På SVT just nu

Morden i Midsomer

Säsong 21 — Avsnitt 2: Livet i miniatyr

Dockhus i miniatyr och riktiga hus möts i fallet med fastighetsmäklaren Alexander Beauvoisin som mördas inför en folksamling som kommit för att bevista en avtäckning av en ny museisamling av dockhus. I rollerna: Neil Dudgeon, Nick Hendrix, Fiona Dolman m.fl. Del 2 av 4: Livet i miniatyr. Fristående avsnitt med kommissarie John Barnaby som löser mordgåtor i grevskapet Midsomer.

Från 30/6 i SVT1

 • 00:25
  Ross Poldark (Aidan Turner).
  Poldark

  Ross och Demelzas vardagsliv i Cornwall avbryts när en vädjan från Ross gamle arméöverste får honom att sätta av mot London. Familjen Warleggian sörjer efter Elizabeths död, och George drabbas särskilt hårt. Han börjar bete sig irrationellt och ser sin fru i hallucinationer. I rollerna: Aidan Turner, Eleanor Tomlinson, Jack Farthing, Heida Reed, Tristan Sturrock m.fl. Del 1 av 8. Programmet sänds i 5.1

  Från 5/6 i SVT1

 • 01:25
  Monty Don
  Monty Dons amerikanska trädgårdar

  Den amerikanska västkusten - hur ser den typiska trädgården ut här? I den sista delen av serien åker Monty Don till Arizona och får lära sig allt om kaktusar. För att sedan ta sig till Palm Springs och Los Angeles och besöka kända filmstjärnors trädgårdar. Han hittar också en tropiskt grön semesterort strax utanför Seattle, populär bland stadens arbetare. Del 3 av 3: Los Angeles till Seattle.

  Från 9/6 i SVT1. Även i SVT1 12/6, SVT1 13/6 och SVT1 15/6

 • 02:25
  Clara Henry.
  Sjukt oklar

  Det är klimat-dag på skolan men Moa är mest stressad över att hon och Yosef inte legat. Men nu har de stämt träff på skolans toalett. I panik lånar Ellen ut nycklarna till Veras studentlägenhet, för Vera är väl som vanligt hos Sibel och pluggar…? Del 5 av 8.

  Från 8/6 i SVT1

 • 02:40
  McLeod's Döttrar
  McLeods döttrar

  Beckys lojaliteter prövas när hon och Jake startar hästuppfödning på Drovers run. Tess anmäler Claire till speed-dejtning. Och Jodi och Toby fortsätter sitt flörtande. I rollerna: Lisa Chappell, Bridie Carter, Jessica Napier, Rachael Carpani, Aaron Jeffery, m.fl. Del 20 av 30.

  Från SVT1 tidigare i dag. Även i SVT1 14/6

 • 03:25

  Sändningsuppehåll

  Dölj information om Sändningsuppehåll

  Programmet saknar beskrivning.

 • 04:55
  Kocken Gino D'Acampo tar oss med till sitt hemland Italien och bjuder på en spännande matresa längs Medelhavskusten i programmet Ginos italienska frestelser.
  Ginos italienska frestelser

  Gino upptäcker Toscanas dolda sida, bortom vingårdar och cypresser och reser i romarnas fotspår på jakt efter gaetaoliven, som av italienarna själva anses vara den bästa. Kocken Gino D'Acampo tar oss med till sitt hemland Italien och bjuder på en spännande matresa längs Medelhavskusten. Del 3 av 8: Toscana och Lazio.

  Från SVT1 tidigare i dag. Även i SVT1 14/6

 • 05:20

  Sändningsuppehåll

  Dölj information om Sändningsuppehåll

  Programmet saknar beskrivning.

Det finns ingen tablå för valt datum
Det finns ingen tablå för valt datum
 • 00:55
  Gift vid första ögonkastet Norge.
  Gift vid första ögonkastet Norge

  Det har nu gått två veckor och för deltagarna har det varit en intensiv kurs i att leva i ett äktenskap. Och under den tiden har skillnader och olikheter mellan parterna blivit allt tydligare. Därför har det nu blivit dags för det första mötet med en parterapeut där deltagarna får chansen att reda ut knutar. Men kommer paren att klara av att ta relationen i den riktning som terapeuten föreslår? Del 6 av 10.

  Från 4/6 i SVT1

 • 01:40

  Sändningsuppehåll

  Dölj information om Sändningsuppehåll

  Programmet saknar beskrivning.