Go'kväll

Fotografen Anders Hansson har dokumenterat flyktingars och migranters villkor världen över. Nu kommer hans bok Flykt. Maud Onnermark bjuder på äpplen i olika former. Christopher O'Regan fortsätter att berätta om Gustaf III och har denna gång med sig en avgjutning av Gustaf III:s dödsmask från den 29 mars 1792. Vi fortsätter vår uppladdning inför Världens Barns galakväll i SVT på fredag och Radiohjälpens riksinsamling på lördag och tar med hjälp av Anne Lundberg en titt på ett veckans evenemang. Joachim Vogel tar oss med till ett av de projekt i världen som stöds av Världens Barns insamlade pengar. Programledare: Beppe Starbrink.

Längd: 45 min

Sri Lanka: Elefanternas ö

Sri Lanka har i många år lidit av krig och konflikter. Ändå finns mycket av öns rika natur kvar, hem för en stor stam av elefanter. Men de har inte undgått krigets verkningar.

Längd: 50 min

Servettmannens äventyr

Uppskjuten uppskjutning. Alexander ger liv åt sina berättelser med teckningar på servetter som förklarar svåra känslor för förskolebarnen.Svenska röster: Rennie Mirro, Grim Lohman, Ebba Wendt, Erik Wendt, Elina Larsson, Jacob Hedenborg, Lily Wahlsteen m.fl.

Längd: 10 min

Sändningsuppehåll

Just nu är det uppehåll i våra sändningar.

Längd: 1 h 44 min

UR Samtiden

16.00-19.00: Människans natur.16.00: Tillväxtens mognad. 16.35: Djurens rättigheter. 17.25: En ny ekonomisk ordning. 17.55: Mat är en social upplevelse. 18.05: Det hållbara jordbruket. Från UR

Längd: 3 h