På SVT just nu

Helgstudion

Studiosamtal, reportage och intervjuer om läget i Sverige under coronakrisen. I studion sitter Soo Aleman, sektionschef, infektionssjukdomar Karolinska Universitetssjukhuset, och Matti Sällberg, professor Karolinska institutet. David Konrad, överläkare IVA Karolinska, talar om läget i vården. Tidigare reportern Per Bergfors Nyberg berättar om hur det ser ut i Spanien. Det blir rapporter från Italien med Kristina Kappelin, från Nord- och Sydamerika med Stefan Åsberg och Tigran Feiler och i studion medverkar Italien-korrespondenten Jennifer Wegerup. Åsa Llinares Norlin, ordförande Sveriges paralympiska kommitté, berättar om hur parasporten påverkas av att OS skjuts upp, och journalisten och fotografen Said Karlsson medverkar live från Tokyo. Programledare: André Pops och Marie Lehmann.

 • 05:15
  Karin Granberg och Suszanne Axell.
  Fråga doktorn

  Vad är det senaste när det gäller spridningen av coronaviruset? Hur ska jag hantera min oro? Psykolog Per Höglund ger råd, tillsammans med doktor Karin Granberg. Medverkar gör också Niklas Arnberg, professor i virologi. Programledare: Suzanne Axell.

 • 06:00
  Morgonstudion
  Dölj information om Morgonstudion

  Dagens viktigaste nyheter och analyser med täta uppdateringar. Vi sänder direkt inrikes- och utrikesnyheter inklusive sport, kultur och nöje. Dessutom intervjuer med aktuella gäster. Nyhetssammanfattningar varje hel- och halvtimme med start kl 06.00. Lokala nyheter från kl 07.05. Väder kvart i och kvart över.

 • 09:40
  Pressträff med Stefan Löfven
  Dölj information om Pressträff med Stefan Löfven

  Statsministern, utbildningsminister Anna Ekström, ministern för högre utbildning och forskning Matilda Ernkrans samt generaldirektören för Folkhälsomyndigheten Johan Carlson om coronaläget.

 • 10:40
  Karin Granberg och Suszanne Axell.
  Fråga doktorn

  Vad är det senaste när det gäller spridningen av coronaviruset? Hur ska jag hantera min oro? Psykolog Per Höglund ger råd, tillsammans med doktor Karin Granberg. Medverkar gör också Niklas Arnberg, professor i virologi. Programledare: Suzanne Axell.

 • 11:25
  Lärlabbet
  Dölj information om Lärlabbet

  Särskilt stöd och anpassningar i förskolan. Hur kan anpassningar och särskilt stöd få en naturlig plats i förskolans verksamhet? Del 4 av 10. UR.

 • 11:40
  Anne Lundberg och Gert Wingårdh i Husdrömmar.
  Husdrömmar

  Faijerska gården i skånska Kiaby sägs ha byggts av kung Karl XV för att inhysa alla hans älskarinnor och oäkta barn. Nu har Karolina och Robin köpt den gamla 1800-talsgården, som på senare tid sönderrenoverats och förvanskats. Målet är att återskapa den gamla gårdskänslan och få till ett lantligt drömhem för deras lilla familj. Programledare: Anne Lundberg och Gert Wingårdh. Del 9 av 10.

 • 12:40
  Fredrik Skavlan
  Skavlan

  Denna gång träffar vi den kosovoalbanska storstjärnan Dua Lipa, nioåriga trummisen Nandi Bushell, samt läkaren som leder arbetet för att hitta ett coronavaccin, Richard Hatchett. På scen står amerikanske artisten Aloe Blacc. Del 10 av 13.

 • 13:55
  Folkhälsomyndighetens pressträff om coronaläget
  Dölj information om Folkhälsomyndighetens pressträff om coronaläget

  Så hanteras virusspridningen. Följ Folkhälsomyndigheten, Skolverket, Socialstyrelsen, och Myndigheten för samhällsskydd och beredskaps gemensamma pressträff här.

 • 14:50
  Lena Nyman i sin debutroll som flickan Helen som av en händelse blir vittne till ett mord i det hus hon bor i.
  Farligt löfte

  En kriminalthriller om den sjuåriga flickan Helen, som av en händelse blir vittne till ett mord i huset där hon bor. Mördaren, som är en granne, försöker få henne tystad och Helen förstår inte vilken fara hon svävar i. Regi: Håkan Bergström. I rollerna: Lena Nyman, Inger Juel, Herman Ahlsell, Bengt Blomgren, Ulla Holmberg, Birgitta Valberg m.fl.

 • 16:10
  K-märkta ord.
  K-märkta ord

  Göran Willis och Staffan Bengtsson presenterar ord som var extra gångbara på 50- och 60-talet.

 • 16:15
  Seniorsurfarna

  Appar för både nytta och nöje. Seniorsurfarna testar appar för nöje och appar för nytta. Claes Malmberg går vilse och blir omringad av tjurar. Lyckas Ewa Fröling hitta och rädda Claes? Och hur ska Björn Hellberg, som aldrig använt någon karttjänst i telefonen tidigare, hitta Marianne Mörck? Del 4 av 6. UR.

 • 16:45
  McLeod's Döttrar
  McLeods döttrar

  Claire och Peter tar ytterligare ett steg mot giftermål då Peter ordnar en romantisk middag och deklarerar att han vill tillbringa resten av livet med henne. Samtidigt upptäcker Becky att det hon hoppades var lögn tyvärr visar sig stämma - Peter är redan gift. Hur ska hon kunna berätta för Claire? I rollerna: Bridie Carter, Lisa Chappell, Aaron Jeffery, Myles Pollard, Rachael Carpani m.fl. Del 8 av 22.

 • 17:30
  Sverige idag
  Dölj information om Sverige idag

  Nyheter från hela Sverige - direkt från Umeå.

 • 18:00
  Rapport
  Dölj information om Rapport

  Nyheter från Sverige och världen.

 • 18:15
 • 18:28
  Cecilia Ingman
  Sportnytt

  Programmet saknar beskrivning.

 • 18:33
 • 18:45
  Inger Ljung Olsson, programledare i Go'kväll.
  Go'kväll

  Psykologen Mattias Lundberg finns på plats i Go'kvälls studio. Han svarar på tittarnas frågor om hur man kan hantera den oro och rädsla som uppstår på grund av Corona. Författaren Carin Hjulström berättar om sin nya bok, en deckare i slottsmiljö, som är inspirerad av Carins egen flytt till Säbyholms slott. Vi får film- och tv-tips av C-G Karlsson och Johan Lundström. Sofia Åhman tipsar om träningsövningar som passar om man måste hålla sig hemma. Programledare: Beppe Starbrink.

 • 19:30
  Rapport
  Dölj information om Rapport

  Nyheter från Sverige och världen.

