På SVT just nu

 • 19:30
  Rapport
  Dölj information om Rapport

  Nyheter från Sverige och världen.

 • 19:55
 • 20:00
  Mästarnas mästare
  Mästarnas mästare

  Dags för säsongens första gruppfinal. Nu ska det avgöras vilka tre som går vidare till slutstriden. Första tävlingen är Situp, där deltagarna ska placera 40 bollar i ett rör placerat bakom kroppen. Det blir en mycket jämn kamp där det visar sig att endast en tappad boll är det som avgör. Grupp 1: Susanna Kallur (friidrott), Michel Tornéus (friidrott), Josefine Öqvist (fotboll), Jörgen Kruth (kampsport) och Ida Ingemarsdotter (längdskidor). Programledare: Micke Leijnegard. Del 3 av 10.

  Även i SVT1 23/3, SVT24 23/3, SVT1 25/3, SVT24 27/3, SVT1 28/3 och SVT24 28/3

 • 21:00
  Neel (Oliva Joof), Rolf Larsen (Anders W. Berthelsen) och Skaubo (Nicolas Bro) i danska krimserien DNA.
  DNA

  Rolf och Neel upptäcker att alla bevis i utredningarna kring de försvunna barnen raderats. Rolf återför materialet och gör det tillgängligt för hela Europas poliskårer, och strax kommer svar från den franska polisen; DNA matchar i en färsk mordutredning. I rollerna: Anders W. Berthelsen, Nicolas Bro, Clara Ellegaard, Anders Heinrichsen, Jadwiga Jankowska-Cieslak m.fl. Del 3 av 8.

  Även i SVT1 23/3 och SVT24 25/3

 • 21:45
  Homeland
  Homeland

  Kaos i Washington gör att en utredning tar vägen via Kabul. I rollerna: Claire Danes, Mandy Patinkin, Maury Sterling, Linus Roache m.fl. Del 6 av 12: Two minutes.

  Även i SVT1 27/3

 • 22:35
  Stan Lee's Lucky Man, (Säsong 2).
  Stan Lee's Lucky Man

  Harry är tvungen att välja mellan att stoppa Isabella eller att förlora alla han älskar. Hans beslut blir allt mer brådskande när en familjemedlem till honom försvinner. I rollerna: James Nesbitt, Sienna Guillory, Jeff Alexander, Jonathan Aris, Eve Best m.fl. Del 10 av 10.

  Från 21/3 i SVT1. Även i SVT1 27/3

 • 23:25
  Rapport
  Dölj information om Rapport

  Nyheter från Sverige och världen.

 • 23:30
  Jessica Fletcher (Angela Lansbury).
  Mord och inga visor

  Deckarklassiker om deckarförfattaren Jessica Fletcher som utreder mord. I rollerna: Angela Lansbury m.fl. Del 11 av 22: Town father.

  Från 19/3 i SVT1

 • 00:20
  Veckans brott
  Veckans brott

  Hassan begick sitt första rån som 12-åring och har sedan dess dömts till ungdomsvård för flera av de över 200 brott han misstänkts för. Nu står han som 20-åring åtalad för att ha kört ihjäl en man och väntar på ännu en dom. Fungerar inte ungdomsvården? ​I studion: Anna König Jerlmyr (M) finansborgarråd fd socialborgarråd och Mehdi Adnan Mossa, fd kriminell och behandlare inom ungdomsvården.​ ​Dessutom om Coronapandemin och brottslighet. Programledare: Camilla Kvartoft. Del 7 av 12.

  Från 17/3 i SVT1

 • 00:50
  Allra-affären
  Allra-affären

  Vad hände egentligen runt pensionsbolaget Allra? Vi berättar historien om affären som satte avtryck i hela premiepensionssystemet. I en källare startas 2008 ett litet bolag som åtta år senare ska bli en av PPM-systemets storspelare. Kända namn som Thomas Bodström och Ebba Lindsö kliver in i bolaget som styrelsemedlemmar. Men i januari 2017 börjar bolaget synas i sömmarna och en affär från 2012 skapar ett enormt intresse från media och myndigheter. Del 1 av 3.

