På SVT just nu

 • 00:15
  Streama Första Dejten Sverige
  Första dejten

  Enäggstvillingarna Marcus och Martin är som ler och långhalm, lika som bär men ändå inte. För när det kommer till kärlek har de lite olika smak. De gör nästan allting tillsammans - och nu ska de stötta varandra på en första dejt! Einar är en aktiv pensionär som menar att lusten inte försvinner med åldern. Han vill hitta sin femte fru och hoppas på kärlek vid första ögonkastet. Kan Monica infria hans förväntningar? Hon vill ha en man som vill kramas och stå vid spisen, för hon är trött på att passa upp! Del 7 av 8.

  Från 16/3 i SVT1. Även i SVT1 19/3

 • 00:45
   Ella (Maria Sundbom Lörelius) i Dejta.
  Dejta

  Anna avslöjar en nyhet som får Ella ur balans känslomässigt. Lasse och Monica försöker återfinna romantiken på en herrgård utanför stan, men har vitt skilda förväntningar. En gemensam besvikelse drabbar Arvin och hans fru, Beata. Beata stöter bort Arvin som istället söker kontakt med Ella och blir hennes räddare i nöden. Siri åker för att hälsa på sin pappa i Helsingfors, men det blir inte riktigt det pappa-dotter-mys han hade föreställt sig. I rollerna: Maria Sundbom Lörelius, Nova Waldfogel, Klara Zimmergren, Bahareh Razekh, Peshang Rad, m fl. Manus: Sara Kadefors. Regi: Rojda Sekersöz. Del 4 av 8.

  Från 16/3 i SVT1. Även i SVT24 19/3, SVT1 20/3, SVT24 21/3 och SVT1 22/3

 • 01:30
  Kristoffer Appelquist, programledare för Svenska nyheter.
  Svenska nyheter

  Kristoffer Appelquist om Coronavirusets avtryck på samhället och ekonomin, swattingen i Sverige, Preems eventuella utbyggnad av raffinaderiet i Lysekil och om hur pojkar och män får det allt tuffare i skolan och samhället. Del 8 av 10.

  Från 13/3 i SVT1. Även i SVT1 19/3

 • 02:00
  McLeod's Döttrar
  McLeods döttrar

  Claire och Peter tar ytterligare ett steg mot giftermål då Peter ordnar en romantisk middag och deklarerar att han vill tillbringa resten av livet med henne. Samtidigt upptäcker Becky att det hon hoppades var lögn tyvärr visar sig stämma - Peter är redan gift. Hur ska hon kunna berätta för Claire? I rollerna: Bridie Carter, Lisa Chappell, Aaron Jeffery, Myles Pollard, Rachael Carpani m.fl. Del 8 av 22.

  Från SVT1 tidigare idag

 • 02:45

  Sändningsuppehåll

  Dölj information om Sändningsuppehåll

  Programmet saknar beskrivning.

 • 04:45
  Sverige idag
  Dölj information om Sverige idag

  Nyheter från hela Sverige - direkt från Umeå.

  Från SVT1 tidigare idag

 • 05:15

  Sändningsuppehåll

  Dölj information om Sändningsuppehåll

  Programmet saknar beskrivning.

Det finns ingen tablå för valt datum
 • 00:45
  Hem till byn.
  Hem till byn - syntolkat

  Vi fortsätter att är följa utvecklingen i en by - stadd i förvandling - i Mellansverige. Regi: Jackie Söderman. I rollerna: Gun Jönsson, Märta Ternstedt, Katarina Söderberg, Ulf Qvarsebo, Ulf Dohlsten, Carl-Ivar Nilsson, Christina Stenius, Gunilla Nyroos, Inga Ålenius, m.fl. Del 3 av 8.

 • 01:35
  Skådespelaren Johannes Brost i rollen som bartendern Torbjörn Jonasson även kallad Joker i Rederiet.
  Rederiet - syntolkat

  Georg får stora problem att bevisa sin oskuld. Situationen blir knappast bättre av att Georg och polisinspektören har träffats tidigare. Beatrice börjar snoka i Jeanettes förflutna. Carl pressar Lina för att få en deal för sin och Jeanettes räkning. Ska kanske Junior rädda Lina ur den svåra situationen? Marianne visar sig inte vara så frisk som Felix hade trott. Regi: Martin Asphaug. I rollerna: Gösta Prüzelius, Gaby Stenberg, Sara Alström, Måns Nathanaelson, Bengt Bauler, Peter Harryson, Karin Bjurström, Thomas Hellberg, Bert-Åke Varg, Johannes Brost, Hans V Engström, Ola Forssmed, Sofia Helin, m.fl. Del 14 av 15.

 • 02:21

  Sändningsuppehåll

  Dölj information om Sändningsuppehåll

  Programmet saknar beskrivning.