På SVT just nu

Vargblod

Säsong 5 — Avsnitt 10: Enade vi stå

Det stora avslöjandet har gjort människor misstänksamma mot vargbloden. Emilia tycker att Jana svikit dem och tar saken i egna händer men det finns ett större och mäktigare hot mot hela artens existens. Sista säsongen.

Tv-tablå

 • 00:40
  Coherence
  Dölj information om Coherence

  Science fiction-thriller om åtta goda vänner som samlas för en mysig middagsbjudning. Samma kväll passerar en mystisk komet över himlen och plötsligt går strömmen i området. Det är bara i ett hus som lamporna fortfarande lyser och i det huset väntar en mycket obehaglig överraskning. Regi: James Ward Byrkit. I rollerna: Emily Baldoni, Maury Sterling, Nicholas Brendon, Lorene Scafaria, Elizabeth Gracen, Lauren Maher m.fl.

 • 02:10
  Janne Josefsson.
  Janne Josefsson: Vi som älskade Zlatan

  Statyn av en älskad nationalidol - invigd med fanfarer och folkets jubel - gav plötsligt upphov till hat, ursinne och förstörelse. Hur kunde det bli så? Det sista av fyra fristående program i Janne Josefssons nya reportageserie. Del 4 av 4.

 • 02:40
  Stan Lee's Lucky Man, (Säsong 2).
  Stan Lee's Lucky Man

  I en desperat situation fattar Eve ett beslut som hon omedelbart får ångra. Suri blir illa till mods när hon och Orwell undersöker Harrys olycka. I rollerna: James Nesbitt, Sienna Guillory, Jeff Alexander, Jonathan Aris, Eve Best m.fl. Del 9 av 10.

 • 03:25
 • 00:40
  Vem kan utmana Trump?
  Vem kan utmana Trump?

  Supertisdagen närmar sig med stormsteg, dagen då det kan avgöras vem som blir demokraternas presidentkandidat. Och när South Carolina håller primärval undrar många om statens många afroamerikanska väljare kan göra att Joe Biden eller någon av de andra kandidaterna lyckas knappa in på Bernie Sanders försprång. Programledarna John Heilemann, Alex Wagner och Mark McKinnon är experter på amerikansk politik och de guidar oss genom de viktigaste skeendena och pratar med valets huvudpersoner. Del 6 av 24.

 • 01:10
  Martha Overgaard, Aisha Marie Heim, Karine Mellqvist på Inner Gammelsetra i Grøvudalen på Nordmøre.
  Säterjäntor

  Utan tidigare erfarenhet av att arbeta med lantbruk har Martha och Karine tagit sommarjobb på en gammal säter i Nordmøre i norska fjällen. Den unga, men redan erfarna säterjäntan Aisha åtar sig att lära upp de båda nykomlingarna. Det blir en sommar med hårt arbete och långa arbetsdagar, men också vänskap och upplevelser för livet.

 • 01:40
 • 01:45
  Sportnytt
  Dölj information om Sportnytt

  Programmet saknar beskrivning.

 • 02:00
Det finns ingen tablå för valt datum
 • 00:25
  Pernilla Wiberg i Mästarkvalet.
  Mästarkvalet - syntolkat

  I väntan på den första utslagna deltagaren utmanar Pernilla Micke Leijnegard på en revansch för förra årets nesliga förlust. Micke berättar också om vilken tryckt stämning det var på inspelningsplats när Stefan Holm och Patrik Sjöberg var med i programmet. Programledare: Pernilla Wiberg. Del 1 av 7.

 • 00:40
  Anne Lundberg och Gert Wingårdh i Husdrömmar.
  Husdrömmar - syntolkat

  Pippi och Göran är färdiga med stan och vill flytta ut på landet, men tycker samtidigt att fester, kalas och middagar med vänner är det roligaste som finns. Hur gör man då? I den gamla fiskebyn Abbekås ska de bygga sitt stora party-hus! Men det är inte bara sorlet från alla gäster som kommer höras härifrån, även surret från vindkraftverket som de vill sätta upp på tomten. Programledare: Anne Lundberg och Gert Wingårdh. Del 8 av 10.

 • 01:40
  Vargblod

  Blodvargen. Jana följer Rhydians råd och börjar jobba på Segolia. Men ett liv i storstan innebär en stor omställning och när Jana träffar nya vargblod måste hon välja flock. Säsong 4.

 • 02:05