På SVT just nu

Svenska nyheter

Avsnitt 10

Kristoffer Appelquist om sjukhustemat i Paradise Hotel, bristen på skyddsutrustning i vården, konsekvenserna av att allt fler jobbar hemifrån, hur sport- och kulturvärlden påverkas av Corona, avvägningen mellan att sakta ner spridningen av Coronasmittan och hålla igång ekonomin och Svenska Nyheters leverans av 1000 munskydd till vården. 1.Cuz och Greekazo avslutar säsongen. Del 10 av 10.

  • 05:15
    Inger Ljung Olsson, programledare i Go'kväll.
    Go'kväll

    Fredrik Bernhardsson och Eva-Lena Rylander ger en Go'kvälltittare en helt ny stil i "gör om mig". Intervju med IT-säkerhetsexperten Anne-Marie Eklund Löwinder. Hon berättar om hur vi som användare kan tänka kring säkerheten på internet. Ingers reportageserie från Österlen fortsätter. Progamledare: Inger Ljung Olsson.

  • 06:00
    Programledarna Pelle Nilsson, Karin Magnusson, Ted Widgren och Carolina Neurath.
    Morgonstudion

    Morgonstudion

    Se tillgängliga avsnitt i SVT Play

    Dagens viktigaste nyheter och analyser med täta uppdateringar. Vi sänder direkt inrikes- och utrikesnyheter inklusive sport, kultur och nöje. Dessutom intervjuer med aktuella gäster. Nyhetssammanfattningar varje hel- och halvtimme med start kl 06.00. Lokala nyheter från kl 07.05. Väder kvart i och kvart över.

  • 09:40
    Sofia Åhman.
    Hemmagympa med Sofia

    Hemmagympa med Sofia

    Se tillgängliga avsnitt i SVT Play

    Gympa med SVT:s hemmagympapass!

  • 10:00
     Johan Steen (Samuel Fröler) och Wilma Steen (Ebba Hultkvist).
    Skärgårdsdoktorn

    Sommarkvällarna blir mörkare och det är dags för kräftpremiär på Saltö. Hos kommunalrådet George Lindelius och hans hustru Maria är stämningen på topp. Men när Maria förlorar medvetandet och dr Steen tillkallas, kommer plötsligt familjens mörka hemligheter upp till ytan. Manus: Lars Bill Lundholm och Gunilla Linn Persson. Regi: Martin Asphaug. I rollerna: Samuel Fröler, Ebba Hultkvist, Sten Ljunggren, Tove Nordin, Pontus Gustafson, Katarina Ewerlöf, Palle Granditsky, Barbro Oborg, Ola Isedal m.fl. Del 5 av 6.

  • 10:55
    Ett köpmanshus i skärgården
    Dölj information om Ett köpmanshus i skärgården

    Slag i saken. Handlingen utspelar sig i den bohuslänska skärgården inte långt ifrån den norska gränsen och tiden det är 1830-tal. Av Åke Falck och Olle Mattson efter en roman av Emelie Flygare-Carlén. I rollerna: Ulf Brunnberg, Agneta Bolme, Åke Falck, Ernst Günther, Sten-Åke Cederhök, Sven Wollter m.fl. Del 5 av 6.

  • 11:50
    Rickard Olsson drar i tofsen i Gäster med gester.
    Gäster med gester

    Gäster med gester

    Se tillgängliga avsnitt i SVT Play

    Två fyrmannalag möts för att huvudstupa kasta sig ut i kluriga charader med och mot varandra. Lagen består av Lena Philipsson, Morgan Alling, Andreas Nilsson och Johan Wester (hemlig gäst) som möter Lina Hedlund, Peter Magnusson, Christine Meltzer och Andreas Lundstedt (hemlig gäst). Programledare är Rickard Olsson. Del 5 av 10.

  • 12:35
    Bill och Marie och barnen i Husdrömmar Sicilien.
    Husdrömmar Sicilien

    I oktober 2018 köper Bill och Marie det förfallna Palazzo Cirillo i byn Termini Imerese på Sicilien - men vad har de köpt egentligen? För att kunna genomföra projektet för en rimlig budget behöver de renovera så mycket som möjligt själva, om det går. Målet är att få huset klart till julen 2019. Del 1 av 8.

  • 13:05
    Beppe Starbrink i Göteborg.
    Beppes resor

    Beppes resor

    Se tillgängliga avsnitt i SVT Play

    Följ med Beppe Starbrink på hans resa till Nowa Huta, en av Krakows största stadsdelar som skulle bli den perfekta renässansstaden. Vad har hänt med staden sedan den byggdes för 60 år sedan?

  • 13:15
    Jönssonligan på Mallorca med Dynamit-Harry (Björn Gustafson), Sickan (Gösta Ekman), Vanheden (Ulf Brunnberg) och Doris (Birgitta Andersson).
    Jönssonligan på Mallorca

    Vanheden har flyttat till Mallorca tillsammans med Dynamit-Harry och Doris, medan Jönssonligans ledare Sickan är kvar i ett regnigt Stockholm. Men ödet, i form av direktör Wall-Enberg, vill något annat. Sickan måste nu bege sig till Mallorca, där Wall-Enberg planerar att stjäla katedralens dyrbara kungakors. Regi: Mikael Ekman. I rollerna: Gösta Ekman, Ulf Brunnberg, Birgitta Andersson, Björn Gustafson, Per Grundén, Margaretha Krook, Kent Andersson m.fl.

  • 14:55
    Columbo

    Del 3 av 6: By dawn's early light. LA-kriminalaren Columbo utreder mord med stor envishet och noggrannhet. Hans något ostädade framtoning döljer ett knivskarpt intellekt, som ofta underskattas av de misstänkta. I huvudrollen: Peter Falk.

  • 16:30
    Karantän-TV
    Karantän-TV

    Karantän-TV

    Se tillgängliga avsnitt i SVT Play

    Underhållningsprogram med komikerna Niklas Andersson och Ina Lundström som sitter i karantän i en husvagn på SVT Göteborgs parkeringsplats. De har kontakt med kända och okända hemmasittare runt om i hela landet. Det blir goda idéer, roliga lösningar, udda förströelser och underhållande samtal som får tiden att gå lite fortare. En timme om dagen, alla tillsammans men på armslängds avstånd!

  • 17:30
    Sverige idag

    Sverige idag

    Se tillgängliga avsnitt i SVT Play

    Nyheter från hela Sverige - direkt från Umeå.

