På SVT just nu

McLeods döttrar

Säsong 2 — Avsnitt 13: Steer trek

Torkan fortsätter och Claire, Tess och Nick går ihop och driver sin boskap som man gjorde förr. Till Megs glädje skickas Terry för att hjälpa till, och hon ser sin chans att vinna honom tillbaka. Attraktionen växer mellan Nick och Tess. I rollerna: Bridie Carter, Lisa Chappell, Aaron Jeffery, Myles Pollard, Rachael Carpani m.fl. Del 13 av 22.

Tv-tablå

 • 05:00
  Jonas Sundström, Elin Skagersten Ström och Anders Samuelsson i Strömsö.
  Strömsö

  Att tapetsera är inte programledaren Jonas Sundströms favoritsysselsättning. Tur då att kompisen Jim är villig att hjälpa till. Elin träffar en man med över 400 rosor i trädgården och i köket delar Anders med sig av sina bästa tips om hur man benar ur och tillreder en lammstek. Inspiration för hus och hem, fritid och vardagsliv. Del 8 av 16.

 • 05:30
  Inger Ljung Olsson, programledare i Go'kväll.
  Go'kväll

  Skådespelaren Tomas Norström känner många igen från Pistvakt och som polisen i filmerna om Lasse-Majas detektivbyrå. Ikväll bjuder han på middag i Go’kväll. Kocken Anders Samuelsson inspirerar oss att laga god helgmat. Artisten Sofia Jannok uppträder på Go'kvällscenen. Programledare: Inger Ljung Olsson.

 • 06:15
  Karin Granberg och Suszanne Axell.
  Fråga doktorn

  Klas Beyer behärskar svåra trick på snowboard och i fjol vann han tävlingen Robinson i tv. På Alla hjärtans dag bröt han nacken under träning - men klarade sig utan allvarliga skador. Vi träffar också Adam Esser som överlevde ett hjärtstopp på nästan en timme. Doktor Karin Granberg svarar på tittarnas frågor. Programledare: Suzanne Axell.

 • 07:00
  Ali Fegan och Karin Mattisson.
  Uppdrag granskning

  "Ni har ingen aning om hur stort det här är." Ett telefonsamtal från Holland blir början på jakten efter svar i en investeringshärva som pågår i Sverige än i dag. Människor har satsat pengar och trott på löften från en pensionerad bankman - men det är inte till honom som pengarna gått. Programledare: Karin Mattisson.

 • 08:00
  Kari-Anne

  Om den framtida driften på gården ska säkras så måste inte bara djuren, utan även gårdens byggnader ses över och hållas efter. Kari-Anne har hämtat hem experthjälp för att rädda och restaurera gamla fönster. Och så ska gårdens får få sällskap av några ulliga grisar. Tio mil utanför norska fastlandet och allra ytterst i södra Lofoten ligger det lilla ö-samhället Røst. Hit har Kari-Anne flyttat för att skapa sig ett liv som fårbonde. Del 2 av 6.

 • 08:40
  Fredrik Skavlan
  Skavlan

  Denna gång träffar vi den kosovoalbanska storstjärnan Dua Lipa, nioåriga trummisen Nandi Bushell, samt läkaren som leder arbetet för att hitta ett coronavaccin, Richard Hatchett. På scen står amerikanske artisten Aloe Blacc. Del 10 av 13.

 • 09:40
  Kristoffer Appelquist, programledare för Svenska nyheter.
  Svenska nyheter

  Programledaren Kristoffer Appelquist leder satirprogrammet som förklarar varför saker är som de är, och hur de borde vara, och skämtar om sånt som är politik och sånt som man inte visste var politik. Del 8 av 10.

 • 10:10
  Lina Hedlund, David Sundin och Linnéa Henriksson, programledare för Melodifestivalen 2020.
  Melodifestivalen 2020: Final

  Vem vinner Melodifestivalen 2020? Melodifestivalens final direktsänds från Stockholm där tävlingens 60:e vinnare koras och blir Sveriges representant i Eurovision Song Contest. På plats finns programledarna Lina Hedlund, Linnéa Henriksson och David Sundin.

 • 12:15
  Mästarnas mästare
  Mästarnas mästare

  Micke Leijnegard överraskar årets deltagare med att utsätta dem för en tävlinsgren så fort de kliver in i huset. Friidrottaren Michel Tornéus kommer ner till Grekland två dagar efter att han har avslutat sin aktiva karriär och är därför storfavorit. Han berättar om sin uppväxt i Botkyrka, där hans ensamstående mamma hade tre jobb för att kunna försörja familjen. I början av sin karriär hade Michel inte råd med skor utan fick låna av sin tränare. Grupp 1 består av: Susanna Kallur (friidrott), Michel Tornéus (friidrott), Josefine Öqvist (fotboll), Jörgen Kruth (kampsport) och Ida Ingemarsdotter (längdskidor). Avsnittets tävlingar är Lådhopp, Medicinboll och Flaggfältet. Programledare: Micke Leijnegard. Del 1 av 10.

 • 13:15
  Pernilla Wiberg i Mästarkvalet.
  Mästarkvalet

  I väntan på den första utslagna deltagaren utmanar Pernilla Micke Leijnegard på en revansch för förra årets nesliga förlust. Micke berättar också om vilken tryckt stämning det var på inspelningsplats när Stefan Holm och Patrik Sjöberg var med i programmet. Programledare: Pernilla Wiberg. Del 1 av 7.

 • 13:30
  Vinterstudion

  Vinterstudion med höjdpunkter från dagens tävlingar. Programledare: André Pops.

 • 13:40
  Skidskytte: Världscupen

  Herrarnas jaktstart, Kontiolahti, Finland. Kommentator: Lotta Fahlberg. Expert: Björn Ferry.

 • 14:20
  Vinterstudion

  Vinterstudion med höjdpunkter från dagens tävlingar. Programledare: André Pops.

 • 15:45
  Skidskytte: Världscupen

  Damernas jaktstart, Kontiolahti, Finland. Kommentator: Lotta Fahlberg. Expert: Björn Ferry.

 • 16:25
  Vinterstudion

  Vinterstudion med höjdpunkter från dagens tävlingar. Programledare: André Pops.

 • 16:50
  Babben Larsson och David Sundin i Bäst i test.
  Bäst i test

  Programmet där trevligt trams och underliga upptåg tas på till synes största allvar. Den nya panelen med Anders "Ankan" Johansson, Carin da Silva, Kristina "Keyyo" Petrushina och Kristoffer Appelquist tävlar om att vara bäst i varje test. Programledare: Babben Larsson och David Sundin. Gästtävlande är Josefin Johansson. Del 2 av 10.

 • 17:50
  Se Helgmålsringning i SVT Play.
  Helgmålsringning

  Helgmålsringning från Haparanda kyrka, Norrbotten. Biskop emeritus Hans Stiglund talar om kampen mellan ont och gott.

 • 17:55
  Sportnytt
  Dölj information om Sportnytt

  Programmet saknar beskrivning.

 • 18:00
  Rapport
  Dölj information om Rapport

  Programmet saknar beskrivning.

