Rapport

Längd: 22 min

Lögnen

Del 41 av 49. Aylin reser till Iran för att leta efter Selim och ta med sig Mehdi tillbaka. Hon försöker nå Simon men misslyckas. Omedveten om att hon är förföljd får hon en lapp till sitt hotellrum med Selims adress. Asim hittar Bahman i USA. Bahman bestämmer sig för att berätta sanningen om Selim. Asim får tag i Kudret och vill ha hans hjälp att kidnappa Bahman för att återföra honom till Iran. I rollerna: Yiğit Özşener, Nehir Erdoğan, Erkan Can, Berrak Tüzünataç, Engin Altan Düzyatan med flera.

Längd: 30 min

Pepparkornen

Pepparkornen kallar sig fem barn som håller hus i Hamburgs hamn. När de ser orättvisor eller brott tvekar de inte att ingripa och ibland kan det bli mycket dramatiskt. Dagens avsnitt: Dödligt serum.Medverkande: Mira Lieb, Laura Fährentz, Moritz Glaser, Tim Tiedemann, Nina Flynn. På SVT Play kan man välja om man vill se serien dubbad eller på tyska med svensk text.

Längd: 30 min

Sändningsuppehåll

Just nu är det uppehåll i våra sändningar.

Längd: 32 min

Isen smälter i Alperna

En herde i Tyrolen finner ett stort isblock på vandringsleden. När två geologer besöker platsen inträffar ett kraftigt skred. Håller glaciärerna på att kollapsa i Alperna?

Längd: 50 min