På SVT just nu

 • 19:30
  Rapport
  Dölj information om Rapport

  Programmet saknar beskrivning.

 • 19:45
  Sportnytt
  Dölj information om Sportnytt

  Programmet saknar beskrivning.

 • 20:00
  Josefin Johansson, programledare för Smartare än en femteklassare.
  Smartare än en femteklassare

  Vuxna sätts på prov i låg- och mellanstadiekunskap. Barbro Bengtsson från Limhamn fortsätter sitt läxförhör och Niklas Källner, programledare och författare, är säsongens första kändistävlande. Programledare är Josefin Johansson. Del 2 av 10.

  Även i SVT1 22/3, SVT24 25/3 och SVT1 28/3

 • 21:00
  Kristian Luuk och Daniel Hallberg.
  Luuk & Hallberg

  Kvällens gäster är komikern och skådespelaren Per Andersson och skådespelaren Gizem Erdogan från succéserien Kalifat. Musiken står Miss Li för med sin nya låt "Komplicerad". Kristian Luuk är programledare tillsammans med sidekicken Daniel Hallberg. Del 2 av 8.

  Även i SVT1 22/3

 • 21:45
  Kommissarie Bancroft
  Kommissarie Bancroft

  I takt med att teamet sammanställer bevismaterialet så börjar mordutredningen ta en bestämd riktning. Men när huvudmisstänkta kring mordet försvinner intensifieras Elizabeths egna undersökningar. Samtidigt som Bevan sköter överenskommelsen med gängbossen Kamara får Walker en viktig ledtråd i sin jakt på Bancroft. I rollerna: Sarah Parish, David Avery, Charlotte Hope, Adam Long m.fl. Del 2 av 4.

  Även i SVT1 23/3

 • 22:30
  Rapport
  Dölj information om Rapport

  Nyheter från Sverige och världen.

 • 22:35
  Lucy
  Dölj information om Lucy

  En science-fiction-thriller om den 25-åriga amerikanskan Lucy som studerar i Taiwan och som luras av sin pojkvän att leverera en portfölj med droger till den skoningslöse knarkbaronen Mr Jang. Efter leveransen blir Lucy tillfångatagen och hon får ett paket med en kraftfull substans inopererad i kroppen. Meningen är att hon ska smuggla drogen från Taiwan till Europa men paketet börjar läcka i Lucys kropp och hon utvecklar snart övernaturliga egenskaper, bortom mänskligt förstånd. Regi: Luc Besson. I rollerna: Scarlett Johansson, Morgan Freeman, Choi Min-sik, Amr Waked, Pilou Asbæk m.fl.

 • 00:00
  The Purge: Anarchy
  Dölj information om The Purge: Anarchy

  Den andra skräckfilmen i serien om The Purge, en årligen återkommande helgdag då alla brott, inklusive mord, är tillåtna. Vi möter bland andra Leo, en plågad ensamvarg som tänker utnyttja The Purge för att utkräva hämnd på den man som körde ihjäl hans son. Samtidigt blir servitrisen Eva och hennes dotter Cali attackerade av tungt beväpnade paramilitärer i sin lägenhet. Leos, Evas och Calis vägar korsas av en slump och tillsammans måste de nu försöka överleva en natt full av hot och våld. Regi: James DeMonaco. I rollerna: Carmen Ejogo, Zoë Soul, Frank Grillo, Zach Gilford, Kiele Sanchez, Jack Conley m.fl.

 • 01:40
  Stan Lee's Lucky Man, (Säsong 2).
  Stan Lee's Lucky Man

  Harry är tvungen att välja mellan att stoppa Isabella eller att förlora alla han älskar. Hans beslut blir allt mer brådskande när en familjemedlem till honom försvinner. I rollerna: James Nesbitt, Sienna Guillory, Jeff Alexander, Jonathan Aris, Eve Best m.fl. Del 10 av 10.

  Även i SVT1 22/3 och SVT1 27/3

 • 02:30
  Seniorsurfarna

  Sociala medier för ett socialare liv. Seniorsurfarna provar på olika sociala medier och ringer varandra med videosamtal. De testar sig fram och tar bilder med roliga filter. Och lyckas Ewa Fröling och Marianne Mörck lista ut var Claes Malmberg och Björn Hellberg befinner sig med hjälp av ett videosamtal? Del 5 av 6. UR.

  Från 19/3 i SVT1. Även i SVT1 22/3

 • 20:00
  Kulturstudion
  Dölj information om Kulturstudion

  Kulturstudion serverar dokumentärer och föreställningar från Sverige och hela världen.

 • 20:05
  Mord och musik i filmens värld

  Psycho, Gudfadern, Twin Peaks: Här är musiken som sände kalla kårar längs vår ryggrad. Danska radions symfoniorkester leds av Sarah Hicks i denna konsert som inleder Kulturstudions kväll med temat liv och död. Bland filmernas soundtrack märks också Studie i brott, Da Vincikoden och There Will Be Blood.