 • 18:15
  Fredrik Önnevall.
  Sverige!

  Musikern Uje Brandelius var bara 44 år när han drabbades av Parkinson. Nu har hans öde blivit både teater och film. Bejublade ensemblen Höörbarock fick nyligen en grammis och vi skildrar Bert Rune Dahlbergs strid för att få Europas största tempel till byn Fredrika. Programledare: Fredrik Önnevall.

 • 18:45
  Johan Wester, ny programledare i Vem Vet Mest.
  Vem vet mest?

  Frågeprogram med en massa allmänbildande frågor om allt från ABBA till ölandstok. Johan Wester leder programmet där åtta personer tävlar varje vecka om äran, 10 000 kronor och en plats i vårens slutspel.

 • 19:30
  Rapport
  Dölj information om Rapport

  Programmet saknar beskrivning.

 • 19:45
  Sportnytt
  Dölj information om Sportnytt

  Programmet saknar beskrivning.

 • 20:00
  Josefin Johansson, programledare för Smartare än en femteklassare.
  Smartare än en femteklassare

  Vuxna sätts på prov i låg- och mellanstadiekunskap. Programmet tioårsjubilerar och innehåller både återblickar och överraskningar. I premiärprogrammet förhörs bland andra Sonny Jonasson från Falun och programledare Josefin Johansson "går på vatten" i ett experiment. Del 1 av 10.

 • 21:00
  Kristian Luuk och Daniel Hallberg.
  Luuk & Hallberg

  Talkshow med intervjuer, humorsketcher och livemusik. Programledare är Kristian Luuk och hans sidekick Daniel Hallberg. Kvällens program gästas av komikern och mångsysslaren Lasse Åberg och artisten Miriam Bryant. Del 1 av 8.

 • 21:45
  Kommissarie Bancroft
  Kommissarie Bancroft

  Elizabeth Bancroft har blivit befodrad till överintendent, men betalat ett högt pris på det privata planet. När Joe dras in i utredningen av ett dubbelmord, bestämmer sig Bancroft för att skydda sin son till varje pris. Hon upptäcker snart att hon har fått en ny fiende av det obehagligare slaget. I rollerna: Sarah Parish, David Avery, Charlotte Hope, Adam Long m.fl. Del 1 av 4.

 • 22:35
  Rapport
  Dölj information om Rapport

  Nyheter från Sverige och världen.

 • 22:40
  Steve Jobs
  Dölj information om Steve Jobs

  En biografisk film om Apple-grundaren Steve Jobs liv, som tar oss med bakom kulisserna för några av de mest ikoniska produktlanseringarna i modern tid. Filmen ger ett unikt perspektiv på den digitala revolutionen, via en briljant man som befann sig mitt i dess epicentrum. Regi: Danny Boyle. I rollerna: Michael Fassbender, Kate Winslet, Seth Rogen, Jeff Daniels, Michael Stuhlbarg, Katherine Waterston, Perla Haney-Jardine m.fl.

 • 00:40
  Coherence
  Dölj information om Coherence

  Science fiction-thriller om åtta goda vänner som samlas för en mysig middagsbjudning. Samma kväll passerar en mystisk komet över himlen och plötsligt går strömmen i området. Det är bara i ett hus som lamporna fortfarande lyser och i det huset väntar en mycket obehaglig överraskning. Regi: James Ward Byrkit. I rollerna: Emily Baldoni, Maury Sterling, Nicholas Brendon, Lorene Scafaria, Elizabeth Gracen, Lauren Maher m.fl.

 • 02:10
  Janne Josefsson.
  Janne Josefsson: Vi som älskade Zlatan

  Statyn av en älskad nationalidol - invigd med fanfarer och folkets jubel - gav plötsligt upphov till hat, ursinne och förstörelse. Hur kunde det bli så? Det sista av fyra fristående program i Janne Josefssons nya reportageserie. Del 4 av 4.

 • 02:40
  Stan Lee's Lucky Man, (Säsong 2).
  Stan Lee's Lucky Man

  I en desperat situation fattar Eve ett beslut som hon omedelbart får ångra. Suri blir illa till mods när hon och Orwell undersöker Harrys olycka. I rollerna: James Nesbitt, Sienna Guillory, Jeff Alexander, Jonathan Aris, Eve Best m.fl. Del 9 av 10.

 • 03:25
 • 05:00
 • 09:10
  Suhan (Tuba Büyüküstün) faller av en skenande häst räddas hon av den mystiske och stilige Cesur (Kivanç Tatlitug).
  Hämnd och kärlek

  Tahsin är förmögen, fruktad och respekterad och överhuvud inom familjen Korludağ. När hans älskade dotter Sühan faller av en skenande häst räddas hon av den mystiske och stilige Cesur. Han tas emot av familjen med varm hand men det ska visa sig att han har en dold agenda och ett stort hämndbegär. I rollerna: Kıvanç Tatlıtuğ, Tuba Büyüküstün, Tamer Levent, Devrim Yakut, Erkan Avcı, Serkan Altunorak, Sezin Akbaşoğulları, Nihan Büyükağaç m.fl. Del 106 av 133.

 • 09:40
  Suhan (Tuba Büyüküstün) faller av en skenande häst räddas hon av den mystiske och stilige Cesur (Kivanç Tatlitug).
  Hämnd och kärlek

  Tahsin är förmögen, fruktad och respekterad och överhuvud inom familjen Korludağ. När hans älskade dotter Sühan faller av en skenande häst räddas hon av den mystiske och stilige Cesur. Han tas emot av familjen med varm hand men det ska visa sig att han har en dold agenda och ett stort hämndbegär. I rollerna: Kıvanç Tatlıtuğ, Tuba Büyüküstün, Tamer Levent, Devrim Yakut, Erkan Avcı, Serkan Altunorak, Sezin Akbaşoğulları, Nihan Büyükağaç m.fl. Del 107 av 133.

 • 10:10
  Suhan (Tuba Büyüküstün) faller av en skenande häst räddas hon av den mystiske och stilige Cesur (Kivanç Tatlitug).
  Hämnd och kärlek

  Tahsin är förmögen, fruktad och respekterad och överhuvud inom familjen Korludağ. När hans älskade dotter Sühan faller av en skenande häst räddas hon av den mystiske och stilige Cesur. Han tas emot av familjen med varm hand men det ska visa sig att han har en dold agenda och ett stort hämndbegär. I rollerna: Kıvanç Tatlıtuğ, Tuba Büyüküstün, Tamer Levent, Devrim Yakut, Erkan Avcı, Serkan Altunorak, Sezin Akbaşoğulları, Nihan Büyükağaç m.fl. Del 108 av 133.

 • 10:40
  Suhan (Tuba Büyüküstün) faller av en skenande häst räddas hon av den mystiske och stilige Cesur (Kivanç Tatlitug).
  Hämnd och kärlek

  Tahsin är förmögen, fruktad och respekterad och överhuvud inom familjen Korludağ. När hans älskade dotter Sühan faller av en skenande häst räddas hon av den mystiske och stilige Cesur. Han tas emot av familjen med varm hand men det ska visa sig att han har en dold agenda och ett stort hämndbegär. I rollerna: Kıvanç Tatlıtuğ, Tuba Büyüküstün, Tamer Levent, Devrim Yakut, Erkan Avcı, Serkan Altunorak, Sezin Akbaşoğulları, Nihan Büyükağaç m.fl. Del 109 av 133.