  Från 19/3 i SVT1. Även i SVT1 23/3, SVT24 25/3, SVT1 28/3, SVT1 2/4 och SVT1 4/4

 • 20:00
  Babel med Jessika Gedin.
  Babel

  Poeten och författaren Elis Monteverde Burrau är aktuell med sin andra roman, De äter ur din hand, baby. Veterinären Lina Gustafssons ögonvittnesskildring Rapport från ett slakteri är skakande läsning. Sångerskan och bokaktuella Annika Norlin visar sitt Umeå. Panelen läser om en klassiker - Hundra år av ensamhet av Gabriel García Márquez och i studion spelar hyllade Slowgold. Och var sitter illustratören och barnboksförfattaren Stina Wirsén helst och läser? Programledare är Jessika Gedin.

  Även i SVT24 25/3, SVT2 27/3 och SVT2 28/3

 • 21:00
  Aktuellt
  Dölj information om Aktuellt

  SVT:s fördjupande nyhetsprogram.

 • 21:15
  Tal till nationen
  Tal till nationen

  Statsminister Stefan Löfven håller ett kort tal till nationen med anledning av den exceptionella situation Sverige befinner sig i på grund av coronavirus-pandemin.

 • 21:21
  Agenda
  Agenda

  Statsministerns tal till nationen kommenteras och analyseras. Kollaps för många företag och tusentals anställda varslas om uppsägning. Hur länge klarar vår ekonomi corona-pandemin? i studion: näringsminister Ibrahim Baylan (S) och Susanna Gideonsson, ordförande Handelsanställdas förbund. När kan skyddsreglerna som skadar ekonomin tas bort? Intervju i studion med statsepidemiolog Anders Tegnell. Hur högt pris är vi redo att betala för skydda folkhälsan? Diskussion med Kerstin Hessius, vd Tredje AP-fonden och Johan Giesecke, rådgivare till WHO. När finns vaccin eller antivirala mediciner som hjälper mot det nya coronaviruset? Intervju med Stéphane Bancel, vd för Moderna, det företag som är närmast ett vaccin. Programledare: Anna Hedenmo.

  Även i SVT24 23/3, SVT2 23/3, SVT2 24/3 och SVT24 24/3

 • 22:15
  Amazons värld
  Dokument utifrån: Amazons värld

  Jeff Bezos är världens rikaste människa. Med näthandeln Amazon som grund har han skapat ett globalt imperium som saknar motstycke, genom att alltid vara ett steg före konkurrenterna. Men många är också kritiska till Jeff Bezos och Amazons dominans inom allt från e-handel och kultur till framtidens teknologi. Del 2 av 2: Sci-fi blir verklighet.

  Även i K 24/3 och K 27/3

 • 23:10
  Krucifix.
  Gudstjänst

  Dagens gudstjänst kommer från Svenska kyrkan i Nederluleå. Prästen Marie Edfast predikar och prästen Sven Sundin leder gudstjänsten, för sång och musik står Mariakören och församlingens ungdomskörer.

  Från SVT2 tidigare idag. Även i SVT2 23/3

 • 23:55
  Scenerna som förändrade filmen
  Dölj information om Scenerna som förändrade filmen

  Rollfigurer. Kurosawas "Yojimbo" och Carpenters "Halloween" förändrade vår syn på hjältar, antihjältar och birollsfigurer. "Storstadshamn" med Marlon Brando introducerade en ny sorts skådespeleri. Del 3 av 8. UR.

  Från 16/3 i SVT2

 • 00:25
  Skam Deutschland
  Dölj information om Skam Deutschland

  Die schönste Frau der Welt. Mia undrar varför Alexander plötsligt är så snäll. Nästa utskottssammanträde ska hållas hemma hos Alexander. Kommer Mia att gå dit? Del 4 av 10. UR.

  Från 16/3 i SVT2

 • 00:45
 • 00:55

  Sändningsuppehåll

  Dölj information om Sändningsuppehåll

  Programmet saknar beskrivning.

