Viktigt meddelande till allmänheten: Viktigt meddelande till allmänheten i Forsheda, Jönköpings län och Värnamo kommun, i Jönköpings län. Polisen uppmanar allmänheten i Forsheda att tills vidare hålla sig inomhus på grund av en pågående polisinsats. För mer information lyssna på Sveriges Radio P4 Jönköping.

På SVT just nu

Elitstyrkans hemligheter: USA

Säsong 1 - Avsnitt 8: Tårarnas marsch

En fältövning, känd inom det militära som FTX, blir de sista kandidaternas ultimata prövning. Allt de har lärt sig fram tills nu måste de använda sig av, och när de har passerat testet är de klara som kandidater till elitstyrkan. Hur skulle du klara ett liv i elitstyrkan? 30 vanliga kvinnor och män går igenom den extremt tuffa rekryteringsprocessen, och får sitt livs hårdaste utmaning. Allt under ledning av sex specialutbildade krigsveteraner.

  • 20.00Biggest loser
  • 21.00Down with love

    Amerikansk romantisk komedi från 2003. I rollerna: Renée Zellweger, Ewan McGregor, David Hyde Pierce och Sarah Paulson. Regi: Peyton Reed. Bredbild. Barbara Novak skriver sin bok ”Down with love”, ett förfeministiskt manifest som belyser att kvinnan ska satsa på karriären och ha sex utan kärlek. Hon blir måltavla för New York-journalisten och playboyen Catcher Block som bestämmer sig för att plocka ner henne på jorden och bevisa att även Barbara kan bli kär. De två ryker ihop så gnistorna yr.

  • 23.00Zookeeper – djurens hjälte
  • 01.05A long way down
  • 03.05Vampyrer suger
  • 04.40Judys domstol