På SVT just nu

 • 19:30
  Rapport
  Dölj information om Rapport

  Nyheter från Sverige och världen.

 • 19:55
 • 20:00
  Dokument inifrån: Att rädda ett barn
  Dokument inifrån: Att rädda ett barn

  Åttaårige Elias är spårlöst försvunnen. Hans skolbänk har stått tom i flera veckor. Samtidigt får journalisten Bo-Göran Bodin två tips som berättar helt skilda historier om vad som hänt pojken. Är han räddad eller kidnappad? En undersökande dokumentärserie om ett fall som upprört 100 000-tals på Youtube och Facebook, men som ingen journalist vågat berätta om. Del 1 av 3: Mörka krafter.

  Även i SVT1 23/5

 • 21:00
  Hitlåtens historia

  Ängeln i rummet är låten som gick från totalsågad till en sång värdig nationell sorg och begravningar. Trots att Eva Dahlgren varken tror på gud eller sjunger ett vettigt ord i refrängen. Här berättar Eva om hur sången skrevs på tio minuter men lever vidare flera årtionden senare. Del 3 av 4.

  Även i SVT1 21/5, SVT24 21/5, SVT1 22/5 och SVT1 24/5

 • 21:30
  Den kala sanningen
  Den kala sanningen

  Peder Brendmo är flintskallig kille som drömmer om att skaffa hår. Han är övertygad om att hans liv skulle bli komplett med mer hår på huvudet. Vi följer med på hans jakt efter en manlig kalufs. Det blir en emotionell och sökande färd från mirakelkurer till kliniker i andra länder. Del 3 av 4.

  Även i SVT1 22/5 och SVT24 23/5

 • 22:00
  Vilka är aktörerna och drivkrafterna bakom vår alltmer uppkopplade och övervakade värld? Hur används all data? Och hur mycket är vi beredda att offra för ökad bekvämlighet och trygghet? Några av jordens mest digitaliserade länder, Estland, USA och Kina, har valt helt olika vägar.
  Vår digitala planet

  Se programmet i UR Play, öppnar annan webbplats

  Ser du Storebror? Vilka är aktörerna och drivkrafterna bakom vår alltmer uppkopplade och övervakade värld? Hur används all data? Och hur mycket är vi beredda att offra för ökad bekvämlighet och trygghet? Några av jordens mest digitaliserade länder, Estland, USA och Kina, har valt helt olika vägar. Del 2 av 3. UR.

  Även i SVT1 26/5

 • 23:00
  Skam France
  Dölj information om Skam France

  Se programmet i UR Play, öppnar annan webbplats

  Et laisse-moi aussi. Förstaårsstudenten, Yann, har lyckats ragga upp en tjej i trean, Emma skapar en profil på en dejtingsajt och Charles har genom utpressning fått en dejt med Manon. Säsong 2, del 2 av 13. UR.

  Även i SVT1 26/5

 • 23:20
  Rapport
  Dölj information om Rapport

  Nyheter från Sverige och världen.

 • 23:25
  John, Pernilla, Malin och Tareq.
  Trädgårdstider

  Bara några veckor efter sin dramatiska olycka är kocken Tareq Taylor tillbaka på gården till allas glädje. Det har blivit dags att avgöra solrostävlingen och domare är en legendarisk tv-profil som alltid tar sitt jobb på blodigt allvar. Gården fylls av tittare från hela Sverige som visar upp sina växter och får goda råd från våra programledare. Del 9 av 9.

  Från 19/5 i SVT1. Även i SVT1 21/5, SVT24 23/5 och SVT1 24/5

 • 00:25
  Malin Olsson, programledare för Vem bor här?
  Vem bor här?

  Var bor chefen, guldsmeden eller butiksägaren? I Stockholm tittar vi in i en lägenhet med imponerande takhöjd, en sommarstuga som byggts om med inspiration från New York och en gigantisk villa med en walk-in closet som är så stor att den har sitt eget enorma påklädningsrum. Vem bor var? Del 8 av 8.