 • 11:10
  Drottning Sonjas barndomshem
  Drottning Sonjas barndomshem

  Under de år på 1960-talet som förhållandet mellan Norges dåvarande kronprins Harald och Sonja Haraldsen var tvunget att hållas hemligt var Sonjas barndomshem en av de få platser där paret kunde träffas. Huset har nu genomgått en restaurering och återseendet med den gamla invanda miljön blir ett känslosamt ögonblick för drottningen.

 • 11:40
 • 11:50
  Danmark stänger gränsen
  Dölj information om Danmark stänger gränsen

  Danmark stänger sin gräns i dag klockan 12 för att minska coronavirusets spridning. Ny gränskontroll sätts upp på Öresundsbron. Vi sänder direkt från öresundsbron och Köpenhamn.

 • 12:40
  Hemma hos arkitekten

  Inte långt från havet och stranden i lilla Frösakull har Jonas Lindvall byggt sitt drömhus. Inspirerat av halländska lador i liggande trä ser huset inte ut som något annat. Det har fem uppbrutna huskroppar med subtila nivåskillnader och grånade ekpaneler på både väggar och tak. Jonas Lindvall är minimalist. Han vill att hemmet ska vara en rofylld plats med få men vackra saker. Han har kallats de raka linjernas arkitekt och han kör gärna in sin lilla gräddvita 50-talsbil på kontoret i Limhamn. Del 2 av 6.

 • 13:10
  Programledaren Johan Ripås med gäster djupdyker i veckans mest fascinerande världshändelse i Utrikesbyrån.
  Utrikesbyrån

  Den kinesiske presidenten Xi Jinping har lyckats vända coronakatastrofen till en succé. I Utrikesbyrån berättar Johan Ripås med gäster om vilka propagandametoder det kinesiska styret använder och vilka hot det ändå finns mot presidentens makt. I programmet medverkar förre finansministern Anders Borg, som berättar om vilka förväntningar regeringen Reinfeldt hade på Xi Jinping vid tillträdet. Andra gäster är Xi Jinpings personliga vän, amerikanskan Sara Lande, Jiayi Zhou, amerikanska uppvuxen i Kina och SVT:s utrikesreporter Tilde Lewin.Del 2 av 12: Coronasuccén.

 • 13:40
  31-årige Jens har kastat loss från civilisationen och tillbringar vintern ensam och under enkla förhållanden i vildmarken i fjällmassivet Sylane vid norsksvenska gränsen.
  Vinterdrömmen

  Jens blir skakad när hans turkamrat, hunden Nira plötsligt är försvunnen. Det är april och vädret är minst sagt utmanande, när Jens upplever sin värsta stormnatt hittills. 31-årige Jens har kastat loss från civilisationen och tillbringar vintern ensam och under enkla förhållanden i vildmarken i fjällmassivet Sylane vid norsksvenska gränsen. Del 6 av 6.

 • 14:10
  En hisnande och storslagen tur med bilder från Norges mångskiftande landskap och naturtyper – sett från luften.
  Norge från luften

  En hisnande och storslagen tur med bilder från Norges mångskiftande landskap och naturtyper - sett från luften. I detta avsnitt: Gudvangen i Sogn og Fjordane, Kjerringøy i Nordland, Vøringsfossen i Hordaland mm.

 • 14:15
  Minna Joenniemi
  Här är mitt museum

  Minna träffar Eija Mäenpää och besöker hennes barnvagnsmuseum. Minna Joenniemi möter passionerade samlare och besöker museer som har skapats av privatpersoner.

 • 14:30
  Anslagstavlan

  Programmet saknar beskrivning.

 • 14:35
  Natasha, 18 år, är en rappare med artistnamnet Tasha 17K som drömmer om att få släppa sina låtar till en större publik och kunna leva på sin musik
  Tasha 17K

  Tasha fyller 19 år och hon ska börja på en makeup-utbildning. Och äntligen är det dags att spela in Tashas musikvideo med låten "Mannen Jalla". Kanske kommer hennes stora dröm att gå i uppfyllelse - att kunna leva på sin hiphop musik. Del 6 av 6.

 • 15:05
  Babel med Jessika Gedin.
  Babel

  Isländske stjärnan Sjòn, textförfattare till bland andra Björk, har skrivit en roman om nynazister på Island. Fransk-tyska Géraldine Schwarz undersöker medlöperiet i Tyskland och Frankrike under kriget utifrån sin egen familjs historia. Panelen läser den älskade 75-åringen Mumintrollet och så tar följetongen med oss till Kalle Moraeus favoritläsplats i Orsa. Hyllade debutanten Arazo Arif läser ur sin diktsvit Mörkret inuti och fukten.

 • 16:05
  Baki
  Sverige idag på romani chib/arli

  Veckans viktigaste regionala nyheter på romani chib/arli

 • 16:15
  Rapport
  Dölj information om Rapport

  Programmet saknar beskrivning.

 • 16:20
  Jane
  Sverige idag på romani chib/lovari

  Veckans viktigaste regionala nyheter på romani chib/lovari.

 • 16:30
  Programledare Victoria Dyring.
  Vetenskapens värld

  Del 9 av 20. Tsunami - dödliga vågor. Det är ett av de dödligaste naturfenomenen på jorden. Tsunamier är så plötsliga och kraftfulla att de inom några timmar kan förstöra allt i sin väg. Det handlar om enorma vågor med en otrolig energi - som forskarna nu försökt förstå. Genom att utveckla modeller för tsunamiers dynamik ska vi få bättre verktyg för att förutsäga när och hur en tsunami kommer att slå till - och vi kan skydda oss mot den. Programledare: Victoria Dyring.

 • 17:30
  Den stora modelljärnvägskampen
  Den stora modelljärnvägskampen

  Finalisterna ska skapa en värld på temat tidsresor. Englands bästa modelljärnvägsbyggare ska koras. Deltagarnas kreativitet och öga för detaljer testas genom spännande utmaningar. Del 6 av 6.

 • 18:15
  Melker Becker.
  Kalla krigets hemligheter

  Minan är kanske det mest ondskefulla vapnet av alla. Ett vapen som inte blir trött, inte hungrigt och som aldrig ger upp. Och som inte gör skillnad på vän eller fiende, vuxen eller barn. Programledare: Melker Becker. Del 6 av 6.

 • 18:25
  Beppe Starbrink
  Vinterliv

  Beppe Starbrink provar på att jobba som pistör i Hemavan.

