Viktigt meddelande till allmänheten: Det brinner i en industri i närheten av Bäckby i Västerås med kraftig rökutveckling. Räddningsledaren uppmanar alla som befinner sig i området att stänga alla dörrar, fönster och ventilation. Läs mer, öppnar annan webbplats

På SVT just nu

 • 00:50
  Dr Thomas Chamberlain (RICHARD LINTERN).
  Tyst vittne

  Ytterligare upptäckter görs på brottsplatsen. Det är nu klart att man kommit en seriemördare på spåren. Tillsammans med den lokala styrkan görs genombrott i utredningen. I rollerna: Emilia Fox, Richard Lintern, David Caves, Liz Carr m.fl. Del 6 av 10.

  Från 1/5 i SVT1

 • 01:45
  Deema och Ahmad.
  Madame Deemas kärleksresa

  Janne och Kim flyttade från storstaden för att leva drömmen om att driva värdshus tillsammans. Men Janne fick en dödlig hjärnsjukdom som förändrade allt. Nu fokuserar han helt på sitt livs två stora kärlekar: Kim och IFK-Göteborg. Den syriska filmstjärnan Deema Bayyaa och hennes man Ahmad går igenom en tuff period i sitt förhållande. Tillsammans med sin chaufför John besöker de sex svenska par som alla har något speciellt att lära dem om kärlek och relationer. Del 6 av 6.

  Från 29/4 i SVT1

 • 02:15

  Sändningsuppehåll

  Dölj information om Sändningsuppehåll

  Programmet saknar beskrivning.

Det finns ingen tablå för valt datum
 • 00:20
  Brita Zackari och Kalle Zackari Wahlström i Hjälp, vi har köpt en bondgård.
  Hjälp, vi har köpt en bondgård! - syntolkat

  Brita får hjälp av byggnadsvårdsexperten Erika Åberg att restaurera gamla pardörrar till huset. Kommer Brita äntligen att få till den där hemtrevnaden hon saknat på gården? Kalle ordnar så att nya familjemedlemmar flyttar in på gården, nämligen sjutton tusen bin. Del 5 av 8.​

 • 00:50
  Programledaren Johan Ripås med gäster djupdyker i veckans mest fascinerande världshändelse i Utrikesbyrån.
  Utrikesbyrån

  Denna gång tar Johan Ripås med gäster tempen på vaccinmotståndet. WHO klassar det som ett av de allvarligaste hoten mot folkhälsan. Kan vaccinmotståndarna bli ett hinder för vaccineringen mot corona? Gäster i studion är Karin Bojs, vetenskapsjournalist, Emma Frans, epidemiolog, och Christophe Premat, statsvetare. Del 9 av 12: Stoppa vaccinet!

  Från 29/4 i SVT2. Även i SVT2 4/5

 • 01:20

  Sändningsuppehåll

  Dölj information om Sändningsuppehåll

  Programmet saknar beskrivning.