  • 18:00
    Katarina Sandström och Lisbeth Åkerman
    Rapport

    Rapport

    Se tillgängliga avsnitt i SVT Play

    Nyheter från Sverige och världen.

  • 18:15
  • 18:25
    Ika Johanesson
    Kulturnyheterna

    Kulturnyheterna

    Se tillgängliga avsnitt i SVT Play

    Programmet saknar beskrivning.

  • 18:38
    Cecilia Ingman
    Sportnytt

    Sportnytt

    Se tillgängliga avsnitt i SVT Play

    Programmet saknar beskrivning.

  • 18:45
    Inger Ljung Olsson, programledare i Go'kväll.
    Go'kväll

    Go'kväll

    Se tillgängliga avsnitt i SVT Play

    Den före detta fotbollsspelaren och sportkommentatorn, Hanna Marklund, bjuder på middag. Artisten Mattias Alkberg gästar Go'kväll och framför två låtar i studion. Tårtexperten Johanna Viberg visar hur man kan dekorera en vacker påsktårta. Programledare: Beppe Starbrink.

  • 19:30
    Katarina Sandström och Lisbeth Åkerman
    Rapport

    Rapport

    Se tillgängliga avsnitt i SVT Play

    Nyheter från Sverige och världen.

  • 19:55
  • 20:00
    Babben Larsson och David Sundin i Bäst i test.
    Bäst i test

    Programmet där trevligt trams och underliga upptåg tas på till synes största allvar. Den nya panelen med Anders "Ankan" Johansson, Carin da Silva, Kristina "Keyyo" Petrushina och Kristoffer Appelquist tävlar om att vara bäst i varje test. Programledare: Babben Larsson och David Sundin. Gästtävlande är Farah Abadi. Del 5 av 10.

  • 21:00
    Fredrik Skavlan
    Skavlan

    Skavlan

    Se tillgängliga avsnitt i SVT Play

    Denna gång medverkar mannen som står mitt i coronastormens öga, statsepidemiolog Anders Tegnell, popdrottningen Zara Larsson, fd statsminster Carl Bildt och komikern Babben Larsson. Malena och Beata Ernman intar scenen med Edith Piafs ”La Vie En Rose”. Del 13 av 13.

  • 22:05
    Dr Thomas Chamberlain (RICHARD LINTERN).
    Tyst vittne

    Det har gjorts flera ödesdigra misstag under utredningens lopp och Thomas blir syndabocken för dessa. Frustrationen växer inom gruppen och nu är det bråttom att komma vidare innan mördaren slår till igen. I rollerna: Emilia Fox, Richard Lintern, David Caves, Liz Carr m.fl. Del 2 av 10.

  • 23:00
    Katarina Sandström och Lisbeth Åkerman
    Rapport

    Rapport

    Se tillgängliga avsnitt i SVT Play

    Nyheter från Sverige och världen.

  • 23:05
    Patrick J. Adams som Mike Ross, Sarah Rafferty som Donna Paulsen, Gabriel Macht som Harvey Specter, Rick Hoffman som Louis Litt, Meghan Markle som Rachel Zane.
    Suits

    Harvey tvingas till ett svårt val när det omöjliga begärs av honom. Mike och Rachel försöker får möjlighet att diskutera sin framtid och Louis fortsätter sin förbjudna relation med Sheila. I rollerna: Gabriel Macht, Patrick J. Adams, Rick Hoffman, Meghan Markle m.fl. Del 13 av 16.

  • 23:50
    Homeland
    Homeland

    Saul hittar en otippad bundsförvant, och detsamma gör Carrie. I rollerna: Claire Danes, Mandy Patinkin, Maury Sterling, Linus Roache m.fl. Del 7 av 12: F**ker shot me.

  • 00:45
     Ella (Maria Sundbom Lörelius) i Dejta.
    Dejta

    Som en protest mot alltför snygga presentationsbilder väljer Ella en kille utan profilfoto, och låter sig dras med på ett riktigt äventyr. På cateringfirman går Ella och Arvin emot sina principer, för att hjälpa Monica att passa in i gänget av yngre kollegor på jobbet. Även Nilos principer ryker, när hon försöker hantera att hon och Rickard inte träffas längre. Siri lyckas byta ut en kille mot en plattång. Och så ber Lasse Ella om hjälp i en känslig fråga. I rollerna: Maria Sundbom Lörelius, Nova Waldfogel, Klara Zimmergren, Bahareh Razekh, Peshang Rad, m fl. Manus: Sara Kadefors. Regi: Rojda Sekersöz. Del 6 av 8.

  • 01:30
    Deema och Ahmad.
    Madame Deemas kärleksresa

    I Norrköping träffar Deema och Ahmad Catarina och Stephan som med inspiration från företagsvärlden får relationen att blomstra. Den syriska filmstjärnan Deema Bayyaa och hennes man Ahmad går igenom en tuff period i sitt förhållande. Tillsammans med sin chaufför John besöker de sex svenska par som alla har något speciellt att lära dem om kärlek och relationer. Del 2 av 6.

  • 02:00
    Brita Zackari och Kalle Zackari Wahlström i Hjälp, vi har köpt en bondgård.
    Hjälp, vi har köpt en bondgård!

    Drömmen har blivit sann, Kalle och Brita Zackari har blivit med bondgård. Kalle inviger sågverket och Brita blir lycklig över gamla golv. Nu kastas de in i det riktiga gårdslivet. Kalle lär sig att såga plank av eget timmer och Brita startar renoveringen av boningshuset. Mitt i allt visar det sig att Brita är gravid. Del 1 av 8.

  • 02:30
  • 04:45
    Sverige idag

    Sverige idag

    Se tillgängliga avsnitt i SVT Play

    Nyheter från hela Sverige - direkt från Umeå.