 • 18:30
  En kvinna håller i en hummer.
  Den sista hummerfiskaren

  Fyra generationer hummerfiskare utanför Sveriges västligaste ö, en pappa som under decennier befunnit sig ensam på havet och en dotter som återvänder hem i ett försök att ta sig an vågorna och föra arvet vidare. Om att tatuera in koordinater längs ryggraden och att erkänna sin hemlängtan. En film om att vilja bli tillfrågad och konsten att dölja ett misslyckat dubbelt halvslag. En kortfilm av Karolin Axelsson.

 • 19:00
  Guld-Greta – en hisnande kärlekshistoria
  Guld-Greta – en hisnande kärlekshistoria

  Greta Johansson bor med sin familj i gamla Eldkvarn i Stockholm åren före första världskriget. Det är platsen där Stadshuset snart kommer att byggas. Huvudstaden förbereder sig för de Olympiska spelen 1912. Greta hänger med många andra arbetarungdomar i Strömbadet. Bara 17 år gammal vinner hon överraskande guld i simhopp och blir Sveriges första olympiska mästarinna. Denna magiska sommar förälskar hon sig i en svensk-amerikansk simhoppare, och två år senare följer hon sitt hjärta och emigrerar. Var femte svensk väljer vid den här tiden att utvandra. Och två av hennes tre syskon kommer att söka lyckan i Svensk-Amerika, medan hennes föräldrar blir kvar i en liten stuga i Ösmo. Jens Lind berättar en svindlande släktsaga med en modig pionjär i huvudrollen, som kommer att uppleva kvinnlig rösträtt, möjligheten att verka som entreprenör och bryta mark för generationer av kvinnor.

 • 20:00
  Kulturstudion
  Dölj information om Kulturstudion

  Kulturstudion serverar dokumentärer och föreställningar från Sverige och hela världen.

 • 20:05
  Parade och Pulcinella - Picasso i Pompeji

  För hundra år sedan reste Pablo Picasso till Pompeji för att göra scenografin till Parade, baletten av Leonid Massine med musik av Erik Satie. Skapad för det legendariska danskompaniet Ballets Russes med demonimpressarion Sergej Djagilev. Cocteau skrev librettot. Tre år senare togs samarbetet upp igen med Stravinskijs Pulcinella. Här återskapas denna gyllene tid i danshistorien med hjälp av Romoperans balettkompani.

 • 21:10
  Kulturstudion
  Dölj information om Kulturstudion

  Kulturstudion serverar dokumentärer och föreställningar från Sverige och hela världen.

 • 21:15
  Ballets suédois - konst, dans och sena nätter

  Svenska baletten i Paris var ett av 1900-talets mest utskällda och mest beundrade danskompanier. Grundaren Rolf de Maré lockade med sig 20 unga, svenska talanger till 1920-talets Paris där publiken älskade de utmanade föreställningarna. I år firas det mytomspunna kompaniets 100-årsjubileum på scener och med utställningar runt om i Europa.

 • 22:10
  Kulturstudion
  Dölj information om Kulturstudion

  Kulturstudion serverar dokumentärer och föreställningar från Sverige och hela världen.

 • 22:15
  Midsommarnattsdröm

  Dansens underbarn Alexander Ekman fick publiken att applådera i över en timme vid premiären av hans Midsommarnattsdröm på Kungliga operan i Stockholm. Det är en imponerande föreställning fylld med humor, lust och exceptionella dansare. I vidunderliga scener med dansande hö, ljumma vindpustar och godisregn spelas välbekanta och okända sidor av vår älskade högtid upp. Den rytmiska musiken leker med dansarna och väcker förundran över hur vi egentligen firar midsommar. I internationell press har Ekmans koreografi kallats "Århundradets bästa scenkonst". Nu ger SVT dig möjlighet att se denna pärla från första parkett.

 • 23:50
  Kulturstudion
  Dölj information om Kulturstudion

  Kulturstudion serverar dokumentärer och föreställningar från Sverige och hela världen.

 • 23:55
  Vos (Sophie Decleir)
  The Day

  Del 8 av 12: Kidnappare och gisslan. Nervositeten hos rånarna stiger allt eftersom polisens jakt intensifieras. De försöker fly, men Walter och Noor gör motstånd. Serge ställs inför ett svårt beslut. I rollerna: Sofie Decleir, Jeroen Perceval, Willy Thomas, Lukas de Wolf m.fl.

 • 00:40
  Vem kan utmana Trump?
  Vem kan utmana Trump?

  Supertisdagen närmar sig med stormsteg, dagen då det kan avgöras vem som blir demokraternas presidentkandidat. Och när South Carolina håller primärval undrar många om statens många afroamerikanska väljare kan göra att Joe Biden eller någon av de andra kandidaterna lyckas knappa in på Bernie Sanders försprång. Programledarna John Heilemann, Alex Wagner och Mark McKinnon är experter på amerikansk politik och de guidar oss genom de viktigaste skeendena och pratar med valets huvudpersoner. Del 6 av 24.

 • 01:10
  Martha Overgaard, Aisha Marie Heim, Karine Mellqvist på Inner Gammelsetra i Grøvudalen på Nordmøre.
  Säterjäntor

  Utan tidigare erfarenhet av att arbeta med lantbruk har Martha och Karine tagit sommarjobb på en gammal säter i Nordmøre i norska fjällen. Den unga, men redan erfarna säterjäntan Aisha åtar sig att lära upp de båda nykomlingarna. Det blir en sommar med hårt arbete och långa arbetsdagar, men också vänskap och upplevelser för livet.

 • 01:40
 • 01:45
  Sportnytt
  Dölj information om Sportnytt

  Programmet saknar beskrivning.

 • 02:00
 • 05:00
  Twirlywoos

  Twirlywoos är lustiga små figurer som lämnar sitt hem på den stora röda båten för äventyr i människornas värld. Familjen Twirlywoos är inte som vi människor. Eller är det vi människor som inte är som dem? Det måste undersökas!

 • 05:10
  Timmy Lamm - svenska ord

  Följ med Timmy Lamm till förskolan och lär dig nya svenska ord!

 • 05:15
  Babblarna

  En serie för de allra minsta med figurerna Babba, Bibbi, Bobbo, Dadda, Diddi och Doddo.

 • 05:20
  Babblarna

  En serie för de allra minsta med figurerna Babba, Bibbi, Bobbo, Dadda, Diddi och Doddo.

 • 05:25
  Ballonggården

  Åsnorna Bella och Blixten bor ute på landet tillsammans med de andra ballongdjuren. Vad händer på ballonggården idag?

 • 05:30
  Henry och...

  Varje dag råkar Henry på någon, eller något, nytt!

 • 05:35
  Gaspard och Lisa

  Gaspard och Lisa är två 6-åriga bästisar som bor i Paris. Varje dag är ett nytt äventyr. Det är inte alltid det blir som man tänkt sig och då känns det bra att ha en bästa vän som hjälper till och stöttar. Animerad serie som bygger på böcker av Anne Gutman. Svenska röster: Vilhelm Siljeholm, Zoë Ackerman, Ella Hagman, Edvin Raeder Sjögren mfl.

 • 05:45
  Wisska
  Wisska

  Shh! En hemlis - Wisska kan prata med djur! Och hjälpa dem med allt möjligt!

