På SVT just nu

 • 00:10
  Skam France
  Dölj information om Skam France

  Se programmet i UR Play, öppnar annan webbplats

  Nicolas bilder från festen har knäckt Manon. Det är hennes födelsedag men hon har inte lust att fira. Kan en förälskad pojkvän ändra på det? Del 10 av 13. UR.

  Från 15/7 i SVT1

 • 00:30
  Miranda (ELEN RHYS) och Max (JULIAN LOOMAN)
  Brottsplats Mallorca

  När den mallorcanske elitcyklisten Esteban Domenech försvinner under en träningssession, utreder Miranda och Max fallet under Ines bortavaro. I rollerna: Elen Rhys, Julian Looman, Maria Fernandez-Ache, Nacho Aldeguer m.fl. Del 2 av 10: King of the mountains. Programmet sänds i 5.1

  Från 17/7 i SVT1

 • 01:15
  Anmäld försvunnen, brittisk dokumentärserie från 2017.
  Anmäld försvunnen

  Bara sex veckor efter sitt bröllop försvinner 28-årige Darren, till synes spårlöst. Polisen i Durham är förbryllad över försvinnandet, men vet också av erfarenhet att saker inte alltid är som de verkar. Del 2 av 3.

  Från 19/7 i SVT1

 • 02:15

  Sändningsuppehåll

  Dölj information om Sändningsuppehåll

  Programmet saknar beskrivning.

 • 04:50
  Frank med en gris i Hundra procent bonde
  Hundra procent bonde

  Korna får agera försökskaniner, när Frank prövar sin senaste konstruktion: ett solcellsdrivet elstängsel. Torkan håller i sig och det börjar bli lite svårt för djuren att hitta mat. Portarna till kalkugnsboden får ett smart låssystem med dörrslåar och inne hos myskankorna har det äntligen kommit ankungar. Ett självförsörjande lantbruk som drivs på hållbart vis och med gamla metoder är drömmen för Frank och hans familj på Kastanjegården. Del 8 av 8.

  Från SVT1 tidigare idag. Även i SVT24 23/7, SVT1 24/7 och SVT1 26/7

 • 05:35

  Sändningsuppehåll

  Dölj information om Sändningsuppehåll

  Programmet saknar beskrivning.

 • 00:10
  England 79
  England 79

  En skildring av Storbritannien 1979, med anledning av fyrtioårsjubileet för skivan London Calling av The Clash. Om de politiska oroligheterna då och nu, och om musiken och konsten som skapades i ett land i fritt fall. Med bl.a. Jon Savage, Pennie Smith, Paul Gilroy och Don Letts. En film av Göran Hugo Olsson.

  Från 17/7 i SVT2

 • 01:10
  Vikingarnas försvunna armé
  Vikingarnas försvunna armé

  En sömnig by i hjärtat av England skakas när en massgrav med nära 300 skelett hittas. Arkeologer misstänker att man snubblat över kvarlevorna från en legendarisk vikingaarmé som ska ha invaderat England under 800-talet. Med hjälp av den senaste tekniken kan forskarna nu ge nya svar, bland annat bevis för kvinnliga krigare och en förlorad kung återförenad med sin son.

  Från SVT2 tidigare i dag

 • 02:00
  Sportnytt
  Dölj information om Sportnytt

  Programmet saknar beskrivning.

 • 02:10
 • 02:20

  Sändningsuppehåll

  Dölj information om Sändningsuppehåll

  Programmet saknar beskrivning.

Det finns ingen tablå för valt datum
Det finns ingen tablå för valt datum
 • 00:45
  Nya norska dramaserien Exit.
  Exit

  Pojkarna har samlats till bröllop. William öppnar sig för dem och för ett ögonblick är stämningen på topp. Men Hermines samtal med gästerna får Adam att jaga upp sig. I rollerna: Pål Sverre Hagen, Agnes Kittelsen, Tobias Santelmann, Jon Øigarden, Simon J. Berger, Ine Marie Wilmann m.fl. Del 6 av 8. Programmet sänds i 5.1

  Från 20/7 i SVT2. Även i SVT2 25/7

 • 01:20
  Riitta Ahmasalo, Manu Soininmäki, Äijä-koira, Aki Huhtanen, Antti Kokko, Sukka-koira och Riikka Aaltonen.
  Jakttid

  Vintern närmar sig i Lappland och Riitta och Tomi ska på en sista fisketur i Enare träsk. Riikka fortsätter sin gåsjakt i Ingå, Manu jagar järpe och Aki har tagit med sig hunden Äijä för att fiska havsöring i Norge. De medverkande i serien är Aki Huhtanen och Emilia Laitinen, Manu Soininmäki, Riikka Aaltonen, Sanna och Antti Kokko, samt Riitta och Tomi Ahmasalo. Del 7 av 11. (Finland, 2018)

  Från 16/7 i SVT2

 • 01:50
  Kroppsgranskarna - teckenspråkstolkat
  Dölj information om Kroppsgranskarna - teckenspråkstolkat

  Se programmet i UR Play, öppnar annan webbplats

  Det oemotståndliga sockret. Läkarstudenterna Puran och Linda kollar skillnader i blodsockernivåerna när de äter snabba respektive långsamma kolhydrater. Är det en myt att man kan få sockerkickar och hur känns det när blodsockret sjunker? Del 5 av 5. UR.

 • 02:20

  Sändningsuppehåll

  Dölj information om Sändningsuppehåll

  Programmet saknar beskrivning.