  • 05:00
  • 09:00
    Forum

    Forum

    Se tillgängliga avsnitt i SVT Play

    09:00: Riksdagen - extra ändringsbudget för 2020. DIREKT​.Debatt och beslut om extra ändringsbudget för 2020 och åtgärder på bl a skatte- och bolagsordningsområdet med anledning av coronaviruset ​​09:00: Särskild debatt om förnedringsrånen. DIREKT.På begäran av Moderaternas riksdagsgrupp anordnas en särskild debatt om förnedringsrånen. En företrädare för varje parti deltar och från regeringen medverkar justitie- och migrationsminister Morgan Johansson (S). 10:00: Pressträff med Stefan Ingves, chef Riksbanken. DIREKT​.Riksbankschefen håller tal om åtgärder vidtagna för att lindra de ekonomiska effekterna av coronakrisen. ​10:30: forts Riksdagen - särskild debatt om förnedringsrånen​. DIREKT.11:15: Öppna upp Sverige - när, hur och varför?​Hur kan ett virus få så gigantiska effekter på världsekonomin och vad är vägen framåt? Seminarium med ledande ekonomer. Medverkar gör bl a ​Magnus Henrekson, professor i nationalekonomi, Klas Eklund, Senior Economist, Mannheimer Swartling, Maths Isacson, professor emeritus i ekonomisk historia​ och ​Annika Winsth, chefekonom, Arrangör: Stockholms Handelskammare. Från 2/4. ​​​​​12:00: Rapport. 12:03: Så blir Sverige världsledande inom cirkulär ekonomi.Om hur samhället kan använda resurserna mer effektivt. De fem områden som studerats i Ingenjörsvetenskapsakademiens projekt är lokaler, textil, livsmedel, mobilitet och plast. Flera rekommendationer till beslutsfattare presenteras. Med Caroline Ankarcrona, IVA:s projektledare, Anna Kramers, KTH, Ingemar Nilsson (S), riksdagsledamot, m fl. Arrangör: IVA. Från 1 april. 13:55: Preliminärt: Pressträff om coronaläget. DIREKT.Dagligt informationsmöte med Folkhälsomyndigheten och andra berörda myndigheter. 14:45: EU-magasinet.Aktuella EU-frågor kommenteras och analyseras av inbjudna gäster. Programledare: Niklas Svensson. Från 2/4. 15:45: Politik i bokhyllan: Supermakten. DIREKT.I "Supermakten" beskrivs grundbulten i den amerikanska livsstilen för den som bättre vill förstå vad som händer i USA och vad varje svensk bör veta. En av författarna, Sanna Björling, intervjuas av Niklas Ekdal. 16:00: Rapport. 16:05: Hänt i dag.

  • 12:00
    Katarina Sandström och Lisbeth Åkerman
    Rapport

    Rapport

    Se tillgängliga avsnitt i SVT Play

    Programmet saknar beskrivning.

  • 12:03
    Forum

    Forum

    Se tillgängliga avsnitt i SVT Play

    09:00: Riksdagen - extra ändringsbudget för 2020. DIREKT​.Debatt och beslut om extra ändringsbudget för 2020 och åtgärder på bl a skatte- och bolagsordningsområdet med anledning av coronaviruset ​​09:00: Särskild debatt om förnedringsrånen. DIREKT.På begäran av Moderaternas riksdagsgrupp anordnas en särskild debatt om förnedringsrånen. En företrädare för varje parti deltar och från regeringen medverkar justitie- och migrationsminister Morgan Johansson (S). 10:00: Pressträff med Stefan Ingves, chef Riksbanken. DIREKT​.Riksbankschefen håller tal om åtgärder vidtagna för att lindra de ekonomiska effekterna av coronakrisen. ​10:30: forts Riksdagen - särskild debatt om förnedringsrånen​. DIREKT.11:15: Öppna upp Sverige - när, hur och varför?​Hur kan ett virus få så gigantiska effekter på världsekonomin och vad är vägen framåt? Seminarium med ledande ekonomer. Medverkar gör bl a ​Magnus Henrekson, professor i nationalekonomi, Klas Eklund, Senior Economist, Mannheimer Swartling, Maths Isacson, professor emeritus i ekonomisk historia​ och ​Annika Winsth, chefekonom, Arrangör: Stockholms Handelskammare. Från 2/4. ​​​​​12:00: Rapport. 12:03: Så blir Sverige världsledande inom cirkulär ekonomi.Om hur samhället kan använda resurserna mer effektivt. De fem områden som studerats i Ingenjörsvetenskapsakademiens projekt är lokaler, textil, livsmedel, mobilitet och plast. Flera rekommendationer till beslutsfattare presenteras. Med Caroline Ankarcrona, IVA:s projektledare, Anna Kramers, KTH, Ingemar Nilsson (S), riksdagsledamot, m fl. Arrangör: IVA. Från 1 april. 13:55: Preliminärt: Pressträff om coronaläget. DIREKT.Dagligt informationsmöte med Folkhälsomyndigheten och andra berörda myndigheter. 14:45: EU-magasinet.Aktuella EU-frågor kommenteras och analyseras av inbjudna gäster. Programledare: Niklas Svensson. Från 2/4. 15:45: Politik i bokhyllan: Supermakten. DIREKT.I "Supermakten" beskrivs grundbulten i den amerikanska livsstilen för den som bättre vill förstå vad som händer i USA och vad varje svensk bör veta. En av författarna, Sanna Björling, intervjuas av Niklas Ekdal. 16:00: Rapport. 16:05: Hänt i dag.

  • 16:00
    Katarina Sandström och Lisbeth Åkerman
    Rapport

    Rapport

    Se tillgängliga avsnitt i SVT Play

    Programmet saknar beskrivning.

  • 16:05
    Forum

    Forum

    Se tillgängliga avsnitt i SVT Play

    09:00: Riksdagen - extra ändringsbudget för 2020. DIREKT​.Debatt och beslut om extra ändringsbudget för 2020 och åtgärder på bl a skatte- och bolagsordningsområdet med anledning av coronaviruset ​​09:00: Särskild debatt om förnedringsrånen. DIREKT.På begäran av Moderaternas riksdagsgrupp anordnas en särskild debatt om förnedringsrånen. En företrädare för varje parti deltar och från regeringen medverkar justitie- och migrationsminister Morgan Johansson (S). 10:00: Pressträff med Stefan Ingves, chef Riksbanken. DIREKT​.Riksbankschefen håller tal om åtgärder vidtagna för att lindra de ekonomiska effekterna av coronakrisen. ​10:30: forts Riksdagen - särskild debatt om förnedringsrånen​. DIREKT.11:15: Öppna upp Sverige - när, hur och varför?​Hur kan ett virus få så gigantiska effekter på världsekonomin och vad är vägen framåt? Seminarium med ledande ekonomer. Medverkar gör bl a ​Magnus Henrekson, professor i nationalekonomi, Klas Eklund, Senior Economist, Mannheimer Swartling, Maths Isacson, professor emeritus i ekonomisk historia​ och ​Annika Winsth, chefekonom, Arrangör: Stockholms Handelskammare. Från 2/4. ​​​​​12:00: Rapport. 12:03: Så blir Sverige världsledande inom cirkulär ekonomi.Om hur samhället kan använda resurserna mer effektivt. De fem områden som studerats i Ingenjörsvetenskapsakademiens projekt är lokaler, textil, livsmedel, mobilitet och plast. Flera rekommendationer till beslutsfattare presenteras. Med Caroline Ankarcrona, IVA:s projektledare, Anna Kramers, KTH, Ingemar Nilsson (S), riksdagsledamot, m fl. Arrangör: IVA. Från 1 april. 13:55: Preliminärt: Pressträff om coronaläget. DIREKT.Dagligt informationsmöte med Folkhälsomyndigheten och andra berörda myndigheter. 14:45: EU-magasinet.Aktuella EU-frågor kommenteras och analyseras av inbjudna gäster. Programledare: Niklas Svensson. Från 2/4. 15:45: Politik i bokhyllan: Supermakten. DIREKT.I "Supermakten" beskrivs grundbulten i den amerikanska livsstilen för den som bättre vill förstå vad som händer i USA och vad varje svensk bör veta. En av författarna, Sanna Björling, intervjuas av Niklas Ekdal. 16:00: Rapport. 16:05: Hänt i dag.