  Från 18/5 i SVT1. Även i SVT24 senare i natt, SVT1 21/5 och SVT1 23/5

 • 19:30
  Veep
  Dölj information om Veep

  I förberedelsen till deras första presidentdebatter, försöker Selina få övertaget gentemot senator Talbot medan Jonah försöker hålla sig inom den politiska korrekthetens gränser. Amy får Dan att skjutsa henne till aborten. I rollerna: Tony Hale, Anna Chlumsky, Julia Louis-Dreyfus, Reid Scott, Matt Walsh m.fl. Del 3 av 7: Pledge.

  Även i SVT24 senare i kväll

 • 20:00
  Unisa kämpar han för att få svenskt medborgarskap och hans högsta önskan är att få representera Sverige i det döva fotbollslandslaget.
  Unisa

  Unisa får en förfrågan från fotbollsklubben Hephata i Stockholm vilket innebär att han måste lämna sitt gamla lag i Örebro. Jobbcoachen Alexander Neverland hjälper Unisa att söka en praktikplats inom byggbranschen. Unisa Turay, 22 år, kom till Sverige från Sierra Leone och kämpar för att få svenskt medborgarskap och att få representera Sverige i det döva fotbollslandslaget. Del 3 av 6.

  Även i SVT2 21/5 och SVT2 24/5

 • 20:30
  Liene Worseck Strante
  Vad hände sen?

  Henryk Zwolinski växte upp på en bondgård i Polen och kom till Sverige på 70-talet. Tillsammans med reportern Angelina Nyström blickar han tillbaka på sin långa karriär som basketspelare och alla åren som fotograf och programledare i tv. Reportern Angelina Nyström träffar gamla och unga människor från offentligheten som berättar om sina liv och om vad som hände sen. Del 3 av 4.

  Även i SVT2 21/5 och SVT2 23/5

 • 21:00
  Aktuellt
  Dölj information om Aktuellt

  SVT:s fördjupande nyhetsprogram.

 • 21:22
 • 21:30
  Cecilia Ingman
  Sportnytt

  Programmet saknar beskrivning.

 • 21:40
  Programledaren Johan Ripås med gäster djupdyker i veckans mest fascinerande världshändelse i Utrikesbyrån.
  Utrikesbyrån

  Den italienska maffian har skaffat sig ett guldläge i coronakrisen. Nu nyrekryterar maffian, köper in sig i vita verksamheter och hittar vägar att utnyttja sjukvården. Allt för att vinna inflytande och flytta fram sina positioner. I studion entreprenören Anders Adali som har ett förflutet som värdetransportrånare och vet allt om hur kriminella hittar nya möjligheter i kriser, Carina Gunnarson, en av Sveriges främsta experter på den italienska maffian och SVT:s Italien-korrespondent Jennifer Wegerup, som själv länge levt i ett samhälle där maffian har stort inflytande. Medverkar gör också Nicola Morra, chef för antimaffia-kommissionen i Italien och Catherine De Bolle, direktör för Europol. Del 12 av 12.

  Även i SVT2 22/5, SVT2 23/5, SVT24 24/5 och SVT2 25/5

 • 22:10
  Louis Theroux: TIllbaka till USA:s mest hatade familj
  Louis Theroux: Tillbaka till USA:s mest hatade familj

  Louis Theroux gör ett återbesök hos baptistkyrkan Westboro i Topeka, Kansas. Det är fyra år sedan han först besökte kyrkans familj. De kallas för USA:s mest hatade familj eftersom de reser runt i landet och håller upp skyltar med hatiska budskap. Men när Louis åtevänder är det en väldigt annorlunda familj han träffar. De kan nu betraktas mer som en sekt och de är övertygade om att världen är på väg att gå under. Men när kyrkans budskap har blivit allt mer extremt har några av kyrkans yngre medlemmar fallit bort och Louis möter en familj på väg mot splittring.

  Även i SVT2 22/5

 • 23:10
  Hans Olav Brenner och Jon Fosse.
  Jon Fosse - Det som inte kan sägas

  Jon Fosse dyker gång på gång upp i förslagen till tänkbara mottagare av nobelpriset i litteratur. Han skriver i olika genrer, men det är framför allt dramatiken som gett honom den stora internationella uppmärksamheten. Fosse har under de senaste åren sagt nej till alla slags offentliga uppträdanden, men inför sin 60-årsdag i september 2019 gick han med på att möta Hans Olav Brenner för en intervju. Ett porträtt av en författare som inte räds sanningen, men som ändå menar att det finns mycket som inte kan sägas.

