På SVT just nu

Normala människor

Säsong 1 — Avsnitt 10

Connell och Helen firar nyåret i Dublin, och i ett gruppmeddelande frågar folk var Rob håller hus. Nästa morgon kommer nyheten fram att Rob dött. Beskedet tar hårt på Connell som allt mer distanserar sig från Helen. Marianne försöker via Skype stötta honom så gott det går. I rollerna: Paul Mescal, Daisy Edgar-Jones, Leah McNamara, Frank Blake, Sarah Greene med flera Del 10 av 12.

Även i SVT1 13/7

 • 00:00
  99% norsk
  Dölj information om 99% norsk

  Se programmet i UR Play, öppnar annan webbplats

  Iran. En ung norsk man med rötter i Iran tar med sin bästa kompis från Norge för att visa sitt andra hemland. Vi möter familjen, kulturkrockar och får inblick i en iransk vardag. Norsk dokumentär från 2015. Del 2 av 6. UR.

  Från 10/6 i SVT1

 • 00:30
  Skam France
  Dölj information om Skam France

  Se programmet i UR Play, öppnar annan webbplats

  Tu penses qu'à toi. Manon anordnar en klädinsamling till förmån för flyktingar. Det går riktigt bra ända tills Charles kommer in i bilden. Intressen kolliderar och i kombination med starka känslor leder det oundvikligen till konflikt. Del 5 av 13. UR.

  Från 10/6 i SVT1

 • 00:50
  Mordutredningen
  Mordutredningen

  Under ett år får vi följa mordutredare i Manchester i deras försök att lösa komplexa fall. En bränd kropp hittas under en järnvägsbro i Manchester - en plats som visar sig vara ett tillhåll för stadens hemlösa. Kriminalkommissarie Jon Chadwick och hans team vid mordroteln kallas till platsen, men utan vittnen och övervakningskameror finns det inte mycket att gå på. Del 1 av 4.

  Från 14/6 i SVT1

 • 01:50
  Mathieu Kassovitz i Falsk identitet säsong 5.
  Falsk identitet

  Pavel Lebedev träffar Nadia igen. Mille Sabord snokar runt mer än någonsin för att få information om Malotrus förflutna, något som sprider nervositet och får JJA att agera. I Kairo blir läget hotfullt för Marie-Jeanne. I rollerna: Mathieu Kassovitz, Sara Giraudeau, Jonathan Zaccaï, Mathieu Amalric, Artus, Florence Loiret-Caille m.fl. Del 7 av 10. Programmet sänds i 5.1

  Från 12/6 i SVT1

 • 02:45
  McLeod's Döttrar
  McLeods döttrar

  När Drovers hamnar i karantän tvingas Claire att överväga en ny karriär. Sandra ställer till bekymmer. Och Jody går på dejt med Toby. I rollerna: Lisa Chappell, Bridie Carter, Jessica Napier, Rachael Carpani, Aaron Jeffery, m.fl. Del 22 av 30.

  Från SVT1 tidigare idag. Även i SVT1 21/6

 • 03:30

  Sändningsuppehåll

  Dölj information om Sändningsuppehåll

  Programmet saknar beskrivning.

 • 04:50
  Kocken Gino D'Acampo tar oss med till sitt hemland Italien och bjuder på en spännande matresa längs Medelhavskusten i programmet Ginos italienska frestelser.
  Ginos italienska frestelser

  Gino återvänder till Neapelbukten, platsen där han växte upp och ett mecka för älskare av pizza, skaldjur och street food. Vi får lära oss hur den ultimata napolitanska frukosten ska se ut och hur en italienare bjuder på romantisk middag. Kocken Gino D'Acampo tar oss med till sitt hemland Italien och bjuder på en spännande matresa längs Medelhavskusten. Del 6 av 8: Neapel.

  Från SVT1 tidigare idag

 • 05:15

  Sändningsuppehåll

  Dölj information om Sändningsuppehåll

  Programmet saknar beskrivning.

Det finns ingen tablå för valt datum
Det finns ingen tablå för valt datum
 • 00:00
  Nya norska dramaserien Exit.
  Exit

  De har pengar, karriär och familj. Men de har tråkigt. Hermine vill ha barn med Adam. Det är bara det att Adam är steril, men det vet inte Hermine. I rollerna: Pål Sverre Hagen, Agnes Kittelsen, Tobias Santelmann, Jon Øigarden, Simon J. Berger, Ine Marie Wilmann m.fl. Del 1 av 8. Programmet sänds i 5.1

  Från 15/6 i SVT2. Även i SVT2 20/6

 • 00:35
  Riitta Ahmasalo, Manu Soininmäki, Äijä-koira, Aki Huhtanen, Antti Kokko, Sukka-koira och Riikka Aaltonen.
  Jakttid

  Riitta och Tomi är nygifta och har valt fiske vid Enare träsk som mål för bröllopsresan. Inte så konstigt kanske, eftersom det var i sportfiskekretsarna här som de en gång träffades. Sanna och Antti tränar hundarna inför ett viktigt bruksprov för sjöfågeljakt. Aki och Emilia är på sommarens första harrfisketur. De medverkande i serien är Aki Huhtanen och Emilia Laitinen, Manu Soininmäki, Riikka Aaltonen, Sanna och Antti Kokko, samt Riitta och Tomi Ahmasalo. Del 2 av 11. (Finland, 2018)

  Från 11/6 i SVT2

 • 01:05
  Agenda
  Agenda - teckenspråkstolkat

  Hur har den svenska strategin mot coronapandemin fungerat? Direktsänd studiointervju med statsminister Stefan Löfven (S) i Agendas säsongsavslutning. Tillgången till narkotika ökar och narkotika finns att köpa i nästan hela landet. Möt unga i Ronneby som tar droger när det är fest. I studion: Lennart Karlsson, ordförande i Svenska Narkotikapolisföreningen, och Jenny Andersson, folkhälsosamordnare i Karlshamn. Programledare: Nike Nylander.

 • 01:50

  Sändningsuppehåll

  Dölj information om Sändningsuppehåll

  Programmet saknar beskrivning.