  • 16:15
    Finland är finländskt. Programledare: Juhani Seppänen
    Finland är finländskt

    Även om den finländska berggrunden med sina tre miljarder år är bland jordens äldsta, så är Finland som stat en historiskt sett ny företeelse. Men människor har levt där ändå, många tusentals år innan man talade om en finländsk stat. En serie om Finlands och finländskhetens historia. Programledare: Juhani Seppänen. Del 2 av 10.

  • 16:45
    Kulturveckan
    Kulturveckan

    SVT:s kulturredaktion med högaktuella gäster lyssnar, läser, tittar på och diskuterar det mest intressanta i veckan som gick och veckan som kommer.

  • 17:15
    Nyheter på lätt svenska
    Nyheter på lätt svenska

    Nyheter på lätt svenska

    Se tillgängliga avsnitt i SVT Play

    Programmet saknar beskrivning.

  • 17:20
    Nyhetstecken
    Nyhetstecken

    Nyhetstecken

    Se tillgängliga avsnitt i SVT Play

    Nyheter på teckenspråk.

  • 17:30
    Oddasat logga
    Oddasat

    Oddasat

    Se tillgängliga avsnitt i SVT Play

    Samiskspråkiga nyheter.

  • 17:45
    Uutiset

    Uutiset

    Se tillgängliga avsnitt i SVT Play

    Finskspråkiga nyheter.

  • 17:55
    Anslagstavlan

    Programmet saknar beskrivning.

  • 18:00
    Angel Arubi
    Fabrikens hjältar

    Nytt jobb innebär många arbetsmoment att sätta sig in i och temport är högt. Det flyter på bra för Angel, men Topi saknar fortfarande sin flickvän. Stina känner av pressen både fysiskt och psykiskt och ställs inför ett svårt beslut. Tillsammans med närmare 3000 andra har de fått jobb på en bilfabrik och ser nu fram emot en ny start i livet. Del 2 av 8.

  • 18:30
    Babel med Jessika Gedin.
    Babel

    Prepperparet Lena och Lars Wilderäng ger sina bästa tips på hur man ska tänka för att vara förberedd när krisen kommer. Prisade Stefan Lindberg är tillbaka med en ny roman: Splendor. Elin Anna Labba har skrivit om ett mörkt kapitel i Sveriges historia: tvångsförflyttningarna av renskötande samer för 100 år sedan. Följetongen tittar in hos ståuppkomikern Magnus Betnér och författarpanelen med Aris Fioretos, Tone Schunnesson och Ulf Karl Olov Nilsson tar sig an brevskrivande och brevromaner. Hennes debutsingel streamades över 100 miljoner gånger, nu uppträder Nea i Babels studio. Programledare är Jessika Gedin.

  • 19:30
    Suhan (Tuba Büyüküstün) faller av en skenande häst räddas hon av den mystiske och stilige Cesur (Kivanç Tatlitug).
    Hämnd och kärlek

    Tahsin är förmögen, fruktad och respekterad och överhuvud inom familjen Korludağ. När hans älskade dotter Sühan faller av en skenande häst räddas hon av den mystiske och stilige Cesur. Han tas emot av familjen med varm hand men det ska visa sig att han har en dold agenda och ett stort hämndbegär. I rollerna: Kıvanç Tatlıtuğ, Tuba Büyüküstün, Tamer Levent, Devrim Yakut, Erkan Avcı, Serkan Altunorak, Sezin Akbaşoğulları, Nihan Büyükağaç m.fl. Del 123 av 132.

  • 20:00
    Yamamoto - moderebellen

    Ända sedan han på 80-talet chockade världen med sina kreationer helt i svart har den japanske designern Yohji Yamamoto varit ett av modevärldens allra största namn. I filmen avslöjas vad som ligger bakom skapandet av vad som kan komma att bli den 75-åriga modeskaparens allra sista kollektion. I hans verkstad bjuder Yamamoto in filmskaparna att djupdyka ner i en värld fylld av frenetiskt skapande, och delar med sig av sina tankar om en värld där traditionellt hantverk alltmer ersatts med billigt och snabbt mode. En dokumentär av Akiyuki Sakai.

  • 20:50
    Rebecka Winther
    Designreportage

    Reportage från Go'kväll. Om designern Anna Wengdin, som skapar broderade kuddar.

  • 21:00
    Aktuellts programledare.
    Aktuellt

    Aktuellt

    Se tillgängliga avsnitt i SVT Play

    Programmet saknar beskrivning.

  • 21:22
    Ika Johanesson
    Kulturnyheterna

    Kulturnyheterna

    Se tillgängliga avsnitt i SVT Play

    Programmet saknar beskrivning.

  • 21:30
    Cecilia Ingman
    Sportnytt

    Sportnytt

    Se tillgängliga avsnitt i SVT Play

    Programmet saknar beskrivning.

  • 21:45
    Dear white people
    Dear White People

    En social satir som följer fyra afroamerikaner som går på ett prestigefullt universitet där de flesta studenter är vita. En av dem vi får följa är den vasstungade mediestudenten Samantha, som har en egen radioshow kallad "Dear White People". Hennes skarpa kritik av rasismen på universitetet skapar uppståndelse både bland studenterna och i skolans ledning. Regi: Justin Simien. I rollerna: Tessa Thompson, Tyler James Williams, Kyle Gallner, Teyonah Parris, Brandon P. Bell, Malcolm Barrett m.fl.

