Noll koll på ungarna

Del 6 av 6: Vem bestämmer - barnen eller de vuxna? I samtal med psykologen Ulla Dyrløv får de råd och praktiska övningar för att ta itu med sin stökiga familjesituation.

Längd: 40 min

80 dagar

Axun och Maite var under skoltiden bästa vänner. Men deras vägar skildes, Axun gifte sig och Maite blev pianist. 50 år senare möts de igen av en slump. De upptäcker att vänskapen finns kvar och de börjar umgås igen. Axun upptäcker också att Maite är lesbisk. Axun ifrågasätter nu sina egna känslor för Maite. Var kanske också deras vänskap i ungdomen djupare än bara vänner?Regi: Jon Garaño och José Maria Goenaga. I rollerna: Itziar Aizpuru, José Ramón Argoitia, Zorion Eguileor, Ane Gabarain, Patricia López, m.fl. (80 egunean)

Längd: 1 h 50 min

Sändningsuppehåll

Just nu är det uppehåll i våra sändningar.

Längd: 6 h 14 min

Girls

Del 4 av 12: Dead Inside. Hannah försöker bearbeta ett dödsbesked men är i själva verket mer bekymrad över hur det ska påverka arbetet med hennes bok. Jessa söker upp en gammal vän hon trott var död. Marnie upptäcker till sin fasa att Charlie publicerat en video med henne på nätet. I rollerna: Lena Dunham, Jemima Kirke, Allison Williams, Zosia Mamet, Adam Driver m.fl

Längd: 30 min

Forskning i framkant: Att återskapa liv

Att återuppväcka mammuten eller dinosaurien är en kittlande tanke som hittills stannat vid fiktion. I Sibirien arbetar forskare som är säkra på att visionen snart är verklighet.

Längd: 55 min