På SVT just nu

Första hunddejten

Säsong 1 — Avsnitt 6

En liten terrier vid namn Midnight hoppas på att få komma hem till ett stabilt hem, kommer han passa hos det unga par som besöker hundhemmet? Och kommer labradoren Loki hitta sin nya plats hos den rutinerade hundägaren Sharron? Del 6 av 8.

Från SVT1 tidigare i dag. Även i SVT1 4/7

 • 05:00

  Sändningsuppehåll

  Dölj information om Sändningsuppehåll

  Programmet saknar beskrivning.

 • 20:00
  Maja Oskal och Maja Lauritsen i 112 ambulans.
  112 Ambulans

  En skidåkare har fallit illa i Lyngenalperna. Han ligger högt ovanför trädgränsen och i ett område där det är svårt för helikoptern att landa. Inne i Tromsø går Maja och Charles sin första jour tillsammans. Som alltid i ett nytt samarbete är båda lite spända, men också förväntansfulla inför att arbeta tillsammans. En dokumentärserie som följer ambulans-, larm- och utryckningspersonal vid Universitetssjukhuset i Tromsø. Del 3 av 10.

  Från 11/6 i SVT1. Även i SVT1 14/6 och SVT1 17/6

 • 20:40
  Falkenbergsrevyn 2020.
  Falkenbergsrevyn 2020 - Hårfint

  Årets Falkenbergsrevy bjuder på en rolig, svängig och hårresande genomgång av 2019 års största händelser, som till exempel Alliansens död, bensinupproret, Trumps inställda Köpenhamnsbesök och Göran Perssons comeback på Swedbank.

  Från 12/6 i SVT1. Även i SVT1 14/6, SVT1 16/6 och SVT1 18/6

 • 22:10
  Mathieu Kassovitz i Falsk identitet säsong 5.
  Falsk identitet

  Pavel Lebedev träffar Nadia igen. Mille Sabord snokar runt mer än någonsin för att få information om Malotrus förflutna, något som sprider nervositet och får JJA att agera. I Kairo blir läget hotfullt för Marie-Jeanne. I rollerna: Mathieu Kassovitz, Sara Giraudeau, Jonathan Zaccaï, Mathieu Amalric, Artus, Florence Loiret-Caille m.fl. Del 7 av 10. Programmet sänds i 5.1

  Från 12/6 i SVT1. Även i SVT1 16/6

 • 23:05
  Game of thrones
  Dölj information om Game of thrones

  Nattkungen och hans armé har kommit fram till Winterfell och den stora striden kan ta sin början. I rollerna: Peter Dinklage, Nikolaj Coster-Waldau, Lena Headey, Emilia Clarke m.fl. Del 3 av 6: The Long Night. Programmet sänds i 5.1

  Från 10/6 i SVT2

 • 00:25
  Raggarjävlar.
  Raggarjävlar

  Sami och hans kompisar älskar buckliga bilar och att dricka sig fulla. Mardrömmen är att bli "en vanlig Svensson" och målet är att vara så sluskig som möjligt. I klubben Mattsvart vill ingen bli vuxen; tillsammans sladdar de runt i Sverige på vilda raggarträffar. Men det är svårt att gasa ifrån räkningar, kärlekstrassel och bakfylla. Samis verklighet kommer ikapp samtidigt som gruppens vänskap sätts på prov. Hur långt är han beredd att gå för att slippa bli vuxen?

  Från 9/6 i SVT1

 • 01:35
  Selma, Klara och Ingmar Hammarström
  Familjen Hammarström - syntolkat

  Fullt ös när Selma springer ut som student, något som väcker känslor hos Klara. Midsommar i Delsbo och pappa Eskil kallar till årets utmaning - myrfotboll bland myggen. Det är en blodig, blöt och hård kamp utan regler som slutar med segerjubel och brutet finger. Del 3 av 6.

 • 02:05

  Sändningsuppehåll

  Dölj information om Sändningsuppehåll

  Programmet saknar beskrivning.