  • 23:30
    Programledaren Johan Ripås med gäster djupdyker i veckans mest fascinerande världshändelse i Utrikesbyrån.
    Utrikesbyrån

    Irans högste religiösa ledare ayatollah Khamenei har citerat konspirationsteorin som säger att viruset är skapat av USA och speciellt riktat mot iranier. ​Vad händer när coronaviruset slår till i ett land där propagandan och censuren gör det svårt för folket att veta vad som är sant? Iran har drabbats hårdast i Mellanöstern av coronaviruset och dessutom blivit regionens superspridare. Först tonade regimen ner utbrottets omfattning men nu varnar forskare i landet för att miljoner människor kan komma att dö av viruset. Johan Ripås gästas av forskaren och influeraren Azadeh Karami som informerar om corona till en kvarts miljoner iranier - från Sverige. Och SVT:s korrespondent Stina Blomgren som var i Iran när omvärlden stoppade flygtrafiken och stängde sina gränser mot Iran.​ Del 5 av 12.

  • 00:00
    Hillary
    Hillary

    Efter två perioder som USA:s första dam är det Hillarys tur att kandidera för presidentposten. I det sista avsnittet berättar hon själv om sina fram- och motgångar under hennes resa från senator till presidentkandidat, och de sista skälvande dagarna av hennes presidentvalskampanj med Donald Trump som motståndare. Medverkar gör även Bill Clinton, vänner och journalister som ger sin syn på en av världens mest kända kvinnor. Del 4 av 4.

  • 01:05
    Jaktliv med jägaren Peter Ekeström.
    Jaktliv

    Den här gången har Peter Ekeström och Evelina Åslund Bäck letat sig in i de småländska skogarna där det blir rådjursjakt med drever. Del 5 av 8.

  • 01:35
  • 01:45
    Cecilia Ingman
    Sportnytt

    Sportnytt

    Se tillgängliga avsnitt i SVT Play

    Programmet saknar beskrivning.

  • 02:00
    Nyhetstecken
    Nyhetstecken

    Nyhetstecken

    Se tillgängliga avsnitt i SVT Play

    Nyheter på teckenspråk.

  • 02:10
  • 05:00
    Twirlywoos

    Twirlywoos är lustiga små figurer som lämnar sitt hem på den stora röda båten för äventyr i människornas värld. Familjen Twirlywoos är inte som vi människor. Eller är det vi människor som inte är som dem? Det måste undersökas!

  • 05:10
    Timmy Lamm - engelska ord

    Timmy Lamm - engelska ord

    Se tillgängliga avsnitt i SVT Play

    Följ med Timmy Lamm till förskolan och lär dig engelska ord!

  • 05:15
    Babblarna

    En serie program för de allra minsta med figurerna Babba, Bibbi, Bobbo, Dadda, Diddi och Doddo.

  • 05:25
    Min lillebror

    Min lillebror

    Se tillgängliga avsnitt i SVT Play

    Det blir mycket lek och bus när lillebror Jack ger sig ut på upptäcktsfärd tillsammans med Hamsterkören och vännerna Gnagis, Cissi och Pingeling.

  • 05:30
    Lekdags
    Lekdags

    Följ med till ett vindsrum där ett antal gosedjur kommer till liv - men bara när barnen inte är där!

  • 05:35
    Voffa, Kvittra och Len

    Voffa, Kvittra och Len

    Se tillgängliga avsnitt i SVT Play

    Ett studsigt äventyr. Följ med Voffa, Kvittra och Len när de beger sig ut på frågeäventyr tillsammans med hamstern Hatte. Kan du gissa vem som svarat rätt?

  • 05:45
    Lapptäckekompisar
    Lapptäckekompisar

    Hunden. Små och stora djur samsas på ett stort lapptäcke. När ett problem uppstår eller en svår situation måste lösas går det alltid att be granndjuren om hjälp.

  • 05:55
    Kojsagor

    Kojsagor

    Se tillgängliga avsnitt i SVT Play

    I en fantastisk trädkoja fylld av böcker samlas Lisette, Antoine, Fanny och Tiago för att leka och läsa sagor.

  • 06:00
    Katja Katt

    Katja Katt

    Se tillgängliga avsnitt i SVT Play

    Lara hittar på berättelser åt sin katt Katja, historier där katten själv är huvudperson. Svenska röster: Josefina Hylén, Nour El-Refai, Tea Stjärne, Alexander Kaunitz, Samuel Fröler m.fl.

  • 06:10
    Greta Gris

    Greta Gris

    Se tillgängliga avsnitt i SVT Play

    Tecknad serie från England. Greta är en glatt grymtande liten gris som bor med mamma Gris, pappa Gris och lillebror Georg. Greta tycker om att spela spel, leka och klä ut sig men det absolut bästa hon vet är att hoppa i lerpölar.

  • 06:15
    Ho-ho, kör!

    Fnitter-lus är borta. Tre små ugglor vet allt om samarbete. Med lite sång och lek kommer de med ho-troliga lösningar.

  • 06:20
    Bing

    Bing

    Se tillgängliga avsnitt i SVT Play

    Bing bor tillsammans med Flopp i ett hus i närheten av en stor fin park. Där leker Bing ofta med sina vänner Soola, Pando, Kajsa och lille Charlie. Det finns mycket att undersöka och lära när man är liten som Bing, men Flopp finns alltid nära till hands för att svara på frågor och hjälpa Bing på vägen.

  • 06:30
    Simon

    Simon

    Se tillgängliga avsnitt i SVT Play

    Simon är en modig liten kanin, men inte alltid. Tur att han har vänner, och föräldrar, som stöttar honom!

  • 06:35
    Tilde

    Tilde

    Se tillgängliga avsnitt i SVT Play

    Tilde är tjejen som tillsammans med sin hund och sina vänner utforskar världen med hjälp av sina teknikprylar.

  • 06:45
    Octonauterna

    Octonauterna

    Se tillgängliga avsnitt i SVT Play

    Valhajen. Kapten Sjöbjörn och hans besättning av octonauter och vegemaler bor tillsammans på havets botten. Deras uppdrag är att utforska, hjälpa och bevara havens alla varelser.

  • 06:55
    Monsterbarnvakterna

    Monsterbarnvakterna

    Se tillgängliga avsnitt i SVT Play

    Häng med bästa kompisarna Esme och Roy - de bästa monsterbarnvaktarna i stan - när de får monsterstora och -små problem på halsen!