 • 19:55
 • 20:00
  Sofia Rågenklint, programledare för Auktionssommar.
  Auktionssommar

  Säsongens två mest framgångsrika lag möts i final på en slagauktion på Obbola utanför Umeå. Programledare är Sofia Rågenklint och domare och värderingsmän är Maria Granström och Mats Bergstrand. Del 8 av 8.

 • 21:00
  Se Gift vid första ögonkastet på SVT Play.
  Gift vid första ögonkastet

  De nygifta har flyttat ihop och lärt känna sin partner lite bättre, när det nu är dags för bröllopsresa. Kommer den att föra paren närmare varann eller kommer de glida isär? Barnfrågan väcks. Del 4 av 8. Bröllopsresan.

 • 21:45
  Nico (Amalia Holm)
  Den sista sommaren

  Nico vill inte avslöja sin hemlighet för de andra även om Klara nu vet. Josef bestämmer att dagens aktivitet blir ett flottbygge. Love och Shelia närmar sig varandra på ett nytt sätt och på kvällen konfronterar gruppen Klara om Nicos märkliga beteende. I rollerna: Emil Öhlen, Kevin Vaz, Martin Wallström, Josephine Owe, Leona Axelsen, Amalia Holm, Tina Pour Davoy och David Larson. Del 4 av 7: Gruppen konfronterar Klara.

 • 22:00
  Veckans brott
  Veckans brott

  Hassan begick sitt första rån som 12-åring och har sedan dess dömts till ungdomsvård för flera av de över 200 brott han misstänkts för. Nu står han som 20-åring åtalad för att ha kört ihjäl en man och väntar på ännu en dom. Fungerar inte ungdomsvården? ​I studion: Anna König Jerlmyr (M) finansborgarråd fd socialborgarråd och Mehdi Adnan Mossa, fd kriminell och behandlare inom ungdomsvården.​ ​Dessutom om Coronapandemin och brottslighet. Programledare: Camilla Kvartoft. Del 7 av 12.

 • 22:30
  No one saw a thing
  No one saw a thing

  Barnet räddas och Bobbie Jo Stinnetts mördare grips. Men den ansvarige för Ken Rex McElroys död går fortfarande fri och hans familj accepterar att de kanske aldrig kommer att få upprättelse. Skidmoreborna försöker lägga all tragedi bakom sig, men kommer de någonsin att bryta sin tystnad? Del 6 av 6. Dödsmässan.

 • 23:10
  Rapport
  Dölj information om Rapport

  Nyheter från Sverige och världen.

 • 23:15
  Anne Lundberg i Antikrundan.
  Antikrundan

  Hur tar man sig an ett helt dödsbo när föräldrarna gått bort? Möt systrarna som kommer till Antikrundan med allt från möbler till glasskulpturer. Och så värderas fiskerullar, tavlor, ett par Döderhultare och - naturligtvis - emaljföremål från Ronneby. Programledare: Anne Lundberg. Del 10 av 12.

 • 00:15
  Streama Första Dejten Sverige
  Första dejten

  Enäggstvillingarna Marcus och Martin är som ler och långhalm, lika som bär men ändå inte. För när det kommer till kärlek har de lite olika smak. De gör nästan allting tillsammans - och nu ska de stötta varandra på en första dejt! Einar är en aktiv pensionär som menar att lusten inte försvinner med åldern. Han vill hitta sin femte fru och hoppas på kärlek vid första ögonkastet. Kan Monica infria hans förväntningar? Hon vill ha en man som vill kramas och stå vid spisen, för hon är trött på att passa upp! Del 7 av 8.

 • 00:45
   Ella (Maria Sundbom Lörelius) i Dejta.
  Dejta

  Anna avslöjar en nyhet som får Ella ur balans känslomässigt. Lasse och Monica försöker återfinna romantiken på en herrgård utanför stan, men har vitt skilda förväntningar. En gemensam besvikelse drabbar Arvin och hans fru, Beata. Beata stöter bort Arvin som istället söker kontakt med Ella och blir hennes räddare i nöden. Siri åker för att hälsa på sin pappa i Helsingfors, men det blir inte riktigt det pappa-dotter-mys han hade föreställt sig. I rollerna: Maria Sundbom Lörelius, Nova Waldfogel, Klara Zimmergren, Bahareh Razekh, Peshang Rad, m fl. Manus: Sara Kadefors. Regi: Rojda Sekersöz. Del 4 av 8.

 • 01:30
  Kristoffer Appelquist, programledare för Svenska nyheter.
  Svenska nyheter

  Kristoffer Appelquist om Coronavirusets avtryck på samhället och ekonomin, swattingen i Sverige, Preems eventuella utbyggnad av raffinaderiet i Lysekil och om hur pojkar och män får det allt tuffare i skolan och samhället. Del 8 av 10.

 • 02:00
  McLeod's Döttrar
  McLeods döttrar

  Claire och Peter tar ytterligare ett steg mot giftermål då Peter ordnar en romantisk middag och deklarerar att han vill tillbringa resten av livet med henne. Samtidigt upptäcker Becky att det hon hoppades var lögn tyvärr visar sig stämma - Peter är redan gift. Hur ska hon kunna berätta för Claire? I rollerna: Bridie Carter, Lisa Chappell, Aaron Jeffery, Myles Pollard, Rachael Carpani m.fl. Del 8 av 22.

 • 04:45
  Sverige idag
  Dölj information om Sverige idag

  Nyheter från hela Sverige - direkt från Umeå.

 • 09:00
  Forum

  --- Forum direktsänder samtliga Folkhälsomyndighetens presskonferenser som äger rum under programtiden. Vanligtvis hålls de 14.00. ---09:00: Klimatpolitiska rådets rapport 2020. Klimatpolitiska rådet presenterar sin bedömning av regeringens samlade politik och den klimatpolitiska handlingsplanen. Med ordförande Ingrid Bonde och vice ordförande Johan Kuylenstierna. Från 12/3. 09:45: Politik i bokhyllan: Rättsstaten Sverige. De senaste åren har kriser och skandaler på olika myndigheter avlöst varandra. Hur mår den svenska rättsstaten egentligen och vilken betydelse har den? Richard Sannerholm intervjuas av Niklas Ekdal. Från 6/3. 10:00: Medieakademin presenterar Förtroendebarometern. Om svenska folkets förtroende för politiker, samhällsinstitutioner, företag och medier. Med professor Henrik Ekengren Oscarsson, Göteborgs universitet och Toivo Sjörén, opinionschef på Kantar Sifo. Från 11/3. 11:00: EU-magasinet. I förra veckan samlades EU-parlamentet i Bryssel för att bland annat debattera coronaläget och flyktingsituationen vid grekisk-turkiska gränsen. Debatterna kommenteras och analyseras av nationalekonomerna Harry Flam och Karolina Ekholm, Alice Petrén, migrationskorrespondent Sveriges Radio, och Niklas Bremberg, Utrikespolitiska institutet. Programledare: Niklas Svensson. 12:00: Rapport. 12:03: Äldreriksdag - åldersdiskriminering i arbetslivet. Hur tar vi tillvara äldres erfarenhet och kompetens i arbetslivet i Sverige? Inledning av John Mellkvist, PR-konsult och åldersambassadör. Arrangör: News 55 tillsammans med pensionärsorganisationerna PRO, SPF och SKPF. Från 9/3. 13:00: Kravet på danstillstånd och cykling mot enkelriktat. DIREKT. Interpellationsdebatter i riksdagen. Försvarsminister Peter Hultqvist (S), inrikesminister Mikael Damberg (S), utbildningsminister Anna Ekström (S), infrastrukturminister Tomas Eneroth (S), landsbygdsminister Jennie Nilsson (S), jämställdhetsminister samt minister med ansvar för arbetet mot diskriminering och segregation Åsa Lindhagen (MP), och arbetsmarknadsminister Eva Nordmark (S) svarar på riksdagsledamöternas inlämnade frågor. 16:00: Rapport. 16:05: Hänt i dag.

