På SVT just nu

Dansa hemma

Casanovas

Under fem kvällar bjuder lika många dansband upp till dans. Gör plats framför tv:n och dansa med dina närmaste eller varför inte ta en svängom med dig själv! Dansa hemma - i kväll med Casanovas. Del 1 av 5.

Även i SVT1 senare i natt och SVT1 14/7

Tv-tablå

 • 00:20
  Escobar: Paradise Lost
  Dölj information om Escobar: Paradise Lost

  Den unge kanadensaren Nick reser till Colombia för att starta en surfskola. Där träffar han sin drömkvinna, den vackra Maria, och de inleder ett förhållande. Det visar sig dock att hon är systerdotter till den karismatiske knarkkungen Pablo Escobar. Snart dras Nick in alltmer i familjen Escobars livsfarliga, kriminella verksamhet. Regi: Andrea Di Stefano. I rollerna: Benicio Del Toro, Josh Hutcherson, Claudia Traisac, Brady Corbet, Carlos Bardem, Ana Girardot m.fl. Programmet sänds i 5.1

 • 02:15

  Sändningsuppehåll

  Dölj information om Sändningsuppehåll

  Programmet saknar beskrivning.

 • 04:30
  Bengan Jansson och Per Gudmundson.
  Bingsjöstämman

  Bingsjöstämman är en av Sveriges största spelmanstämmor och lockar besökare från hela Sverige och världen. På det vackra och anrika stämmoområdet möts folkmusiker i alla åldrar för att spela, umgås och lära av varandra. En inspelning från stämman 2019.

  Från 19/6 i SVT1. Även i SVT1 21/6

 • 05:45

  Sändningsuppehåll

  Dölj information om Sändningsuppehåll

  Programmet saknar beskrivning.

 • 00:25
  Programledare Tomas Kold
  Nya perspektiv

  Idag väljer allt fler transpersoner att byta kön i Sverige men frågan är om samhället är redo för att ta hand om de frågor som dyker upp inom detta område? Programledaren Tomas Kold samtalar om transsexualism med gästerna Emilo Christensen, Mia-Jonas Plunteman och Chanelle Ferm. Del 1 av 6.

  Från 14/6 i SVT2

 • 01:25
  Skådespelaren Alina Tomnikov är uppvuxen i Finland, men har ryskt påbrå. För att bli bättre bekant med sin slaviska bakgrund ger hon sig ut på resa i Östeuropa.
  Alina reser österut

  Alina är kvar i Ukraina och Kiev, där hon träffar musiker som spelar nationalinstrumentet bandura - ett instrument som är en viktig nationell markör. Hon får också tillfälle att pröva på huvudstadens vilda nattliv, innan resan går vidare till Tjernobyl, platsen för kärnkraftskatastrofen i april 1986. Den finsk-ryska skådespelaren Alina Tomnikov gör en resa i Östeuropa för att bli bättre bekant med sin slaviska bakgrund. Del 4 av 8.

  Från 16/6 i SVT2. Även i SVT2 22/6

 • 01:55

  Sändningsuppehåll

  Dölj information om Sändningsuppehåll

  Programmet saknar beskrivning.

Det finns ingen tablå för valt datum
 • 00:25
  Musikgruppen Jaerv spelar och sjunger nyskapande folkmusik med influenser från pop och jazz.
  Midsommarkonsert från Mollösund - syntolkat

  Årets midsommarkonsert kommer från vackra omgivningar i Mollösund i Bohusläns skärgård. En gång i tiden var Mollösund Bohusläns största fiskeläge, nu är det en gemytlig sommaridyll och plats för årets idylliska midsommarkonsert. Musikgruppen Jaerv spelar och sjunger nyskapande folkmusik med influenser från pop och jazz. Ytterligare en rad av artister bjuder på våra mest älskade traditionella sommarvisor varvat med nya klassiker. Allt äger rum till ljudet av vågornas skvalp och doften av salt hav. Medverkar gör: Timo Räisänen, Andrea Jayakrishna, Simon Damoah, Emelie Sundborn, Sara Axelsson och Daniel Norberg.

 • 01:25

  Sändningsuppehåll

  Dölj information om Sändningsuppehåll

  Programmet saknar beskrivning.