med Alicia Vikander i en bärande roll. Två andra filmskapare är Mimi Leder och Sally Potter. Mark Cousins lyfter fram och undersöker kvinnors filmkonst. Del 6 av 7.

  Från 18/7 i SVT2

 • 00:55
  Drottning Elizabeth I The Rainbow Portrait av Isaac Oliver (1565-1617).
  Drottningens hemliga agenter

  I drottning Elisabet I:s England är det svårt att lita på någon, i synnerhet när påven utfärdat en dödsdom över henne. I drottningens hemliga spionnätverk pågår under ytan en lömsk kamp om makten, och folk dör på fruktansvärda sätt i denna kamp. I en värld full av dubbelagenter, förräderi och hemliga koder finns två rivaler som inte bara vill leda spionnätverket utan även ta makten efter drottningens död. Del 2 av 3.

  Från 17/7 i SVT2

 • 01:50
  Miraklet
  Miraklet

  Statyn fortsätter att mystiskt gråta blod. Salvo måste göra den största uppoffringen en människa kan tänkas göra. Sandra får reda på mer efter provsvaren. I rollerna: Guido Caprino, Elena Lietti, Lorenza Indovina, Sergio Albelli, Pia Lanciotti m.fl. Del 4 av 8. Att döda ett barn.

  Från 18/7 i SVT2

 • 02:40

  Sändningsuppehåll

  Dölj information om Sändningsuppehåll

  Programmet saknar beskrivning.