 • 12:00
  Rapport
  Dölj information om Rapport

  Programmet saknar beskrivning.

 • 12:03
  Forum

  --- Forum direktsänder samtliga Folkhälsomyndighetens presskonferenser som äger rum under programtiden. Vanligtvis hålls de 14.00. ---09:00: Klimatpolitiska rådets rapport 2020. Klimatpolitiska rådet presenterar sin bedömning av regeringens samlade politik och den klimatpolitiska handlingsplanen. Med ordförande Ingrid Bonde och vice ordförande Johan Kuylenstierna. Från 12/3. 09:45: Politik i bokhyllan: Rättsstaten Sverige. De senaste åren har kriser och skandaler på olika myndigheter avlöst varandra. Hur mår den svenska rättsstaten egentligen och vilken betydelse har den? Richard Sannerholm intervjuas av Niklas Ekdal. Från 6/3. 10:00: Medieakademin presenterar Förtroendebarometern. Om svenska folkets förtroende för politiker, samhällsinstitutioner, företag och medier. Med professor Henrik Ekengren Oscarsson, Göteborgs universitet och Toivo Sjörén, opinionschef på Kantar Sifo. Från 11/3. 11:00: EU-magasinet. I förra veckan samlades EU-parlamentet i Bryssel för att bland annat debattera coronaläget och flyktingsituationen vid grekisk-turkiska gränsen. Debatterna kommenteras och analyseras av nationalekonomerna Harry Flam och Karolina Ekholm, Alice Petrén, migrationskorrespondent Sveriges Radio, och Niklas Bremberg, Utrikespolitiska institutet. Programledare: Niklas Svensson. 12:00: Rapport. 12:03: Äldreriksdag - åldersdiskriminering i arbetslivet. Hur tar vi tillvara äldres erfarenhet och kompetens i arbetslivet i Sverige? Inledning av John Mellkvist, PR-konsult och åldersambassadör. Arrangör: News 55 tillsammans med pensionärsorganisationerna PRO, SPF och SKPF. Från 9/3. 13:00: Kravet på danstillstånd och cykling mot enkelriktat. DIREKT. Interpellationsdebatter i riksdagen. Försvarsminister Peter Hultqvist (S), inrikesminister Mikael Damberg (S), utbildningsminister Anna Ekström (S), infrastrukturminister Tomas Eneroth (S), landsbygdsminister Jennie Nilsson (S), jämställdhetsminister samt minister med ansvar för arbetet mot diskriminering och segregation Åsa Lindhagen (MP), och arbetsmarknadsminister Eva Nordmark (S) svarar på riksdagsledamöternas inlämnade frågor. 16:00: Rapport. 16:05: Hänt i dag.

 • 16:00
  Rapport
  Dölj information om Rapport

  Programmet saknar beskrivning.

 • 16:05
  Forum

  --- Forum direktsänder samtliga Folkhälsomyndighetens presskonferenser som äger rum under programtiden. Vanligtvis hålls de 14.00. ---09:00: Klimatpolitiska rådets rapport 2020. Klimatpolitiska rådet presenterar sin bedömning av regeringens samlade politik och den klimatpolitiska handlingsplanen. Med ordförande Ingrid Bonde och vice ordförande Johan Kuylenstierna. Från 12/3. 09:45: Politik i bokhyllan: Rättsstaten Sverige. De senaste åren har kriser och skandaler på olika myndigheter avlöst varandra. Hur mår den svenska rättsstaten egentligen och vilken betydelse har den? Richard Sannerholm intervjuas av Niklas Ekdal. Från 6/3. 10:00: Medieakademin presenterar Förtroendebarometern. Om svenska folkets förtroende för politiker, samhällsinstitutioner, företag och medier. Med professor Henrik Ekengren Oscarsson, Göteborgs universitet och Toivo Sjörén, opinionschef på Kantar Sifo. Från 11/3. 11:00: EU-magasinet. I förra veckan samlades EU-parlamentet i Bryssel för att bland annat debattera coronaläget och flyktingsituationen vid grekisk-turkiska gränsen. Debatterna kommenteras och analyseras av nationalekonomerna Harry Flam och Karolina Ekholm, Alice Petrén, migrationskorrespondent Sveriges Radio, och Niklas Bremberg, Utrikespolitiska institutet. Programledare: Niklas Svensson. 12:00: Rapport. 12:03: Äldreriksdag - åldersdiskriminering i arbetslivet. Hur tar vi tillvara äldres erfarenhet och kompetens i arbetslivet i Sverige? Inledning av John Mellkvist, PR-konsult och åldersambassadör. Arrangör: News 55 tillsammans med pensionärsorganisationerna PRO, SPF och SKPF. Från 9/3. 13:00: Kravet på danstillstånd och cykling mot enkelriktat. DIREKT. Interpellationsdebatter i riksdagen. Försvarsminister Peter Hultqvist (S), inrikesminister Mikael Damberg (S), utbildningsminister Anna Ekström (S), infrastrukturminister Tomas Eneroth (S), landsbygdsminister Jennie Nilsson (S), jämställdhetsminister samt minister med ansvar för arbetet mot diskriminering och segregation Åsa Lindhagen (MP), och arbetsmarknadsminister Eva Nordmark (S) svarar på riksdagsledamöternas inlämnade frågor. 16:00: Rapport. 16:05: Hänt i dag.

 • 16:15
  Agenda
  Agenda

  Programmet ägnas helt åt veckans dramatiska utveckling när det gäller spridningen av coronaviruset och dess effekter på sjukvård och ekonomi. Med i programmet: biträdande finansminister Per Bolund (MP), socialminister Lena Hallengren (S), Elda Sparrelid, chefläkare i region Stockholm, Joacim Rocklöv, professor i epidemiologi, Anders Borg, tidigare finansminister (M) samt ekonomen Klas Eklund. Programledare: Anders Holmberg.