  • 07:10
    Fåret Shaun

    Fåret Shaun

    Se tillgängliga avsnitt i SVT Play

    När bonden inte ser på blir djuren sina riktiga jag. Detta avsnitt: Vi önskar en fröjdefull jul.

  • 07:20
    Mekatronik

    Mekatronik

    Se tillgängliga avsnitt i SVT Play

    Del 12 av 12: Gokart. Jonas och Andreas bygger en eldriven bil, en gokart. Hur fort kommer det att gå?

  • 07:35
    Katten i hatten vet allt om ditten och datten

    Katten i hatten vet allt om ditten och datten

    Se tillgängliga avsnitt i SVT Play

    Katten i hatten tar sina vänner Sally och Tim med på äventyr till spännande platser i sin "Thinga-ma-jigger". Med på resorna är även kattens kompanjoner Fisken i sin skål samt Sak 1 & Sak 2. Baserad på en klassisk barnbok av Dr. Seuss.

  • 07:50
    Tilde

    Tilde

    Se tillgängliga avsnitt i SVT Play

    Tilde är tjejen som tillsammans med sin hund och sina vänner utforskar världen med hjälp av sina teknikprylar.

  • 08:00
    Anden i lampan

    Anden i lampan

    Se tillgängliga avsnitt i SVT Play

    Flykten från palatset. På vinden hittar Jamillah en magisk lampa vars ande tar henne tillbaka till antika Bagdad. Där träffar hon den unge Aladdin som blir hennes vän. Säsong 2.

  • 08:10
    Pyjamashjältarna

    Pyjamashjältarna

    Se tillgängliga avsnitt i SVT Play

    På natten förvandlas Oscar, Amanda och Jens till de tre pyjamashjältarna Kattpojken, Ugglis och Gecko. Tillsammans skyddar de staden mot alla skurkar.

  • 08:20
    Masha och björnen

    Masha och björnen

    Se tillgängliga avsnitt i SVT Play

    Masha är en liten vandrande katastrof. Fast hon gör det inte med flit, hon vill ju bara prova! Prova att hoppa i en stor björns säng till exempel, eller leka doktor med vargarna.

  • 08:30
    Pippi Långstrump

    Pippi tar ett rejält tag i sin kappsäck full med gullpengar, och så går hon och Tommy och Annika en rond i den lilla stadens affärer och köper och köper. När de lömska bovarna Dunder-Karlsson och Blom hör att Pippi har en kappsäck full med gullpengar, börjar de undra om inte ett besök i Villa Villekulla skulle löna sig. I rollerna: Inger Nilsson, Maria Persson, Pär Sundberg m.fl. Del 3 av 13: Pippi går i affärer.

  • 08:55
    Fixarna

    Fixarna

    Se tillgängliga avsnitt i SVT Play

    Magneten. Att maskiner och mackapärer går sönder är inget konstigt i sig, men vad som är underligt och lustigt för 10-åriga Karl Johan är att han kan se de små varelserna som hjälper till att laga trasiga saker hemma hos honom. De kallar sig Fixarna och visar och förklarar hur saker fungerar inuti.

  • 09:00
    Regnbågsstadens hjälte

    Regnbågsstadens hjälte

    Se tillgängliga avsnitt i SVT Play

    När Kokos hjärta börjar glöda rycker Regnbågsstadens hjälte ut för att hjälpa stora som små.

  • 09:15
    Lille Roy

    Lille Roy

    Se tillgängliga avsnitt i SVT Play

    Bortspolad. Roy är 5 år och en kille med stor fantasi. Den största skillnaden mellan Roy och andra barn i hans ålder är att han är tecknad.

  • 09:35
    Roboten Rob

    Roboten Rob

    Se tillgängliga avsnitt i SVT Play

    Fyra barnrobotar åker ut i rymden för att lösa problem. Men man måste inte vara robot för att kunna hänga med. Svenska röster: Mimmi Sandén, Josefine Götestam, Julianna Wretman Werner, Filippa Åberg, Jonas Bergström m.fl.

  • 09:50
    Superkrypen

    Superkrypen

    Se tillgängliga avsnitt i SVT Play

    Spökfasen. När Jack nyfiket pillar på en av farfars uppfinningar råkar han krympa dem båda till myrstorlek. Nu gäller det att samla ihop alla delar och bygga ihop maskinen så de kan bli stora men det finns andra i trädgården med samma plan.

  • 10:00
    Pirater i huset intill

    Pirater i huset intill

    Se tillgängliga avsnitt i SVT Play

    Gnölviken är lika tråkigt som det låter, där händer absolut ingenting. Men en dag får Matilda nya grannar... Detta avsnitt: Skeppsbrott.

  • 10:10
    Arthur & Excalibur

    Arthur & Excalibur

    Se tillgängliga avsnitt i SVT Play

    I en magisk tid, i ett mytomspunnet rike, kämpar de unga riddarna runt runda bordet för rättvisa, dygd och, ibland, ett gott skratt! Detta avsnitt: Den förhäxade dolken!

  • 10:25
    Bagel & Beckys show

    Bagel & Beckys show

    Se tillgängliga avsnitt i SVT Play

    Bagel & Becky reser i tiden! Slåss mot monster! Petar näsan! Och en massa annat skoj, konstigt, larvigt och läskigt!

  • 10:35
    Kapten Flinn och piratdinosaurierna

    Kapten Flinn och piratdinosaurierna

    Se tillgängliga avsnitt i SVT Play

    På de sju och ett halvt haven seglar de godaste goda, ständigt i kamp med de grymmaste grymma!

  • 10:45
    Grötnöt & Fjädrik

    Grötnöt & Fjädrik

    Se tillgängliga avsnitt i SVT Play

    De här rymdsniglarna är inte de skarpaste knivarna i stället. Faktiskt egentligen inte skarpa nog att ens vara med i stället, om man ska vara ärlig.

  • 11:00
    Flax Max

    Flax Max

    Se tillgängliga avsnitt i SVT Play

    Den tama fladdermusen Pat är på äventyr med sina vänner, de tre syskonen Martin, Rebecca och Leo Silver. De fyra stöter på alla möjliga knasiga monster och spöken som alla har sina väldigt egna problem. Det finns oftast en lösning som vännerna kan klura ut tillsammans.