 • 05:55
  Ti och Mo

  Treåriga Ti är alltid på jakt efter äventyr, hans mamma också för den delen!

 • 06:00
  Daniel Tigers kvarter

  Städdag i lekparken. Daniel Tiger och hans vänner Madelina, Prins Onsdag, Kattis och ugglan Ho lär sig om känslor och sånt genom sång och fantasi.

 • 06:10
  Regnbågsstadens hjälte

  När Kokos hjärta börjar glöda rycker Regnbågsstadens hjälte ut för att hjälpa stora som små.

 • 06:25
  Mästerflygarna

  När du behöver ett paket levererat, ring Mästerflygarna! Jett och hennes vänner levererar till hela världen!

 • 06:35
  Claude

  Claude är en vit hund med tjusig röd basker och matchande tröja. Varje dag ger han sig ut på olika äventyr med sin bästa vän i hela världen som är en strumpa.

 • 06:50
  Listigt Alfons Åberg
  Dölj information om Listigt Alfons Åberg

  Stora, stöddiga kusiner säger att Alfons inte får vara med och leka. De tycker att Alfons är för liten. Om han ändå kunde lura dem.

 • 07:05
  Fix och trix

  Bihn och Boo gillar att vara i sin trädkoja och skapa olika världar till sina leksaker. Med lite "fix och trix" kan man bygga allt möjligt.

 • 07:15
  Om jag var ett djur

  Nyfiken på djur? På hur de lever och hur deras uppväxt ser ut? Häng med ner i gryt, gångar och andra bon och följ dem på nära håll. Vilket djur skulle du vilja vara?

 • 07:25
  Ella, Oscar och Hoo

  Varje dag - ett nytt äventyr! - för en bubblande flicka, en studsig pojke och ett väldigt litet moln.

 • 07:35
  Våfflan

  En magisk talande hund? Är det sant? Jajamän!

 • 07:45
  Pyjamashjältarna
  Dölj information om Pyjamashjältarna

  På natten förvandlas Oscar, Amanda och Jens till de tre pyjamashjältarna Kattpojken, Ugglis och Gecko. Tillsammans skyddar de staden mot alla skurkar.

 • 07:55
  Philofix

  Philofix har drabbats av speldjävulen. Hon kan inte sluta spela dataspel. Hon knäcker den geniala idén att hemmagjorda spel är något helt annat. Här ska pysslas spel! Ladda för sällskapsspelet Monofix där spelskaparen själv bestämmer vad som ska hända. Missa inte heller Nille Faye Samuelssons proffsiga tatuering. Programledare: Rakel Wärmländer.

 • 08:10
  Andys safariäventyr

  Det finns många unika platser, och många sällsamma djur och beteenden, som Andy vill uppleva. Häng med när han gör det!

 • 08:25
  Magiska fyran

  I den magiska staden Myshkin förenas fyra väktare för att beskydda oss från den ondskefulle Moroks illasinnade planer! Denna gång: Den magiska skogen.

 • 08:35
  Arthur & Excalibur

  I en magisk tid, i ett mytomspunnet rike, kämpar de unga riddarna runt runda bordet för rättvisa, dygd och, ibland, ett gott skratt! Detta avsnitt: Glaspyramidens gisslan.

 • 08:50
  Spökpatrullen

  Del 2 av 10. Spöket Laszlo har lite svårt att skilja på ditt och mitt. Därför plockar han ofta med sig saker som inte är hans. Den här gången har han varit på besök i hamnen och tjuvat en värdefull kompass. Men spökjägaren Agatha är honom på spåren. Tyvärr så är hon både klantig och rädd för spöken. Tur att hon har hjälp av tre orädda barn.

 • 09:00
  Sam tar över
  Sam tar över

  Del 1 av 12. Sam, 8 år, hittar en ring som har magiska krafter. Ringen förvandlar honom till andra personer när han hamnar i jobbiga situationer. I rollerna: Adrian Salvador, Scott Isitt, Magnus Härenstam, Ulla Skoog, Olle Sarri, Annika Ryberg-Whittembury m.fl.

 • 09:20
  Fixa rummet

  Del 1 av 12. Nya programledaren Anna Braun hjälper barn att fixa till deras rum. I säsongens premiäravsnitt förvandlas Majas stora vita rum till en färgsprakande cirkusarena med loftsängen som entré. Det blir favoritklättertyg i repris, lampor av hattar och Anna utmanas på balanskonster med tallrikar.

 • 09:50
  Abel och Fant

  Lianernas drottning. En tecknad komedi om bästa vännerna Abel och Fant som bor i djungeln.

 • 10:00
  Buskul

  Erik och Filippa, 12 år, tipsar om bus man kan göra själv hemma. Familjerna Andersson och Strandberg har grillfest. Erik och Filippa passar på att busa när familjerna är samlade. Vi får även se ett busigt sätt att väcka pappa på, när han tar en tupplur på soffan. Kändisen Ola Lindholm berättar om sina busminnen.

 • 10:10
 • 10:25
  Thunderbirds
  Dölj information om Thunderbirds

  Andra säsongen. Internationella räddningsstyrkan har sett till att Hood gripits av, och är i förvar hos, Globala Dynamiska Försvaret. Men oskadliggjord, det är han inte!

 • 10:45
  Ranchen
  Dölj information om Ranchen

  Lena, Anais, Angelo och Hugo delar alla samma intresse - hästar. På Lenas farfars gamla ranch sköter de sina hästar och hjälper även andra skadade djur. Lena kan inte tänka sig ett liv utan sin Mistral och fortsätter att utveckla sin förmåga som hästlyssnare men Samantha känner stor rivalitet och har svårt att låta dem vara ifred. Säsong 2.

 • 11:10
  Djupet

  Ledtrådarna hopar sig och familjen Nekton verkar komma allt närmare Lemurien. Samtidigt vaknar fler och fler monumentaler ur sin långa dvala. Säsong 3. Detta avsnitt: Lemurien.

 • 11:30
  Alisa klarar sig alltid!

  Följ med till framtidens hisnande äventyr på jorden och i rymden! Science fiction-äventyr som utspelar sig år 2093. Alisa är en tjej som tillsammans med sina fyra vänner ger sig ut på äventyr i vardagen.

 • 11:55
  Pingvinerna från Madagaskar
  Dölj information om Pingvinerna från Madagaskar

  Det fanns en gång en film som hette Madagaskar. I den förekom det några pingviner. Här återkommer de i en egen tv-serie. De bor i djurparken i Central Park i New York och har ett hemligt liv som kommandosoldater. Deras grannar och rivaler är tre lemurer. Svenska röster: Claes Ljungmark, Oscar Harrysson, Anders Öjebo, Daniel Bergfalk, Niclas Wahlgren, Johan Reinholdsson, Bengt Skogholt m.fl.

 • 12:20
  På uppdrag i naturen
  Dölj information om På uppdrag i naturen

  Vill du veta hur det går till att när man gör naturprogram? Häng med tio barn från Storbritannien som fick chansen att vara med och hjälpa fotograferna och deras team under inspelningen av naturserien Life från BBC.