  Även i SVT2 22/3

 • 21:15
  Kulturstudion
  Dölj information om Kulturstudion

  Kulturstudion serverar dokumentärer och föreställningar från Sverige och hela världen.

 • 21:20
  Mord och madrigaler med Carlo Gesualdo

  Carlo Gesualdo, furste av Venosa, är vid 47 års ålder ett musikaliskt geni. På många sätt flera hundra år före sin tid. Ändå ligger han sömnlös varje natt och begrundar det fruktansvärda dåd han begick i oktober 1590. Så hur är det möjligt att en brottsling kan skriva så gudomligt? Kan han få syndernas förlåtelse genom musiken? En dokumentär om en komplicerad gestalt i de sköna konsternas historia.

 • 22:10
  Kulturstudion
  Dölj information om Kulturstudion

  Kulturstudion serverar dokumentärer och föreställningar från Sverige och hela världen.

 • 22:15
  Caravaggio - konsten och blodet

  Med Caravaggio, ännu en konstnär som var lika begåvad som våldsam, avslutar Kulturstudion temakvällen på liv och död. De originella barockmålningarna är som teaterscener ur den bibliska historien. Garanterat barnförbjudna, plågsamt realistiska och dramatiskt belysta. Samma dramatik präglade Caravaggios eget liv. Till sist dräpte han en meningsmotståndare och fick fly undan ett dödsstraff.

 • 23:45
  Kulturstudion
  Dölj information om Kulturstudion

  Kulturstudion serverar dokumentärer och föreställningar från Sverige och hela världen.

 • 23:50
  Vos (Sophie Decleir)
  The Day

  Del 9 av 12: Polis. Noor är spårlöst försvunnen och en sökaktion sätts igång. Ibrahim och hans kollegor börjar förhöra den fritagna gisslan. Ibrahim är övertygad om att någon av dem ljuger. I rollerna: Sofie Decleir, Jeroen Perceval, Willy Thomas, Lukas de Wolf m.fl.

 • 00:45
  Vem kan utmana Trump?
  Vem kan utmana Trump?

  I det här avsnittet analyseras supertisdagen - resultaten, avhopparna och vägen framåt för de tre återstående demokratiska kandidaterna. Programledarna besöker även Selma och den årliga protestmatchen. Programledarna John Heilemann, Alex Wagner och Mark McKinnon är experter på amerikansk politik och de guidar oss genom de viktigaste skeendena och pratar med valets huvudpersoner. Del 7 av 24.

  Från 18/3 i SVT2

 • 01:15

  Sändningsuppehåll

  Dölj information om Sändningsuppehåll

  Programmet saknar beskrivning.

 • 20:00
  Tack för regnet
  Dölj information om Tack för regnet

  Den kenyanska bonden Kisilu Musya filmar sin familj och sin by för att visa hur de drabbas av klimatförändringarna. De plågas av översvämningar och torka, och en storm förstör familjens hus. Kisilus engagemang för miljön tar honom ända till klimatmötet i Paris. Men kommer världen att lyssna? UR.

  Från 2018. Även i K 22/3, K 23/3 och K 26/3

 • 21:00
  Gepardhonan Sibella, ett namn hon fick när hon svårt sargad av hundar togs om hand av ett räddningscenter.
  Sibella - gepardernas hjältinna

  Gepardhonan Sibella var nära döden när hon hittades och togs till ett räddningscenter. Där blev hon frisk och bidrog sedan med fler ungar till den hotade gepardstammen än någon annan hona.

  Även i K 24/3 och K 26/3

 • 21:50
  Asiens roll i världen växer sig allt större och får allt mer inflytande över både politik, ekonomi och kultur. För att förstå den snabba utvecklingen vänder vi oss till historien och tittar på det förra århundradet och de viktigaste händelserna som format dagens Asien.
  Asiens turbulenta historia

  Hirohito är Japans längst regerande kejsare och ledde Japan genom en period av enorm förändring, men också genom ett stort och svårt krig. Under hans tid som regent genomled det japanska folket mycket död och lidande, men bör man se Kejsar Hirohito som hjärnan eller marionetten i det politiska spelet? Del 7 av 8: Japans krigande kejsare.

  Även i K 23/3, K 24/3, K 25/3 och K 26/3

 • 22:40
  Livsviktig lek
  Dölj information om Livsviktig lek

  Barn behöver leka för att klara sig bra som vuxna. Men våra barn har ersatt mycket av den fria utomhusleken med datorspel. Nu propagerar forskare för att barnen inte bara ska leka mera, utan även leka farligare. Kanadensisk dokumentär från 2019. UR.

  Från 20/3 i K. Även i K 22/3 och K 23/3

 • 23:35
  Alpackaunge
  Djurvärldens underbara ungar

  Små igelkottar i trädgårdarna. Lekfulla sälungar på stränderna. En nyfödd liten giraff som ska försöka veckla ut sina långa ben och stå upp i en djurpark. Hela tiden ser nya djur dagens ljus, och alla har de sina utmaningar som de ska klara, från första stund. Del 1 av 6.

