På SVT just nu

UR Samtiden

9:00 Hur ska svensk sjukvård rustas för kris? 9:30 En stärkt katastrofmedicinsk beredskap. 10:05 Vägen framåt för svensk krisberedskap. 10:35 Fakta, vetenskap och kunskap i corona-tider. 11:05 Vem definierar god krisberedskap? 11:30 Leveranskrisen som drabbade svensk sjukvård. 11:55 Corona-viruset - vad vet vi? 12:30 Krisberedskapen på Stockholms största akutsjukhus. 13:00 Färgernas dialog och relation med ytor. 13:50 Framtidens positiva design. 14:35 Konsten att matcha kompetens med organisation. UR.

 • 00:15
  Kalifat
  Kalifat

  Pervin är förtvivlad eftersom Husam ska bli martyr. Fatima är kort i tonen när Pervin ringer för att be om hjälp. Fatima försöker med alla medel stoppa terrorattentaten i Stockholm på egen hand och hon kräver att Pervin hjälper henne med mer info först innan hon kan hjälpa dem. Sulle och hennes familj är förtvivlade och gör allt de kan för få hem Lisha. I huvudrollerna bl a Gizem Erdogan, Aliette Opheim, Nora Rios, Amed Bozan, Albin Grenholm. Del 8 av 8.

 • 01:10
  Homeland
  Homeland

  Carrie arrangerar ett möte. Haqqani har problem hemma, medan Saul lyckas få till en överenskommelse. Del 3 av 12: False friends. I rollerna: Claire Danes, Mandy Patinkin, Maury Sterling, Linus Roache m.fl.

 • 02:00
  Janne Josefsson.
  Janne Josefsson: Skuggriket

  Ett skuggsamhälle breder ut sig, som myndigheterna inte rår på. Runtom i Sverige bor och arbetar lågavlönade människor som kommit hit för att jobba - ibland lagligt, ibland helt utan papper och rättigheter. Det tredje av fyra fristående program i Janne Josefssons nya reportageserie. Del 3 av 4.

 • 02:30
  Skådespelaren Johannes Brost i rollen som bartendern Torbjörn Jonasson även kallad Joker i Rederiet.
  Rederiet

  Tony misstänker att Barbro inte är ärlig mot Gustav. Junior ordnar arbete till Micki ombord på Freja igen. Micki råkar höra saker av Lina som inte borde komma ut. Vad ska Bella tycka om Felix efter gårdagskvällen? Carl försöker få tag på Strömberg för att få veta mer om hotelltomten. Georg får middagsgäst. Regi: Ulf Hansson. I rollerna: Gösta Prüzelius, Gaby Stenberg, Lena Strömdahl, Sara Alström, Måns Nathanaelson, Bengt Bauler, Per Holmberg, Peter Harryson, Karin Bjurström, Thomas Hellberg, Bert-Åke Varg, Eva Bysing, Ola Forssmed, Willie Andréason, m.fl. Del 11 av 15.

 • 00:15
  Louis Theroux
  Louis Theroux: Heroinstaden

  Louis Theroux, BBC:s granskande reporter åker till Huntington, West Virginia, som blivit centrum för USA:s dödligaste heroin-epidemi. Han möter en stad där var tionde nyfödd är beroende, och räddningstjänsten kämpar med en överdosnivå som är 13 gånger högre än i övriga landet. Där USA:s stora förbrukning av receptbelagd smärtlindring har gjort en stor del av amerikanerna beroende av opiater. Och när läkemedelspriserna drastiskt stigit och tabletterna blivit svårare att få tag på, har heroin blivit det billigare alternativet. För första gången på 20 år sjunker medellivslängden i landet, mycket på grund av de ökande överdoserna.

 • 01:15
  Natasha, 18 år, är en rappare med artistnamnet Tasha 17K som drömmer om att få släppa sina låtar till en större publik och kunna leva på sin musik
  Tasha 17K

  Tasha och pojkvännen Sebbe bestämmer sig för att åka till Gotland, planen var att hela gänget skulle åka för att vara förband åt Timbuktu men det blev inte så. De går på Timbuktus konsert och Tasha och Timbuktu pratar om att skriva personligt och varför Tasha vill vara den första romska rapparen som rappar på romani. Tasha berättar om hur svårt det är att rappa överhuvudtaget när man är en tjej bland romer. Del 5 av 6.

 • 01:45
  Sportnytt
  Dölj information om Sportnytt

  Programmet saknar beskrivning.

 • 02:00
Det finns ingen tablå för valt datum
 • 00:25
  Simon Evans
  Omöjlig ingenjörskonst

  I Austin, Texas, har stadens högsta byggnad just blivit färdigbyggd - ett bostadskomplex i form av en skyskrapa, i folkmun kallad "Tetris-tornet". Där finns förutom 58 våningar och 370 lägenheter, en hundpark, ett pool- och yogaområde, ett gym och en lekplats. Från Silicon Valley kom en samling tech-företag och etablerade sig i Austin, och staden har efter den ökade tillströmningen behövt expandera på höjden. Del 10 av 16.

 • 00:10
  Rami Malek som Elliot Alderson.
  Mr. Robot

  Mr. Robot och Darlene gör ett försök att rasera Deus-gruppen och Whiterose försöker manipulera Elliot. Mr. Robot funderar på hur han ska kunna hjälpa Elliot att hitta sig själv. I rollerna: Rami Malek, Carly Chaikin, Portia Doubleday, Michael Cristofer, Martin Wallström m.fl. Del 9 av 13: Conflict.

 • 00:55
  Seniorsurfarna - teckenspråkstolkat
  Dölj information om Seniorsurfarna - teckenspråkstolkat

  Köpa och sälja med telefonen. Det är dags för seniorsurfarna att installera BankID och Swish. De ska dessutom försöka köpa och sälja saker på nätet. Hur ska det gå när Claes Malmberg och Björn Hellberg ska boka en resa? Ewa Fröling och Marianne Mörck beställer en matta på nätet. Men stämmer verkligen måtten? Del 3 av 6. UR.

 • 01:25
  Vargblod

  Långt hemifrån. Jana följer Rhydians råd och börjar jobba på Segolia. Men ett liv i storstan innebär en stor omställning och när Jana träffar nya vargblod måste hon välja flock. Säsong 4.