Familjer på äventyr

Del 5 av 8: Ut i vildmarken. Det nya livet bjuder familjerna på upplevelser utöver det vanliga. Tina och Agda ger sig ut på en spännande safari bland lejon, gamar och krokodiler. Familjen Granberg-Svenningsen åker ut till havs; Mia på forskningsexpedition i Svalbards hänförande natur och Peter och pojkarna på fisketur i Nordnorges fjordar. Familjen Gunnarsson måste ta seden dit de kommer när de blir bjudna på en ecuadoriansk delikatess - marsvin! Och familjen Ternön får reda på mer om sitt kommande liv på Sri Lanka när de besöker döttrarnas nya skola. Vi följer fyra familjer som vågat ta steget, sagt upp sig från jobbet, sålt huset och dragit iväg på sitt livs äventyr.

Längd: 1 h

SVT Forum

09:00: Lag om fritidsbåtar och straffansvar för terrorismresor - DIREKT. Riksdagen debatterar utskottens förslag. 09:30: Arbetsmarknadsläget och ungdomsarbetslösheten - DIREKT. Presseminarium med arbetsmarknadsminister Ylva Johansson (S) som presenterar arbetsmarknadsläget med fokus på ungdomsarbetslösheten.

Längd: 3 h 25 min

Sara och Anka

Sara och Anka bor i en liten stad i ett litet hus med en liten trädgård. Tillsammans ger de sig ut på äventyr, ibland ihop med sina vänner. Serie 1.

Längd: 10 min

Sändningsuppehåll

Just nu är det uppehåll i våra sändningar.

Längd: 8 h 17 min

Världens natur: Atlantens vilda sida

Del 1 av 3: Golfströmmen. Varma vintrar kanske vi inte tänker på den, men utan Golfströmmen skulle Sverige vara en väldigt annorlunda plats att bo på. På sin väg från från Mexikanska golfen för den upp både värme och näring mot norr och lägger grunden för Nordostlatlantens myllrande djurliv.

Längd: 1 h