 • 19:40
  Gumballs fantastiska värld

  Tecknad serie, fylld av udda personligheter. Huvudpersonen Gumball är en katt som ofta hamnar i svårigheter tillsammans med sin bäste vän och adoptivbror, den före detta guldfisken Darwin. Hans lillasyster Anais är en kanin och ett geni. Skolkamraterna är av blandat slag: där förekommer bl.a. en jordnöt, en banan och en T-Rex. Familjen är mycket modern: Mamma går till jobbet medan pappa sköter marktjänsten.

 • 19:50
  Abel och Fant

  Ordning och reda. En tecknad komedi om bästa vännerna Abel och Fant som bor i djungeln.

 • 20:00

  Sändningsuppehåll

  Dölj information om Sändningsuppehåll

  Programmet saknar beskrivning.

 • 04:30
  Thunderbirds
  Dölj information om Thunderbirds

  Andra säsongen. Internationella räddningsstyrkan har sett till att Hood gripits av, och är i förvar hos, Globala Dynamiska Försvaret. Men oskadliggjord, det är han inte!

 • 20:15
  Alpackaunge
  Djurvärldens underbara ungar

  Det är inte Floridas träskmarker utan Oxfordshire, men de nykläckta alligatorungarna kämpar lika hårt för att ta sig ut ur sin ägg. Och på safariparken i Birmingham utmanar den kaxiga lilla noshörningsungen bufflarna från Kongo om vem som ska få höet. Del 2 av 6.

  Även i K 25/3 och K 28/3

 • 21:00
  15 grader östlig längd
  Dölj information om 15 grader östlig längd

  Ut i vildmarken. Svenska Signe har flyttat till en av världens nordligaste städer - Longyearbyn på Svalbard. Där tar hon med turister på sälsafari, samtidigt som Rauna planterar träd mot ökenutbredningen i Namibia 11 000 km söderut. Tysk dokumentärserie från 2018. Del 2 av 5. UR.

  Från 18/3 i K. Även i K 24/3

 • 21:55
  Mellan himlavalv och jordklot
  Dölj information om Mellan himlavalv och jordklot

  På jakt efter utomjordiskt liv. Finns det utomjordiskt liv? Vi söker svar i en chilensk by som är känd för sina otaliga ufo-observationer, på Nasa Jet Propulsion Laboratory och hos de mystiska linjerna i Nazca-öknen. Colombiansk-chilensk faktaserie från 2018. Del 3 av 10. UR.

  Även i K 23/3 och K 24/3

 • 22:45
  Lille prinsens mirakel
  Dölj information om Lille prinsens mirakel

  Lille Prinsen är en av världens mest översatta böcker. Runt om i världen finns passionerade översättare av boken som kämpar för att bevara sitt urfolks utrotningshotade språk. De skriver och översätter i Marockos öken, Sameland i Finland och i bergen i San Salvador. Holländsk dokumentär från 2018. UR.

  Från 18/3 i K

 • 23:45
  Historien om Kina
  Dölj information om Historien om Kina

  Dagens Kina har vuxit fram genom olika revolutioner, där tre avgörande skeenden mellan 1850 och 1950 skapade det Kina vi känner i dag. Storbritannien satte Kina på plats genom sin krigföring i det första opiumkriget, krävde handelsavtal och tog över viktiga hamnstäder som Shanghai och Kanton. Samtidigt växte spänningarna mellan kineser och de utländska krafterna i landet. Och inte minst, de senaste 30 årens ekonomiska framväxt efter Maos död har skapat ett helt nytt Kina jämfört med hundra år tidigare. Del 6 av 6: Revolutionens tid.

  Från 16/3 i K

 • 00:45

  Sändningsuppehåll

  Dölj information om Sändningsuppehåll

  Programmet saknar beskrivning.

 • 20:00
  Mästarnas mästare
  Mästarnas mästare - syntolkat

  Dags för säsongens första gruppfinal. Nu ska det avgöras vilka tre som går vidare till slutstriden. Första tävlingen är Situp, där deltagarna ska placera 40 bollar i ett rör placerat bakom kroppen. Det blir en mycket jämn kamp där det visar sig att endast en tappad boll är det som avgör. Grupp 1: Susanna Kallur (friidrott), Michel Tornéus (friidrott), Josefine Öqvist (fotboll), Jörgen Kruth (kampsport) och Ida Ingemarsdotter (längdskidor). Programledare: Micke Leijnegard. Del 3 av 10.