 • 17:10
  Anslagstavlan

  Programmet saknar beskrivning.

 • 17:15
 • 17:20
 • 17:30
  Oddasat
  Dölj information om Oddasat

  Samiskspråkiga nyheter.

 • 17:40
  Regeringen lägger nytt stödpaket
  Dölj information om Regeringen lägger nytt stödpaket

  Med anledning av effekterna av coronaviruset kommer regeringen lägga ytterligare stödpaket för att stötta svenskt näringsliv.

 • 18:30
  Världens häftigaste ormar

  Några av oss klarar inte ens av att se dem. Men sväljer man rädslan och motviljan finns det mycket intressant att upptäcka. Vad sägs till exempel om äggsnoken som slingrar genom grenverken på jakt efter fågelbon? Hittar den ett kan den svälja ägg långt tjockare än sig själv genom att trä sig som en strumpa över ägget.

 • 19:25
  En norsk flagga.
  Grisen Hege

  På bondgården Berg Vestre i Løten är det inget tvivel om vem som bestämmer. Här dansar alla efter grisen Heges pipa, för här är det hon som är drottning.

 • 19:30
  Suhan (Tuba Büyüküstün) faller av en skenande häst räddas hon av den mystiske och stilige Cesur (Kivanç Tatlitug).
  Hämnd och kärlek

  Tahsin är förmögen, fruktad och respekterad och överhuvud inom familjen Korludağ. När hans älskade dotter Sühan faller av en skenande häst räddas hon av den mystiske och stilige Cesur. Han tas emot av familjen med varm hand men det ska visa sig att han har en dold agenda och ett stort hämndbegär. I rollerna: Kıvanç Tatlıtuğ, Tuba Büyüküstün, Tamer Levent, Devrim Yakut, Erkan Avcı, Serkan Altunorak, Sezin Akbaşoğulları, Nihan Büyükağaç m.fl. Del 111 av 133.

 • 20:01
  Coronaspecial: Svar på dina frågor
  Dölj information om Coronaspecial: Svar på dina frågor

  Hur utvecklas smittan just nu? Hur klarar Sverige den här situationen? Hur ska vi skydda de allra mest utsatta, multisjuka och äldre? Vad händer med ekonomin? Kommer turistbranschen att överleva? Hur påverkas våra relationer av detta? Får jag krama mormor? Kommer vi att förhålla oss mot varandra i samhället på helt nya sätt? Hur länge kommer virusutbrottet att hålla på? Vad vill du veta om coronaviruset? Frågorna strömmar in till oss om coronaviruset. Experter svarar i studion.

 • 20:30
  Mats Nyström
  Sportspegeln special - Idrotten och corona

  Det nya coronaviruset har påverkat hela samhället och idrotten är inget undantag. Seriespel på högsta nivå och internationella evenemang har redan ställts in. Sommarens stora idrottsfester, fotbolls-EM och OS är i farozonen. Programledare: Mats Nyström.

 • 21:00
  Aktuellt
  Dölj information om Aktuellt

  SVT:s fördjupande nyhetsprogram.

 • 21:39
 • 21:46
 • 21:56
 • 22:00
  Cecilia Ingman
  Sportnytt

  Programmet saknar beskrivning.

 • 22:15
  Aktion fjällräv
  Dölj information om Aktion fjällräv

  Fjällräven håller på att utrotas i Norge, kanske finns det så få som 50 djur kvar i vilt tillstånd. I en avelsstation på Dovrefjell har man därför satt igång "Aktion fjällräv", en omfattande räddningsaktion för att försöka säkra den norska fjällrävens fortlevnad.

 • 22:40
  Midsommarnattsdröm

  Dansens underbarn Alexander Ekman fick publiken att applådera i över en timme vid premiären av hans Midsommarnattsdröm på Kungliga operan i Stockholm. Det är en imponerande föreställning fylld med humor, lust och exceptionella dansare. I vidunderliga scener med dansande hö, ljumma vindpustar och godisregn spelas välbekanta och okända sidor av vår älskade högtid upp. Den rytmiska musiken leker med dansarna och väcker förundran över hur vi egentligen firar midsommar. I internationell press har Ekmans koreografi kallats "Århundradets bästa scenkonst". Nu ger SVT dig möjlighet att se denna pärla från första parkett.

 • 00:20
  Tystnaden – en film om Silence, musiken och tiden

  Silence Records är ett skivbolag drivet av ljudteknikern Anders Lind tillsammans med Eva Wilke och senare också Nikolaj Steenstrup. Bolaget har under decennier gett oss nyskapande, egensinnig och magisk musik som Bo Hansson, Harvester, Philemon Arthur & the Dung, Turid, Samla Mammas Manna, Kebnekaise, Ragnarök, Hedningarna och Bob Hund. I filmen medverkar också Bo Anders Persson från bland annat Träd, Gräs och Stenar. En film av Kristina Lindström, Kristian Petri och Johan Söderberg.

 • 01:45
  Cecilia Ingman
  Sportnytt

  Programmet saknar beskrivning.

 • 02:00
 • 05:00
  Twirlywoos

  Twirlywoos är lustiga små figurer som lämnar sitt hem på den stora röda båten för äventyr i människornas värld. Familjen Twirlywoos är inte som vi människor. Eller är det vi människor som inte är som dem? Det måste undersökas!

 • 05:10
  Timmy Lamm - svenska ord

  Följ med Timmy Lamm till förskolan och lär dig nya svenska ord!

 • 05:15
  Babblarna

  En serie program för de allra minsta med figurerna Babba, Bibbi, Bobbo, Dadda, Diddi och Doddo.

 • 05:25
  Ballonggården

  Åsnorna Bella och Blixten bor ute på landet tillsammans med de andra ballongdjuren. Vad händer på ballonggården idag?

 • 05:30
  Lekdags
  Lekdags

  Följ med till ett vindsrum där ett antal gosedjur kommer till liv - men bara när barnen inte är där!

 • 05:35
  Gaspard och Lisa

  Gaspard och Lisa är två 6-åriga bästisar som bor i Paris. Varje dag är ett nytt äventyr. Det är inte alltid det blir som man tänkt sig och då känns det bra att ha en bästa vän som hjälper till och stöttar. Animerad serie som bygger på böcker av Anne Gutman. Svenska röster: Vilhelm Siljeholm, Zoë Ackerman, Ella Hagman, Edvin Raeder Sjögren mfl.

 • 05:45
  Wisska
  Wisska

  Shh! En hemlis - Wisska kan prata med djur! Och hjälpa dem med allt möjligt!

 • 05:55
  Ti och Mo

  Treåriga Ti är alltid på jakt efter äventyr, hans mamma också för den delen!

 • 06:00
  Stella och Sam

  Världens roligaste, snällaste och mest nyfikna storasyster heter Stella. Hon har svar på allt, till och med när hon inte vet svaret. Hon och lillebror Sam är med om fantastiska äventyr.

