Engelska Antikrundan

Del 18 av 25: Denna vecka besöker vi York, vars tvåtusenåriga historia öppnar upp för en hel del historiska fynd. Programledaren Fiona Bruce och antikexperterna åker runt Storbritannien på jakt efter gömda skatter i det populära faktaprogrammet som har fängslat den engelska publiken i mer än 30 år.

Längd: 1 h

Stenbeck

Del 3 av 3: Uppgång och fall. Den osannolika historien om Sveriges mest kontroversiella storföretagare. 1990-tal: Jan Stenbecks satsningar på telekom och media ger till slut resultat. Men företagskulturen blir allt mer särpräglad och udda. Något tycks ha hänt med ledaren, som drar sig allt mer undan offentligheten.

Längd: 1 h

Lassie

Lassie är en vacker collie som bor i ett naturreservat, och tillsammans med sina vänner upplever hon massor av spännande äventyr i vildmarken.

Längd: 30 min

Sändningsuppehåll

Just nu är det uppehåll i våra sändningar.

Längd: 11 h 13 min

Livet är en tågresa

Thailand. På tågresan möter vi unga människor som lämnat risfälten och hoppas på lyckan i storstan, en munk som älskar att resa, den första transexuella i en liten kåkstad, och många andra thailändare som delar sina tankar med oss. Del 7 av 7. UR.

Längd: 55 min