 • 21:00
  Mette kastar upp jordjubbar i luften och ler.
  Det söta livet - sommar

  Söta och somriga desserter, kakor och andra läckerheter med konditorn Mette Blomsterberg. Denna gång: chokladdroppe med plommonsylt.

 • 21:15
  Tal till nationen
  Tal till nationen - teckenspråkstolkat

  Statsminister Stefan Löfven håller ett kort tal till nationen med anledning av den exceptionella situation Sverige befinner sig i på grund av coronavirus-pandemin.

 • 21:21
  Agenda
  Agenda - teckenspråkstolkat

  Statsministerns tal till nationen kommenteras och analyseras. Kollaps för många företag och tusentals anställda varslas om uppsägning. Hur länge klarar vår ekonomi corona-pandemin? i studion: näringsminister Ibrahim Baylan (S) och Susanna Gideonsson, ordförande Handelsanställdas förbund. När kan skyddsreglerna som skadar ekonomin tas bort? Intervju i studion med statsepidemiolog Anders Tegnell. Hur högt pris är vi redo att betala för skydda folkhälsan? Diskussion med Kerstin Hessius, vd Tredje AP-fonden och Johan Giesecke, rådgivare till WHO. När finns vaccin eller antivirala mediciner som hjälper mot det nya coronaviruset? Intervju med Stéphane Bancel, vd för Moderna, det företag som är närmast ett vaccin. Programledare: Anna Hedenmo.

 • 22:15
  Nightcrawler
  Dölj information om Nightcrawler

  Småfifflaren Lou Bloom är en målmedveten ung man på jakt efter ett arbete. Av en slump upptäcker Lou en grupp frilansande fotografer som filmar bilolyckor, eldsvådor och mord, för att sedan sälja klipp till olika nyhetsmedier. Han inser att det finns pengar att göra i denna bransch och bestämmer sig för att också pröva lyckan som så kallad nightcrawler. Efter en lite trög start lyckas Lou snart sälja några våldsamma videoklipp till en lokal tv-station, men efterhand börjar han alltmer luckra upp gränsen mellan passiv betraktare och aktiv deltagare. Regi: Dan Gilroy. I rollerna: Jake Gyllenhaal, Rene Russo, Bill Paxton, Riz Ahmed, Ann Cusack, Michael Hyatt m.fl.

 • 00:10
  Hem till byn.
  Hem till byn - syntolkat

  Vi fortsätter att är följa utvecklingen i en by - stad i förvandling - i Mellansverige. Regi: Jackie Söderman. I rollerna: Gun Jönsson, Märta Ternstedt, Katarina Söderberg, Ulf Qvarsebo, Ulf Dohlsten, Carl-Ivar Nilsson, Christina Stenius, Gunilla Nyroos, Inga Ålenius, m.fl. Del 4 av 8.

 • 01:10
  Skådespelaren Johannes Brost i rollen som bartendern Torbjörn Jonasson även kallad Joker i Rederiet.
  Rederiet - syntolkat

  Silver tvekar att skriva på Linas avtal samtidigt som Junior skickar ett fax till Silver. Kan faxet få Silver att ändra sig? Vems sida står Jeanette och Carl på egentligen? Patrik dyker upp igen. Tony har fått veta ett och annat om Barbro som han tänker avslöja för Gustav, om det blir en försoning igen. Ska Minna åtala Georg? Beatrice har något att visa Jeanette och Carl. Micki får otrevligt besök i salongen. Regi: Martin Asphaug. I rollerna: Gösta Prüzelius, Gaby Stenberg, Sara Alström, Måns Nathanaelson, Bengt Bauler, Peter Harryson, Karin Bjurström, Thomas Hellberg, Bert-Åke Varg, Johannes Brost, Hans V Engström, Ola Forssmed, Meta Velander, m.fl. Del 15 av 15.

 • 01:55

  Sändningsuppehåll

  Dölj information om Sändningsuppehåll

  Programmet saknar beskrivning.