På SVT just nu

Tv-tablå

 • 00:05
  Connell (Paul Mescal) och Marianne (Daisy Edgar-Jones).
  Normala människor

  Connell och Mariannes relation fortsätter i smyg och de ligger för första gången. Väl i skolan kommer Connell med undanflykter för sina vänner varför han inte kunde träffa dem under helgen som gått. Marianne måste hitta ett sätt att förklara sin frånvaro den senaste tiden. I rollerna: Paul Mescal, Daisy Edgar-Jones, Leah McNamara, Frank Blake, Sarah Greene m.fl. Del 2 av 12. Programmet sänds i 5.1

  Även i SVT1 18/5

 • 00:35
  Norrie Duncan (RICHARD RANKIN), Claire Church (ANNE-MARIE DUFF) och John Hind (JOHNNY HARRIS)
  När mörkret kallar

  Claire riskerar allt i kampen för att stoppa mördaren. När sanningen kommer fram och tragedin är ett faktum, kommer hon att slutligen segra över mörkret? I rollerna: Anna-Marie Duff, Johnny Harris, Caroline Lee Johnson m.fl. Del 4 av 4.

  Från 9/5 i SVT1

 • 01:30
  Sidney Parker (THEO JAMES), Charlotte Heywood (ROSE WILLIAMS), Miss Lambe (CRYSTAL CLARKE), Lady Denham (ANNE REID), Tom Parker (KRIS MARSHALL)
  Sanditon

  När Georgianas förbjudna kärlek anländer måste Charlotte ifrågasätta sin egen uppfattning om Sydney. Under tiden blir Clara vittne till ett möte mellan Esther och Edward som väcker misstankar. I rollerna: Rose Williams, Theo James, Kate Ashfield, Crystal Clarke m.fl. Del 4 av 8. Programmet sänds i 5.1

  Från 11/5 i SVT1

 • 02:20

  Sändningsuppehåll

  Dölj information om Sändningsuppehåll

  Programmet saknar beskrivning.

 • 04:45
  Sverige idag
  Dölj information om Sverige idag

  Nyheter från hela Sverige - direkt från Umeå.

  Från SVT1 tidigare i dag

 • 05:15

  Sändningsuppehåll

  Dölj information om Sändningsuppehåll

  Programmet saknar beskrivning.

 • 00:15
  Det finns en atoll i Stilla havet där revhajarna samlas för att jaga i fullmånens sken. 700 på en gång.
  700 hajar

  Det finns en atoll i Stilla havet där revhajarna samlas för att jaga i fullmånens sken. 700 på en gång. Det väcker frågor. Samarbetar hajarna? Har de en organisation? Och hur ska man filma dem? En lösning blir att sätta många kameror på ett stort bågformigt stativ.

  Från SVT2 tidigare idag. Även i SVT2 16/5

 • 01:10
  Programledare Henrik Niva.
  Min röst: Minun ääni

  Var går gränsen mellan att spä på fördomar och att försköna bilden av en grupp människor? Dokumentärfilmaren Lina Puranen har en fascination för det som skaver och fick både ris och ros för sin dokumentärserie Kova työ (Hårt arbete). Nu är hon igång med ett nytt projekt och med sig till studion har hon Antonia och Emelie som medverkar i Linas nya kortfilm om vänskap. En talkshow på meänkieli med programledare Henrik Niva. Del 7 av 11. Vänskap och fördomar.

  Från 12/5 i SVT2. Även i SVT2 16/5

 • 01:40

  Sändningsuppehåll

  Dölj information om Sändningsuppehåll

  Programmet saknar beskrivning.

 • 01:45
  Sportnytt
  Dölj information om Sportnytt

  Programmet saknar beskrivning.

 • 01:55
 • 02:05

  Sändningsuppehåll

  Dölj information om Sändningsuppehåll

  Programmet saknar beskrivning.

Det finns ingen tablå för valt datum
 • 00:00
  Deutschland '86
  Deutschland '86

  Martin vaknar upp svårt skadad i den libyska öknen, där han möter Samira och Khaled och kommer en terroristattack på spåren. I rollerna: Jonas Nay, Maria Schrader, Florence Kasumba, Sylvester Groth, Sonja Gerhardt m.fl. Del 4 av 10: Le Cafard. Programmet sänds i 5.1

  Från 9/5 i SVT2

 • 00:50
  I denna konspirations-komedi följer vi George English, en amerikan bosatt i Sverige och hans familj och vänner.
  We got this - syntolkat

  George försöker få med sig sin motvilliga vän Alex i utredningen men lockar så småningom också till sig konspirationsteoretikern Björn Söderqvist och den legendariske privatspanaren Sture Norberg. Vad ingen räknat med är, att samma mörka skugga som rört sig runt katten Rios numera döda matte, även håller ett vakande öga över det lilla gäng av privatspanare som nu verkar ta form. I rollerna: Schiaffino Musarra, Alexander Karim, Olle Sarri, Anki Larsson, Sandra Andreis mfl. Del 2 av 6.

 • 01:35

  Sändningsuppehåll

  Dölj information om Sändningsuppehåll

  Programmet saknar beskrivning.