  Från 17/5 i SVT2. Även i SVT2 23/5

 • 00:10
  Programledarna Marte Hedenstad och Torfinn Borkhus genomför vetenskapliga experiment som du definitivt inte ska utföra på egen hand på hemmaplan.
  Gör inte detta hemma

  Går det att låsa upp cykeln med flytande kväve? Och hur funkar det att använda drönare som barnvagn? I Torfinns körskola har det blivit tid för Marte att köra hinderbana, där syftet för ovanlighetens skull är att köra på hindren, inte undvika dem. Programledarna Marte Hedenstad och Torfinn Borkhus genomför vetenskapliga experiment som du definitivt inte ska utföra på egen hand på hemmaplan. Underhållning med vetenskapliga förtecken. Del 4 av 6. (Norge, 2017)

  Från 18/5 i SVT2. Även i SVT24 22/5

 • 20:10
  Tatueringar i världen
  Dölj information om Tatueringar i världen

  Se programmet i UR Play, öppnar annan webbplats

  Washington och Alaska. När Nahaan skapar sina verk använder han sig både av uråldriga och moderna metoder. Med staden som utgångspunkt bygger han vidare på de traditionella lärorna. Nahaan ser tatuering som en av många konstnärliga uttrycksformer, men också som en politisk handling. Kanadensisk dokumentärserie. Del 4 av 7. UR.

  Även i K 23/5, K 24/5 och K 26/5

 • 21:00
  Naturens smarta lösningar
  Naturens smarta lösningar

  Ormgift kan motverka hjärtproblem och högt blodtryck. Fladdermössens saliv är blodförtunnande och myggornas ett bedövningsmedel. Naturen är full av lösningar som vi själva kan ha nytta av. Om vi bara letar. Del 1 av 2.

  Tidigare sänt 2018. Även i K 22/5, K 23/5 och K 25/5

 • 21:50
  Martin Luther King till Obama
  Dölj information om Martin Luther King till Obama

  Se programmet i UR Play, öppnar annan webbplats

  Ut ur skuggorna. En tidsresa genom femtio år av afroamerikansk historia. Medborgarrättskämpen Malcolm X valde att ta till våld om så krävdes, till skillnad från Martin Luther King Jr som predikade icke-våldsprincipen. James Brown berättar om varför han bytte frisyr utifrån ett politiskt ställningstagande. Människorättsaktivisten och politikern Jesse Jackson sammanfattar det amerikanska 60-talet ur sin synvinkel. Del 1 av 4. UR.

  Tidigare sänt 2017. Även i K 21/5 och K 24/5

 • 22:45
  Dyngbagge
  Dyngbaggarnas kamp

  Om de inte fanns skulle savannen täckas av buffelmockor och elefanthögar. Men nu hinner spillningen knappt nå marken förrän dyngbaggarna är där. I rasande fart formar de kulor som rullas iväg till hålor där de ska bli mat åt larverna. Men konkurrensen är stenhård.

  Från 17/5 i K. Även i K 23/5

 • 23:40
  Simon Evans
  Omöjlig ingenjörskonst

  Ett kostsamt kanalbygge, och det största i sitt slag: Panamakanalen. De största fraktfartygen i världen använder Panamakanalen som en mycket effektiv genväg, men de fartygen blir större och större så sluss-systemen, långa som fyra fotbollsplaner och höga som elva-våningshus, behöver byggas ännu större. Och Stilla havets klippiga botten utgör ett stort hinder för de enorma fartygen. Del 2 av 12.

  Från 17/5 i K. Även i K 21/5 och K 22/5

 • 00:30

  Sändningsuppehåll

  Dölj information om Sändningsuppehåll

  Programmet saknar beskrivning.

 • 20:00
  McLeod's Döttrar
  McLeods döttrar

  En gammal vän till Tess kommer till gården för att göra en artikel om ett kvinnoliv och Becky och Meg kommer ihop sig. I rollerna: Lisa Chappell, Bridie Carter, Jessica Napier, Rachael Carpani, Aaron Jeffery, m.fl. Del 11 av 30.