 • 06:10
  Olobob-toppen

  Följ med Bubbel, Lallo och Tibb och bygg en ny konstig, kulig, rolig figur varje dag!

 • 06:15
  Daniel Tigers kvarter

  Låtsaslek. Daniel Tiger och hans vänner Madelina, Prins Onsdag, Kattis och ugglan Ho lär sig om känslor och sånt genom sång och fantasi.

 • 06:30
  Greta Gris

  Greta är en bedårande och fräck liten gris som bor tillsammans med lillebror George, mamma Gris och pappa Gris. Greta älskar att klä ut sig och att träffa nya vänner men det hon gillar allra mest är att hoppa runt i gyttjepölar.

 • 06:35
  Draken Digby
  Draken Digby

  Mungos reptrick. Digby övar flitigt på att lära sig flyga och drömmer om att ta sig fram över himmelen precis som Röde Rufus gör i sina böcker. Varje dag är ett nytt äventyr med Fissi och de andra vännerna i Gläntelund.

 • 06:45
  Luo Bao Bei

  Att vara sju år och nyfiken på världen och allting är kul och klurigt. Tur att Luo Bao Bei har sin hemliga vän Skärbjörn - och sina verkliga vänner Timo och Fanny.

 • 06:55
  Biet Maya

  Maya är inte som alla andra bin - hon bor nämligen inte i en kupa. Ängen är hennes hem och platsen där hon upplever alla sina äventyr med sina ovanliga vänner - och sin bästis Villy, som trots att han också är ett bi egentligen är en riktig latmask.

 • 07:10
  Fåret Shaun
  Dölj information om Fåret Shaun

  När bonden inte ser på blir djuren sina riktiga jag. Detta avsnitt: Monstret från Svarta lagunen.

 • 07:20
  Surfarna
  Dölj information om Surfarna

  Reklam och sponsring. Algot vill gärna vara och göra precis som kändisarna han ser på nätet. Men tycker och menar kändisarna verkligen allt de säger på riktigt, eller har de fått betalt för att säga vissa saker? Del 5 av 8. UR.

 • 07:30
  Tidsakuten
  Dölj information om Tidsakuten

  Kvartar. Pizzabagaren Quatro kommer med sin mest välgräddade pizza någonsin - entimmespizzan. För att slippa äta hela pizzan själv föreslår Deci att de två ska dela upp den i kvarts-stora bitar. Men Quattro förstår inte vad kvartar är och Deci ser sin chans att förklara istället för att äta. Del 5 av 10. UR.

 • 07:35
  Charlie och Lola
  Charlie och Lola

  Charlie hänger ofta ute med sin kompis Marv. Han gillar fotboll, raketer och att hitta på historier. Han gillar också sin lillasyster Lola. Det är bara en sak - hon är väldigt bestämd och envis. Svenska röster: Jakob Bergström, Ella Andersson, Mathilda Smedius, Benjamin Wahlgren m.fl.

 • 07:50
  Dinosaurietåget

  Dino är en adopterad förskoledinosaurie, en Tyrannosaurus Rex. När han åker med dinosaurietåget genom djungler, kärr, vulkaner, insjöar, hav och tidstunnlar upplever han hela tiden nya äventyr. Vid varje station bor det nämligen urtidsödlor från olika tidsepoker och Dino vill veta allt som finns att veta om sina berömda släktingar.

 • 08:00
  Andys dinosaurie-äventyr

  Andy och Harriet jobbar med dinosaurieavdelningen på Naturhistoriska museet. Vad Harriet inte vet är att Andy hittat en tidsmaskin på museet som gör att han kan träffa dinosaurier på riktigt!

 • 08:15
  Mästerflygarna

  När du behöver ett paket levererat, ring Mästerflygarna! Jett och hennes vänner levererar till hela världen!

 • 08:30
  Pippi Långstrump

  Var det någon som visste, att Pippis pappa också var ballongflygare en gång i tiden? Det är därför hans gamla ballong ligger kvar på Pippis vind. Med den ballongen gör Pippi en märklig ballongfärd tillsammans med Tommy och Annika. Regi: Olle Hellbom. I huvudrollerna: Inger Nilsson, Maria Persson, Pär Sundberg. Del 10 av 13: Pippis ballongfärd.

 • 08:55
  Fixarna

  Pennan. Att maskiner och mackapärer går sönder är inget konstigt i sig, men vad som är underligt och lustigt för 10-åriga Karl Johan är att han kan se de små varelserna som hjälper till att laga trasiga saker hemma hos honom. De kallar sig Fixarna och visar och förklarar hur saker fungerar inuti.

 • 09:00
  Draken Digby
  Draken Digby

  Detektiv Digby. Digby övar flitigt på att lära sig flyga och drömmer om att ta sig fram över himmelen precis som Röde Rufus gör i sina böcker. Varje dag är ett nytt äventyr med Fissi och de andra vännerna i Gläntelund.

 • 09:15
  Katie Morag

  Om livet på en avlägsen ö, fylld av vardagligheter, spännande historia och mystik.

 • 09:25
  Safirdrakens krafter

  Ko Ni står på tur att bli byns beskyddare och måste lära sig behärska Safirdrakens krafter. Mäster Li hjälper honom med träningen och tillsammans med Goji och Mei lär sig Ko Ni att skydda byn och stoppa den elake apan Mogo från att stjäla draken och dess krafter.

 • 09:40
  Träd Fu Tom

  Följ med till Trädtopolis, en förunderlig plats där du kan hjälpa till att skydda och hjälpa invånarna med Träd Fu-magi.

 • 10:00
  Min riddare och jag

  Riddaren Henry har ett hjärta av guld men han har en förmåga att klanta till det. Som tur är har han sin smarta son Jimmy till hjälp och väpnare.

 • 10:10
  Robin Hoods rabalder och rackartyg

  Följ med gänget som med hjälp av skratt, magi och vänskap ska rädda Nottingham! Vid 10 års ålder är Robin Hood redan en hjälte och bor med sina vänner i Sherwoodskogen. Tillsammans med Broder Tuck, Lille John, Scarlett och Marion bekämpar han prins Johns olika upptåg.

 • 10:25
  Gronkarna

  Flash, en alien, har sänts till jorden för att visa neandertalarna i Gronk-stammen framtidens uppfinningar. Men är de redo för dessa? Detta avsnitt: God förbindelse.

 • 10:35
  Kapten Flinn och piratdinosaurierna

  På de sju och ett halvt haven seglar de godaste goda, ständigt i kamp med de grymmaste grymma!

 • 10:45
  Ziv & Zack

  Ziv och Zack kommer till vår planet, stackars de som bor i Ortsbyn! Det här kan väl aldrig gå bra?