  • 11:10
    Bangarang

    Bangarang

    Se tillgängliga avsnitt i SVT Play

    Bangarang, pangarang! För Dennis, Rubi, Jessi och Pajsarn finns inga begränsningar när det gäller hur knasigt det kan bli eller hur illa en stinkbomb kan lukta. Men Valter gör vad han kan för att sabotera.

  • 11:20
    Nyfikna Nellie

    Nyfikna Nellie

    Se tillgängliga avsnitt i SVT Play

    Att vara nyfiken är bra. Särskilt när det handlar om sånt som kan vara riktigt komplicerat - till exempel hur man ska vara som vän eller varför det kan vara kul att bli rädd. Nellie är väldigt nyfiken.

  • 11:30
    I drömmarnas trädgård

    I drömmarnas trädgård

    Se tillgängliga avsnitt i SVT Play

    Vi möter Daisy, Igglepiggle, Makka Pakka och några till. De bor i en vacker trädgård och är med om många upptäckter och äventyr.

  • 12:00
    Bara vanligt vatten - polska
    Dölj information om Bara vanligt vatten - polska

    Vattnets kretslopp. Det är samma sötvatten som går runt, runt över jordklotet. Vattnet flyttar på sig, det kallas kretslopp. Och det finns bara det här vattnet. Vi kan inte hämta vatten från någon annan planet. Uppläsare: Barbara Zylbering. Del 2 av 5. UR.

  • 12:05
    Imse och Vimse - jiddisch
    Dölj information om Imse och Vimse - jiddisch

    Tjuven som nös. Vem är den mystiska tjuven som stjäl nätet? Imse och Vimse smyger efter och hittar en snuvig familj. Del 5 av 6. UR.

  • 12:10
    Pinos dagbok - albanska
    Dölj information om Pinos dagbok - albanska

    Pino och pottan. Idag ska Pino köpa en potta. Det ska bli kul. Pingvinen i pottaffären har en hylla full med intressanta pottor i olika färger och former. Vilken potta ska Pino välja? Del 2 av 20. UR.

  • 12:15
    Pinos dagbok - filipino
    Dölj information om Pinos dagbok - filipino

    Pinos regniga dag. Pino, Pingvinen och Pinolina är ute och leker i regnet. Alla har regnkläder på sig. Det är roligt att leka i regnet! De gräver kanaler och kör med sina båtar. Del 13 av 20. UR.

  • 12:20
    Voffa, Kvittra och Len

    Voffa, Kvittra och Len

    Se tillgängliga avsnitt i SVT Play

    Ett kurragömma-äventyr. Följ med Voffa, Kvittra och Len när de beger sig ut på frågeäventyr tillsammans med hamstern Hatte. Kan du gissa vem som svarat rätt?

  • 12:30
    Octonauterna

    Octonauterna

    Se tillgängliga avsnitt i SVT Play

    Den elektriska darrockan. Kapten Sjöbjörn och hans besättning av octonauter och vegemaler bor tillsammans på havets botten. Deras uppdrag är att utforska, hjälpa och bevara havens alla varelser.

  • 12:40
    Monsterskolan

    Följ med monstren som varje natt på Monsterskolan utforskar sin vrålsnuffliga värld och gör maffiga monstersaker!

  • 12:50
    Sommarlägret

    Sommarlägret

    Se tillgängliga avsnitt i SVT Play

    Fransk animerad serie från 2012. Under sin vistelse på ett sommarläger upptäcker Mats och Lisa att skogen runt dem är magisk, full av musikaliska fiskar, minnesträd och den legendariske Flapacha! De två kusinerna och deras vänner bestämmer sig för att hålla legenden hemlig och beger sig ut i skogen för att söka efter den mystiske Flapacha som sägs ha svar på alla frågor och kunna besanna dina drömmar. Svenska röster: Max Nobel, Hanna Bhagavan, Johan H:son Kjellgren, Beatrice Järås m.fl.

  • 13:00
    Lexi och Lottie, tvillingdetektiverna

    Lexi och Lottie, tvillingdetektiverna

    Se tillgängliga avsnitt i SVT Play

    Det kan vara bra att slå sina kloka huvuden ihop och är man dessutom tvillingar kan det till och med ske telepatiskt. De pålitliga tvillingdeckarna Lexi och Lottie är duktiga på att lösa mysterier och tillsammans med sin bästa kompis och blivande stjärnreporter Farid ska det bli skurkfritt i den lilla staden Äppeltuna.

  • 13:25
    Furiki rullar

    Furiki rullar

    Se tillgängliga avsnitt i SVT Play

    Sengångaren André är full av energi och älskar att köra snabba bilar.

  • 13:35
    Snö + 7

    Snö + 7

    Se tillgängliga avsnitt i SVT Play

    Snö lever ett sagolikt liv. Vad annat är att vänta när hon har en Mästerkonditor till pappa och - snäppet bättre - en ättling till Snövit som mamma! Betyder det att Snö själv en dag också ska bli drottning? Tja, det beror ju på om de sju bröderna kan sluta klanta sig...

  • 14:00
    På vingliga vingar

    På vingliga vingar

    Se tillgängliga avsnitt i SVT Play

    Änglalärlingen Porter skickas till jorden som en 16-årig student. Genom att utföra det uppdrag han har fått kan han kanske äntligen få sina vingar. Carl Montclaire, 15 år, har haft otur hela livet. Kanske kommer det att ändras nu när han har Porter vid sin sida? Säsong 3.

  • 14:25
    Lilla Aktuellt skola

    Lilla Aktuellt skola

    Se tillgängliga avsnitt i SVT Play

    Direktsända nyheter för barn och ungdomar. UR.

  • 14:45
    Lilla Aktuellt teckenspråk

    Lilla Aktuellt teckenspråk

    Se tillgängliga avsnitt i SVT Play

    Nyheter för barn och ungdomar. UR.

  • 15:00
    Hemmahänget

    Hemmahänget

    Se tillgängliga avsnitt i SVT Play

    En trygg, rolig och pålitlig kompis i en orolig tid. Häng med Malin Olsson, Alex Hermansson och Tobbe Blom varje vardag kl 15! Det blir trolleri, pyssel, mellistips, sketcher, vardagsrumsparkour och smarta "hemmatips" för er som sitter hemma och har långtråkigt.

  • 16:00
    M.I. High

    M.I. High

    Se tillgängliga avsnitt i SVT Play

    Del 9 av 10. I dagens samhälle finns en ny typ av hemliga agenter, väl gömda på en plats där skurkar och banditer aldrig skulle leta. Välkomna till S:t Hopes, skolan som gömmer de mest avancerade tonårsagenterna den engelska regeringen har.