  Från SVT1 tidigare idag. Även i SVT1 senare i natt och SVT1 24/5

 • 20:45
  Gift vid första ögonkastet Norge.
  Gift vid första ögonkastet Norge

  Efter en allt annat än vanlig bröllopsdag vaknar våra par för första gången upp som hustru och man. Och efter en första trevande frukost tillsammans är det redan dags att ta ett stort beslut - hos vem ska de flytta ihop? Och efter bara en dag som gifta börjar känslorna svämma över för ett av paren. Hur ska det gå för experternas perfekta matchningar när de ska lära känna varandra och upptäcka vilka de har gift sig med? Del 3 av 10.

  Från 14/5 i SVT1

 • 21:30
  Veep
  Dölj information om Veep

  I förberedelsen till deras första presidentdebatter, försöker Selina få övertaget gentemot senator Talbot medan Jonah försöker hålla sig inom den politiska korrekthetens gränser. Amy får Dan att skjutsa henne till aborten. I rollerna: Tony Hale, Anna Chlumsky, Julia Louis-Dreyfus, Reid Scott, Matt Walsh m.fl. Del 3 av 7: Pledge.

  Från SVT2 tidigare idag

 • 22:00
  Kennedys: en maktsaga
  Kennedys: En maktsaga

  Robert Kennedy hoppas uppfylla familjens dröm om ytterligare en son i Vita huset. Men åter igen får drömmen ett tragiskt slut. Nu riktas allas ögon mot Ted Kennedy - familjens enda levande son. Han ärver förväntningarnas börda, men lyckas övervinna skandaler och motgångar. Det är nu han som ska leda familjens nya generation, och förvalta den amerikanska dynastins arv. Del 6 av 6.

  Från SVT1 tidigare idag. Även i SVT1 23/5

 • 22:45
  Mahershala Ali i True detective.
  True detective

  1990 får Wayne och Roland anledning att komma tillbaka till Purcell-fallet för att undersöka ledtrådar och mystiska omständigheter. Det verkar som att saker dolts eller glömts bort under åren som gått. I rollerna: Mahershala Ali, Scoot McNairy, Stephen Dorff, Carmen Ejogo, Ray Fisher m.fl. Del 6 av 8.

  Från 19/5 i SVT2

 • 23:40
  Falkenberg forever
  Falkenberg forever - teckenspråkstolkat

  Några veckor har gått och sommaren börjar nå sitt slut. Men Marias nya liv har just börjat. Hon letar lägenhet med Fredrik och har fått sitt gamla jobb tillbaka. Men under en lägenhetsvisning möter hon den sista personen hon trodde hon skulle möta, som tyvärr sätter hennes nya liv i ett oönskat perspektiv. I rollerna: Johanna Runevad, Oskar Laring, Annika Andersson, Ester Uddén, Victor Iván, Martin Høgsted, Anders Axelsson m.fl. Del 8 av 8.

 • 00:05
  Punk – en revolution i fyra delar
  Punk - en revolution i fyra delar

  I USA:s förorter växer ett ökat hat mot auktoriteter fram som formar en ny extrem form av punk - hardcore. När flera hävdat att punken skulle dö i och med Sid Vicious bortgång ger istället handcore-genren nytt liv till punken med band som The Germs, Bad Brains och DOA. Men det finns inga pengar kring hardcore-scenen, vilket tvingar fram en gör-det-själv-mentalitet. Och banden och fansen får själva hantera den ökade brutaliteten och polistrakasserierna. Del 3 av 4.

  Från SVT1 tidigare idag. Även i SVT1 23/5

 • 01:00
  Malin Olsson, programledare för Vem bor här?
  Vem bor här? - teckenspråkstolkat

  Var bor chefen, guldsmeden eller butiksägaren? I Stockholm tittar vi in i en lägenhet med imponerande takhöjd, en sommarstuga som byggts om med inspiration från New York och en gigantisk villa med en walk-in closet som är så stor att den har sitt eget enorma påklädningsrum. Vem bor var? Del 8 av 8.

 • 02:00

  Sändningsuppehåll

  Dölj information om Sändningsuppehåll

  Programmet saknar beskrivning.