  Från 15/3 i K

 • 00:20
  Murar, gränser och taggtråd
  Dölj information om Murar, gränser och taggtråd

  Israel och Palestina. Muren mellan palestinska västbanken och Israel påverkar befolkningen på båda sidor. Vi träffar israelen Rami Elhanan och palestiniern Bassam Aramin som tillsammans arbetar för fred och uppriktighet mellan Israel och palestinska västbanken. Del 5 av 6. UR.

  Från 19/3 i K. Även i K 24/3 och K 25/3

 • 01:10

  Sändningsuppehåll

  Dölj information om Sändningsuppehåll

  Programmet saknar beskrivning.

 • 20:00
  Sofia Rågenklint, programledare för Auktionssommar.
  Auktionssommar - syntolkat

  Säsongens två mest framgångsrika lag möts i final på en slagauktion på Obbola utanför Umeå. Programledare är Sofia Rågenklint och domare och värderingsmän är Maria Granström och Mats Bergstrand. Del 8 av 8.

 • 21:00
  Anne Lundberg och Gert Wingårdh i Husdrömmar.
  Husdrömmar - syntolkat

  Faijerska gården i skånska Kiaby sägs ha byggts av kung Karl XV för att inhysa alla hans älskarinnor och oäkta barn. Nu har Karolina och Robin köpt den gamla 1800-talsgården, som på senare tid sönderrenoverats och förvanskats. Målet är att återskapa den gamla gårdskänslan och få till ett lantligt drömhem för deras lilla familj. Programledare: Anne Lundberg och Gert Wingårdh. Del 9 av 10.

 • 22:00
  Anne Lundberg i Antikrundan.
  Antikrundan

  Vad kan ett par pukor från 1700-talet vara värda? Eller en modern fåtölj av Yrjö Kukkapuro, samt en soffa som tillhört Selma Lagerlöf? Svaren kommer i Antikrundan från Nora. Och så handlar det om glasvasen som chockar sin ägarinna. Programledare: Anne Lundberg. Del 11 av 12.

  Från 19/3 i SVT1. Även i SVT1 22/3 och SVT1 24/3

 • 23:00
  Jills veranda

  Mauro Scocco kommer till Nashville för att göra sig av med sina fördomar om den amerikanska södern och för att countryfiera en av sina största hitlåtar. Jill ser till att Mauro får möta en av countryns största stjärnor, och det blir ett möte som Mauro sent kommer att glömma. Del 6 av 6.

  Från 18/3 i SVT1. Även i SVT1 22/3

 • 00:00
   Ella (Maria Sundbom Lörelius) i Dejta.
  Dejta

  Anna avslöjar en nyhet som får Ella ur balans känslomässigt. Lasse och Monica försöker återfinna romantiken på en herrgård utanför stan, men har vitt skilda förväntningar. En gemensam besvikelse drabbar Arvin och hans fru, Beata. Beata stöter bort Arvin som istället söker kontakt med Ella och blir hennes räddare i nöden. Siri åker för att hälsa på sin pappa i Helsingfors, men det blir inte riktigt det pappa-dotter-mys han hade föreställt sig. I rollerna: Maria Sundbom Lörelius, Nova Waldfogel, Klara Zimmergren, Bahareh Razekh, Peshang Rad, m fl. Manus: Sara Kadefors. Regi: Rojda Sekersöz. Del 4 av 8.

  Från 16/3 i SVT1. Även i SVT1 22/3

 • 00:45
  Mette kastar upp jordjubbar i luften och ler.
  Det söta livet - sommar

  Söta och somriga desserter, kakor och andra läckerheter med konditorn Mette Blomsterberg. Denna gång: blåbärsdröm, en chokladtårta med blåbärskräm.

 • 01:00
  Mästarnas mästare
  Mästarnas mästare - syntolkat

  Dags för säsongens första Nattduell och den första deltagaren att lämna Mästarnas mästare. Men även i år finns det en chans till revansch i Mästarkvalet på SVT Play. Hos Pernilla Wiberg tävlar de utslagna om att få komma tillbaka till Mästarnas mästare. I den första tävlingen Poseidons kistor får deltagarna utmana sina fobier mot höga höjder och djupa vatten. Grupp 1: Susanna Kallur (friidrott), Michel Tornéus (friidrott), Josefine Öqvist (fotboll), Jörgen Kruth (kampsport) och Ida Ingemarsdotter (längdskidor). Programledare: Micke Leijnegard. Del 2 av 10.

 • 02:00
  Pernilla Wiberg i Mästarkvalet.
  Mästarkvalet - syntolkat

  Det har blivit dags för Pernilla Wiberg att ta emot den första utslagna deltagaren från Mästarnas mästare. Finns det sug efter revansch? Nytt för i år är att deltagarna tävlar mot Pernilla själv. Vinner man mot henne får man fördelar i kommande dueller. Programledare: Pernilla Wiberg. Del 2 av 7.

 • 02:15

  Sändningsuppehåll

  Dölj information om Sändningsuppehåll

  Programmet saknar beskrivning.