 • 11:00
  Matildas superkrafter

  Ett gäng kompisar, en talande fisk och en magisk kokosnöt. Vad kan gå fel (förutom allting)?

 • 11:10
  På riktigt!?

  På väg till skolan råkar vännerna Malika och Frej ut för de mest otroliga saker. Så otroliga att de väl knappast kan vara på riktigt!?

 • 11:20
  Grizzy och lämlarna

  Björnsmälla. Björnen Grizzy flyttar in i en övergiven skogvaktarstuga. Äntligen ska han få njuta av alla moderna bekvämligheter! Det är bara det att en stor lämmelfamilj fått samma idé.

 • 11:30
  I drömmarnas trädgård

  Vi möter Daisy, Igglepiggle, Makka Pakka och några till. De bor i en vacker trädgård och är med om många upptäckter och äventyr.

 • 12:00
  Pinos dagbok - meänkieli
  Dölj information om Pinos dagbok - meänkieli

  Pino och grisen. Det ringer på dörren hemma hos Pino. Utanför dörren står Grisen. Grisen rotar i Pinos leksakshylla och går ut i köket. Vill han leka kurragömma? Översättning och uppläsning: Birger Winsa. Del 8 av 20. UR.

 • 12:05
  Pinos dagbok - meänkieli
  Dölj information om Pinos dagbok - meänkieli

  Pino gör fint. Idag får Pino städa mycket i sitt kök. Det blir kladdigt och stänker när han bakar. Och på kalaset med Pinolina och Pingvinen blir det kladdigt och stökigt igen. Översättning och uppläsning: Birger Winsa. Del 9 av 20. UR.

 • 12:10
  Lilla prinsessan
  Dölj information om Lilla prinsessan

  Tecknad brittisk serie om en nyfiken och vetgirig prinsessa. Om den lilla prinsessan inte får som hon vill blir hon arg.

 • 12:20
  Roboten Rob

  Fyra barnrobotar åker ut i rymden för att lösa problem. Men man måste inte vara robot för att kunna hänga med. Svenska röster: Mimmi Sandén, Josefine Götestam, Julianna Wretman Werner, Filippa Åberg, Jonas Bergström m.fl.

 • 12:30
  Claude

  Claude är en vit hund med tjusig röd basker och matchande tröja. Varje dag ger han sig ut på olika äventyr med sin bästa vän i hela världen som är en strumpa.

 • 12:45
  Magiska fyran

  I den magiska staden Myshkin förenas fyra väktare för att beskydda oss från ondskans krafter!

 • 12:55
  Blinky Bills bravader

  Oavsett om det är rymdvarelser som landar eller en borgmästare med storhetsvansinne så är det dags för ännu en bravad av Blinky Bill och gänget!

 • 13:05
  P King Älling

  Häng med till Hällekulla och träffa tre goda, snälla, knasiga vänner!

 • 13:20
  Lexi och Lottie, tvillingdetektiverna

  Det kan vara bra att slå sina kloka huvuden ihop och är man dessutom tvillingar kan det till och med ske telepatiskt. De pålitliga tvillingdeckarna Lexi och Lottie är duktiga på att lösa mysterier och tillsammans med sin bästa kompis och blivande stjärnreporter Farid ska det bli skurkfritt i den lilla staden Äppeltuna.

 • 13:40
  Zorro - legenden föds

  Det var en gång en maskerad hjälte som kämpade för fred och rättvisa - och ristade sitt märke på de som stod i vägen!

 • 14:05
  Legendarerna

  Legendarerna reser land och rike runt för att reparera sitt misstag; i strid med den onde Mörkhell råkade de krossa Jovenia-stenen så att alla i världen förvandlades till barn! Detta avsnitt: Mästarbältet.

 • 14:25
  Tracy Beaker kommer tillbaka

  Besökarna. Tracy drömmer fortfarande om en karriär som författare men trivs bra med sitt jobb på Soptippen. Utmaningarna blir större när det kommer nya barn till hemmet och Tracy slits mellan att ordna upp i sitt eget liv och att stödja de andra. Fri fortsättning på serien "Tracy Beakers dröm". Säsong 3.

 • 14:55
  MI High

  Kampen mot CORPUS fortsätter för de unga agenterna i MI9. Men Aneisha, Tom och framför allt Dan måste klara sig utan Zoe. Kan någon nånsin ersätta henne?

 • 15:20
  På vingliga vingar

  Änglalärlingen Porter skickas till jorden som en 16-årig student. Genom att utföra det uppdrag han har fått kan han kanske äntligen få sina vingar. Carl Montclaire, 15 år, har haft otur hela livet. Kanske kommer det att ändras nu när han har Porter vid sin sida? Säsong 2.

 • 15:45
  Elefantprinsessan
  Elefantprinsessan

  Att vara prinsessa över Manjipoor har övergått till pappersarbete och Kuru sköter det mesta åt Alex, som fortsätter att jobba med sin musik tillsammans med Amanda. Men i Västra Manjipoor är livet tufft och Zamiras missnöje får henne att kalla på mörka krafter för att försöka avsätta Alex från tronen. Serie 2. Detta avsnitt: Taylors resa.

 • 16:10
  Kompisar på nätet

  Serie om tre tjejer som träffats på en internationell skola i Singapore och nu måste säga adjö och flytta hem: det är Ally från Australien och Emma från Tyskland. Den tredje, Jackie, bor i Singapore. Men mitt i bedrövelsen upptäcker de att de med hjälp av mobiltelefon och dator kan förflytta sig och besöka varandra hur mycket de vill, trots att de bor i olika världsdelar. Från och med nu kan de ha kul hur ofta och hur mycket som helst. Svenska röster: Linda Åslund, Josefine Götestam och Ester Sjögren.

 • 16:30
  Sommarlägret

  Fransk animerad serie från 2012. Under sin vistelse på ett sommarläger upptäcker Mats och Lisa att skogen runt dem är magisk, full av musikaliska fiskar, minnesträd och den legendariske Flapacha! De två kusinerna och deras vänner bestämmer sig för att hålla legenden hemlig och beger sig ut i skogen för att söka efter den mystiske Flapacha som sägs ha svar på alla frågor och kunna besanna dina drömmar. Svenska röster: Max Nobel, Hanna Bhagavan, Johan H:son Kjellgren, Beatrice Järås m.fl.

 • 16:45
  Bangarang

  Bangarang, pangarang! För Dennis, Rubi, Jessi och Pajsarn finns inga begränsningar när det gäller hur knasigt det kan bli eller hur illa en stinkbomb kan lukta. Men Valter gör vad han kan för att sabotera.

 • 16:55
  Ett fall för KLURO

  Har din bil någon gång börjat dansa, har ditt hus förvandlats till en rymdraket eller har siffrorna i din mattebok försvunnit spårlöst? Agenterna på KLURO löser problemen. Denna gång: Olga och Otto i Smarrevärlden, del 2 av 2.