 • 12:50
  Robin Hoods rabalder och rackartyg

  Följ med gänget som med hjälp av skratt, magi och vänskap ska rädda Nottingham! Vid 10 års ålder är Robin Hood redan en hjälte och bor med sina vänner i Sherwoodskogen. Tillsammans med Broder Tuck, Lille John, Scarlett och Marion bekämpar han prins Johns olika upptåg.

 • 13:00
  På riktigt!?

  På väg till skolan råkar vännerna Malika och Frej ut för de mest otroliga saker. Så otroliga att de väl knappast kan vara på riktigt!?

 • 13:15
  Lilla Aktuellt teckenspråk

  2020-03-13. Nyheter för barn och ungdomar. UR.

 • 13:30
  Elle och farfars sommar

  Elle vill göra en blomsterkrans och farfar Boris vill gärna hjälpa till, men det blir inte riktigt som de tänkt sig. Del 9 av 10.

 • 13:40
  I féricha ginavel - sagostund

  Sagofen kommer i dag till förrådet för bortglömda saker för att läsa sista delen av Djangon. Del 10 av 10.

 • 13:45
  Hejolojla

  På natten vaknar räven på förskolan och hittar på ett bus till barnen som kommer tillbaka på morgonen. Men lyckas räven med det? Räven har en egen sång och vi får lära oss att dansa till den. Programmet är på lulesamiska.

 • 14:00
  Bokstavshissen
  Dölj information om Bokstavshissen

  H. Ett ABC-program som riktar sig till yngre döva och hörselskadade barn. Här får vi bekanta oss med bokstäver och enklare ord. I avsnitt "H" får vi se Gabriel göra en häx-hand. Del 8 av 29. UR.

 • 14:10
  Uppfinnar-Johanna - teckenspråkstolkat
  Dölj information om Uppfinnar-Johanna - teckenspråkstolkat

  Sur-Olle. Johanna har aldrig träffat Sur-Olle, stans suraste gubbe, men hon har bestämt sig för att få honom att skratta. Allt som behövs är hennes senaste uppfinning. En skrattmaskin. Det går bara inte att misslyckas! Del 2 av 7. UR.

 • 14:20
  Rädda världen - teckenspråkstolkat
  Dölj information om Rädda världen - teckenspråkstolkat

  Bilar. Seriestart. Robin vill gå istället för att åka bil. Bilar smutsar ju ner. Men är det egentligen så Robin tänker? Del 1 av 5. UR.

 • 14:25
  Spegelvänd - teckenspråkstolkat
  Dölj information om Spegelvänd - teckenspråkstolkat

  På liv och död. Lis liv står på spel. Lionel och Greger gör allt de kan för att få tillbaka henne. Signalen mellan dimensionerna blir svagare och de måste hitta en lösning innan den försvinner helt. Del 8 av 8. UR.

 • 14:35
  Tracy Beaker kommer tillbaka

  Kobrorna. Tracy drömmer fortfarande om en karriär som författare men trivs bra med sitt jobb på Soptippen. Utmaningarna blir större när det kommer nya barn till hemmet och Tracy slits mellan att ordna upp i sitt eget liv och att stödja de andra. Fri fortsättning på serien "Tracy Beakers dröm". Säsong 2.

 • 15:05
  På vingliga vingar

  Änglalärlingen Porter skickas till jorden som en 16-årig student. Genom att utföra det uppdrag han har fått kan han kanske äntligen få sina vingar. Carl Montclaire, 15 år, har haft otur hela livet. Kanske kommer det att ändras nu när han har Porter vid sin sida? Säsong 2.

 • 15:25
  Elefantprinsessan
  Elefantprinsessan

  Att vara prinsessa över Manjipoor har övergått till pappersarbete och Kuru sköter det mesta åt Alex, som fortsätter att jobba med sin musik tillsammans med Amanda. Men i Västra Manjipoor är livet tufft och Zamiras missnöje får henne att kalla på mörka krafter för att försöka avsätta Alex från tronen. Serie 2. Detta avsnitt: Mellan två världar.

 • 15:50
  Kompisar på nätet

  Serie om tre tjejer som träffats på en internationell skola i Singapore och nu måste säga adjö och flytta hem: det är Ally från Australien och Emma från Tyskland. Den tredje, Jackie, bor i Singapore. Men mitt i bedrövelsen upptäcker de att de med hjälp av mobiltelefon och dator kan förflytta sig och besöka varandra hur mycket de vill, trots att de bor i olika världsdelar. Från och med nu kan de ha kul hur ofta och hur mycket som helst. Svenska röster: Linda Åslund, Josefine Götestam och Ester Sjögren.

 • 16:15
  Oggy och kackerlackorna

  Fransk tecknad serie om katten Oggy som ständigt måste tampas med tre besvärliga kackerlackor.

 • 16:25
  Furiki rullar

  Sengångaren André är full av energi och älskar att köra snabba bilar.

 • 16:35
  Magiska fyran

  I den magiska staden Myshkin förenas fyra väktare för att beskydda oss från den ondskefulle Moroks illasinnade planer! Denna gång: Lokomoraj-kaféets hemlighet.

 • 16:50
  Safirdrakens krafter

  Ko Ni står på tur att bli byns beskyddare och måste lära sig behärska Safirdrakens krafter. Mäster Li hjälper honom med träningen och tillsammans med Goji och Mei lär sig Ko Ni att skydda byn och stoppa den elake apan Mogo från att stjäla draken och dess krafter.

 • 17:00
  Ett fall för KLURO

  Har din bil någon gång börjat dansa, har ditt hus förvandlats till en rymdraket eller har siffrorna i din mattebok försvunnit spårlöst? Agenterna på KLURO löser problemen. Denna gång: Drama med drakägg.

 • 17:10
  P King Älling

  Häng med till Hällekulla och träffa tre goda, snälla, knasiga vänner!

 • 17:20
  Pyjamashjältarna
  Dölj information om Pyjamashjältarna

  På natten förvandlas Oscar, Amanda och Jens till de tre pyjamashjältarna Kattpojken, Ugglis och Gecko. Tillsammans skyddar de staden mot alla skurkar.

 • 17:35
  Victor & Josefine

  Björnen Victor och musen Josefine är som ler och långhalm, bästa vänner och nästan familj. Deras vardag kantas av värme, musik och munterhet.

 • 17:45
  Greta Gris

  Greta är en bedårande och fräck liten gris som bor tillsammans med lillebror George, mamma Gris och pappa Gris. Greta älskar att klä ut sig och att träffa nya vänner men det hon gillar allra mest är att hoppa runt i gyttjepölar.

 • 17:50
  Bing

  Bing bor tillsammans med Flopp i ett hus i närheten av en stor fin park. Där leker Bing ofta med sina vänner Soola, Pando, Kajsa och lille Charlie. Det finns mycket att undersöka och lära när man är liten som Bing, men Flopp finns alltid nära till hands för att svara på frågor och hjälpa Bing på vägen.