  • 16:25
    En andra chans i SVT Barnkanalen
    En andra chans

    En andra chans

    Se tillgängliga avsnitt i SVT Play

    Del 1 av 13. År 1861 mötte tre unga systrar en alltför tidig död i en drosk-olycka. Nu återuppstår de, 150 år senare, på en internatskola i Australien. Deras uppgift är att hålla sin spöklika identitet hemlig och inte bli avslöjade - annars tvingas de återvända till dödsriket. De har fått en ny chans att leva, men kommer de att kunna hantera det moderna livet?

  • 16:50
    Min riddare och jag

    Min riddare och jag

    Se tillgängliga avsnitt i SVT Play

    Riddaren Henry har ett hjärta av guld men han har en förmåga att klanta till det. Som tur är har han sin smarta son Jimmy till hjälp och väpnare.

  • 17:00
    Ett fall för KLURO

    Ett fall för KLURO

    Se tillgängliga avsnitt i SVT Play

    Har din bil någon gång börjat dansa, har ditt hus förvandlats till en rymdraket eller har siffrorna i din mattebok försvunnit spårlöst? Agenterna på KLURO fortsätter lösa kluriga problem.

  • 17:15
    Pirata & Piloto

    Pirata & Piloto

    Se tillgängliga avsnitt i SVT Play

    Lätta ankar och hissa storseglet! Vi ska iväg på nya äventyr med havets bästa och snällaste pirat - och hennes besättning!

  • 17:25
    Fix och trix

    Fix och trix

    Se tillgängliga avsnitt i SVT Play

    Bihn och Boo gillar att vara i sin trädkoja och skapa olika världar till sina leksaker. Med lite "fix och trix" kan man bygga allt möjligt.

  • 17:35
    Olobob-toppen

    Olobob-toppen

    Se tillgängliga avsnitt i SVT Play

    Följ med Bubbel, Lallo och Tibb och bygg en ny konstig, kulig, rolig figur varje dag!

  • 17:40
    Sara och Anka

    Sara och Anka

    Se tillgängliga avsnitt i SVT Play

    Sara och Anka bor i en liten stad i ett litet hus med en liten trädgård. Tillsammans ger de sig ut på äventyr, ibland ihop med sina vänner. Serie 1.

  • 17:50
    Daniel Tigers kvarter

    Daniel Tigers kvarter

    Se tillgängliga avsnitt i SVT Play

    Daniel leker på slottet. Daniel Tiger och hans vänner Madelina, Prins Onsdag, Kattis och ugglan Ho lär sig om känslor och sånt genom sång och fantasi.

  • 18:00
  • 18:01
    Lilla prinsessan

    Lilla prinsessan

    Se tillgängliga avsnitt i SVT Play

    Tecknad brittisk serie om en nyfiken och vetgirig prinsessa. Om den lilla prinsessan inte får som hon vill blir hon arg.

  • 18:20
    Pappa på förskolan

    Pappa på förskolan

    Se tillgängliga avsnitt i SVT Play

    Idag är det vernissage på förskolan. Pappan vill också måla, men drabbas plötsligt av prestationsångest. Alla andra målar ju så bra. Han som känner sig som en stor konstnär. Hur ska han få ur sig all konst? Som tur är får han hjälp… Ladda för magnifik konst och stora känslor!

  • 18:30
    Pyjamashjältarna

    Pyjamashjältarna

    Se tillgängliga avsnitt i SVT Play

    På natten förvandlas Oscar, Amanda och Jens till de tre pyjamashjältarna Kattpojken, Ugglis och Gecko. Tillsammans skyddar de staden mot alla skurkar.

  • 18:45
    Cirkus imago
    Cirkus Imago

    Cirkus Imago

    Se tillgängliga avsnitt i SVT Play

    Del 10 av 16. Anna ska lämna cirkusen för att hon är olyckligt kär. Dag blir alldeles pirrig när han träffar Anna. Du är allergisk mot Anna, förklarar Morgan för Dag. I övriga roller: Anna Lagerkvist, Dag Andersson och Harald Leander.

  • 18:55
    Familjen Rysberg

    Familjen Rysberg

    Se tillgängliga avsnitt i SVT Play

    Bettan har bjudit hem sin chef på middag. Är hon inte klok? Tänk om dom blir avslöjade som vampyrer och Bettan förlorar jobbet? Dessutom har det hänt nåt med Vampyrella som plötsligt börjat få en enorm blodtörst. Medverkande: Fredde Granberg, Marko Lehtosalo, Petra Mede, Happy Jankell, Julius Jimenes Hugoson m.fl. Del 12 av 12. Den rysliga middagen.

  • 19:25
    Värsta bästa barnvakterna

    Värsta bästa barnvakterna

    Se tillgängliga avsnitt i SVT Play

    Chefen på Barnkanalen har skickat iväg Alex och Carro på nytt barnvaktsuppdrag och denna gång är det Hillevi och Hedvig som får ta emot de "Värsta bästa barnvakterna". Med scouthinderbana i trädgården och kojbygge inomhus är både barn och barnvakter redo för ett dygn de sent kommer glömma. Frågan är vad "Varmkorven" har i kikaren när hon kommer på oanmält besök. Programledare är Alexander och Caroline Hermansson. Del 6 av 8.

  • 19:45
    Svansen i kläm

    Svansen i kläm

    Se tillgängliga avsnitt i SVT Play

    Benjamin lovar sina nya kompisar föräldrafritt och skräckfilmskväll hemma hos honom. Problemet är att det inte alls är fritt från föräldrar och att Benjamin i själva verket är livrädd för skräckfilmer. Samtidigt försöker Molly muta till sig nyckeln till musiksalen med en bumerang. I rollerna: Ida Hedlund-Stenmarck, Anton Forsdik, Fredrik Hallgren, Lisbeth Johansson och Marielle Malmberg.

  • 19:55
    Pipas & Douglas

    Pipas & Douglas

    Se tillgängliga avsnitt i SVT Play

    Roliga kortisar med de skojiga artisterna Pipas och Douglas.

  • 20:00
  • 04:30
    Thunderbirds

    Thunderbirds

    Se tillgängliga avsnitt i SVT Play

    Andra säsongen. Internationella räddningsstyrkan har sett till att Hood gripits av, och är i förvar hos, Globala Dynamiska Försvaret. Men oskadliggjord, det är han inte!