 • 17:10
  P King Älling

  Häng med till Hällekulla och träffa tre goda, snälla, knasiga vänner!

 • 17:20
  Klaga lagom, Alfons Åberg

  Alfons och Pappa är så ledsna - för nu är julen förbi. Men farmor säger, att det är bra att dom har tråkigt.

 • 17:30
  Lekdags
  Lekdags

  Följ med till ett vindsrum där ett antal gosedjur kommer till liv - men bara när barnen inte är där!

 • 17:35
  Ti och Mo

  Treåriga Ti är alltid på jakt efter äventyr, hans mamma också för den delen!

 • 17:40
  Simon

  Simon är en modig liten kanin, men inte alltid. Tur att han har vänner, och föräldrar, som stöttar honom!

 • 17:45
  Bing

  Bing bor tillsammans med Flopp i ett hus i närheten av en stor fin park. Där leker Bing ofta med sina vänner Soola, Pando, Kajsa och lille Charlie. Det finns mycket att undersöka och lära när man är liten som Bing, men Flopp finns alltid nära till hands för att svara på frågor och hjälpa Bing på vägen.

 • 17:55
  Bolibompafamiljen

  Äntligen är det dags för kusin Ella att sova över. Det blir en massa bus och lek, men kommer dom verkligen kunna sova också?

 • 18:00
 • 18:05
  Greta Gris

  Greta är en bedårande och fräck liten gris som bor tillsammans med lillebror George, mamma Gris och pappa Gris. Greta älskar att klä ut sig och att träffa nya vänner men det hon gillar allra mest är att hoppa runt i gyttjepölar.

 • 18:15
  Lapptäckekompisar
  Lapptäckekompisar

  Elefanten. Små och stora djur samsas på ett stort lapptäcke. När ett problem uppstår eller en svår situation måste lösas går det alltid att be granndjuren om hjälp.

 • 18:20
  Doktorerna

  Det gör ont när Märta ska kissa. Doktorerna rycker ut! De vet exakt vad Märta behöver. Tranbärssaft och värme! Ladda också för en magisk undersökning som visar hur kisset har det därinne i Märtas kropp.

 • 18:30
  Snickesnackarn i SVT Barnkanalen
  Snickesnackarn

  Del 8 av 10. Om något känns fel och man inte vill, då är det viktigt att kunna säga ifrån. Men det vågar inte Snickesnackarn. Det är han på tok för blyg för. I rollerna Ulf Eklund, Ewa Fröling m.fl.

 • 18:40
  Alisa klarar sig alltid!

  Följ med till framtidens hisnande äventyr på jorden och i rymden! Science fiction-äventyr som utspelar sig år 2093. Alisa är en tjej som tillsammans med sina fyra vänner ger sig ut på äventyr i vardagen.

 • 19:10
  Djungelpuls

  Ovanliga och annorlunda djurhistorier från Zimbabwe.

 • 19:15
  Lilla Aktuellt

  Nyhetsprogram för barn och unga.

 • 19:25
  Barnen längs Sidenvägen
  Dölj information om Barnen längs Sidenvägen

  Hästfeber. Seriestart. Daniar är 12 år, bor i Kirgizistans berg och älskar hästar. En dag visar hans far honom en ung, vild hingst. Daniar får behålla hästen om han kan tämja den. Men hingsten har ett svårt temperament och när den sparkar Daniars bror i huvudet får det ödesdigra konsekvenser. Del 1 av 5. UR.

 • 19:45
  Berätta för mig
  Dölj information om Berätta för mig

  Osynlig. Förr umgicks Rodde, Vera och Ali på skolrasterna men numera spelar Rodde och Ali fotboll med Albin. Vera känner sig utstött ur kompisgänget. Kan Rodde göra någonting för att ändra på det? Del 5 av 5. UR.

 • 19:55
  Djungelpuls

  Ovanliga och annorlunda djurhistorier.

 • 14:00
  UR Samtiden
  Dölj information om UR Samtiden

  14:00 1920-talets psykedeliska forskning. 14:15 Psykedelisk renässans. 14:55 Psykedeliska substanser - användningsområden och risker. 15:35 Barn och frihet. 15:50 I begynnelsen var medkänslan. 16:05 Mod, makt och medkänsla i spelandets värld. 16:25 Kamp på nya arenor mot nya hot och nya medel. UR.

 • 17:00
  En norsk fjord.
  Vrakdykarna

  Många fartyg har gått på grund i Skagerrak genom historien. Här, i de lömska farvattnen utanför Sørlandskusten, letar Erik Bakkevig och hans sportdykarvänner efter skeppsvrak och andra spår efter dramatiska händelser.

 • 17:10
  Historiejägarna

  Området där de medeltida legenderna från Vesilax kom till är målet för historiejägarna denna gång. Gruppen hoppas kunna finna spår från tiden när folksagorna uppstod. Utrustade med metallsökare ger sig en grupp historieintresserade amatörer under ledning av Reijo Hyvönen ut på jakt efter spår och lämningar från den finländska historien. Precis som i Sverige är användandet av metalldetektorer reglerat i Finland och historiejägarnas sökningar sker i enlighet med gällande regler och lagar. Del 6 av 8.

 • 17:40
  Mat med Mosley
  Dölj information om Mat med Mosley

  Den populära vetenskapsjournalisten Michael Mosley avslöjar fysiken, kemin och biologin som gömmer sig i vår älskade mat. Vad vill hjärnan egentligen matas med? Hjärnan är vårt hungrigaste organ. Den konsumerar mer kalorier än någon annan kroppsdel och är den som driver vårt starka begär efter fett och socker. Men varför? Del 3 av 3. Mat för hjärnan.

 • 18:30
  Mellan himlavalv och jordklot
  Dölj information om Mellan himlavalv och jordklot

  Slutet för mänskligheten. Ricardo Garcia firar De dödas dag i Mexiko, letar fossil i södra Chile, möter en asteroidexpert i Colombia och besöker ett rymdväderobservatorium - allt för att försöka förstå vad som skulle kunna radera mänskligheten från jordens yta. Colombiansk-chilensk faktaserie från 2018. Del 2 av 10. UR.

 • 19:20
  Asiens roll i världen växer sig allt större och får allt mer inflytande över både politik, ekonomi och kultur. För att förstå den snabba utvecklingen vänder vi oss till historien och tittar på det förra århundradet och de viktigaste händelserna som format dagens Asien.
  Asiens turbulenta historia

  Indira Gandhi var kvinnan som mot alla odds ledde en av världens största och mest komplexa demokratier. I en mansdominerad värld fick hon motstå mycket kritik, men var också omåttligt populär och kom att spela en stor roll i Indiens historia. Del 6 av 8: Indiens järnlady.