 • 18:00
 • 18:01
  James Blund

  Del 8 av 10. Lysmasken. James Blund och Kaja hjälper barn som inte kan somna. Ruben och hans storkusin Jonathan ska sova i tält i natt. Men Ruben kan inte somna. Han känner sig rädd för det är mörkt, och tältet är så långt bort från huset. Kaja hämtar James Blund som flyger dit på sin skateboard och blåser in sin magiska sand som ger en bra idé.

 • 18:15
  Monsterskolan

  Följ med monstren som varje natt på Monsterskolan utforskar sin vrålsnuffliga värld och gör maffiga monstersaker!

 • 18:20
  Tripp och Tropp upptäcker djur

  Kan du gissa djuret? Häng med Tripp och Tropp i deras gissningslek och sång. Svenska röster: Anna Isbäck och Mojje.

 • 18:30
  Djungelboken

  Tecknad serie efter Kiplings roman. Här finns gamla bekanta som Mowgli, Baloo, Bagheera och Shere Khan men även en del nya, bland andra Mowglis hittills okända vargföräldrar.

 • 18:40
  Emil i Lönneberga

  Del 11 av 13: Sugga är också galen! Det är sommar i Katthult. Emil har fått en ny kompis och han följer till och med in i snickarboa. Regi: Olle Hellbom. I rollerna: Jan Ohlsson, Lena Wisborg, Allan Edwall, Emy Storm, Björn Gustafson, Maud Hansson m.fl.

 • 19:05
  Fixarfesten

  Malin, Dante och Amanda fixar en rolig Klassen-fest. Gästerna bjuds på "skolmat", läskande bål och dans. Allt förevigas med bilder tagna med Amandas egengjorda fotobås som hon byggt av en petflaska och en gammal lampfot. Del 2 av 15.

 • 19:25
  Det hemsökta huset
  Dölj information om Det hemsökta huset

  Efter att ha flyttat från New York till New Orleans var familjen Hathaway redo att fortsätta sitt normala liv i sitt nya hem, men inte visste de att en spökfamilj hade exakt samma idé! Kan två familjer, som bokstavligen är från två olika världar, leva i hemsökt harmoni? En serie i 47 delar.

 • 19:45
  Furiki rullar

  Sengångaren André är full av energi och älskar att köra snabba bilar.

 • 20:00
 • 05:00
 • 09:00
  UR Samtiden
  Dölj information om UR Samtiden

  9:00 Förutsättningar och utmaningar för ett förlängt arbetsliv. 9:30 Livslängd, arbete och pension. 10:00 Vårt pensionssystem - hur tänkte vi, hur blev det? 10:35 Hur länge bör vi arbeta? 11:05 Pensioneringsprocessen. 11:35 Därför jobbar många efter 65. 12:05 Måste alla arbeta längre? 12:35 Sjukfrånvaro över tid. 13:05 Klass, kön och etnicitet i ett förlängt arbetsliv. 13:30 Effekter av pensionsreformer i Danmark. 14:00 Ett förlängt arbetsliv - önskvärt och möjligt? UR.

 • 15:00
  Bakom kulisserna i Vigelandsparken
  Dölj information om Bakom kulisserna i Vigelandsparken

  Gustav Vigelands skulpturer i Frognerparken i Oslo är Norges kanske allra mest välbesökta turistattraktion. Men förutom att vara ett resmål för turister och Oslobor på utflykt är skulpturparken också en arbetsplats - för konservatorer, trädgårdsmästare och guider.

 • 15:10
  En norsk fjord.
  Mardalsfossen - vattenfall två månader om året

  Mardalsfossen i Romsdal räknas som ett av världens högsta fria vattenfall. Efter en vattenkraftsutbyggnad i början av 1970-talet är fallet bara en skugga av sitt forna jag, men under två sommarmånader varje år släpps vattnet på och Mardalsfossen blir en lika mäktig syn som förr.

 • 15:25
  Mitt syskon, min hjälte
  Dölj information om Mitt syskon, min hjälte

  Några israeliska ungdomar med Downs syndrom ger sig iväg på en vandring i Himalaya tillsammans med sina syskon. Det är en tuff utmaning och olösta konflikter kommer upp till ytan. Vid flera tillfällen är de nära att ge upp. Men samtidigt kommer de allt närmare varandra. Israelisk dokumentär från 2017. UR.

 • 16:20
  Komikerna Bob Mortimer och Paul Whitehouse har varit vänner i över 30 år. När de båda drabbas av hjärtsjukdomar gör de det enda rimliga – fiskar. I den här hjärtliga och roliga serien får vi följa Bob och Paul när de fiskar sig genom England och talar om livets stora frågor.
  Gubbar bakom flötet

  I dagens avsnitt avhandlas medelålderskriser och hur man fångar den största karpen. Komikerna Bob Mortimer och Paul Whitehouse har varit vänner i över 30 år. När de båda drabbas av hjärtsjukdomar gör de det enda rimliga -fiskar. Del 2 av 6. Karp.

 • 16:50
  Kanaler, båtar och kärlek
  Dölj information om Kanaler, båtar och kärlek

  Anrika Canal du Midi Tim och Pru reser längs med kanalen som slingrar sig genom vindistriktet Languedoc ner mot Medelhavet. Vid slottet Château de Paraza får de provsmaka slottets egen konjak. Brittiskt reseprogram från 2014. Del 6 av 10. UR.

 • 17:40
  Författarinnan Emilie Flygare-Carlén med sin make, J G Carlén, spelade av Camilla Hedin och Daniel Olsson.
  Emilie - Sveriges första kvinnliga deckarförfattare

  På Kvinnodagen uppmärksammar vi Emilie Flygare-Carlén. Emilie var inte bara sin tids mest lästa författare i Sverige och en av världens första deckarförfattare, utan också vår internationellt största författare under hela 1800-talet.​ Vi följer Emilies väg från livet som skeppare utmed den bohuslänska kusten - otänkbart för en ung kvinna på 1800-talet - till livet i det litterära Stockholm, där hon blir den mest lästa och bäst betalda av alla författare. Men idag är hon nästan glömd. Varför?

 • 18:30
  15 grader östlig längd
  Dölj information om 15 grader östlig längd

  Djurliv och vacker natur. Seriestart. Vi följer fem djurälskare som lever i vår tidszon. Det blir valsafari i Lofoten, fågelskådning i Tyskland, björnar i Kroatien och fladdermöss i Österrike. Och så får vi följa med i jakten på ett gäng elefanter som skrämt en by i Namibia. Tysk dokumentärserie från 2018. Del 1 av 5. UR.

 • 19:25
  Övergivna byggnader
  Dölj information om Övergivna byggnader

  Fängelset under vattnet. Från ett sovjetiskt fängelse och arbetsläger till ett populärt rekreationsområde, ibland sker faktiskt positiva förändringar med övergivna byggnader. Men vem lät bygga det här märkliga komplexet och varför övergavs det? Brittisk serie från 2018. Del 10 av 16. UR.

