Shetland

Del 6 av 6: Blue Lightning, andra delen av två. Tiden håller på att rinna ut för kommissarie Perez eftersom Peter Latimer, hans huvudmisstänkte, ligger svårt skadad på sjukhus. Var branden en olycka eller är mördaren fortfarande på fri fot? I rollerna: Douglas Henshall, Alison O'Donnell, Steven Robertson, Erin Armstrong med flera.

Längd: 1 h

Moonrise kingdom

Berättelsen utspelar sig under sommaren 1965. Två unga turturduvor träffas på ett scoutläger och ingår en hemlig pakt: de skall rymma och bosätta sig i vildmarken.Regi: Wes Anderson. I rollerna: Bill Murray, Jared Gilman, Kara Hayward, Tilda Swinton, Bruce Willis, m.fl. Filmen presenteras av Fredrik Sahlin.

Längd: 1 h 30 min

Sändningsuppehåll

Just nu är det uppehåll i våra sändningar.

Längd: 6 h 25 min

Veckans brott

Del 7 av 12. Vi har besökt skid-VM i Falun och träffat poliser, skidåkare och drottning Silvia. Vi passade även på att prata lite om dopning. När blir dopning en polisfråga? Det blir ett återbesök hos föreningen Tjuvgods där före detta kriminella försöker att komma till rätta med arbete och en drogfri tillvaro. Historikern Mats Hayen berättar om Sveriges första brottsplatsfotograf. Leif GW Persson kommenterar nya uppgifter i Johan Asplund-fallet, mordet på en oppositionspolitiker i Moskva, nya uppgifter om Olof Palme-mordet samt att HD beviljat prövningstillstånd i fallet med Sofia, som hävdar att hon kastats ut från sjätte våningen av sin sambo.

Längd: 1 h

Nytt liv i sikte

Italien eller England. Ross och Tanya har förälskat sig i Italien, och vill starta ett nytt liv där. Men programledaren Carlton Hood, som ska hjälpa paret, oroar sig för att de inte förstår vad det innebär. Del 4 av 6. Från UR.

Längd: 45 min