 • 20:10
  Leopardhonan Malika lever vid Luangwafloden i Zambia.
  Leopardhonan - nattens jägare

  Leopardhonan Malika lever vid Luangwafloden i Zambia. Hon är en skicklig jägare. Det måste hon vara eftersom en envis leopardhane och de ständigt hungriga hyenorna hela tiden stjäl hennes byten. I nattens mörker är hon effektiv och värmekamerorna låter oss se hur hon gör.

 • 21:00
  Amazons värld
  Dokument utifrån: Amazons värld

  Jeff Bezos är världens rikaste människa. Med näthandeln Amazon som grund har han skapat ett globalt imperium som saknar motstycke, genom att alltid vara ett steg före konkurrenterna. Men många är också kritiska till Jeff Bezos och Amazons dominans inom allt från e-handel och kultur till framtidens teknologi. Del 1 av 2: Amazon-revolutionen

 • 21:55
  15 grader östlig längd
  Dölj information om 15 grader östlig längd

  Djurliv och vacker natur. Seriestart. Vi följer fem djurälskare som lever i vår tidszon. Det blir valsafari i Lofoten, fågelskådning i Tyskland, björnar i Kroatien och fladdermöss i Österrike. Och så får vi följa med i jakten på ett gäng elefanter som skrämt en by i Namibia. Tysk dokumentärserie från 2018. Del 1 av 5. UR.

 • 22:50
  Övergivna byggnader
  Dölj information om Övergivna byggnader

  Fängelset under vattnet. Från ett sovjetiskt fängelse och arbetsläger till ett populärt rekreationsområde, ibland sker faktiskt positiva förändringar med övergivna byggnader. Men vem lät bygga det här märkliga komplexet och varför övergavs det? Brittisk serie från 2018. Del 10 av 16. UR.

 • 23:35
  Dr. Eric Olson förklarar hur CRISPR fungerar.
  Den genetiska revolutionen

  Hur kommer framtidens människa att se ut? Den genmanipulerande tekniken CRISPR är ett exempel på genförändringar som kommer att förändra hela människans värld, men vad händer när vi helt kan undvika sjukdomar? Här får vi lära oss mer om faran och möjligheterna med den revolutionerande forskningen.

 • 00:25
  Murar, gränser och taggtråd
  Dölj information om Murar, gränser och taggtråd

  Gränsen mellan Nord- och Sydkorea. Sydkoreas gräns mot grannen och fienden Nordkorea är ett 25 mil långt ingenmansland. Men hur ser livet ut i länderna och vad skiljer dem åt? Vi möter sydkoreanska gränsturister och nordkoreanska avhoppare, bland andra Sun Mu, som målar satiriska och regimkritiska bilder med udden riktad mot både nord och syd. Del 4 av 6. UR.

 • 20:01
  Coronaspecial: svar på dina frågor - teckenspråkstolkat
  Dölj information om Coronaspecial: svar på dina frågor - teckenspråkstolkat

  Hur utvecklas smittan just nu? Hur klarar Sverige den här situationen? Hur ska vi skydda de allra mest utsatta, multisjuka och äldre? Vad händer med ekonomin? Kommer turistbranschen att överleva? Hur påverkas våra relationer av detta? Får jag krama mormor? Kommer vi att förhålla oss mot varandra i samhället på helt nya sätt? Hur länge kommer virusutbrottet att hålla på? Vad vill du veta om coronaviruset? Frågorna strömmar in till oss om coronaviruset. Experter svarar i studion.

 • 20:30
  Mats Nyström
  Sportspegeln special: Idrotten och corona - teckentolkad

  Det nya coronaviruset har påverkat hela samhället och idrotten är inget undantag. Seriespel på högsta nivå och internationella evenemang har redan ställts in. Sommarens stora idrottsfester, fotbolls-EM och OS är i farozonen. Programledare: Mats Nyström.

 • 21:00
  Se Gift vid första ögonkastet på SVT Play.
  Gift vid första ögonkastet - syntolkat

  De nygifta har flyttat ihop och lärt känna sin partner lite bättre, när det nu är dags för bröllopsresa. Kommer den att föra paren närmare varann eller kommer de glida isär? Barnfrågan väcks. Del 4 av 8. Bröllopsresan.

 • 21:45
  Sofia Rågenklint, programledare för Auktionssommar.
  Auktionssommar - syntolkat

  Säsongens två mest framgångsrika lag möts i final på en slagauktion på Obbola utanför Umeå. Programledare är Sofia Rågenklint och domare och värderingsmän är Maria Granström och Mats Bergstrand. Del 8 av 8.

 • 22:45
  Hillary
  Hillary

  Hillary Clinton har levt ett liv i strålkastarljuset och allt kulminerade under presidentvalskampanjen 2016 som resulterade i valförlust mot Donald Trump. Medan presidentvalskampanjen sjösätts berättar hon själv om sin första politiska omvandling, där hon gick från att ha varit en ung republikan i förorten till att bli Arkansas första dam. Medverkar gör även Bill Clinton, vänner och journalister som ger sin syn på en av världens mest kända kvinnor. Del 1 av 4.

 • 23:50
  Agenda
  Agenda - teckenspråkstolkat

  Programmet ägnas helt åt veckans dramatiska utveckling när det gäller spridningen av coronaviruset och dess effekter på sjukvård och ekonomi. Med i programmet: biträdande finansminister Per Bolund (MP), socialminister Lena Hallengren (S), Elda Sparrelid, chefläkare i region Stockholm, Joacim Rocklöv, professor i epidemiologi, Anders Borg, tidigare finansminister (M) samt ekonomen Klas Eklund. Programledare: Anders Holmberg.

 • 00:45
  Hem till byn.
  Hem till byn - syntolkat

  Vi fortsätter att är följa utvecklingen i en by - stad i förvandling - i Mellansverige. Regi: Jackie Söderman. I rollerna: Gun Jönsson, Märta Ternstedt, Katarina Söderberg, Ulf Qvarsebo, Ulf Dohlsten, Carl-Ivar Nilsson, Christina Stenius, Gunilla Nyroos, Inga Ålenius, m.fl. Del 3 av 8.

 • 01:35
  Skådespelaren Johannes Brost i rollen som bartendern Torbjörn Jonasson även kallad Joker i Rederiet.
  Rederiet - syntolkat

  Georg får stora problem att bevisa sin oskuld. Situationen blir knappast bättre av att Georg och polisinspektören har träffats tidigare. Beatrice börjar snoka i Jeanettes förflutna. Carl pressar Lina för att få en deal för sin och Jeanettes räkning. Ska kanske Junior rädda Lina ur den svåra situationen? Marianne visar sig inte vara så frisk som Felix hade trott. Regi: Martin Asphaug. I rollerna: Gösta Prüzelius, Gaby Stenberg, Sara Alström, Måns Nathanaelson, Bengt Bauler, Peter Harryson, Karin Bjurström, Thomas Hellberg, Bert-Åke Varg, Johannes Brost, Hans V Engström, Ola Forssmed, Sofia Helin, m.fl. Del 14 av 15.