 • 20:10
  Året i New Forest
  Dölj information om Året i New Forest

  Äntligen sommar. Det är nu juni månad i New Forest, den varmaste sedan man började mäta. Skogen är en stor och varierad plats med en yta över 90 000 hektar. Den har överlevt över tusen år, men i år har den fått bevittna förhållanden som tyckts märkliga och ur balans. Del 4 av 4. UR.

 • 21:00
  Leopardhonan Malika lever vid Luangwafloden i Zambia.
  Leopardhonan - nattens jägare

  Leopardhonan Malika lever vid Luangwafloden i Zambia. Hon är en skicklig jägare. Det måste hon vara eftersom en envis leopardhane och de ständigt hungriga hyenorna hela tiden stjäl hennes byten. I nattens mörker är hon effektiv och värmekamerorna låter oss se hur hon gör.

 • 21:50
  Asiens roll i världen växer sig allt större och får allt mer inflytande över både politik, ekonomi och kultur. För att förstå den snabba utvecklingen vänder vi oss till historien och tittar på det förra århundradet och de viktigaste händelserna som format dagens Asien.
  Asiens turbulenta historia

  Indira Gandhi var kvinnan som mot alla odds ledde en av världens största och mest komplexa demokratier. I en mansdominerad värld fick hon motstå mycket kritik, men var också omåttligt populär och kom att spela en stor roll i Indiens historia. Del 6 av 8: Indiens järnlady.

 • 22:40
  Skratt och gråt
  Dölj information om Skratt och gråt

  Skratt och gråt ackompanjerar våra viktigaste ögonblick i livet. Ändå menar forskare att vi vet ganska lite om dessa känslouttryck. Nu ska en samling av bebis-komiker, supergråtare och neuroforskare bättra på våra kunskaper. Kanadensisk dokumentär från 2019. UR.

 • 23:35
  Ett iberiskt lodjur.
  Ett vildare Europa

  Det handlar om Lappland i sista delen av serien om hur det vilda Europa får en ny chans. Om lax och öring som får tillbaka sina lekbottnar när förstörda forssträckor återställs. Och om de vandrande renarna vars skogar utarmats på lavar - nu skapas stora skyddade områden där skogen får stå kvar. Del 6 av 6.

 • 00:25
  Murar, gränser och taggtråd
  Dölj information om Murar, gränser och taggtråd

  Gränsen mellan Nord- och Sydkorea. Sydkoreas gräns mot grannen och fienden Nordkorea är ett 25 mil långt ingenmansland. Men hur ser livet ut i länderna och vad skiljer dem åt? Vi möter sydkoreanska gränsturister och nordkoreanska avhoppare, bland andra Sun Mu, som målar satiriska och regimkritiska bilder med udden riktad mot både nord och syd. Del 4 av 6. UR.

 • 01:15
 • 05:00
 • 20:00
  Jills veranda

  Amanda Werne alias Slowgold kommer till Nashville och vill följa i Neil Youngs fotspår där han spelade in sitt legendariska album Harvest. Amanda vill också lära sig skjuta pistol i självförsvarssyfte även om hon förstår att det är kontroversiellt. Del 5 av 6.

 • 21:00
   Ella (Maria Sundbom Lörelius) i Dejta.
  Dejta

  Ellas ex-svägerska Monica ger henne rådet att fokusera på sex istället för att gå runt och jämföra sig med Anna. Hon går på dejt med en man som söker intimitet och sensualitet, men gör en oväntad upptäckt. Nilo har svårt att låta bli Rickard, trots att en polis är det sista hon vill ha. Ella tar till tvivelaktiga metoder för att hålla koll på Siri. Och på jobbet får Arvin och Ella ett stort uppdrag, som till en början ser ut att bli en succé. I rollerna: Maria Sundbom Lörelius, Nova Waldfogel, Klara Zimmergren, Bahareh Razekh, Peshang Rad, m fl. Manus: Sara Kadefors. Regi: Jens Sjögren. Del 3 av 8.

 • 21:45
  Neel (Oliva Joof), Rolf Larsen (Anders W. Berthelsen) och Skaubo (Nicolas Bro) i danska krimserien DNA.
  DNA

  Rolf Larsen är utredare hos Köpenhamnspolisen. Omständigheterna kring ett bortrövat barn verkar inte vara som de först ser ut, och spåren leder till Polen. Rolf Larsen reser dit och tvingas ta med sig sin dotter tre månader gamla dotter. I rollerna: Anders W. Berthelsen, Nicolas Bro, Clara Ellegaard, Anders Heinrichsen, Jadwiga Jankowska-Cieslak m.fl. Del 1 av 8.

 • 22:25
  Anne Lundberg i Antikrundan.
  Antikrundan

  Hur tar man sig an ett helt dödsbo när föräldrarna gått bort? Möt systrarna som kommer till Antikrundan med allt från möbler till glasskulpturer. Och så värderas fiskerullar, tavlor, ett par Döderhultare och - naturligtvis - emaljföremål från Ronneby. Programledare: Anne Lundberg. Del 10 av 12.

 • 23:25
  Mästarnas mästare
  Mästarnas mästare - syntolkat

  Micke Leijnegard överraskar årets deltagare med att utsätta dem för en tävlinsgren så fort de kliver in i huset. Friidrottaren Michel Tornéus kommer ner till Grekland två dagar efter att han har avslutat sin aktiva karriär och är därför storfavorit. Han berättar om sin uppväxt i Botkyrka, där hans ensamstående mamma hade tre jobb för att kunna försörja familjen. I början av sin karriär hade Michel inte råd med skor utan fick låna av sin tränare. Grupp 1 består av: Susanna Kallur (friidrott), Michel Tornéus (friidrott), Josefine Öqvist (fotboll), Jörgen Kruth (kampsport) och Ida Ingemarsdotter (längdskidor). Avsnittets tävlingar är Lådhopp, Medicinboll och Flaggfältet. Programledare: Micke Leijnegard. Del 1 av 10.

 • 00:25
  Pernilla Wiberg i Mästarkvalet.
  Mästarkvalet - syntolkat

  I väntan på den första utslagna deltagaren utmanar Pernilla Micke Leijnegard på en revansch för förra årets nesliga förlust. Micke berättar också om vilken tryckt stämning det var på inspelningsplats när Stefan Holm och Patrik Sjöberg var med i programmet. Programledare: Pernilla Wiberg. Del 1 av 7.

 • 00:40
  Anne Lundberg och Gert Wingårdh i Husdrömmar.
  Husdrömmar - syntolkat

  Pippi och Göran är färdiga med stan och vill flytta ut på landet, men tycker samtidigt att fester, kalas och middagar med vänner är det roligaste som finns. Hur gör man då? I den gamla fiskebyn Abbekås ska de bygga sitt stora party-hus! Men det är inte bara sorlet från alla gäster som kommer höras härifrån, även surret från vindkraftverket som de vill sätta upp på tomten. Programledare: Anne Lundberg och Gert Wingårdh. Del 8 av 10.

 • 01:40
  Vargblod

  Blodvargen. Jana följer Rhydians råd och börjar jobba på Segolia. Men ett liv i storstan innebär en stor omställning och när Jana träffar nya vargblod måste hon välja flock. Säsong 4.

 • 02:05